מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וחסר שלי רק זכרונות. הינה המפרט שלי : מעבד : CORE I 7 860 קירור למעבד : Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156 לוח אם : ASUS P7P55D LE Intel P55 Chipset LGA 1156 P7P55DLE זכרונות : ???? ספק : Seasonic S12II-620 Bronze Active PFC 620W הארד דיסק : Western Digital 1Tb 3.5 64MB SATA II WD10EARS Green ומארז : CM 690 יש ברשותי גם HD5870 ככה שלא צריך כ.מ מה אתם אומרים על המפרט? זה לגיימניג וOC, אז תציעו לי בבקשה זכרונות מעולים בערך ב600 שקל מפנדס מחשבים (זיכרונות של 4 ג'יגה). תודה רבה זה דיי דחוף לי.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אין לי מחשב זמנית אז אני על של העסק אז אני לא יוכל להגיב אז תדונו בינכם. אני מחליף את הזכרון לשתי פלטות של geil ואני לא יודע איזה לקחת אני צריך במהירות של 333 לא לאוברקלוק ולא צריך פלטות קירור, אני מוכן בערך 300 שקל לפלטה, ורוצה שיהיה מקסימום ביצועים בלי אוברקלוק, ואם אתם יכולים אז תשימו קישור למוצר ב-pch שאני ריאה במה מדובר... יום ראשון רק אני יחזור... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם, עוד מעט אני קונה מחשב, ואני לא יודע באיזה לוח לבחור... תחילה רציתי בabit nf7 s2 אבל אמרו לי שהוא לא ממש מוצלח... בכל מקרה אני צריך המלצה על לוח אם במחיר של כ-450 שקלים. מה אתם אומרים על epox או gigabyte או אפילו על asus... מה הכי כדי במחיר הזה? * זה משמעותי אם הלוח תומך בsata או לא? תודה.
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
איזה חברה כדאי לקנות לוח אם לזיכרון ddr כדאי לקנות asus או כדאי לקנות ultra 2 של giga byte? או כרטיס לוח אם אחר של asus או giga byte? אני חייב עזרה דחוף.... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב פנטיום 3 450 עם 90 MB SDRAM. עכשיו, למחשב לוקח 20 דקות לעלות משהו על המסך, יש צלילים מהסידירום במשך 20 דקות ורק אחרי זמן ממש ממושך המחשב עולה! מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA
-
- 10 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן מה ההבדל בין הAMD BARTON הרגיל לMOBILE? http://www.techtastic.ca/reviews3/mobile-barton-2500.html זה מה שאני מתכוון....... ולמה לא שמעתי אפעם שממליצים עליו?
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD ATHLON 64 3000+ OEM 1,090 ש"ח Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 170 ש"ח EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח A-DATA 512MB PC 4000 DDR 500 805 ש"ח סה"כ 2,721 ש"ח אז זה המפרט שהכנתי (זה מה שאני צריך)... אני אוסיף בהמשך עוד 512 MB לזיכרון אבל כרגע יש לי כמה שאלות קטנות. * מישהו יודע כמה זמן יש אחריות על הA -DATA ? * האם DDR500 שווה את ה150 ש"ח הפרש כאשר אני מתכנן לעשות על המחשב הזה OC? * באיזה עוד חנויות מוכרים את הEPOX NFORCE 3? שהוא הכי מומלץ כרגע? כי מצאתי אותו רק בדובים... ??? תודה.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חיכיתי כבר מלא זמן לתושבת 2011, או Ivy Bridge (כבר מצפה לסדרות הללו משהו כמו 5 חודשים +- ועדיין לא הבנתי מי יותר חזקה) כי לא היה לחוץ לי להחליף מחשב. היום כבר קצת יותר לחוץ אזז ... מישהו יודע מתיי הם צפויים לצאת ? ואיזו סדרה תהיה חזקה יותר ? (S2011 או Ivy Bridge) נ"ב, אני כנראה מתכנן להשקיע משהו כמו 8,000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
היי, לוח האם שלי:P8Z68-V PRO. זיכרון:CROSAIR 8GB DDR3 1600MHZ - DUAL CHANNEL. מעבד:i5-2500K. מערכת הפעלה:Windows 7 Ultimate 64-Bit. ספק כח:+ENERMAX MODU 82 כרטיס מסך:GIGABYTE AMD HD6970 2GB. גירסאת הביוס:0902. *אני חושב,שבעיה זו,החלה לאחר הפסקת חשמל. שאלה נוספת:יכול להיות,שזה החל עקב הפסקת חשמל,אם בכלל יש לזה קשר? תודה רבה מאוד מראש .
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אם זה מעניין אתכם היכנסו וקיראו. יש גם תגובות של אנשים אחרים. http://bit.ly/GMW0xJ
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בלבחור בין שני האפשריות הבאות: ASUS A8N-SLI Premium + AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray אל מול האפשרות של Intel Asus P5ND2-SLI Deluxe + Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 מי עדיף ולאיזה צורך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
צריך לוחות אם כמה שיותר זולים שתומכים ביחס מחלקים קטן מ2 שיהיו גם טובים לOC.. משהו שמגיע לבאס 500... תקציב עד 1100 עדיף אבל כמה שיותר נמוך..
-
- 13 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי לכולם חברי הוא בעל אולפן הקלטות.יש ברשותו מחשב שכולל את הדברים הבאים: 1-מעבד:AMD ATHLON 3500 BOX בסוקט 939.הוא ביקש ממני להדגיש שהמעבד הזה בגירסת וני'ץ 2-לוח אם של גיגה בייט המבוסס על גיפורס 3 בסוקט 939 3- 2GB זכרון של חברת סמסונג .DDR 1 מה שקורה זה שהוא חשב להחליף את המעבד לכפול ליבה,ואז התברר לו שהוא גם ייצטרך להחליף את הזכרון ואת הלוח אם.את הזכרון הוא חייב להחליף לDDR 2 ואת הלוח אם הוא גם חייב להחליף.בקיצור הוא דיבר עם טכנאי מחשבים ושאל אותו האם המעבד כפול ליבה ייתן לו יותר ביצועים ממה שיש לו עכשיו.אותו טכנאי אמר לו שזה לא כ"כ משנה ואולי יהיה שינוי של 20%.בקיצור חברי ככל הנראה לא סומך על חוות דעתו של הנ"ל ולכן הוא ביקש להפנות את השאלה לפורום זה. הוא ביקש לציין: ש…
-
שלום אחרי קריאת תגובות ישנות על החברה G SKILL החלטתי לקנות את הסט הבא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6551 אולם יש איזה מיספר שלא ברור לי מיספר הדגם הזה הוא F1-3200 ויש כמה דגמים מעליו שהם ממוספרים 4000 4400 4800. לי זה נישמע כמו דגמים של אתלון.... אשמח אם מישהו יסביר לי מה מדובר.אני אומר מראש אני לא מתכנן אוברקלוק אבל נחמד אם הם יהיו אמינים וחזקים.
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל חנות במרכז ומעוניין להזמין במיוחד מחו"ל את הלוח הזה במיוחד לגיימרים. האם זה לוח טוב או שאתם ממליצים להזמין אחד אחר? (דרך אגב המחיר שלו אמור להיות 940שקל) שווה? http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=338
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן! איך אני בודק איזה CL הזיכרון שברשותי? לא במפרט המצורף....אם אפשר לקבל דרכים לבדיקת הCL... דרך תוכנה או דרך הצ'יפ עצמו?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-