עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shaynac,

יש אתר או מאמר שאפשר ללמוד ממנו על לוחות האם הקיימים כיום. מעניינים אותי כרגע רק לוחות 965 ל- C2D. אני לא מצליח להבין מה ההבדלים בין הלוחות השונים (מלבד יכולת משופרת ל-OC בחלקיהם).

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by Coca Cola,

בזמן האחרון אני רואה שבפורום מפרטים ממליצים עליו ושמים אותו במפרטים.. רציתי לדעת אם הוא טוב.. ואם הוא עדיף על פני GA K8NF תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. זה הגיוני שהזיכרון שלי עובד על 1.5-3-3-5 T1 ללא אוברקלוק וללא תוספת מתח, כשבמקור הוא אמור להיות 3-8-3-3? (D43)

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by Dready,

הוא תומך בדואל דידיאר?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  5. Started by The_magament,

שלום כולם... יש לי מחשב שלפעמים אני עושה לו OC, עוד מחשב ישן שעליו אני מתכנן... אבל בכל מקרה - עם כל השיאי אוברקלוק האלה שמגיעים לאיזה 4GHZ תמיד במקרה הכי גרוע יש איזה מסך כחול שסוגר את המחשב, אבל המעבד לא נהרס... אז השאלה היא: איך מעבדים יכולים בכלל להיהרס?? אם בכלל... תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  7. גרסה הנדסית מוקדמת של דגם ה-Ryzen 7 5700G נבחנת לראשונה - ומציגה שיפורים דו-ספרתיים בהשוואה לדגמי Ryzen 3000 מקביליםלכתבה

8. אחרי הטיזר הבלתי צפוי מאת MSI - מעבדי הדור השולחני החדש מיצרניות השבבים הגדולה נצפים גם במאגרים של מבחן ביצועים נפוץלכתבה

9. שלום רב, נכנסתי לאתר של ksp והסתכלתי על לוחות האם שמוצעים עבור מחשבי Haswell יש מבחר של 3 יצרנים: Gigabyte, arsock , intel יש משהו כמן 15-20 דגמים בכל הלוחות שראיתי יש רק 2 סלוטים של זכרונות שאלתי היא: במחשב שיש לי יש 4 סלוטים. שאלתי היא: האם עכשיו הסטנדרט זה רק 2 סלוטים של זכרונות בלוחות האם החדשים ? \ היחסרון הוא כמובן כשחושבים על הרחבה: אם קניתי עכשיו לוח עם זיכרון של 4GB ואני ארחיב ל 16 בעתיד ויש לי 2 סלוטים, אז אני לא אוכל להשתמש בזכרוןן של 4GB שברשותי בברכה דן שמשוני

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  11. אני רוצה לוח אם טוב למעבד הנ"ל, יש לי זכרונות מתאימים וכ', איזה לוח אם אתם ממליצים לי לקנות? (כרטיס מסך יחיד - 6850) אין ממש מגבלת תקציב, פשוט שיהיה לוח אם טוב.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  13. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. לפי הווידאו נראה שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין כאן קאטץ'. בכל זאת המעבד הוא אינטל אטום, והוא אמור לא להספיק ל-1080P.ושאלה נוספת - האם יש (או אמור לצאת) לוח דומה עם יציאת DVI או HDMI?

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  15. המערכת שלי בצד <<<... הצלחתי עד כה להגיע לFSB של 320, אך קראתי באיזה מקום שעם עידכון ביוס של הלוח, אפשר לעבור את ה-400, האם זה נכון? אני עם הביוס איך שהוא הגיע מהחברה...

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  16. המערכת : MSI K8N Neo2 Platinum S939 A64 3200+ Winchester Samsung DDR400 UCCC 512X2 7300GT 256MB AGP הבעייה : הלוח עבר איפוס,בהגדרה מחדש הגדרתי כך : Bus Speed : 200MHZ HTT: X5 V Core : 1.4V V Mem : 2.5 Mem Timings : 3-3-3-8 T2 וכאן הבעייה בעצם,כשאני מנסה לתת לו T1 הוא לא יציב,ונתקע בווינדוס בכל מיני תוכנות (נגיד אם אני מפעיל את ה Prime95 ושנייה אחר כך את ה Everest אז המחשב קופא וזאת לא בעיית תוכנה כי הוא קפא גם בשלב של כיבוי המחשב אחרי שהוא סגר כבר את כל התוכנות..) וברגע שהוא נתקע ואני נותן לו ריסט,אפילו בכניסה לביוס הוא נתקע..לא יודע מה עובר עליו :-\ אוליי עדכון ביוס יעזור? כי אני כבר אובד עיצות..כל היום שרפתי עליו ולא הצלחתי לפתור את הבעייה אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבו…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. יש לי ניסיון עבר טוב מאוד עם EBAY בנוגע למרצ'נדייז אחר, אבל מעולם לא התנסיתי ברכישת זכרונות, ובערך כזה: קישור למוצר המוכר עדיין לא POWER SELLER אבל יש לו פידבקים חיוביים. ואם אזמין, האם מס הכנסה יכנס שוב לעניין? הוא כבר גבה עליי מס בהזמנה פעם של 110 דולר. ראוי לציין, הסטיקים האלה נמכרים בארץ בסביבות ה 1300 שקל.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by bigwave,

האם המעבד הזה (בצירוף של לוח אם + זכרונות טובים ) יכול להריץ את משחקים כבדים ללא בעיה? איפה אני ירגיש את המגבלה שלו? לא מתוכנן שום OC

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. יש לי שאלה נגיד הדרישות המינימליות של משחק כלשהו הן מעבד 2.0 ג'יגה ולי יש בבית מעבד *כפול ליבה* במהירות 1.6 ג'יגה אני מניח שזה כמובן מספיק, אבל איך אני מחשב או משווה את המהירות של המעבד כפול הליבה שלי למהירות כפי שנמדדה בעבר? זאת אומרת.. אם יש לי מעבד כפול ליבה במהירות 1.6 ג'יגה...איך אדע כמה מהירות זו שווה לעומת מעבד חד ליבתי? כך שאוכל להתאים את מה שיש לי לדרישות המינימליות של מוצרים!...

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. Started by yanivganor,

שאלה קטנה לקוראים, יש לי זכרונות של OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum ולוח אם ASUS P4C800 E . אני לא עושה OVERCLOCK ואני גם לא אעשה. האם יש טעם להחליף את הזכרונות ל PC4000 בעתיד ? או שדגמים אלו נועדו רק לאוברקלוקרס ? אני בטוח שכבר דנתם בנושא, אבל לא מצאתי תשובה ברורה. תגובות בבקשה

• 7 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by davidpo,

שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד החדש של אינטל "I7-965" הוא גם ברובע ליבה? אלה הפרטים שמצאתי עליו ולא ראיתי שצויין שיש לו 4 ליבות. General Product Type Processor Processor Type Intel Core i7 965 Multi-Core processor technology Quad-Core 64-bit processor Yes Processor Qty 1 Processor number 965 Processor socket LGA1366 Socket Clock speed 3.2 GHz Processor Manufacturing Process 45 nm Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhanced Halt State (C1E) , Hyper-Threading Technology , Enhanced SpeedStep technology , Execute Disable Bit capability , Intel Virtualization Technology Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhan…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. ? ההבדל במחירים בין נניח DS3 לDQ6 הוא גדול מה בעצם ההבדלים בין כול הלוחות האלו? אני מדבר על סדרות ה X48 ועל P45

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by Vidati,

יש באפשרותי להשיג דיסק קשיח של 400GB של סמסונג ב800 שח עכשיו הוא SATA 2 ולי יש SATA 1 אז האם יש לSATA 2 גם תאימות לאחור כמו למשל מה שקרה עם הUSB (USB1-USB2) תודה

• 9 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by AnTiSh0ck,

אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים