מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בלמחשב משני שיש לי יש כרגע 256MB SDRAM PC133, יש לי עוד סטיק של 128MB של PC100. אם אני יוסיף אותו שני הזיכרונות יעבדו במהירות של 100MHZ. המחשב לשימוש כללי בעיקר (אינטרנט+אופיס), כדאי להוסיף את הזיכרון האיטי יותר בשביל התוספת נפח?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שימוש המחשב הוא רק למשחקים וגלישה\צ'אט בICQ וmIRC . WinXP אני חושב שאם המחשב לא ישתמש בHDD בכלל בתור זיכרון הכל יטוס... והרי אם אני עושה swap file, לא משנה אם הווינדוס באמת צריך - הוא ישתמש בHDD במקום בזיכרון ? מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים.הלוח אם שאני הולך לקנות הוא GA-P55A-UD3 כתוב שם 4במפרט ש x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory כלומר המתח לכל זיכרון הוא 1.5V לפי מה שאני מבין. עכשיו יש לי אופציה לקנות 2 זיכרונות פנימיים שונים אחד זה 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65V(זה לכל אחד מהם?לשניהם?) ואחד זה 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channe עם מתח של 1.3V. מה עדיף? כי הבנתי שה-RIPJAWS יותר טוב אבל אני מפחד שתהיה בעיה עם המתח אז אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
"מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום חברה! איזה אחד אמר לי שב- לוח אם הזה GIGABYTE GA-965G-DS3 אין כרטיס קול מובנה זה נכון תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חברת סמסונג הציגה היום את זיכרון המחשב הראשון בעולם למחשבים אישיים מסוג DDR3 Dynamic Random Access Memory (ובקיצור: DRAM). סמסונג היתה החברה הראשונה שהציגה זיכרונות מסוג DDR ו-DDR2 ב-1998 ו-2001, בהתאמה. הזיכרון החדש, המתהדר בקיבולת של 512 מגה-בייט ומהירות עיבוד של 1066 Mbps, יצא לשוק כבר בתחילת 2006. יהיו הבדלים משמעותיים בין הזכרונות של עכשיו לזכרונות dddr 3 ?
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הבנתי שהדבר העיקרי שמגביל את הOC של המעבד והזכרונות הוא החום. אבל האם הלוח אם יכול להישרף כתוצאה מהספק גבוה מדי שעובר בו? אני לא שואל תאורטית, כי בתאוריה זה בוודאי עלול לקרות, אבל השאלה היא אם זה באמת פרמטר שמגביל אותי בלוח אם איכותי עם 8 פאזות מתח למעבד, וארבע פאזות מתח לזכרונות. האם יש סיכוי כלשהו שאני אסכן את הלוח אם ע"י OC? וגם לגבי הכרטיס מסך: אם יש לי שני חיבורים ישר מהספק כוח, האם הם מגבילים אותי? אני לא מדבר על זה שאולי אין מספיק הספק במסילת ה12V, אלא במקרה שבו יש הספק שמספיק לכרטיס מסך, אבל האם הכבלים שבהם המתח עובר מגבילים אותי בגלל חום או משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי שאלה נגיד הדרישות המינימליות של משחק כלשהו הן מעבד 2.0 ג'יגה ולי יש בבית מעבד *כפול ליבה* במהירות 1.6 ג'יגה אני מניח שזה כמובן מספיק, אבל איך אני מחשב או משווה את המהירות של המעבד כפול הליבה שלי למהירות כפי שנמדדה בעבר? זאת אומרת.. אם יש לי מעבד כפול ליבה במהירות 1.6 ג'יגה...איך אדע כמה מהירות זו שווה לעומת מעבד חד ליבתי? כך שאוכל להתאים את מה שיש לי לדרישות המינימליות של מוצרים!...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 5200 ל-5050e. ההבדל במחירים אפסי, אבל הבנתי שהיתרון של ה-5050e הוא שהוא צורך פחות חשמל 45w לעומת 65w ב-5200. מצד שני מצאתי של-5050e יש 1MB cache לעומת 2MB ב-5200 וזה משמעותי... מה דעתכם? איזה מבין השניים עדיף? עדיף אולי להוסיף כמה שקלים ולקחת אחד חזק יותר משניהם...? תודה ! Athlon X2 5200 (2.7GHz, 65W, 2MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2) Athlon X2 5050e (2.6GHz, 45W, 1MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2)
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-בתוך משפחת כפולי הליבה של אינטל מה ההבדל בין המעבדים חוץ מהתדר הבסיסי? -מה ההבדל בין Q6600 לבין QX6700 או QX6850 חוץ מזה שלמעבדי האקסטרים יש מכפלה פתוח ותדר בסיסי גבוה יותר? -מה ההבדל בין QX6700 לבין QX6850 חוץ מתדר בסיסי גבוה יותר? -ראיתי הרבה פעמים שכותבים Q6700, האם הוא מעבד מרובע ליבה רגיל או שבעצם מתכוונים ל-QX6700? תודה וסליחה על הבילבול שכל.
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן הורדתי את התוכנה CPU Z ובדרך כלל הוא מציג כמו בתמונה העליונה אבל כל כמה זמן (חצי דקה-דקה) הוא קופץ לשניה (תראו וולט).. זה בסדר? זה נורמלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 10 תגובות
- 655 צפיות
-
-
Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...
-
- 11 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אהלן, אני לא ממש בטוח אם אני שואל בפורום הנכון.... אז אם לא, עמכם הסליחה! אני מתעסק עם סאונד בעיקר בתוכנה CUBASE. לפני מס' חודשים, כאשר הפרוייקטים התחילו לגדול ולהיות יותר זללני משאבים התחילו לצוץ לי בעיות בזמן ה XPORT. --> כלומר בזמן הייצוא של הקטע, מד ה CPU קופץ מ 40-50% ניצול ל PEAK של 100% לחצי שניה-שנייה. דבר זה יוצר לי חריקה בקובץ ולא מאפשר לי למעשה לסיים את הקטע. אני עובד על P4-3GHZ@3.52GHZ. לוח ASUS P4PS800, 512 MB DDR. למעבד יש קירור של Zalman (9500). ניסיתי לעבוד על מינימום זיכרון (הורדתי הרבה מאוד PROCESSES, AV, AntiSPyWare ועוד), אבל כלום לא עוזר! *** הבעיה היתה גם לפני שביצעתי O/C *** השאלה שלי, האם הוספה של עוד חצי ג'יגה תעזור לי לעניין הזה ספציפי או שלא…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום. קניתי את הלוח Gigabyte GA-EP45-DS3 ומיתברר שלא ניתן לבצע בוא O.C לא למעבד ולא ליכרונות ולא כל אחד לחוד ולא משנה איזה זיכרון זה יהיה, בחנות ניסו כמה סוגי זכרונות, בנוסף גם החליפו לוח חדש מאותו סוג כדי לשלול בעייה של לוח דפוק ולאחר כל הבדיקות שהם עשו הם הגיעו למסקנה הזאת!! אז יש לי אפשרות לקחת לוח אחר בתוספת כסף, אני לא מעוניין בקרוספייר. מה דעתכם על הלוח הזה הוא טוב ל O.C : Asus P5Q Pro
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
:kopfpatsch: לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה.... מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D?? עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי.... עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים?? עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית.. מה עוזר PCI EX?? במה …
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שמבוסס על מעבד קונרו E6300 1.86Ghz עכשיו אני צריך להתאים לו לוח אם, המחשב מיועד למשחקים אם זה חשוב... תוכלו להמליץ לי על לוח אם בבקשה... תודה
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 עולה 500 ש"ח! זה רק צונח וצונח ! ועוד G.SKILL שידועים כלא כ"כ זולים שיט סליחה התבלבלתי חשבתי שזה 1GBX2 כנראה שG.SKILL עדיין יקרנים, חחח פאק פדיחה שלי.. סליחה D:
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-