מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאין לו FSB אין מה להעלות וגם אין מכפלה שאפשר להעלות, יש למישהו מושג?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בביקורת זאת נספק לכם מבט על ערכת זיכרונות מעניינת מתוצרת G.Skill בנפח של 32GB ובמהירות של 3600MHz - קיט מופלא נוסף תוצרת החברה הנודעתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ההכרזה על תושבת AM5 למעבדים שולחניים והצגת מעטפת חום כללית מירבית, מבהירה AMD שתשתמש במעטפת חום נוספת גבוהה עבור ביצועים מקסימלייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
זה לא מתחיל מ1333 מגה הרץ?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ראיתי במפרט של הלוח שהוא כבר תומך ב sata 3 וב usb3 אבל מה שכן במפרט רשום שהוא תומך בזכרונות של 1.5 וולט... ולי יש פטריוט עם 1.7 וולט.. השאלה של אם הם יעבדו..
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי השאלה בנושא , יש ירידת FPS אם מרכיבים זיכרונות 667 במקום 800 MHZ? רוני
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני חייב להכניס לו קירור ???, ואם כן, אז עדיף גרסת BOX, או שעדיף TRAY עם קירור בנפרד ???
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר את הכונן הישן למחשב החדש . הדיסק קשיח הוא 40 GB (דגם: wdc wd400eb-00cpf0 ) ויש לו חיבור IDE . הלוח אם החדש שלי הוא EP43-DS3L . רציתי לשאול אם מחברים את הכבל IDE ליצירה בצבע הירוק בהיר? הנה תמונה : צריך כבל IDE מיוחד לדיסק קשיח? או שכל כבל מתאים ? ואני הולך להעביר אותו ממחשב למחשב (להעביר קבצים מהמחשב הישן לחדש )כמה פעמים(3-2 פעמים בערך) ,זה יכול להזיק לדיסק קשיח שמעבירם אותו הרבה פעמים? תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש אותו נראה לי מחיר מצוין בשביל מה שמקבלים למישהו יש נסיון איתו?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רוצה לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 6k והוא לקח את השילוב הזה... האם יכולהל להיות בעיה עם השילוב הזה או שזה בסדר תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)1 הלוח הזה ל מעבד AMD XP2500 המחשב מיועד למשחקים.. מה ההבדל? בים שתי הלוחות אין מטרה לOC או משהו דומה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
באתר של לוח האם שלי כתוב שהלוח תומך בזיכרונות DDR200 ו - DDR266 כמה זה במספרים עם ארבע ספרות ( אתם יודעים - 2100, 3200 וכו') ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
הבדלי המחיר בין זכרון רגיל לזכרון "איכותי" שהוא בעל תיזמונים נמוכים עומד על סכומי כסף משמעותיים. האם זה שווה את ההשקעה ? בקישור http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr2comparo&page=7 שמצורף אמנם שלDDR2 ההבדלים בתיזמונים זניחים מבחינת ביצועים. בנוסף אני ורוב האנשים מתייחסים כיום בעיקר ל CAS כבר ראיתי מס" קישורים שטוענים שב DDR זה לא הנתון הכי חשוב והוא די זניח לכן ההבדל היחידי זה ב O.C עד איזה באס הוא יוכל לעלות אבל מבחינת ביצועים לא משנה אם זה קורסייר או ELIXIR מעפאן http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr400myths&page=3 "Conclusion : When it comes down to it, there is almost zero performance difference end-user performance levels betw…
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני כבר יודע את התשובה - לא ממש. אבל הנה: http://www.firingsquad.com/hardware/geforce_6600_GT_scaling_performance_pentium4/page4.asp כמובן שעם 6800U המצב היה שונה מעט. הנקודה היא, שCPU בינוני-מינוס (נניח P4 3.0) מסוגל להגיע למצב של ~60FPS בכל משחק, וברובם הוא יגיע להרבה יותר. היתר זה רק הכרטיס מסך! בהתחשב במה שראיתי שם, נראה כאילו A64 3200 הוא הבחירה הכי משתלמת כרגע. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום הבחנתי שללוח האם שלי יש יציאת AMR בשורה אחרונה ליד כניסות ה PCI של הלוח ולפי מה שקראתי במדריך של הלוח ניתן להתקין ביציאה הזאת כרטיס שמוסיף כמה פונקציות שקימות על הלוח (כמו מודם וכרטיס קול) והאמת שתמיד הבחנתי שהיה אפשרות בתפריט של ה BIOS לבטל או לאפשר מודם וכרטיס קול שנמצא Onboard למרות שלא היה לי באמת יציאות כאלה ועכשיו הכל מסתדר לי. השאלה היכן ניתן להשיג כרטיסים כאלה לפחות ללוח האם שלי (אסוס)? יש למישהו מושג? תודה
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-