מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום הלך לי המאוור של הציפסט. המאורר התחבר אל הלוח אם אל חיבור עם שתי רגליים. החיבור הוא חיבור יותר קטן מחיבור של מאוור של לוח אם או מעבד. חבר הצליח להשיג לי מאוור באותו גודל אבל עם חיבור יותר גדול שלא מתחבר לחיבור הישן. על הלוח אם יש לי עוד יצאת חשמל למאוור של הלוח אם שלא נמצאת בשימוש. חיברתי את המאוור לשם והברגתי אותו חזרה לצ'יפסט של הלוח אם. לצערי אין לי הוריית סל"ד של המאוור. מה יכולה להיות הבעייה? לוחם של GIGABYTE דגם GA-8SG800. למאוור של המעבד יש שלושה חוטים שמתחברים אל לוח אם בשלוש רגליים. למה יש שלושה חוטים ולא שתיים רק ל + ,-? תודה מראש L.A
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי מחשב שקניתי מלפני שנתיים או טיפה פחות. בלוח- אם הנוכחי שיש אני לא יכול לעשות אוברקלוק, ואני מעוניין לעשות. המעבד הנוכחי: INTEL PENTIUM 4 2.4MHZ NORTHWOOD לוח אם נוכחי: ECS P4VMM2 (7.3) אני זקוק להמלצה של לוח אם שב100% מאפשרים אוברקלוק דרך הביוס. לוח אחד עד מחיר של 400 ש"ח או פחות. לוח שני עד 600 ש"ח. העניין הוא שהלוח צריך לאפשר אוברקלוק דרך הביוס ב 100%. אם אפשר גם קישור יהיה מצויין, ויש לי העדפה מסויימת ל ג'יגה בייט אבל זה לא חובה. תודה רבה לכל מי שיעזור! בר
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
עשיתי השוואה בין כל מעבדי 64 ביט שקיימים בארץ. ההשוואה נעשתה בחילוק של מגה הרץ של הליבה במחירו הנמוך ביותר בישראל לפי אתר ZAP. ברור שזה לא משקף כלום כי יש מספר מעבדים לדוגמה במהירות 2600 אבל חלקם עם זיכרון מטמון יותר או פחות וכו'. אבל זה דיי נותן דוגמה כלפי ביצועים/מהירות. ניתן לשים לב שם למספרים הנמוכים שאומרים כמה בכל מעבד שווה כל מגה הרץ אחד. כפי שאמרתי, אומנם זו לא השוואה הכי נכונה אך מעניינת. http://rapidshare.de/files/18272572/______.xls.html
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
ברשותי מעבד AMD 3800 כפול ליבה . S-939 כמובן. ניכנסתי לאוורסט MOTHERBOARD---->CPU למטה מופיע CPU UNTILIZATION ושורה ממתחת CORE 1 ו CORE 2 וליד כל אחת מהליבות מופיעים מספרים באחוזים. מה שמוזר שהשימוש בליבה הראשונה הוא אפסי ( 0%) והשימוש בליבה השנייה משתנה בהתאם לנעשה במחשב. המעבד אמור להשתמש בליבה הראשונה, לא? יכול להגרם מצב בו הליבה הראשונה השתבשה והמעבד מנצל רק את השנייה? אם כן, יש דרך לדעת אם הליבה התקלקה? תודה, haviv
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי.. יש ברשותי ג'יגה זכרון SAMSUNG (שני סטיקים של 512).. אני רוצה למכור למישהו שאאאני מכיר אבל לא יודע כמה זה שווה.. בסביבות ה300 ש"ח זה מחיר הוגן ? (הזכרונות תקינים לחלוטין - DDR PC3200 400MHZ ) . תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
האם יש AMD בתושבת 939 בדירוג 3000+ אשר אינו מסוג ווניס? אני אמור אולי לקבל כזה מעבד אך אני רוצה שיהיה בו סט הפקודות SSE3 שיש רק ב ווניס ומעלה.
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
בהמשך להשוואת המעבדים. הנה השוואת הזכרונות. עשיתי הפרדה בין DDR ל-DDR2 ולא הכללתי את השאר. ב-DDR לקחתי רק את הנפוצים - 400 וב-DDR2 רק את 667. http://rapidshare.de/files/18274318/_______.xls.html בקרוב גם כוננים קשיחים
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המעבד intel pentium d LGA-775 DUAL-CORE יש לי 2 שאלות 1) האם הוא 64 BIT 2) אם כן, חייבים תוכנות מיוחדות בשבילו?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??
-
- 8 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן למרות שניסיתי להסתכל הנעוצים: האם התושבת כבר יצאה ופשוט כל לוח תואם ל-amd64 החדשים של 4000+ כבר מתואמים לתושבת הזאת?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם למישהוא יש משוג אם קיים בלוח אם ASUS P5P800S אינפרה אדום? או שאני צריך לקנות? תדוה מראש
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
מחפש לוח מתוצרת אינטל שמתאים למעבד כפול ליבה מדגם 805 ושיש בו כרטיסי קול ומסך מובנים וסלוט PCIe עד 600 ש"ח.
-
- 12 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון לשדרג את המעבד והלוח שלי ויש לי כמה שאלות אני מיתלבט בין הATHLON 64 X2 לבין האופטרון 165 רציתי לדעת מה ההבדל בינהם מבחינת ביצועים וכ"ו? דבר שני רציתי לקבל המלצות ללוח אם המחשב ישמש בעיקר למשחקים כמו כן אני מתכנן OC תודה מראש על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין מעבדי שרתים למעבדים רגילים? מה עושה את מעבדי השרתים מעבדי שרתים ולהפך?
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מה קורה אנשים יש לי מעבד p4 2.6 עכשיו יש לי תקציב לכרטיס מסך מטורף (x1900xt) וללוח אם עכשיו הבעייה הגדולה שלי היא שאין לוח היום שהוא socket 478 עם pci-E ואם יש אז זה נדיר . השאלה שלי היא האם יש ואיפה יש בארץ ? תודה לכל העוזרים :yelclap: :yelclap:
-
- 13 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
המפרט המטורף מהמפרטים הממולצים (10000 בלי מסך) מציין שסוקט 939 נמצא בסוף דרכו. למה הכוונה?
-
- 14 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי כאן http://www.tgdaily.com/2006/04/14/intel_quad_core/ אינטל מתחננים להוציא אכיטקטורה חדשה כבר ב2008! הקלוורטון יצא בQ1 07. זאת אומרת שתהיה לו שנה אחת בשוק לפני צאת הארכיטקטורה החדשה. הקלוורטון יהיה לא יוצר משני מעבדי Core duo על PCB אחד ויהיה מתוכנן למשבי HIGH END או לשרתים. גם כן כתוב שאינטל לא רוצים להכניס את המרובעי ליבה כ"כ מהר לשוק כמו שהם דחפו את כפולי הליבה מכיוון שלמתכנתים גם ככה קשה מדי להפוך את התוכנות לכפולי ליבה.
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אבל זה החלק הפחות מעניין החלק היותר מעניין הוא השימוש במערכת קירור-מים שבה הנוזל הוא חנקן נוזלי http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=95974 וכנראה שפתרונות כאלה יצאו בקרוב לשוק הרחב
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה ההבדל בין הלוחות: LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus LANPARTY UT NF4 SLI-DR Expert (?) תודה, אופיר.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בשימוש בין שני סטיקים של 512 לבין שימוש בסטיק אחד של 1024 בסוקט 754? (על הלוח הבא Albatron KM51G-754)
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
intel 05 pentium d 920 sl 94s malay 2.8ghz\4m\800 ls43b20 זה כל מה שרשום על המעבד איך אני יכול לדעת אם הוא טוב ולכמה הגיעו איתו?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ככה הספק שדרכו אני רוכש את המחשב הציע לי אז אנא חוו דעתכם...
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-