מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי בצד <<<... הצלחתי עד כה להגיע לFSB של 320, אך קראתי באיזה מקום שעם עידכון ביוס של הלוח, אפשר לעבור את ה-400, האם זה נכון? אני עם הביוס איך שהוא הגיע מהחברה...
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 5200 ל-5050e. ההבדל במחירים אפסי, אבל הבנתי שהיתרון של ה-5050e הוא שהוא צורך פחות חשמל 45w לעומת 65w ב-5200. מצד שני מצאתי של-5050e יש 1MB cache לעומת 2MB ב-5200 וזה משמעותי... מה דעתכם? איזה מבין השניים עדיף? עדיף אולי להוסיף כמה שקלים ולקחת אחד חזק יותר משניהם...? תודה ! Athlon X2 5200 (2.7GHz, 65W, 2MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2) Athlon X2 5050e (2.6GHz, 45W, 1MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2)
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עד כמה שחיפשתי לא מצאתי נשא דומה. התקנתי XP על מחשב עם 4GB RAM. XP לא רואה 4GB אלא 3GB בלבד למרות שב BIOS ניתן לראות 4. למישהו יש הסבר? יתר מזה האם XP כן מנצל את מלוא ה 4GB? כיצד ניתן לגרום ל XP לראות את כל ה 4?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב שלי כבר שנתיים וחצי ולאחרונה יש לי בעיה טורדנית במיוחד. הווינסוד מזהה שיש לי 4GB זיכרון (Duel Channel) אבל הוא משתמש רק ב 2GB זיכרון. בתוך המארז יש לך 4 סלוטים, שניים כחולים ושניים לבנים (אין לי מוסג אם יש לצבע משמעות). הזכרונות שלי יושבים בשני הסלוטים הלבנים. מה שמצאתי זה שאחד הסלוטים כנראה דפוק, הוצאתי את שני הזכרונות וחיברתי רק סטיק זכרון אחד לתושבת וראיתי שאחד הסלוטים דפוק כי המחשב מסרב להדלק כאשר רק בסלוט הזה יש סכרון. כדי לוודא שלא הזיכרון דפוק אז לקחתי את השני הזכרונות אחד אחרי השני וחיברתי אותם לסלוט הלבן השני שלי. המחשב עלה וקלט את שני הזכרונות. טוב.. אז חכם שכמוני אמר: טוב, בוא נשתמש בסלוטים הכחולים. אני מחבר את שני הזכרונות לסלוטים הכחולים…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדם MSI 865PE Neo2-S (MS-6728) ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz עכשיו יש לי שני סטיקים של זכרון של ש128MB DDR 333 MHZ עכשיו כמו שאתם שמים לב הזכרון פוגע לי מאוד בביצועי המחשב ולכן חשבתי לקנות סטיק זכרון 512MB DDR 400MHZ V-DATA . השאלה שלי היא האם אפשר לשים את כל הזכרונות במקביל ומה תהיה הירידה בביצועים עקב החיבור הזה????? בתודה מראש. עריכה:זאת לא הקפצה מכיון שהשאלה ירדה כבר דף אחד אז במקום לכתוב שוב ולהעמיס על אחסון האתר העדפתי להעלות את השאלה בחזרה.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים למעבד: Intel® Core2 Quad Processor Q6600? תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לבחור בין 3 מעבדים ( אשמח לקבל המלצות שונות ) 1 - AM2 3500 2 - AM2 DUAL CORE 3800 3 - CORE 2 DUO E6300 מעבד 1 - הוא זול יחסית, ומעבד 3 הוא יקר יחסית. מה אתם אומרים ? האם יש פערים גדולים בבצועים למשחקים ? או במילים אחרות : האם כדי לקנות מעבד זול יותר ולהשקיע את ההפרש במאיץ גרפי או להשקיע במעבד ולרכוש מאיץ חלש יותר ? או יש אופציה שלישית להתפשר על AM2 DUAL CORE 3800 ? לגבי הזכרונות: אני צריך המלצה לזכרונות 1GB 800 - האם הפרש במחיר בין 667 ל - 800 מצדיק את עצמו ? אשמח לקבל תגובות + גרפים של ביצועים
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כיום יש לי במחשב 2*512MB מסוג DDR 400 ולוח של ASUS P4P800 DELUX האם אני יכול לקנות DDR2 במהירות 667 וזה יעבוד רגיל? או שיהיו בעיות מסוימות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
בלוח הנ"ל יש כרטיס מסך מובנה ? כמה מקסימום זיכרון אפשר לשים בלוח זה ? יש הסבר למה עלו מחירי הזכרונות ,כאשר הביקושים ירדו? המעבד יהיה INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 תודה .
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום קניתי 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שהמחשב מזהה את ה-1 ג'יגה הישן שלי, ורק 1 ג'יגה מהשתיים החדש . שאני עושה אפשרויות ב"המחשב שלי" הוא מראה לי כאילו יש 2 ג'יגה זיכרון אבל התוכנה אברסט מראה לי שיש 3 .. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כתוב בחוברת שהוא מתאים לסאונד 2/4/5.1/7.1 האם הוא יתאים לרמקולים 2.1?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
האם כדי לי לחכות לאנפורס 4 ?או שמספיק אנפורס 3 למשחקים? או אנפורס 2? או ציפסטר ביכלל אחר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני לא מוצא לוח אם למעבד של אינטל עם SLI לא אמרו אז שNVIDIA תעבוד עכשיו עם אינטל וגם להם יהיה SLI?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
שלום.. רציתי לדעת בעזרת איו תוכנה אפשר לבדוק את המהירות של הזכרונות הפנימיים שלי במחשב.. תודה
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
קודם כל תגידו לי אם הלוח הזה זה לוח טוב http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=040306&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=10&aff=Zap עכשיו בואו ניגש לעניין 1. מה זה הצ'יפסט להלן סוגים : 915P VIA KM400 865G 865PE Nforce 4 2. אם המעבד תלוי בלוח ואיך ? אם זה קשור לצ'יפסט ולמה ? 3.תמליצו לי על לוח טוב אפילו טוב מאוד עם PCI-E x16 ועם DDR2 ודרך אגב מה זה DUAL CHANNEL ?? ושיהיה גם עם SATA2 תודה לכל הצוות פורום תותח
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי פה במחשב 256 זיכרון SDRAM (פנטיום 3) עכשיו אני קונה פנטיום 4, אפשר לשים את הזכירון SDRAM כתובפת ל DDR ? ד"א אם כן יהיה מקום ל 3 זיכרונות ? כי פה יש לי 2
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי היא מתי אמורה לצאת(בערך, אני יודע שאתם לא מגדי עתידות) לשוק ליבת הווניס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-