עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by timac,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם מבחינת ביצועים ומבחינת כל דבר.. 550 570 אולטרה 520 590 מה ההבדל בין כולם?

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by mrdjmo,

שלום רב . אני סטודנט לתואר ראשון -מתמטיקה מחשבים . אני מעוניין לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים לדעת את זת. תודה מראש לעונים.[br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 12:58:39 ן לדעת את מה החשיבות של כל אחד מהיצרנים לחלקים השונים על לוח האם !! לדוגמה הסוללה שעל לוח בצורת עגול , הג'וק בצורת מלבן , המעבד בצורת מרובע . למה החלקים שהונים האלה לא צורות אחרות כמו משולש. התייעצתי עם אנשי צוות בחברת HP והם גם מעוניינים [br]פורסם בתאריך: 15.12.2007 בשעה 13:06:47 לפירוט :אם אנחנו מסתקלים…

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. Started by abc2007,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים.הלוח אם שאני הולך לקנות הוא GA-P55A-UD3 כתוב שם 4במפרט ש x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory כלומר המתח לכל זיכרון הוא 1.5V לפי מה שאני מבין. עכשיו יש לי אופציה לקנות 2 זיכרונות פנימיים שונים אחד זה 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel עם מתח של 1.65V(זה לכל אחד מהם?לשניהם?) ואחד זה 2x2GB G.Skill ECO Edition Dual Channe עם מתח של 1.3V. מה עדיף? כי הבנתי שה-RIPJAWS יותר טוב אבל אני מפחד שתהיה בעיה עם המתח אז אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  4. Started by nadav275,

שלום חבר שלי צרב ביוס לא יציב ללוח שלו. עכשיו הלוח בכלל לא עושה פוסט וכמובן- הביא את הלוח אליי שאני אתקן לי יש לוח dfi infinity צריך הסבר מפורט איך לצרוב לו את הביוס הרגיל של NF7 דרך הלוח שלי נדב

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  5. זה הגיוני שהזיכרון שלי עובד על 1.5-3-3-5 T1 ללא אוברקלוק וללא תוספת מתח, כשבמקור הוא אמור להיות 3-8-3-3? (D43)

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  6. "מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  7. יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  8. כאחד בעל 939 ורצון להשתדרג קראתי בצימאון את ההצהרה של AMD על ההורדה הצפויה ב 30.10. אולם התאריך מאחורינו והמחירים נשארו בעינם.היכן ההורדה המובטחת???.האם החנויות נצלו את ההורדה לגלגל רווחים לכיסיהן?? אני לא רץ להחליף את כל המערכת ל AM2 כי אני לא רואה צורך אולם מעבד בהחלט. מקווה לתגובות ועצות כי אני לא מבין מה קורה פה.ומצאתי חנות אחת שמוכרת אתלונים כפולי ליבה "ישנים" ואני לא יודע אם לחכות לאופטרונים או לקנות. :-[ :-[ עזרה... כי במחירים הם אותו דבר.אתלון מחיר ישן..אופטרון מחיר חדש...

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by ymdv,

קיבלתי מיפרט למחשב שאני עומד לרכוש מחר מה דעתך על השילוש הר"מ, בדגש על לוח האם: מעבד 3.2 AMD לוח אם MSI RS482M4 939 כרטיס מסך MSI NX6800 GS128E האם הלוח תומך בSATA 2 ? האם הינו NFORCE4? כמה שווה להוסיף בכדי לעלות ללוח MSI K8N Neo4-F NFORCE4 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום, קיבלתי זיכרונות חדשים, הוחלפתי אותם בישנים. וקיצר מאז המחשב לא עובד שאני פותח את המחשב הוא עשה צפצף קצר שחוזר על עצמו כל הזמן עזרה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Motherboards for AMD : Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0) 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0)1 הלוח הזה ל מעבד AMD XP2500 המחשב מיועד למשחקים.. מה ההבדל? בים שתי הלוחות אין מטרה לOC או משהו דומה!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by tal_levi1000,

בלוח החדש של אסוס יש 3 חריצי PCI-E השאלה היא היא האם אפשר לשים 3 כרטיסי GX2? 2 שיהיו ב QUAD SLI והשלישי שיהיה מיועד לעבוד פיזיקה ואז מתקבל 4 ליבות לעיבוד גראפי ו2 ליבות לעיבוד פיזיקלי אפשרי?

13. Started by tronado,

אני מעוניין לקנות את אחד משני הלוחות האלה כרגע יש לי את המעבד שבמפרט אני מתכנן לעשות לו אוברקלוק ובעתיד לקנות את אחד ממעבדי הC2 איזה מבין שני הלוחות האה עדיפים והאם SONIC TOWER עם שךושה מאוורים יתאים ללוח תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by Nahum2,

ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

אהלן, רציתי לשאול, איזה "ערך מוסף" נותן חיבור ה3PIN של המאווררים בלוח אם מול מולקס הרגיל? (לוח האם שלי מופיע במפרט). האם זה חיווי של מהירות בלבד? או גם שליטה על המאוורר? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. Started by Vidati,

יש באפשרותי להשיג דיסק קשיח של 400GB של סמסונג ב800 שח עכשיו הוא SATA 2 ולי יש SATA 1 אז האם יש לSATA 2 גם תאימות לאחור כמו למשל מה שקרה עם הUSB (USB1-USB2) תודה

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  17. שלום. קניתי את הלוח Gigabyte GA-EP45-DS3 ומיתברר שלא ניתן לבצע בוא O.C לא למעבד ולא ליכרונות ולא כל אחד לחוד ולא משנה איזה זיכרון זה יהיה, בחנות ניסו כמה סוגי זכרונות, בנוסף גם החליפו לוח חדש מאותו סוג כדי לשלול בעייה של לוח דפוק ולאחר כל הבדיקות שהם עשו הם הגיעו למסקנה הזאת!! אז יש לי אפשרות לקחת לוח אחר בתוספת כסף, אני לא מעוניין בקרוספייר. מה דעתכם על הלוח הזה הוא טוב ל O.C : Asus P5Q Pro

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by unbalanced,

שלום 8) אני בתהליכי הרכבת מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי יצירת מוזיקה (מעיין אולפן וירטואלי בייתי) כרגע אני בונה על מעבד AMD שיתכן ויהיה מדגם 2500 ואם יאפשר התקציב אולי 2800. כרגע אין לי צרכים גרפים כבדים יותר מידי מהמחשב ועל כן חשבתי לרכוש לוח עם כרטיס מסך מובנה כמו ה - NF7-m שאלתי היא האם הכרטיס המובנה אכן שווה ביכולותיו לכרטיס geforce4 mx..? (למרות שאני לא מתכנן לשחק יותר מידי במחשב) והאם אין זה מכביד על הזכרון של המחשב יתר על המידה, שכן אין לכרטיס זכרון משלו.. מבחינת עלות זה נראה לי פתרון דווקא דיי נחמד. בנוסף רציתי לדעת האם באמת לזכרונות TWINMOS 3200 אכן יש בעית תאימות עם לוחות ABIT מסוג זה ? או שמה זוהי רק שמועה זדונית.. רב תודות !

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  19. Started by AnTiSh0ck,

אני חושב לקנות תוספת לזיכרון במחשב, ישלי עכשיו 256DDR מה יתן לי ביצועים יותר טובים עוד 2 סטיקים של 256 כלומר יהיו 3 סטיקים של 256 או סטיק אחד של 512? נב יש הבדל במחיר ביניהם ?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  20. הלוח יהיה GA-P55A-UD3 טווח מחיר - עד 700 שקל. תצורה של DUAL

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  21. בלוח שלי יש 2 חיבורי חשמל אחד לחיבור החשמל הגדול (ה 20 פינים) והשני הקטן (עם 4 פינים). השאלה היא האם צריך לחבר את שניהם? או שרק הגדול מספיק? ואם אפשר לדעת למה משמש החיבור הקטן? תודה.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by lmlm,

אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  23. Started by ^alon^,

יש לי מעבד של AMD 2600+.... לוח אם של GIGABYTE RZ-7VT600P יש לי זכרון 512 במחשב...אני לא כל כך בטוח איזה...(DDR וכו'...) 2 שאלות... 1.איך אני בודק איזה זכרון בדיוק יש לי.... 2.איזה זכרון לקנות כדי להגדיל את הזיכרון לג'יגה.... האם זה צריך להיות אותו זכרון כמו זה שיש לי כבר...באותה מהירות? אותו היצרן? בבקשה תעזרו לי... אלון

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. אני מתכנן פרוייקט להכניס מחשב לאוטו, אני מתכנן לשים את המחשב עצמו בתא הכפפות, שזה בעצם יהיה לוח אם קטן אני רוצה שהכל יהיה built in כולל הכרטיס מסך והכל, לא משנה שיהיה הכי טוב העיקר שיהיה אפשר לשמוע אמ פי 3 ולראות די וי די אז מה לוח האם הכי קטן שניתן למצוא כיום? ואם מישהו יודע אז גם ספק קטן בהתאם

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  25. Started by gjook,

רציתי לדעת מה המהירות של הכרטיס רשת שמגיע עם הלוח הנ"ל. כמו כן הבנתי שאין לכרטיס יציאת firewire , האם אתם יודעים כרטיס באותו טווח המחירים שמתאים לe6750 , ויש לו גם firewire?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים