מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2012
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כרגע מתוך 4 סלוטים, 2 מאוישים בשני זכרונות DDR2 במהירות 1 גיגה כל אחד. מבקש להגדיל ל - 4 גיגה. האם עדיף 2 סטיקים של 2 גיגה כל אחד, או שהאפקט יהיה זהה אם אוסיף סטיק אחד של 2 גיגה כך שביחד עם הקיים יהיה 4 גיגה?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ראיתי את הדגם הזה רק בחנות אחת: logicpc בשום חנות אחרת זה לא מוזכר. גם בחו"ל.. עולה רק 710 לסטיק. נראה זול יחסית לCAS 2.5. נגיד הCorsair VS1GB400C3 1024Mb 3200 CAS3 ValueMemory היה באותו מחיר ושניהם היו נניח CAS 2.5. הייתם ממליצים על הCorsair?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי, זה הגיוני שיש כאלה הפרשים חדים? (28 לעומת 46° במאמץ בין שתי ליבות) וטמפ' מעטפת של 46°... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אפשר לקבל חוות דעת והסברים מי מהם יותר טוב, מחירים, עדיפות..... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
חברת Elpida הכריזה על שבבי DDR3 חדשים מתוצרתה, בנפח של 1Gbit ובמהירות של 2.5Gbps, או PC3-25000 - כלומר 3,125MHz (!!!). זו קפיצה גדולה מאוד ביחס לזכרונות קיימים הנושקים למהירות של PC3-16000, או 2,000MHz. כל זאת, במתח סטנדרטי של 1.5V - בתקן DDR3 רגיל (!), בנוסף לתמיכה במתחים נמוכים עד 1.2V במהירות 1.8Gbps או 2,250MHz - עדיין במהירות גבוהה מהזכרונות הקיימים בשוק... אני בטוח שהשבבים האלו יציגו שיפור משמועתי בביצועים - במיוחד בשילוב עם Core i7 עם שלושה ערוצי DDR3. עם זאת, אין עדיין תג מחיר למודולים (כי אין עדיין ייצור בכמות גבוהה והשבבים עדיין לא יצאו לשוק בתוך סטיקים) - אבל זה לא יהיה מפתיע אם הזכרונות יעלו בערך כמו שאר המחשב (לפחות).
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שמעתי שהלוח הזה הוא מצויין לאוברקלוק אבל השאלה שלי איך הוא במשחקים,בתוכנות ובשימושים רגילים? שמעתי שהוא נתקע לפעמים,שיש בעיות סאונד ובעיות עם שבב ה-JMICRON האם הוא לוח איכותי שיעבוד טוב עם Q6600? תודה למגיבים
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לדן מרחסין אם אינני טועה החוק מדבר על כל 18 חודש מספר הטרנזיסטורים במעבד אמורים להכפיל את עצמם. דעתי בנושא היא שבמקרה גורדון מור העלה השערה שבמקרה הוא צדק כמעט לחלוטין. וסתם עושים מזה עניין. עידו
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום , יש לי זיכרון של 333 מגה הרץ של חברה לא מוכרת בגודל של 512 מגה בית ואני רוצה לקנות סטיק נוסף של 512 מגה בית . הבנתי שזה לא משנה של איזה חברה יהיה הזיכרון שאני אקנה , והוא יעבוד לי אם הזיכרון שיש לי . אכשיו השאלה שלי זה אם גם יהיה דואל צ'אנל אם שתי חברות שונות ?
-
אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן מה נשמע. קונה מחשב חדש למטרות תלת מימד, אני אקנה את המעבד core I7 920. 1) איזה לוח אם מומלץ מתחת ל1100 שקל ? 2) זה נכנס בשאלה הקודמת אבל לידע כללי איזה ציפסט הולכים טוב עם הI7 ? 3) גם לידע כללי, איך נקרא המקום בלוח שיושב עליו המעבד? (כמו שלAMD זה AM2 בחדשים) 4) איזו חברת זיכרונות מומלצת עם הלוח ? אם זה חשוב לבחירת הלוח אז מידע על מה שיהיה במחשב: - כרטיס מסך של Nvidia 2XX לא יודע עדין איזה דגם בדיוק. אבל שיהיה SLI בלוח לעתיד - 8GBram ככה שחשוב לי שיהיה כמה שיותר סוקטים של RAM אם יש דגם. - דיסק של טרה בייט אני מבין בכללי אבל לא לעומק בגלל זה אני שואל .. סליחה על הבורות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הסתכלתי ב CPU-Z מה צריך לשנות כדי שיזהה לי 800. בדקתי וזה אכן זיכרון שכן אמור לתמוך במהירת הנ"ל.
-
- 10 תגובות
- 681 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה
-
שדרוג ב2000 שח מה דעתכם! ברשותי כרטיס מסך cd בארנר ו2 הארד דיסקים מה אתם אומרים על במפרט וכמובן על המחיר לו אם Albatron KX18D Pro II Nforce 2 מעבד Athlon XP 2500 זכרון 512 OCZ 400MHZ DDR + HEATSINK מארז 400W +USB +3 FAN בצבע שחור עם הכנסה מיוחדת של הארד דיסקים ודלת שקופה כרטיס קול o.b בהוספת 120 שח אני יכול להוסיף לוח אם A7N8X DELUXE ASUS כל ההצעה היא 2000 שח אני חייב תגובות! תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לוח אם שלי Gigabyte לסוקט 775 שולט על מהירות המאורר. מספיק שיש עומס קטן ביותר (למשל משחק) הוא מפעיל את הקירור במהירות המירבית וזה פשוט משגע אותי. איך אפשר לכבות את האפשרות או לפחות לשלוט על המהירות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם !! :hi: הרצתי SUPER PI והכל היה בסדר. ניסיתי להריץ את התוכנה פעמיים בו זמנית כדי לנצל את שתי הליבות, אחד התחיל, וכשהתחלתי את השני הוא נתן לי את ההודעה : "NOT CONVERGENT IN SQR05". האם זו בעיה מוכרת ?? מה זה אומר ?? אם זה לא בסדר, איך ניתן לסדר את זה ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-