עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Dan1919,

http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2504&catcode=333&AdCat=&parentid= מה אתם חושבים על זה?

2. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  3. Started by Vol,

X2 3800 Vs. D940 מי עדיף , ולמה? תודה. ראיתי קצת בנצ'ים והבדלים הם קטנים , כל פעם מישהו אחר לוקח בהפרש קטן. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  4. Started by amirn,

היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by oreinis,

אני רוצה לקנות 24GB זיכרון ואני מעדיף במחיר מאוד נמוך. לכן רציתי לדעת מה כדאי לקנות מבין שתי הזיכרונות: http://www.bestbuy.com/site/Axiom+-+12GB+DDR3+SDRAM+Memory+Module/5285187.p?id=1218628982147&skuId=5285187&st=12gb&cp=1&lp=1 http://www.frys.com/product/6742155?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG מהקיט של 12GB רני מתכוון לשניים כאלה. אני רוצה מה מביניהם כדאי לקנות.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. חבר שלי ננכס לביוס וזה עושה לו CMOS checksome error טוען את הרכיבים ועושה לו את הבעייה הזאתי וזה אחרי שהוא הוציא את אחר הזכרונות לפני שהוא הוציא אותם המחשב בכלל לא פעל יש לו dual bios וגם בביוס השנ ייש לו את אותה הבעייה...כשהוא הוריד את הhyper threading זה פעל אבל הוא רוצה עדיין את הhyper threading וכשהוא בא להתקין windows אז המחשב אומר שאןי שום הארד דיסק למרות שיש לו western digital raptor...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by syberpuppy,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-8I945P-G RH, והבנתי שהוא תומך רק עד 4GB RAM, לכן קניתי השבוע 4 סטיקים 1GB http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000I2C80K/ref=ord_cart_shr?%5Fencoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&v=glance אבל כשהכנסתי את כל ה4 סטיקים המחשב טוען שיש לי 3.4GB RAM, אם אני מוציא זכרון אחד המחשב מזהה 3.1GB מה הבעיה? האם זה המקס' שנתמך ע"י לוח האם שלי, ואיך זה ישפיע על הביצועים (DUAL וכדומה)?

• 9 תגובות
    • 786 צפיות
  8. שלום. שאלה למומחים בפורומים. שידרגתי היום ללקוח מחשב נייח, החלקים החדשים: לוח אם,זכרון,מעבד. הבעיה היא פשוטה הפתרון לא. כאשר אני מתקין כרטיס מסך על הלוח אין תצוגה במסך. כאשר המסך מחובר ל on board הכל עובד יפה. ניסיתי 3 כרטיסי מסך חדשים,כרטיס מסך ישן,החלפתי ספק,זכרון שום דבר לא עוזר. שיחקתי בביוס שום דבר לא עוזר. אין סיגנל בין המסך למחשב כאשר יש כרטיס מסך חיצוני. במעבדים החדשים ידוע שיש זכרון מובנה בשביל גרפיקה,אני חושד שיש התנגשות בין הזכרון הגרפי במעבד לזכרון בכרטיס מסך החיצוני. אבל בביוס כל האפשרויות שניסיתי לא עזרו. לוח אם : AS ROCK H61 מעבד: G620 תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by DisinfectedDuck,

נראה שאוגוסט יהיה חודש מטורף מבחינת משחקים שייצאו - Half Life 2, Doom III, Quake 4... אני מתכנן שידרוג בערך בתקופה הזאת כדי שאני יוכל להנות מהמשחקים האלה כמו שצריך.. (אני יבוא לשאול על מפרטים באוגוסט..) עוד מישהו מתכנן שידרוג לקראת אוגוסט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כשקיבלתי את הלוח (ABIT NF7 VER2) בביוס עשיתי LOAD OPTIMIZED DEFAULTS לפי מה שהבנתי שזה לא נותן את הביצועים הכי טובים למחשב. יש לכם המלצות איפה כדי לי להגדיר אחרת מנסיונכם כדי להפיק את המקסימום מהמחשב? ועוד שאלה: כדי לי לעדכן את הביוס? מפרט : AMD 2500+ ABIT NF7 VER2 512 DDR 333 RADEON 9600 PRO תודה!!!!!!!!!

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  11. מפרט המחשב : מעבד i7 3930 לוח saberttooth x79 כרטיס מסך gtx680 4g Gainward זכרונות g.skill 4*8g 1600mhz ripjawsz ספק crosair1050 כונן Prevail Elite SSD 240GB pny ולשאלה :לא מצליח לקרוא את הזכרונות בתור 1600mhz נקראים רק בתור 1333mhz עשיתי עידכון ביוס מישהו יודע למה ? מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודה על מחשב עם זכרונות DDR2 עם 512 מגה עם 400 MHZ לבין זכרונות עם 533 MHZ ? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 608 צפיות
  13. מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  14. לפני כ-5 חודשים קניתי מחשב עם 1GB זכרון של CORSAIR בתדר 667MHZ ב-650 ש"ח ( כשהמחירים עדיין לא ירדו ) =\ עכשיו אני חשוב על להוסיף עוד 1GB זכרון. ראיתי עכשיו שהמחירים על הזכרונות ירדו, ומחיר של 1GB של החברה TWINMOS גם בתדר 667MHZ עולה ב-קייאספי 235 ש"ח. עכשיו השאלה שלי היא : אם אני אקנה את הזכרון של TWINMOS הוא יעבוד בדואל צ'אנל עם ה-CORSAIR שיש לי? ועוד שאלה: בלוח אם יש 4 סלוטים לזכרונות, ויש לי זוג אחד בצבע צהוב, וזוג אחד בצבע אדום. בשביל שהם יעבדו בדואל צ'אנל צריך לשים את הזכרונות על אותו צבע?? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 579 צפיות
  15. החומרה הנוכחית שלי היא מעבד 2.4mhz C2D E6600 זכרונות 2 OCZ 1GB 1066MHZ X קשיח IDE WD 160GB קשיח WD SATA 320GB כ.מסך powercolor hd4870 1gb לוח אם נוכחי msi p35 neo (מעפן לא מצליח לעשות אוברקלוק למעבד מעל 2.7) ספק כוח של HEC 500W כפי שציינתי בכותרת אני משחק הרבה ואני רוצה לעשות גם אוברקלוק למעבד לפחות להגיע 3.0 צ'יפסט אני מעדיף של אינטל משהו כמו P45 או X48 קראתי באתר המלצה על Gigabyte EP45-DQ6 לא יודע אם ללכת עליו בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  16. בקיצור... חבר שלי שקנה מחשב מ - KSP, זכה לתקלות רבות מצד המחשב. כל הזמן נתקע ועשה לעצמו אתחול (במקרה הטוב) השתלטתי לו על המחשב מרחוק, דאגתי שהמסך הכחול יישאר כשהוא מופיע וראיתי שיש שגיאה שקשורה לזיכרון ה -RAM. הוא פנה ל - KSP, אמר להם שזו התקלה. הם האשימו בהתחלה את מע' ההפעלה, אמרו לו שיפרמט - אמר להם שפירמט 3 פעמים, וגם החליף את מע' ההפעלהמ - XP וWIN7, לא משנה... הם השאירו אצלם את המחשב לבדיקה. אחרי שבוע הודיעו לו שהתקלה היא בזיכרון. אחרי עוד שבוע, החליפו לו את הזיכרון. שוב השתלטתי לו על המחשב מרחוק, כי הוא אמר שהכול זוחל ולא זז. חשדתי ששמו לו איזה זיכרון "קקמייקה" במקום ה - KINGSTON שהיה לו. אז הורדתי PC WIZARD עדכני שאמר לי שיש לו זיכרון של חברת KINGBOX, הפלא ופלא!…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bennash,

יש לי מעבד E2160 1.8GHZ ולוח ASUS P5L-MX. עכשיו רציתי החליף למעבד חזק יותר E8400 3.00GHZ, שהכנסתי את המעבד עם משחה חדשה והדלקתי את המחשב המחשב לא עלה בכלל בגלל שבדקתי בעוד מחשב אני יודע שהמעבד עובד וגם בדקתי שהכל מחובר כמה פעמים לפני שהחזרתי את המעבד הקודם (E2160). עכשיו אני יודע רק לעשות שידרוג ביוס ללוחות של ג'יגה בייט (שם אתה שם את הקובץ השידרוג בדיסק און קי לוחץ דל במקלדת באתחול של המחשב לוחץ Q ובוחר את הקובץ) בגלל זה בדקתי בחוברת שלמ ASUS ורשום שם מה שרשמתי בקובץ DOC ועשיתי לפי ההוראות אבל קיבלתי את ההודעה בתמונה. (יש לי מערכת חלונות 7 אולטימטיבית 64 בית). א. האם המעבד לא עובד לי במחשב זה בגלל שהביוס לא מעודכן? ב. האם ההודעת שגיאה בהפעלת הדיסק של ASUS היא בגלל שיש לי…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by סער_שי,

http://hwzone.co.il/news/1152571900/90744/ אינטל מצאו דרך לאכול סנדוויץ' של 32 שכבות בלי לנקוע את הלסת preorder מישהו?

• 45 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by X-BLADE,

לאיזה מעבד יש ביצועים יותר טובים [עם או בלי OC] עזבו את המחיר כי יש לי את שניהם יש לי מערכת די חזקה עם 2GB זכרון וספק 500W. אם איזה מעבד המחשב ירוץ יותר מהר וירץ יותר טוב משחקים ותוכנות קידוד שונות. תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by demultiplexer,

איזה מבין הלוחות הבא ייתן לי את הביצועים הכי גבוהים במעבד 2.4 800 באס כשאני לא רוצה אוברקלוק אני רוצה רק מהירות ואמינות כרטיס קול וכרטיס רשת מובנים ? ABIT IS7-E Intel 865PE MSI 865PE Neo2-LS האם הFSB של MSI הוא 800 ? או כל לוח אחר שתמליצו לי עליו יתקבל בברכה אין הגבלה בתקציב רק אין צורך במשהוא אקסטרווגנטי אלא בלוח טוב אמין ומהיר שיעשה את העבודה על כרטיס קול ורשת מובנים אך לא חובה ניתן לקנותם בנפרד ועוד שאלה האם יהיה הבדל משמעותי בין 400 ל800 FSB ? ואיזו מהירות של זכרון לקנות ? שימוש ביתי משחקים אינטרנט מוזיקה ? 2700 או לנצל את מהירות הלוח ולקנות 3200 ? תודה מראש DEMULTI

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  21. Started by gggilad13,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בקשר לזכרונות... יש כמה שתי אפשרויות: בין ADTA לPQI מה עדיף? (בהנחה שהADATA יותר יקרים) בין SAMSUNG לTWINMOS מה עדיף? הזכרונות לא לאוברקלוקינג וכולם DDR 400MHZ

• 10 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by base1,

אני מתכוון לרוכש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI איזה מאוורר למעבד מומלץ יותר? Thermaltake Max Orb או -- ZM9700L ZALMAN 9700 LED אני לוקח כרטיס מסך יש לי אופציות Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail OC2 של BFG ASUS EN8800GT/G/HTDP/512M/A שיותר יקר קצת או --Sparkle Geforce 8800GT 512 mb DUAL DVI Retail PASSIVE COOLING CoolPipe 3 יש גם את חברת LEADTEK עכשיו כל העניין הזה לגבי הכרטיס מסך יצר לי בילבול גדול, אני סגור על 8800GT אך האם שם החברה משנה? ועם יש חברה שעליי להתרחק מימנה? אשמח לדעת. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  23. AMD?? INTEL?? ומה שמו? תודה מראשש~

• 40 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. יש בעייה חמורה בכל סדרת הלוחות של ABIT! החל מIS7 ועד IC7 וכל מה שביניהם (כלומר גם IS7-G וIS7-E וכו'). אני חושב שגם ללוחות לAMD כמו ה NF7 יש את הבעייה הזאת. (לא בטוח) ABIT לא מגיבה בכלל לבקשות הרבות והנשנות של אנשים מרחברי העולם. הבעיות: רעשים סטטים באודיו ובעיקר במיקרופון, כשמגביהים את הכניסה של המיקרופון שומעים רעשים סטטיים חזקים! החלפת כרטיס קול אינה פותרת את הבעייה ואפילו על כרטיס קול אחר ימשכו הרעשיים הסטטים על הכרטיס האחר, והכרטיס קול שאתה שם בלוח עלול להידפק!! אני קניתי לוח *חדש* של ABIT, ראיתי את הבעייה ופניתי לחנות ואמרתי להם שיחליפו לי את הלוח בגלל שיש בעייה בלוח הם החליפו לי את הלוח לאחד חדש לחלוטין ועדיין יש את אותה הבעייה בדיוק! תקראו את התראד הזה: http://foru…

• 38 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.