עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רק קיבלתי אתמול את המחשב, וכשאני בא לחבר את הכבל רשת שלי, אני רואה פתאום שאין לי לאן, במפרט הלוח כתוב במפורש שיש לו כזה. מה זה יכול להיות? איפה הוא צריך להיות? אני מדבר כמובן על חיבור רשת רגיל, כבל ישר... תודה, יונתן

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by sam1441,

אני מנסה להרכיב מחשב, והולך קצת לאיבוד בחיבור החוטים הקטנים לפינים בלוח. אני חושש לגרום לקצר לפני שאדליק, אז אשמח להסברים 1. האם צריך לחבר את שני סוגי הכבלים מהספק ללוח? גם ATX וגם ATX12V? 2. יש לי את טבלת החיבורים הזו על הלוח, אני לא מצליח להבין מה צריך לחבר למה על הכבלים שיוצאים מהמארז רשום 1. power_led לאן אני מחבר אותו? :s05: 2. Power sw 3. hdd.led 4.reset_sw כמו כן יש לי שנים באודיו 1. HD, שממנו יוצאים איזה חמש זרועות קטנות, mic power, mic in, ground, r-ret ועוד. 2. AC 97 איזה מהם אני צריך לחבר? אלפי תודות מראש!![br]פורסם בתאריך: 7.03.2008 בשעה 22:45:23 כמו"כ -רשום בהוראות הלוח שצריך להשגיח על מינוסים ופלוסים, מה הכוונה בדיוק?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by roeiw,

מה עדיף מבחינת ביצועים יציבות איכות ו בקיצור מה יותר טוב?? Abit NF7 v.2 אווו Gigabyte GA-7N400 (אני לא מתכנן אוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by Holy,

אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by demonshlomo,

חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!

6. בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by RX7,

יש לי מחשב פנטיום III 600 צלמתי לכם תמונה מפורטת מהאוורסט http://img208.exs.cx/img208/695/12vy.jpg עכשיו אני רוצה לשדרג לבינתיים את המעבד והלוח אם לאלה: מעבד Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם K8NS (s754) Nforce3 250 רציתי לשאול אם זה אפשרי לשדרגם מבלי להחליף עוד חלקים? או שזה חובה? כי בעתיד הקרוב אני אוסיף עוד HD ויחליף זיכרון אבל בינתיים אני רוצה להחליף רק את המעבד והלוח אם אפשרי? תודה מראש על העזרה עריכה: ושכחתי להוסיף כרגע התקציב שלי הוא 1200 ש"ח אשמח אם תוכלו לסדר לי משהו טוב במחיר הנ"ל

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

בוקר טוב לכולם. במסגרת שדרוג שביצעתי למחשב, החלפתי את הלוח אם לאחד יותר טוב מבוסס צ'יפסט P35 לעומת הישן שהיה בסיסי ומבוסס צ'יפסט G31. בנוסף גם העליתי את כמות הזיכרון מ 3GB ל- 6GB, מה שגרר להתקנה מחדש של מערכת ההפעלה - 64 ביט. הרבה אמנם לא יצא לי להתעסק עם המחשב לאחר השדרוג, אך האם אני אמור להרגיש בקפיצה כלשהיא בביצועים? ה- OC למעבד נשאר זהה - 3600 מה"ז ב- OC לעומת 3000 מה"ז תדר בסיסי, שאר הרכיבים נשארו זהים. בנוסף האם אפשר בחלונות 7 להעביר את קובץ הזיכרון הוירטואלי שיעבוד על הזיכרון במקום על הדיסק הקשיח?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  9. מסתבר שהעתיד שייך לריבוי הליבות, כך אמר אחראי הפיתוח של אינטל בארוע IDF הנערך כעת. ביקר גם את השפעת זכרון המטמון על יצירת חום. מקור http://www.theinquirer.net/?article=30087

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. Started by ely2001,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4, ויש לו רק 256 מגה של זיכרון, הוא משתמש ב אקס פי והמחשב כול הזמן מקרטע אצלו(השימוש שלו זה לגלוש באינטרנט לשמוע מוזיקה ואיסיקיו משחקים הוא לא משחק). אני אומר לו שאם הוא יקנה עוד זיכרון של 256 מגה כך שיהיה לו 512 זה ישפר לו בהרבה ולא יהיו לו את הקרטעים האלו שהמחשב נתקע. והוא חושב שזה לא הבעיה, מי מבינינו צודק?

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by doctor hardware,

השאלה היא כזאת ללקוח נשרף לוח של אינטל ציפסת 850 התומך בזכרונות rdram תושבת 478 , אני הצעתי לוח של ASROCK 478 CHIPSET VIA . הבעיה שהציפסטים שונים ומה אפשר לעשות כדי להימנע מהתקנה נקיה של מערכת הפעלה?

12. Started by Enable,

יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by ~Pizza~,

הולך לקנות מחשב חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 ועלתה האופציה להחליף את המעבד והלוח אם למשהו זול יותר- ל3570. השאלה שלי- האם זה כדאי? בעד ונגד? המלצות ספציפיות? התקציב לשניהם הוא 1500 שקל, כמובן שאם אני חוסך בחלקים האלה אוכל אולי לשדרג חלקים אחרים...אשמח להמלצות אני פשוט לחוץ על קניית מחשב תודה.

14. Started by avipenina,

היי, איזה לוח יותר טוב. ASUS P5Q Deluxe או ASUS P5K WS תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  16. Started by ex_,

היי בקרוב תרוץ מערכת ההפעלה של מק-טייגר דרך מעבדי אינטל זה ברור וזה ענין של זמן(קצר) שהמערכת תרוץ על כל פיסי השאלה היא-האם יש מניעה שאם המערכת כבר רצה על אינטל היא תרוץ גם על amd? או שהם ממש שונים שני המעבדים? איפה ניתן למצא תשובה מוסמכת לכך?? תודה

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by tulicooli,

אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. מישהו יכול להסביר לי מה זה - Retial, Box, Tray?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by BaconMan,

המפרט שלי: מארז: NZXT APOLLO BLACK NO PSU ספק: SeaSonic M12-500 PSU מאוור: NZXT Fan 120 Led לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L מעבד: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3.0GHz 1333MHz 6MB LGA775 BOX איוורור למעבד: OCZ Vendetta CPU Cooler זיכרון: G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ PI CL4-4-4-12 כרטיס מסך: CONNECT3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe הארד דיסק: Wester Digital 640GB SATAII 7200RPM 16MB השאלה שלי היא כזאת, יש איזה חומרה שכדי לי להחליף/לשדרג. האם כדי להוסיף משהו? אודה לכם על עזרכתם.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. יש לי לוח Gigabyte GA-8SQ800 Ultra שתומך ב- Dual Channel וקניתי שני לוחות זיכרון Kingston KVR400X64C3 512MB DDR כשהזכרונות מחוברים אחד ליד השני פונקצית ה- Dual Channel לא מופעלת והכל עובד מצויין, אבל כשאני מחבר אותם בצורה שה- Dual Channel מופעל, המחשב נופל אחרי חצי שעה מקסימום. (ממש מסך כחול) וגם זה עובד רק בשני הסלוטים הכתומים, אם אני משתמש בסגולים המחשב לא פותח מסך בכלל. מישהו ניתקל בבעיה כזאת? תודה לעוזרים !!!

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by oitb,

מה עדיף לקנות :OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=8338 או GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1722&products_id=6782 אני עושה בעתיד OC, ואני מתלבט אם כדי לקנות 1G זיכרון לOC איכותי או לקנות 2G זיכרון VALUE שלא שפחות מתאים לOC ?

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  22. יש לי לוח GigaByte K8N51GMF-9 עם 6100 מובנה ישנה האפשרות בביוס: robust graphics booster ערכיה: -auto(ברירת מחדל) -fast -turbo זה אמור להרחיב את רוחב הפס של העיבוד הגרפי בשביל לשפר את הביצועים השאלה שלי דבר ראשון האם זה משפיע בכלל על השבב הגרפי המובנה(6100) בלוח או שזה משפיע רק על כרטיס מסך שאני מחבר בנפרד? ובנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה אופציה עדיף לשים עם כרטיס נפרד ואיזה אופציה עדיפה עם המובנה? כמו כן ישנה האפשרות PCIE CLOCK ואפשר לכוון אותה מ100-145 Mhz פה ברור לי שזה לא לכרטיס המובנה אבל על כמה לכוון? האם בטוח להעלות את זה למקסימום או להשאר על 100(ברירת המחדל)? תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by All_eyes_on_me,

כן כן, לא טעיתי... אני באמת רוצה לשרוף מעבד כדי שיחליפו אותו בעבודה... ;D מדובר במעבד CELERON D331 על לוח אם GIGABYTTE GA- 8S661FXM-775 קרור סטוק השאלה היא איך אפשר לשרוף מעבד כך שלא ניתן יהיה לזהות את מקור הבעיה? תודה מראש על העזרה!!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. Started by Meturlal,

קניתי מחשב לא מזמן וביקשתי שישימו לי זכרונות של Infineon (שני זכרונות ב-Dual Channel). אתמול הרצתי את Sandra וקיבלתי את המידע הבא על הזכרונות: Memory Module 1 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) Memory Module 3 : Xerox 256MB 8x(32Mx8) DDR-SDRAM PC3200U-344-650 (CL3 up to 200MHz) (CL2.5 up to 167MHz) גם AIDA32 ו-CPU-Z מחזירים מידע דומה. האם הזכרונות שלי הם של Infineon או של Xerox? האם Xerox בכלל מייצרת זכרונות? בתודה מראש! הערה: על הזכרונות יש גוף קירור של Thermaltake (הוא בא עם הזכרונות, אני לא ביקשתי אותו) שמסתיר את שבבי הזיכרון (ולא ניתן לראות מה כתוב עליהם).

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים