עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Ibrow-Now,

הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?

2. Started by R3gM4n,

קניתי 2GB RAM של OCZ, מהירות 667MHZ וLATENCY של 4-4-4-משו. הדגם הוא GOLD EDITION GQ XTC ואני לא יודע מה אני עושה איתם. אני יודע שכרגע במחשב שלי יש שני זכרונות מסוג לא ידוע, 1GB במהירות 667 גם כן. אני רוצה להעיף את אלא לאח שלי או למכור ואת החדשים לשים במקומם. האם אני פשוט צריך לכבות את המחשב, להוציא את הישנים ולשים את החדשים במקום? או שעלי לעשות משהו לפני/אחרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  3. אני תקוע עם הבעייה הזו כבר זמן רב. בשלב מסויים לאחר שהתקנתי את המחשב החדש, גיליתי שהשעון מפגר בצורה נוראה. (אני לא מדבר על ה BIOS והבטריה, אצלי המחשב דלוק רצוף, ועדכון השעון מתבצע כידוע על ידי פסיקות השעון). לאחר ששרפתי הרבה מאוד שעות, והתקנתי שתי דיסקים נוספים עם מערכות נקיות של XP SP3 וכן WIN 7 נקיים. גיליתי את הדברים האלו: אם התוכנית EsyTune של הלוח(תוכנה שמראה פרמטרים על המעבד והלוח, ומאפשרת OC), פועלת, וגם המדיה פלייר (דווקא של מיקרוסופט) מנגן אפילו MP3, השעון מתחיל לפגר בקצב מטורף של 3 שניות לדקה! המצב לא השתנה אם ניתקתי את המחשב מהרשת או לא, וכן ניסיתי לשחק עם הזכרונות, והחלפתי ספק כח. מצאתי מצבים נוספים בו השעון מפגר. וזה באמצעות הרצת טסטים של סיס סנדרה בנצ'מרק. ה…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  4. האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by BEN903,

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8-MAX

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by MODI,

http://www.siz.co.il/up/0yhvz2yn2wwu.jpg מה קורה פה?!?!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. האם אני יכול לדעת אם הזיכרון שלי הוא סטיק אחד או שניים על ידי תוכנה ולא על ידי פתיחת המחשב?

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by CyberSpider,

שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by dealer4u,

שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. "אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  12. קניתי מחשב מאייבורי ב-1.8.08 המחשב לא עובד מהיום הראשון (כל הזמן קופא לא ניתן אפילו לסיים להתקין מערכת הפעלה). המחשב יצא לתיקון וחזר מתיקון פעמים. המרכיבים העיקריים: מעבד אינטל E8400 C2D 32 bit כרטיס מסך ASUS EN8800GT 512mb לוח אם ASUS P5Q3 deluxe/wifi זכרונות OCZ DDR3 2048MB 1600MHZ PLATINUM CL 7-7-7-20 יודגש כי את הזכרונות קניתי בנפרד מנועה מחשבים. באייבורי טוענים שהבעיה נוצרה רק בשל אי תאימות בין לוח האם לזכרונות (למרות שבאתר של אסוס הלוח אמור לתמוךעד 2000MHZ) הרושם שקיבלתי באייבורי היה רע ביותר ונראה לי שהם סתם הפילו את התיק על תאימות עם הזכרונות כי קניתי מחנות אחרת. היום 21.8.08 אני עדיין בלי מחשב (שעלה לי 5,000 ש"ח) ואני מיואש לגמרי. איך אפשר לבדוק האם באמת קיימ…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by xtract1,

הקיט יבוא ככל הנראה בעקבות דרישות הזיכרון העצומות של הויסטה,והוא אכן מתוכנן לצאת קצת לפני היציאה הרישמית שלה. הקיט כרגע יבוא במהירות של 667. אומנם למיקרון ולקינגסטון יש כבר קיטים כאלה אך הם יקרים מאוד,בעוד המחיר המשוער של הקיט הזה יעמוד על 500-600$. למקור

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by Amie23l,

אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  15. 2600+ ב 545 שקל 2800+ ב 625 שקל 3000+ ב 695 שקל מקור: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_1551 אשכולות קודמים בנושא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107732.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109647.0

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שימושים עיקריים: משחקים ועריכת וידיאו ותמונות.

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by pc student,

חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by wow,

החלפתי את המעבד שלי לבארטון 2500. בהתחלה הווידוס אמר שהמעבד שונה והוא לא זיהה אותו אז העלתי את הבאס ל-166,האם זה בסדר?

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  19. Started by brum,

אהלן. 2 שאלות בבקשה על הלוח הזה (התמונה מצורפת) : 1. מהו הרכיב המרובע בצבע זהב שבין המעבד לAGP (מס 1 )? 2. יש מאוור שמוצמד לרכיב הזה והוא לא עובד. החלפתי מאוורר חדש אבל הוא לא עבד כאשר חיברתי ל 2. רק אחרי שחיברתי גם את הכבל הצהוב שהיה למאוורר לחיבור (מס 3) הכל עבד. למה ? תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  21. החלטתי לקנות מעבד חדש ולבצע OC למעבד 6300E מעוניין להגיע למהירות 3.5Ghz . איני יודע באיזה לוח לבחור ומה יביא אותי הכי רחוק ובסכום ריאלי. יחס עלות תועלת. אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על אחד מהם ולהביא סימוכין לטענותיו (מה הבאס המירבי שיכול להגיע?) הזכרונות שאני מתכנן לקנות הם 2GB Cellshock (2X1024) DDR II - PC6400 4-4-4-12 800MHz CS2221041 - 1739 NIS ההתלבטות שלי היא: - GIGABYTE 965 DS3 - 780 NIS - ABIT AB9 - 690 NIS - GiGABYTE 965 S3 - 700 NIS - ASUS P5B-E - 890 NIS - ASUS P5B DLX - 1100 NIS

• 10 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by poop,

שלום לכולם! היום יש לי מארז עם AIR GUIDE, ואני רוצה לרכוש מארז חדש שיהיה לכמה שנים גם לעבוד איתו עם התושבת החדשה LGA1366, רציתי לשאול האם אפשר עכשיו לקנות, האם זה יתאים לתושבת החדשה וללוח שמתאים לתושבת החדשה, היום זה X58 הצ'יפסט, וראיתי שיצאו הרבה לוחות כאלה, אני שואל אם הלוחות האלה הם בגודל ATX רגיל כמו ה775 והמארז יתאים להם או לא? נ.ב. גם אם יתאים מבחינת הגודל, אני שואל אם מישהו יודע אם זה יתאים מכל הבחינות, למשל אולי מבחינת זרימת אויר ושאר הדברים יהיה צריך מארז אחר? תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  23. יש הבדלים מהותיים בינייהם חוץ מהציפסטים ?איזה ציפסט חם פחות ?איזה לוח עדיף ל OC מעניין להגיע לסיבות ה 400כפול 9 ,אולי פחות . בעיקרון אני יודע שאין הבדליים משמעתיים ביניהם ,קצת יעוץ לא יזיק ,או דעדיף ללכת על ה ABIT IP35E ולסגור סיפור ?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. שמתם לב אולי כן או לא, אבל NFORCE 790 החדש, מגיע עם תמיכה אך ורק בDDR3. עכשו השאלה, האם DDR3 כבר מוכן לשימוש כיום בשוק? האם הפרש המחירים הגבוה (בין פי 3 לפי 5 ויותר לעומת DDR2) שווה את הפרש הביצועים? וכמה באמת ביצועים משיגים בעזרת מעבר לDDR3 ?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. רכשתי היום מחשב ועומד לקבלו בימים הקרובים ורציתי לשאול אם שני המרכיבים הבאים מתאימים. לוח אם gigabyte ga 945 G CMX מעבד אינטל E6550 . הציעו לי מעבד E6420 ללוח הקיים. האם לבצע שינוי של אחד המריכיבים או שהם בסדר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים