עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by spirit,

רשום תמיכה ב fsb 1066 ,אך לקונרו צריך באס של 266 כי גם לוח intel946gzis תומך 1066 אך באס 200 כך שאין תמיכה מלאה האם לאסרוק יש תמיכה מלאה?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  2. ? ההבדל במחירים בין נניח DS3 לDQ6 הוא גדול מה בעצם ההבדלים בין כול הלוחות האלו? אני מדבר על סדרות ה X48 ועל P45

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

האם יש עדיפות לערכת שבבים של VIA על פני INTEL או הפוך?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by Aviramel,

חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בלבחור בין שני האפשריות הבאות: ASUS A8N-SLI Premium + AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray אל מול האפשרות של Intel Asus P5ND2-SLI Deluxe + Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 מי עדיף ולאיזה צורך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  5. Started by omrit,

שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by idodos,

הקירור שעל הלוח אם פשוט לוהט.... איך אני בודק מה הטמפ' שלו ? (הטמפ של הצ'יפסט) ...

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by altatrifoti,

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך למשל יש לי כרטיס מסך מבית NVIDIA ואני רוצה לדעת אים אני יכול להוסיף לו כרטיס מסך מבית ATI הדגם של הלוח שלי זה GIGABYTE ASSASIN G1 KILLER X58 1366

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  8. בלוח הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה ? כמה מקסימום זיכרון אפשר לשים בלוח זה ? יש הסבר למה עלו מחירי הזכרונות ,כאשר הביקושים ירדו? המעבד יהיה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 תודה .

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  9. אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  10. אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by eranisra,

היי חברה, אני זוכר ששמעתי לפני איזה חודש שמתוכננת ירידת מחירים משמעותית לCore 2 DUO בסוף אפריל. האם זה נכון?? אני פשוט רוצה לקנות מחשב והמחיר של המפרט שאני רוצה מגיע ל7000!! אולי עם הוזלת המעבדים ואולי אף כרטיסי מסך מסדרת הGEFORCE 8 המחיר יירד משמעותית.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by papa duck,

שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. 945G-S3 GIGABYTE קראתי בנעוץ ואני לא מסכים עם הכל אבל לא משנה.........אני קונה אותו ב-200 ש"ח וזה היה אמור להיות ב-500 אבל הוא ירד כי הוא הבין שעשה טעות כשהוא פרסם במחיר כזה כי הוא השתמש בו 3 חודשים (או 4 אני לא זוכר)...........הוא בסדר? כמה זמן אתם חושבים שהוא יחזיק לי? במה הוא תומך? יש בו באגים? האם שווה בכלל להשקיע בו?

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  14. שלום, אני כרגע לפני קניית מחשב וראיתי שמחירי ה-8450 (שלוש ליבות) זהה למחיר ה-7200 וה-9550)מרובע ליבות) עולה ממש קצת יותר. כשכמובן יש את יתרון המחיר גם בלוחות של-AMD זולים יותר. מה דעתכם? השימושים במחשב יהיו קצת למשחקים, ושימושים כלליים. תודה רבה!!!

15. Started by flugigu,

שלום לכולם, לוח האם ב-HTPC שלי הלך לעולמו. נשארתי עם מעבד +AMD Athlon 5200 (תושבת +AM2) וזכרון DDR2 (הכל נרכש לפני 4 שנים). יש עוד לוחות שמתאימים למעבד הזה? חיפשתי וכל הלוחות שראיתי הם עם תושבת AM3 או FM1 או FM2. האם לא תהיה ברירה ואיאלץ לקנות סט לוח+מעבד+זכרון חדש, או שיש תקווה?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by tkhvbcht,

מעבדי אינטל Pentium D 2.66Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8VM800PMD-775 s775, VIA P4M800Pro, DDR2, AGP איך הם נחשבים לטובים? ובשביל משחקים הם נחשבים לטובים?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by squeal,

חיפשתי באתר של אסוס בקשר ללוחות שתומכים בקונרו והיה רשום בנוגע לכמה לוחות את pcb r2.0

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. Started by MTKOL,

שלום לכולם, יצאו הדרייברים החדשים מבית ATI - ה-CATALYST 4.10...השאלה היא - איזה מבין שתי תצורות הדרייברים שהם מספקים שם - אחד עם הקונטרול סנטר ואחד בלעדיו...הבנתי (ממה ששמעתי) שעדיף להתקין את הדרייברים בלי הקונטרול סנטר...כי שם האפשרויות טובות והביצועים עדיפים יותר...מה אתם אומרים? מה התקנתם? מה ההבדל בין שני התצורות? בתודה רבה מראש

19. Started by Sweet_Tooth,

אני כמעט בטוח שכן אבל כדי להיות לגמרי בטוח, האם ה צ'יפ סט 850E תומך בHyperThreading?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by eSLC,

האם הלוח הבא מתאים ל-P3? Soyo SY-P4X400 DRAGON Ultra זה שם הלוח.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  22. ^^^^

• 13 תגובות
    • 646 צפיות
  23. הבנתי שהתוספת בביצועים פחותה למדי. האם לדעתכם היא פחותה עד כדי כך שעדיף לחסוך כמה שקלים ולקנות סטיק של 512 מגה?

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by HeaT-SinK,

:auto:

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים