עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי, אני יודע שבדרך כלל לא יודעים את הדברים האלו אבל לאחרונה שמעתי שמישהוא מדבר על זה. פרט לזה, אני קונה מחשב חדש בקרוב, חשבתי על הכפול ליבה של אמד 4200 X2, אבל למען האמת, 3800 שקל למעבד זה קצת יקר, אז אם יש בקרוב ירידת מחירים אני אשמח לשמוע ולחכות - אם לא - אני אצתרך לקנות ב3800. (הקטע פשוט שגם ככה אני קונה חלקים טיפה יקרים אז יחד זה יוצא יותר מידי למחשב....) תודה רבה!!!.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by HydroIT,

שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Drek Boy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש וחשבתי על משהו... אם אני קונה לוח אם שתומך ב2 כרטיסי מסך... ככה שאני אקנה עכשיו gtx260 ועוד כמה זמן כשהמחשב כבר יגמגם במשחקים אז אני אקנה כרטיס נוסף שיהיה אז זול יותר. אני מודע לכך שהלוחות כנראה עולים כפול... האם זה שווה או משתלם בכלל?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  6. לאחרונה נשרף לי הלוח אם במחשב GA-945GCMX פשוט יצאו ממנו כמה גיצים והוא הפסיק לעבוד האזור באדום זה מהאיפה שיצאו הגיצים השאלה אם כדי לי לקנות לוח אם חדש מתאים ולבדוק אם המעבד שרד ? או אם כבר נשרף הלוח אם אז סביר שהמעבד גם נשרף ?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  7. רציתי לדעת אם מלבד ההבדל הקטן בתדר הסטוק של שני המעבדים, האם יש עוד הבדלים בין שניהם. הייתי מאוד בכיוון של Q6600 ועכשיו מאחר והוא נעשה לא זמין בשבילי, רציתי לדעת אם Q6700 זו אותה סחורה בעצם?

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by LielZ,

אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by bobby323,

http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket%20939 נראה לי חבל על הזמן

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  10. אני לא מבין תקטע בעצם כיום אנחנו מנצלים רק מעבד אחד בכפולי ליבה ? כאילו אני לא מבין שמשהו יסביר לי את הקטע עם הניצול של כפולי הליבה ... כרגע ווינדווס אקס פי לא מנצל את זה שהמעבד הוא כפול ליבה ? והאם זה תלוי בעוד דברים אחרים ? בקיצור הא כפולי הליבה מנוצלים כרגע או שבעצם אין להם עדיין תמיכה והיא תבוא עם ויסטה ?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?

12. Started by ILYA MOLO,

אז ככה: (קודם כל תבטיחו שלא תצחקו) לדוד שלי יש מחשב מאד מאד ישן ככה 7-8 שנים- 32 MB RAM מעבד או 486 או אינטל ממש ממש ישן. הוא ביקש ממני לבדוק אם אפשר לשדרג(יותר RAM יותר דיסק קשיח) אם אני אוסיף ככה 64 מגה ראם הביצועים ישתפרו? [move][/move]תודה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by Load,

אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  14. Started by kopler,

מתלבט בין שני הזכרונות האלה למחשב הבא שלי. שניהם 2 סטיקים של 1GB 800Mhz הזולים ביותר בחנות בא אני קונה, וההבדל במחיר זניח אז אני מביא אותם לפניכם להחלטה סופית

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  15. האם בלוחות Z68 עם 4 חריצים לזיכרון אפשר להשתמש בסים אחד בלבד ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום רב. אני עומד לקנות רכיבים למחשב בזמן הקרוב והייתי מעוניין לברר מספר פרטים לגביהם. אני אשמח לחוות דעת בנושא. 1. לוח אם Gigabyte GA-965P-DQ6: באתר של Gigabyte מצויין שללוח יש 4 יציאות eSATA. לעומת זאת, במדריך למשתמש לא נאמר דבר על אותן יציאות. כאשר כתבתי ל-Gigabyte ושאלתי אותם האם היציאות אכן קיימות, הם השיבו לי שכדי לנצל את היציאות הנ"ל נדרשים מתאמים מיוחדים וכבלים eSATA מיוחדים. הם הוסיפו ואמרו שהמתאמים הנ"ל לא תמיד מסופקים עם הלוח ושזה תלוי בספק המקומי. הייתי מעוניין לדעת האם מישהו קנה בארץ את הלוח הזה והאם הוא קיבל את המתאמים הנ"ל ביחד עם הלוח. 2. מאוורר למעבד Zalman CNPS7700-Cu: תחילה הייתי מעוניין לדעת שהמאוורר הנ"ל אכן מתאים למעבדי Intel Core 2 Duo. באתר היצרן…

• 7 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by unbalanced,

שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by חנוך,

מה הקאץ'? זה בגלל ה -NON ECC? http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=256

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי יש לי התלבטות איזה מעבד לקחת ואלה שתי האפשרויות שנראות לי כרגע: AMD 5000 X2 ו AMD 5200 X2. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם זה גודל הקאש. האם גודל הקאש הוא משמעותי או שרק בקצת? יש הבדל של 58 שקל ביניהם ורציתי לדעת אם שווה להוסיף או שעדיף בהפרש לשדרג רכיב אחר במחשב. תודה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. אז ככה העלתי את התוכנה PC WIZARD וזה מה שכתוב שיש לי: General Information : DIMM0 : Empty DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 (RAS 6, RAS 7) : 1024 (Single Bank) Information SPD EEPROM (DIMM2) : Manufacturer : Kingston Part Number : Unspecified Serial Number : 5A187096 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buffer : 4-bit Manufacture :…

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by ShoX,

איך הוא בכללי? וגם יכולות OC ואמינות אף פעם לא היה לי לוח של ABIT או חבר עם לוח אם של ABIT אז אני לא יודע עליהם הרבה. איך הפיצ'רים?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  24. Started by mSid,

יש לוח אם של גיגהבייט GA-7N400-L וייש לי איזשהי בעייה עם הטמפ' של המעבד...ואני חושב שהחיישן מזייף..יש איזה דרך לבדוק את זה?..ואיפה הוא ממוקם בלוח הזה?.. תודה.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  25. מחפש אחת כזאת שתראה את כמו הזיכרון הכללי (פיזי בלבד, לא וירטואלי..).. משהו כמו בטאסק מנג'ר של ווינדוס, אבל אולי טיפה יותר מפורט.. יש כזה דבר..? רוצה לוודא שה 1G זיכרון מספיק לי עם כל התוכנות שרצות.... תודה בראל.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים