עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by R3gM4n,

קניתי 2GB RAM של OCZ, מהירות 667MHZ וLATENCY של 4-4-4-משו. הדגם הוא GOLD EDITION GQ XTC ואני לא יודע מה אני עושה איתם. אני יודע שכרגע במחשב שלי יש שני זכרונות מסוג לא ידוע, 1GB במהירות 667 גם כן. אני רוצה להעיף את אלא לאח שלי או למכור ואת החדשים לשים במקומם. האם אני פשוט צריך לכבות את המחשב, להוציא את הישנים ולשים את החדשים במקום? או שעלי לעשות משהו לפני/אחרי? תודה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by DL,

אני צריך עזרה מהר! אני קונה מחר מחשב מחר ועדיין לא החלטתי איזה לוח אם לקחת! האפשרויות שלי כרגע הן: Asus P4P800 Deluxe MSI Neo2-LS Abit IC7 עכשיו, אני לא הולך לעשות OC אפילו לא קטן, המחשב הוא בעיקר למשחקים וסרטים. הנה המעבד והזכרון אוליי זה יעזור... Pentium 2.8Ghz 800FSB Samsung Original PC3200 512MB x 2 הסתכלתי ב 2 השוואות גדולות בין לוחות אם, אחת ב Toms Hardware שם ה NEO2 ניצח, ואחת ב Digital-Daily שם ה Asus ניצח... ה IC7 שמעתי שהוא בסדר למרות שאני לא הולך לעשות OC בכלל... ה NEO2 יותר זול משני האחרים באיזה 150 שקל דרך אגב אז זה גם שיכול. אני צריך דעות לגבי מה לקחת, עם הסבר למה בבקשה, אם משהו יוכל לתת לי השוואה שלישית בין הלוחות אם זה יהיה נהדר! יתרונות\חסרונות של כל לוח …

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  3. שלום חבר'ה, ברשותי 2 מודולים של 1GB 800MHZ של pqi turbo במסמכים הם רשומים כ 4-4-4-12 אבל עובדים בתזמון זה רק ב 2.2V ואי אפשר להעלות בכלל את התדר שלהם ליותר מ800MHZ... עכשיו שאלתי היא מה עדיף יותר? הסיטואציה שלמעלה... או אותם הזכרונות בתזמון 5-5-5-15 על 960Mhz ב 2.2V ? ---- תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  4. http://xbitlabs.com/articles/cpu/display/amd-energy-efficient.html ממש מאכזב כנראה שAMD פשוט אספו מעבדים באקראי והנמיכו להם את המתח סטוק

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  5. אני בשלבים הסופיים לפני קניית המחשב ויש לי שאלה לגבי המעבד. אני מתכוון לקנות P43GH , אבל כששוטטתיברשת , נתקלתי בתופעה משונה.... חלק מהחנויות מציעות אחריות לכל החיים , בעוד שאחרות מציעות אריות רק ל-3 שנים. איך זה יכול להיות? האם זה תלוי בספק שהם קונים ממנו? לכל ספק מדיניות אחריות שונה?! (זה לא ממש נשמע הגיוני...) ??? אני אשמח לקבל תשובה (רצוי חד משמעית... ) לגבי האחריות.... תודה.

6. Started by iyehuda,

היה לי לוח AMD עם צפסט NF4 ULTRA המערכת הפעלה ויסטה קניתי לוח גיגה בייט דגם GA-G31M-ES2L עם מעבד E8400 חיברתי את אותו דיסק קשיח שעבד לי ב AMD ועכשיו עם הלוח החדש הויסטה מתחיל לעלות ונתקע ניסיתי לעשות repair ולא עזר הוא כנראה רוצה את הדרווירים של הלח החדש שמתי את הדיסק של הלוח החדש הבעיה שיש שם המון קבצים ואין לי מושג איזה דרוורים הוא צריך לצורך התחלה חיפשתי דרוורים של SATA ולא מצאתי תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by barash,

יש לי זיכרון RDRAM והוא מעוד יקר מי שהוא יכול להגיד איפו אני יחול להסיג בזול תודה

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  8. Started by Hierophant,

טוב, אני קונה מחשב חדש מבוסס E6600, מיועד לגיימינג כבד. יש לי דילמה רצינית כרגע בקשר ללוח אם. פחות או יותר הלכתי לאיבוד. גם בקשר לצ'יפסט שכדאי לקחת (975X או 965P או בכלל קומבינות אחרות של 945P), ועוד יותר באשר ללוח הספציפי מהאפשרויות תחת צ'יפסט מסויים. שתי אפשרויות ששמתי לב אליהן הן DFI Infinty 975X וה Gigabyte DS3 או DS4, גם מהן אני לא בטוח מה כדאי ואם כדאי, כמובן שיש אפשרויות אחרות גם. המחשב בכל אופן יירכש בטווח של כשבועיים מהיום ויש גם קולות שאומרים שעד השבועיים האלה יהיו לוחות חדשים ומחירים חדשים לגמרי. בכל אופן כל העניין הזה מאוד בלבל אותי ואני לא ממש סגור על כלום. אשמח לקבל ייעוץ, ואם אפשר נימוק כי טוב. תודה רבה מראש. אה, ושאלה נוספת רציתי להפנות בהקשר לזכרונות. הגע…

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  9. שלום אני קונה מחשב חדש שהמעבד שלו הוא AMD פנום 2 965 יעני הדגם היקר ביותר. האם כדאי לרכוש לוח התומך בDDR3 או שלוח DDR2 היה מספיק ואני לא ארגיש בהבדל בין הסוגים ובנוסף אשמח לקבל גם המלצה ללוח הזול ביותר שניתן לקחת שינצל את המעבד בצורה הטובה ביותר אני לא צריך חיבורים מיוחדים ואני גם לא צריך כבטיס מסך מובנה ואני לא מוצא לוח לAMD שאין בו כרטיס כזה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by OfirCC,

איזה סוגי מעבדים הלוח אם יכול להתאים? אני רוצה לשדרג מעבד וכרגע יש לי dual core d930 השאלה אם הוא יכול לתמוך במעבדים שלא dual core בצורה טובה? SOCKET ניראה לי 775

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. למישהו יש רעיון למה רשום שיש 3 גב של ראם ולא 4? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 654 צפיות
  13. Started by goory,

[נמחק]

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  14. Started by bluz,

רציתי לדעת, על איזה מטלות מפקד המעבד. לדוגמא, אני יודע איזה חלק יש לכרטיס מסך, אבל מה בעצם עושה המעבד? איזה חלק יש לו בעיבוד גראפי? חבר שלי מתעקש שאני אברר אם למעבד יש השפעה על כמות הFPS במשחק CS:S (בתנאים כבדים של AA*4, AF*16 ואיכויות אחרות במשחק). אז באמת, אם אני משדרג מעבד אני רוצה להשקיע מינימום כסף ולקבל מקסימום תפוקה לצרכים שלי.. מה הוא עושה?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by Snoopy2006,

שלום, יש לי לוח די ישן של אסוס P4G8X. ע"פ מדריך המשתמש אני יכול להתקין זכרון PC2100 או PC1600 ב-4 SLOTS עד לסה"כ 4 GB. הלוח תומך ב-DUAL CHANNEL. האם תסכימו לסייע לי בשאלה - האם אוכל להתקין זכרון מהיר יותר על הלוח (DDR2) על מנת לחסוך בעלויות ואף על שזה לא נתמך באופן רשמי ע"י אסוס ? תודה רבה על הסיוע

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. "אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  17. שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  18. Started by xtract1,

הקיט יבוא ככל הנראה בעקבות דרישות הזיכרון העצומות של הויסטה,והוא אכן מתוכנן לצאת קצת לפני היציאה הרישמית שלה. הקיט כרגע יבוא במהירות של 667. אומנם למיקרון ולקינגסטון יש כבר קיטים כאלה אך הם יקרים מאוד,בעוד המחיר המשוער של הקיט הזה יעמוד על 500-600$. למקור

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  19. לOC למעבדים החדשים 45 תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by pc student,

חברה קונים לי לוח אם חדש(הגיגהבייט נשרף).הלוח הוא asus a7n8x אני לא יודע איזו גרסה אבל אני זקוק לחוות דעת.

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  22. היי לכולם אני מתכוון לקנות מעבד אינטל E6400 ואני מחפש לוח אם בתקציב של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לאוברקלוק. ראיתי שיש המלצות על הגיגה בייט 965P אבל אני רוצה לוח אם יותר טוב ויותר חזק.פשוט המחשב מיועד לאולפן הקלטות. בתודה מראש שי נ.ב- כמו שכתבתי התקציב ללוח אם עד 1000 ש"ח פחות או יותר.

• 11 תגובות
    • 654 צפיות
  23. Started by AvigdOr.GT,

טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?

• 8 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by gforce,

כשנכנסתי לאתר שלהם רשום ב Overview שהוא תומך ב : "supports the latest AMD Athlon XP Barton processors with 200/266/333 FSB " אבל כמה שורות מתחת רשום ב Features: "Supports AMD-K7 Duron/Athlon/Athlon XP Socket A with 200/266/333/400MHz FSB Processors" משהו יכול להסביר לי את זה ??? תודה

• 7 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים