עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. "אינטל מתכננת להכליל את בקר הזכרון במעבד ולהישתמש בחיבור טורי במהירות גבוהה כאפיק תקשורת בין מעבדים במערכת מחשב של שרתים מבוססי זיאון ואיטניום החל משנת 2007, כך גילה כתב ה EE Times. החיבוריות של אינטל שמכונה CSI אמורה להיתחרות ב HyperTransport, אפיק התקשורת המהיר, בעל התקורות הנמוכות שפותח על ידי AMD ומשמש את משפחת מעבדי ה K8 האופטרון והאתלון 64. AMD הפכה את ה HyperTransport לתקן בפועל של התעשיה וכעת הוא משמש מגוון רחב של מעבדים כולל מעבדי רשת של חברות כמו Broadcom ו PMC-Sierra. Intel has not yet decided whether it will make CSI an open standard. The final specification for the interconnect is still being hammered out by engineers working with the server CPU design tea…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by Tinto,

שלום רב! אני קונה מחשב עם לוח P5P800 MX של ASUS. בעקבות בעיה של מזומנים, אני רוצה להשאיר את הכרטיס מסך הישן: NVidia GeForce MX400 64MB PCI Bus 1 האם זה אפשרי? (הביצועים כרגע פחות חשובים לי) תודה

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  3. ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? Abit ?LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II? ?512MB Twinmos? DDR-II 533 X2 OR ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? 512MB Twinmos DDR400 x2 ההפרש במחיר הוא בערך 700.. לא הרבה לטעמי..

4. Started by omrit,

שלום, לפני בערך חודש שאלתי בפורום לגבי קניה של מחשב אודיו לאולפן (nuendo, cubase), ידוע שיש בעיות עם nforce4 ומעבדים חדי ליבה במחשב לעריכת אודיו. אף אחד לא היה יכול לתת לי תשובה חד משמעית, בכל מקרה השילוב שנלקח- הוא DFI INFINITY NF4U+ AMD 3800. הביוס עודכן (revision A). המחשב עובד מצויין (כחודש) ולא נצפו כל בעיות בזמן עבודה בתוכנות. זהו זה.... נ.ב אם מישהו ממליץ אי פעם על השילוב הזה, קחו בחשבון שרק הגרסאות האחרונות של cubase/nuendo תומכים בכפולי ליבה....

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום נציגי האתר The Inquirer מדווחים שהמעבדים שיצאו ב 6 ביוני, Athlon 64 FX-62 ו Athlon 64 X2 5000+ יופיעו רק בתושבת AM2! זה אומר שהמעבדים הכפולי ליבה האחרונים לסוקט 939 הם AMD Athlon FX-60 ו AMD Athlon X2 4800+... וזה אומר שכל מי שיש לו S939 יחשב לדור הקודם כידוע, FX-62 יהיה בעל מהירות 2.8GHZ וה X2 5000 יעבוד על 2.6GHZ... למרות תאריך היציאה של סוקט AM2, יכול מאוד להיות שהמעבדים יופיעו גם לפני...

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  6. Started by jean-paul,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם asus p4b266c עם מעבד פנטיום 4 1.6 סוקט 478. אני מעונין בהמלצה לשידרוג לוח אם שיתמוך בסוג מעבד זה ב agpX8 וזיכרונות של ddr 400 ומטה. התקציב שאני מוכן להקצות הוא עד 400 שקלים ללוח ללא כרטיס גרפי מובנה. השידרוג יחזיק אותי עד לקניית מחשב חדש בשנה הבאה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  7. בהתחלה כשיצאו ה 3800X2 הם היו עם בקר E4 ואחרי זה AMD עברה לE6 מקוצץ.. נכון ?! אז הם הפסיקו ליצר את ה E4 או שפשוט מיצרים אותם במקביל ? כי ע"פ התמונה בלינק הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=73800&page=1 : קיימים מעבדי E4 עד שבוע 31 של 05 ומישם +- מתחילים ה E6 עד שבוע 45 אבל כל המעבדים מתחילת 06 הם שוב E4.. מה קורה פה ? ודבר אחרון... יש איזה שהוא מיקרא שאומר מה אומרים הצירופים של 4 האותיות אחרי השבוע ?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  8. היי, הייתי מעוניין בייעוץ בנוגע לבחירת לוח אם ומעבד. תנאי ההתחלה הוא שהלוח יהיה של גיגהבייט ויבחר בין הלוחות הבאים: ga-8knxp ga-8ipe1000pro ga-8p3nxp לגבי המעבדים אני מתלבט בין 2.4 ל 2.67 800 שניהם כמובן שרציתי את הga-8knxp-ultra אבל המחיר ממש מוגזם. אני לא שמעתי מספיק לא על הציפסט 875p ולא על ה 865pe ולכן אני לא יודע באיזה לבחור. כמו כן, לא מצאתי הבדלים מדהימים ביניהם ברמת ההבנה שלי מבלבד כמה כלים נוחים לתפעול בשני הלוחות אחרונים ברשימה. האם למישהו יש המלצות או השגות בנוגע לאמור? האם אמור לצאת איזה לוח חדש שיוריד את המחירים וכדאי לחכות לו שבוע שבועיים? בנוגע למעבדים נראה לי שהייתי הולך על ה 2.67 אבל אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה, רן

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by nim901,

אם כן כמה ?

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  11. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by shoeyal,

הבדלי המחיר בין זכרון רגיל לזכרון "איכותי" שהוא בעל תיזמונים נמוכים עומד על סכומי כסף משמעותיים. האם זה שווה את ההשקעה ? בקישור http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr2comparo&page=7 שמצורף אמנם שלDDR2 ההבדלים בתיזמונים זניחים מבחינת ביצועים. בנוסף אני ורוב האנשים מתייחסים כיום בעיקר ל CAS כבר ראיתי מס" קישורים שטוענים שב DDR זה לא הנתון הכי חשוב והוא די זניח לכן ההבדל היחידי זה ב O.C עד איזה באס הוא יוכל לעלות אבל מבחינת ביצועים לא משנה אם זה קורסייר או ELIXIR מעפאן http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=ddr400myths&page=3 "Conclusion : When it comes down to it, there is almost zero performance difference end-user performance levels betw…

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by Oprapc,

עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by eladbu,

שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by qt1h00,

שלום, האם למעבד AMD 3000+ (אני מקווה שכתבתי נכון את הדגם הפשוט יותר) יש צורך במאורר מיוחד או שאפשר להסתדר עם מה שתגיע בקופסא, כמו כן רציתי לדעת איך הוא מבחינת טמפרטורה ואחזקה.. האם המאורר שלו רועש? וכדומה.. מישהו שיכול להשוות אותו לאינטל מהבחינה הזו?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  16. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  17. Started by Stranger,

תודה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by Clint Eastwood,

אני צריך לוח אם שמתאים למעבד הזה: AMD Athlon XP2500+ 1.83Ghz, 0.13m, 333mhz BOX - with stock fan ושיש בו הכל משולב... כלומר כרטיס רשת ,מסך,קול. אה ושאני יוכל בעתיד להוסיף כרטיס מסך... תודה!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  19. Started by Vortex,

באתר של לוח האם שלי כתוב שהלוח תומך בזיכרונות DDR200 ו - DDR266 כמה זה במספרים עם ארבע ספרות ( אתם יודעים - 2100, 3200 וכו') ?

20. Started by ofcourse,

מה זה OC ? ומה הם ההבדלים בין זכרונות ה DDR 256 של סמסונג ?

21. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 ג'יגה שנקנה לפני כמה שנים מאז שהוא נקנה לא התעניינתי בחידושים שונים אך לאחרונה אני רואה שנמכרים מעבדים כפולי ליבה במהירות 1.6 ג'יגה, למשל. האם מדובר במהירות איטית מאוד או שהכוונה היא שישנם *שני* מעבדים ש*כל אחד מהם* רץ ב-1.6 מה שאומר סך-הכל.....3.2 ג'יגה :s05:

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות לוח אם DFI Infinity 975X for LGA775 וזכרונות של G. SKILL 800MHZ אבל קראתי את הפרטים הטכניים של הלוח אם וכתוב שהמקסימום הוא תומך ב667 MHZ זה נכון?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by squeal,

חיפשתי באתר של אסוס בקשר ללוחות שתומכים בקונרו והיה רשום בנוגע לכמה לוחות את pcb r2.0

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. Started by ראובן,

??

• 12 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים