מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 במחשב ואני חושב לקנות כרטיס מסך חדש במאי וגם לוח אם חדש שתומך בPCI-Express, השאלה שלי היא האם תהיה לי בעיה עם לוח חדש והמעבד הישן (שנתיים,במאי) יכל להיות שאני לא יוכל להחליף לוח בלי להחליף מעבד?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לוח אם ומעבד והתקציב שלו זה 1800... מיועד לOC ומשחקים.... תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש לפני שלושה שבועות ורק עכשיו שמתי לב בתעודת אחריות שרשום לי על המעבד Intel P4 - 2.6GHz - 800MHz אחריות 3 שנים. השאלה היא כזו, האחריות שניתנת לי בחברה שקניתי ממנה את המחשב ל3 שנים זה אחריות במסגרת החברה ואחרי 3 שנים אם חס וחלילה אני פונה לאינטל אז יש אחריות על המעבד לכל החיים? או שללכת לחברה לבדוק את זה כמה שיותר מהר?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/hardnews/20050329_184018.html למי שתהה איך יחזיקו מעבדי Xeon Dual Core עם ה- Front Side Bus העלוב של אינטל, התשובה היא שלמעבדים החדשים יהיה FSB כפול. (אם כי הם ירוצו ב- 667MHz בלבד). כרגע יוצאים רק Single Core עם 8MB Cache, אבל שנה הבאה יצאו על גבי אותה פלטפורמה מעבדי Dual Core.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם ניקח מחשב עם מעבד + לוח אם + זכרונות שעובדים כולם במהירות 266 לעומת אותו מחשב - אך עם רכיבים שעובדים כולם במהירות 400 - עד כמה השיפור בביצועים יהיה מורגש למשתמש הממוצע ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי חבר'ס, רכשתי מחשב חדש והרצתי everest כדי לבדוק את הרכיבים. רציתי לדעת כמה Mhz הזכרונות שלי? הנה הפירוט של אחד מהשניים כפי שהוא מוצג בתוכנה: האם ע"פ השורה המודגשת זה אומר שיש לי 533? או שזה לא הפרמטר הנכון?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב אז זה הסיפור שלי, לפני כמה ימים שדרגתי את המחשב שלי הנה המפרט: AMD Athlon XP2500 Leadtek WinFast K7NCR18G Pro II (Nforce2) Winbond 256 DDR PC2700 X2 448MB Compucase CI-6A19 300W Geforce 4 MX440 64MB (Onboard) NVIDIA® nForce Audio אז מה שקרה שהמחשב עשה בעיות, וזה בגלל שהזכרון הזה לא מתאים ללוח. מה שאני רוצה שתעזרו לי לבחור בזכרון באותו טווח מכיר של הזכרון שרכשתי ואני לא רוצה שהזכרון יהיה יותר מדי גרוע . אני חשבתי בינתיים על Geil מה אתם אומרים? את ה- Winbond רכשתי במחיר של 263 ש"ח לסטיק, ד"א הזכרון לא מיועד לאוברקלוק. תודה, לכם אור - בן צבי
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בת'רד הזה> ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267642.10 ) הזכירו את ה- VT (ז"א Virtualization?) בסדרת מעבדי ה-C2D E6XXX של Intel, ונאמר שם ע"י smalul שזה תמיכה חומרתית לדימוי 2 מע' הפעלה במקביל. הכוונה בהפעלת שתי מערכות הפעלה במקביל, באותו זמן?, ושאפשר לעבור ביניהן בזמן עבודה עם אחת מהן? למה הכוונה?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש באופן כללי המחשב מיועד לשימושים פשוטים , אינטרנט , גוגל ארת' וכו' אם זאת אני רוצה שתהיה לי אפשרות אם ארצה בעתיד להריץ סרטי HD בלי בעיה מיוחדת רציתי לדעתי איך שני לוחות האם האלו (שעליהם צ'יפים להוסיף למחשב כרטיס מסך) Gigabyte GA-73PVM-S2 והמעט חזק יותר EG41MF Gigabyte מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הודעות בנושאי מכירת וקניית חומרה אסורות בפורום ומקומן במדור היד-שנייה TradeZone. ההודעה צונזרה וננעלה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום רב! היום התקשרתי לPCH לאשר את ההזמנה שלי למחשב החדש שלי. הנציג שרות אמר לי שלא שווה לי לקחת שתי מודולים לדיואל כי אין לי כרטיס מסך INTEGRATED אז אין טעם בדיואל. האם זה נכון? כי אם כן בשביל אוברקלוק יותר כדי מודול אחד של 512 לא? מודה ראש! רומן נ.ב: זה דיי דחוף לי...
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
צריך לוחות אם כמה שיותר זולים שתומכים ביחס מחלקים קטן מ2 שיהיו גם טובים לOC.. משהו שמגיע לבאס 500... תקציב עד 1100 עדיף אבל כמה שיותר נמוך..
-
- 13 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם משפחת מחשבי ה-NUC של אינטל נדרשת להיכנס לעמדת ספיגה? גם מיצרניות המחשבים הגדולות ביותר בטאיוואן מאמצות את משפחת Renoir של היריבה עבור מתחרים ישיריםלכתבה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.digitimes.com/news/a20081119PD209.html
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם של גיגהבייט עם שבב של SIS 845 התומך ב-FSB של 400 או של 533 MHZ כרגע מותקן עליו מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות 1.5 G קיבלתי מחבר מעבד 3.0G HT ורציתי לדעת אם אני יכול להכניס אותו ללוח אם שלי. המעבד כמובן עובד ב-FSB של 800 MHZ השאלה האם הוא יעבוד רק במהירות נמוכה או שעלול להגרם לו נזק? מישהו ניסה פעם לשים מעבד חזק יותר ממה שהלוח אם מסוגל לתמוך בו?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
למידע על הזכרון החדש (יצא ב 13/1) http://www.corsairmemory.com/main/PR_lowlatency.html עולה 628 בפנדה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2896&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לעומת 599 ללא ה LL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_513&products_id=2213&PHPSESSID=36b5ad01481df8a048434d56d3f472b8 לא יודע אם מותר לפרסם פה סתם חדשה כזאת ואת הכתבות של האתרים- אם לא- תמחקו.. תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי מחשב ישן שרוף והמעבד כנראה עובד אז רציתי לדעת איך אני יכל לדעת איזה מעבד זה מה שאני יודע זה שזה 1.8 גיגה הרצ (אינטל ) והוא בן 3+- תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים על הלוח הזה את הקירור הזה.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בלמחשב משני שיש לי יש כרגע 256MB SDRAM PC133, יש לי עוד סטיק של 128MB של PC100. אם אני יוסיף אותו שני הזיכרונות יעבדו במהירות של 100MHZ. המחשב לשימוש כללי בעיקר (אינטרנט+אופיס), כדאי להוסיף את הזיכרון האיטי יותר בשביל התוספת נפח?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-