מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טוב, אוטוטו אני קונה מחשב שישמש בעיקר לגראפיקה ווידאו...עדיין לא הצלחתי לקבל תשובה אחידה לגבי XP 2400 VS PENTIUM 2.4 בהנחה ואני לוקח אינטל התכנון הוא למעבד 2.4 ולוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA . היתתי רוצה לדעת משהו לגביי צ'יפסטים, אני יודע שהלוח הזה מבוסס על SIS 655 אבל זה לא אומר לי כלום. האם זה טוב לשימושים שציינתי ויחזיק לשידרוגים בעתיד, האם צריך לחכות ללוח עם צ'יפסט חדש? ומה זה ה- 800 HRZ שכולם מדברים עליו?
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ניתן למצוא את הלוח הנ"ל בחנויות בארץ? אם כן, איפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי קיים במעבד הזה ליבה בשם:Santa Rosa עשיתי חיפוש בקשר לליבה הזאת אך לא מצאתי מידע מועיל. מישהו יכול לספר לי קצת מה המשמעות של Santa RosaCore? תודה, רז.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=1166
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח האם הבא: Intel Maryville D850MV וכרגע יש עליו סטיק יחיד של 256MB RDRAM של Samsung. ברצוני לדעת אם יהיה אפשר להוסיף סטיק של זיכרון DDR - 256 מ"ב והאם הם יפעלו כ-512 כמו שצריך או שתהיינה בעיות? האם בכלל הלוח אם תומך בDDR?
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי אתמול מחשב חדש, ובדקתי אותו עם CPUz ו-Everest שמתי לב לזה: וראיתי שהמעבד עומד על 1.5Ghz במקום על 2.4Ghz האם זה תקין? במידה ולא - איך אפשר לסדר את העניין? תודה. נ.ב. בדקתי גם לגבי הזיכרון: ראיתי שהוא עומד על 400Mhz הוא לא אמור לעבוד על 800Mhz? ושמתי לב שהתזמון שם זה CL5 (המוכר אמר שהוא מזמין לי CL4, אני אתקשר אליהם..) בכל מקרה, פה בכלל רשום שזה DDR3 אבל זה DDR2..זה מוזר.. תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וחסר שלי רק זכרונות. הינה המפרט שלי : מעבד : CORE I 7 860 קירור למעבד : Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156 לוח אם : ASUS P7P55D LE Intel P55 Chipset LGA 1156 P7P55DLE זכרונות : ???? ספק : Seasonic S12II-620 Bronze Active PFC 620W הארד דיסק : Western Digital 1Tb 3.5 64MB SATA II WD10EARS Green ומארז : CM 690 יש ברשותי גם HD5870 ככה שלא צריך כ.מ מה אתם אומרים על המפרט? זה לגיימניג וOC, אז תציעו לי בבקשה זכרונות מעולים בערך ב600 שקל מפנדס מחשבים (זיכרונות של 4 ג'יגה). תודה רבה זה דיי דחוף לי.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי מחשב ,חוץ ממעבד כיוון שלא היה במלאי את ה 3500 90nm . לוח : a8n sli delux זכרון : adata 2 x 512mb 400MHZ כ.מסך: gigabyte 6600gt ד.קשיח: wd 200GB SATA צורב: nec 3520 השאלה שלי האם שווה לחכות ל 3500 או לקחת את ה-3200 האם תוספת הביצועים היא משמעותית,כמו כן עוד לא לקחתי מארז חשבת על compucase CA19 תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בהתחלה כשיצאו ה 3800X2 הם היו עם בקר E4 ואחרי זה AMD עברה לE6 מקוצץ.. נכון ?! אז הם הפסיקו ליצר את ה E4 או שפשוט מיצרים אותם במקביל ? כי ע"פ התמונה בלינק הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=73800&page=1 : קיימים מעבדי E4 עד שבוע 31 של 05 ומישם +- מתחילים ה E6 עד שבוע 45 אבל כל המעבדים מתחילת 06 הם שוב E4.. מה קורה פה ? ודבר אחרון... יש איזה שהוא מיקרא שאומר מה אומרים הצירופים של 4 האותיות אחרי השבוע ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המפרט שלי: מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק: SeaSonic M12-500 PSU מאוור: NZXT Fan 120 Led לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 BOX איוורור למעבד: OCZ Vendetta CPU Cooler זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe הארד דיסק: Wester Digital 640GB SATAII 7200RPM 16MB השאלה שלי היא כזאת, יש איזה חומרה שכדי לי להחליף/לשדרג. האם כדי להוסיף משהו? אודה לכם על עזרכתם.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה ההבדל בלוחות והאם ההבדל משמעותי ?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.lostcircuits.com/cpu/low_e מתעלה על סדרת ה-Core 2 Duo.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לחבר ואני מעוניין לרכוש עבורו לוח עם ערכת הציפסט החדשה 780G יש 2 לוחות שבאים בחשבון: של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 ושל ASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI כרגע בארץ זמין רק הASUS אך אין לא יציאת אופטית מובנת(מה שאפשר לפתור בעזרת ברקט פשוט), השאלה שלי האם מלבד זאת יש עדיפות לGIGABYTE (איכות הרכבה וכד') מכיון שהבנתי שאין צפי להגעת הGIGABYTE לארץ.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז הפירסום פה באתר על POWER 7 של IBM בכתבה היה כתוב שלמעבד יהיה אפשרי לשים אותו בלוח אם של AMD חשבתי לעצמי אז יהיה אפשרות לקחת לוח כמו ASUS L1N64-WS לשים בו שתי מעבדי POWER 7 להוסיף 4 כרטיסים הכי טובים שיהיה באותו תקופה והמקסימום זיכרון שיהיה אפשר לשים נגיד 16 עכשיו!!! בלי להגיד תגובות כמו זה בשביל קריסיס זה בה בשביל קריסיס או כול ספאם אחר אני סתם שאלתי אם זה מעשי לעשות וגם אפשר פירוט אם כן או לא תאמת אני רוצה תשובה של המומחים אבל אם זה מעשי לעשות את זה המחשב יהיה טוב לתוכנות רינדור ומשחקים? זה סתם שאלה כללית שלא עוזבת את הראש שלי אני לא מנסה להספים אבל אני חולם מה אי אפשר לעצור את האדם החולם : זאת באמת שאלה שלא מצליחה לעזו…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה ההבדל בלוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-7N400 Pro לעומת ה PRO 2? ההבדל היחיד שאני רואה הוא ה MCP לעומת MCP-T ב לא פרו. מה ההבדל בין השניים? רק קידוד 5.1 בחומרה? והאם ישנם עוד הבדלים שלא קלטתי? אחרי הכל בשביל דבר שכזה לא מוציאים דגם חדש... אנא, רק תשובות מדויקות ומבוססות.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3500 ועליו מערכת קירור של זלמן ללא בורר מהירות כך שהמאוורר אמור לעבוד על מקסימום תמיד, אך לא כך המצב, המאוורר מעלה את הRPM שלו כאשר המעבד מתחיל "להזיע", במנוחה המאוורר הוא בסביבות ה 1500 RPM ובמאמץ הוא מגיע ל 2800 RPM, בדקתי בביוס אם האופציה COOL N' QUIET עובד אך לא, הוא על DISABLE. וגם שמתי לב ב CORE CENTER שהמחשב ב LOAD המעבד עושה OC אוטומטי, הוא קופץ מ 2210 ל 2250 MHZ ויותר. לא נגעתי בביוס מאז שקיבלתי את המחשב ולא עשיתי לו OC . אני רוצה שהמאוורר של הזלמן תמיד יעבוד על מקסימום ושהמעבד לא יקפיץ את עצמו, מה עליי לעשות? האם יש קשר ל N' TUNE (למרות שאין לי מושג מה זה), ואם כן איך אני מבטל אותו? תודה. עריכה: קראתי עכשיו שיש ללוח הזה CORE CELL CHIP שהו…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חברה! איזה אחד אמר לי שב- לוח אם הזה GIGABYTE GA-965G-DS3 אין כרטיס קול מובנה זה נכון תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
כמו הכותרת, הם עולים בערך אותו הדבר (תקנו אותי אם אני טועה) אז מה מביניהם יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עדיין מחפש את המפרט הבא שלי, בניתי לי מפרט עם ה- AMD X2 6000,אבל ראיתי שיש את ה-E6600 שמתחרה איתו במחיר. בדקתי באתר Tom's Hardware (יש להם באנצ'ים של רוב המעבדים שיש היום בשוק) - בחלק מהמבחנים ה- X2 6000 מנצח ובחלק המבנחנים ה-E6600 מנצח,אני צריך שתעזרו לי להחליט על מה ללכת. שימושים: כרגע לא חשוב לי ממש המשחקים - אבל ממש חשוב לי התוכנות,אבל נראה לי שלאחר שיצאו יותר משחקים DX10 אני יתחיל לשחק (אני גם קונה G8600). בתודה, MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
האם בסטייק זיכרון של DDR400 כול MB פועל במהירות הזאת או כול הסטייק פועל במהירות ? הסתכלתי באתרים שנתנו פה אבל לא ממש מצאתי את התשובה וזה מאוד מסקרן אותי
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד כפול ליבה בזמן הקרוב אבל עכשיו כשיצאו מרובעי הליבה אני לא בטוח האם כדאי בזמן הקרוב. האם תתכן ירידת מחירים של כפולי הליבה אחרי שיצאו מרובעי הליבה ואם כן בכמה כסף ותוך כמה זמן? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-