עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobi_af,

שאני יבין ציפסט זה לוח אם או משהו בתוכו

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by Jack_g,

מישהו מהפורום יש לו את זה? אמרו לי באחת החנויות שישנה בעיה בלוחות שאלו של אביט עם הבמעבדים הנ"ל האם זה נכון? מכיוון שלא היה לי נסיון עם בארטונים בלוחות האלו אני לא ולא יכול לסמוך על אנשים מחו"ל שכותבים ביקורות אבל על החברה מפורום אני סומך אז תעזרו בבקשה. ;D תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by Kukishin,

איזה לוח אם כדי לקנות אם יש לי קונרו 6600 8800GTS ו2G זכרון פנימי במהירות 800MHZ. שימושים: בייתי , משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים ובעתיד אורקלוק.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by DorCo,

יש לי תקציב של כ3500 שקל למחשב בלי: מסך רמקולים מקלדת ועכבר... השאלה שלי היא אם לחכות עוד קצת? וכמה הקונרו יעלה? וכמה הכפולי ליבה של אינטל של היום יירדו בערך? ומתי הם יירדו, אם הם יירדו.

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  5. היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס

• 10 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום מעוניין לקנות מחשב בסביבות 3.5K ולפני רוצה קצת להבין... לכן איך להתייחס לנושא של מה עדיף AMD או אינטל ? האם מבחינת רף ביצועים מסויים המחירים זהים או שיש הבדל? כמו כן שמתי לב שיש הרבה מעבדים חדשים עכשיו של אינטל שיוצאים ...האם זה אומר שכדאי לקנות מעבד של אינטל בגלל מחירים טובים יותר ?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by RS4,

GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY או GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY או GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by eSLC,

האם הלוח הבא מתאים ל-P3? Soyo SY-P4X400 DRAGON Ultra זה שם הלוח.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by ofer40,

היי יש פה משהו שאני לא מבין אז אולי תסבירו לי? מה ההבדל בין הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~24744~15~0.htm לשני סטיקים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~24730~15~0.htm למה שאקנה את הראשון ולא אקח שני סטיקים מהשני? זה נראה אותו זכרון רק שיש הבדל במחיר או שאני יכול לקנות מפה בנפרד 2GB במחיר זול http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=229&idproduct=1403 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.

11. Started by VortexD,

שיתמוך קונרו וDDR2 1000

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by CyberSpider,

שלום אנשים! יש לי מחשב ישן - PIII733 על לוח אם של אסוס וזכרון SDRAM האם אני יכול לשים בAGP סלוט כרטיס מסך שיש לו זכרון DDRAM או שיש עם זה בעיה מבחינת שוני סוגי הזכרונות?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  13. Started by Hitman_47,

שלום לכולם ברשותי מחשב די ישן עם מעבד Athlon 64 3800+ (S939) X2 DUAL CORE למעבד אין קירור שכרגע מורכב אליו. יש לי קירור Thermaltake Big Typhoon שאני רוצה להרכיב על המעבד אבל אין לי את התושבת הפלסטיק השחור הזה שבא בקופסא של המעבד יש למישהו תושבת כזו אני רוצה לקנות תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.

15. Started by 12131,

מה עדיף? יתרונות חסרונות? יש המלצות לדגם ספציפי? מחשב לשימוש ביתי רגיל (לא למשחקים). תודה!!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. הודעה ראשונה בפורום, שלום לכולם techreport סוקר את ה- Core Duo (יונה T2600) בדסקטופ. משווה אותו לרוב המעבדים הקיימים של AMD ואינטל. המסקנות מחמיאות ביותר ליונה - ברוב הבנצ'ים היונה יותר מהיר מספינת הדגל של אינטל, ומתקרבת בביצועים ל-FX60 !! http://techreport.com/reviews/2006q2/core-duo/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

תנו לי בבקשה הצעות... יש לי את GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg NIS 548.28 מה עוד יש? מיועד למחשב פנטיום 4(2.8 c) הלוח אם הוא אגב albatron px865pe pro שעולה 605 שקל... יש משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Thug Love,

שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by Interl-Conore,

יש לי G.SKILL 512 MB X2 DUDEL CHANNEL ואני רוצה לשדרג ל 2 GB . -אני חייב לקנות אותה חברה ואותו דגם? -לקנות 1 STICK או 2 כך שיהיה 4 סלוטים מלאים בלוח?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by Shavoigen,

אני די בספק לגבי הירידת מחירים של ה QUAD בארץ לא נראה לי שאני אבוא לחנות לקנות למשל Q6600 והם יגידו שזה עולה 1550 שח (פחות או יותר) מה נראה לכם? תהיה ירידה ב22-23?

• 9 תגובות
    • 668 צפיות
  21. הלוח ישן, אין לי קופסא, אין לי חוברת הפעלה... מישהו יודע? תודה!

• 8 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by pc student,

חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by BooYaka,

אני כנראה מזמין מחשב היום, מזל טוב לי ;D בקיצור למחשב אני קונה 4 GB זיכרון והם מחולקים ל 4 יחידות Kingston 1024MB 667Mhz DDR2 CL5 4 יחידות של הזכרון הזה עכשיו אני מפחד שהמחשב שלי לא יזוז מהר כפי שאני חושב... כי זה 4 של CL5 לא של CL4 שזה מהירות יותר גבוה השאלה היא אם זה ממש ישפיע לי על המהירות של המחשב... (אני קונה 4 יחידות כי אני לא יכול לעלות מעל המחיר של 7000)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. Started by Clint Eastwood,

אני צריך לוח אם שמתאים למעבד הזה: AMD Athlon XP2500+ 1.83Ghz, 0.13m, 333mhz BOX - with stock fan ושיש בו הכל משולב... כלומר כרטיס רשת ,מסך,קול. אה ושאני יוכל בעתיד להוסיף כרטיס מסך... תודה!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים