עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הזכרונות: א. OCZ DDR2 800MHZ 2*2GB CL5 Vista Performance קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=518 ב. GSKILL DDR2 800MHZ 2*2GB CL5 קישור: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=268 ג. Geil DDR2 800MHZ CL5 2*2GB Black Dragon קישור: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?ProductID=17 הלוח שיש לי הוא ASUS M2N-SLI DELUXE. שאלה לגבי שדרוג עתידי: אני לא גיימר אבל אני רוצה ביצועים וראיתי באתר של ASUS שבשדרוג הביוס האחרון יש תמיכה למעבדי פנום 4 ליבות. האם זה פרקטי? או שיש עוד דברים שצריך לקחת בחשבון חוץ משידרוג ביוס? מאחר והלוח תומך עד 8GB(!!) האם אפשר לומר שאם אני אחכה שמחירי הפנום 4 ליבות ירדו משמעותית עדיין יהייה לי מחשב חזק מאוד יחסית לצרכים של…

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by ~Pizza~,

הולך לקנות מחשב חדש: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 ועלתה האופציה להחליף את המעבד והלוח אם למשהו זול יותר- ל3570. השאלה שלי- האם זה כדאי? בעד ונגד? המלצות ספציפיות? התקציב לשניהם הוא 1500 שקל, כמובן שאם אני חוסך בחלקים האלה אוכל אולי לשדרג חלקים אחרים...אשמח להמלצות אני פשוט לחוץ על קניית מחשב תודה.

3. איך הביצועים של הלוח ה OC לא מש איכפת לי, אם אפשר לינק לביקורת תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. Started by kisin,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב עם מעבד AMD 64bit 3000 ותיכננתי לקנות את הלוח 8KDA3J S-754 אבל כשהלכתי לKSP היום הם אמרו לי שאין להם את הלוח אם הזה במלאי והם גם לא יודעים מתי יהיה להם אותו. אתם מכירים מקום אחר (עדיף באיזור המרכז) שיש לו את הלוח הזה עכשיו במלאי כדי שאני אקנה את כל המחשב הזה עוד השבוע או שיש לכם המלצה על לוח אם טוב לפחות כמו הלוח שרציתי לקנות, אם לא יותר, במחיר של עד 700 שקל? או שפשוט עדיף להמשיך לחוכת עד שיהיה את הלוח הזה במלאי? בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה כבר לקנות את המחשב בתחילת השבוע

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by erezbuyom,

שלום אני לפני שבועיים קניתי מחשב חדש עם לוח אם של gigabyte ga-7vax והלוח בא אם אפוציות נחמדות של הכרטיס הקול המובנה בלוח יש חיבור לאופטי ולרמקולים אחורים ולפי מה שהבנתי התוספות האלה מגיעים רק עם הגירסה של ga-7vaxp היית מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג את אותם חיבורים ללוח אודה לתשובה ארז בויום

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  6. איזה לוח הכי חדש של אסוס שיש בו תכרטיס מסך מובנה הכי טוב..? מה אם יש כרטיס מובנה זה אומר שאני לא יוכל לשים שם עוד כרטיס אחר או להחליפו?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by ex_,

היי בקרוב תרוץ מערכת ההפעלה של מק-טייגר דרך מעבדי אינטל זה ברור וזה ענין של זמן(קצר) שהמערכת תרוץ על כל פיסי השאלה היא-האם יש מניעה שאם המערכת כבר רצה על אינטל היא תרוץ גם על amd? או שהם ממש שונים שני המעבדים? איפה ניתן למצא תשובה מוסמכת לכך?? תודה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  8. המעבר לויסטה 64 בהחלט לא סימפטי עם 2 ג'יגה זיכרון... המחשב מתחיל לעבוד לאט עם יחסית מעט תוכנות ברקע ששותות את הזיכרון. עכשיו ההתלבטות. בתור אחד שמאמץ את הזיכרון בעבודה גרפית ועריכת וידאו, אני מאוד רוצה זיכרונות שיספקו את הסחורה. השאלה היא מה עדיף. כרגע יש ברשותי קיט של 2x1GB מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2 האם ישתלם לי לקנות עוד 2 ג'יגה ב250 שקל, או אולי לקנות ב400 שקל סט של 4 ג'יגה (כך שבסופו של דבר יהיו לי 6 ג'יגה) מהדגם הנ"ל: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_performance_gold_4gb_dual_channel אני יודע שזה CL5 ומה שיש לי הוא CL4, אבל המחיר מאוד קורץ... כמו-כן, האם עדיף לי כ…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by alextomin,

בהרבה מקומות כותבים ששני סטיקים של זיכרון 512MB יותר טובים מ1024 יחיד. איך זה יתכן? הרי אותו סוג וכמות של זיכרון!?!?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by nobo12,

שלום , אני זקוק למחשב נייד לצורכי גלישה , תכנות וכן עבודה עם בסיסי נתונים ושליפת טבלאות וכו... במפרט המחשב ראיתי [table][tr][td]אחסון :[/t] [table][tr][td] גודל דיסק[/t]16GB SSD + 500GB 5400RPM [table][tr][td] מהירות דיסק[/t]SSD / 5400RPM אני יודע שיש גם דיסקים במהירות של 7200 , 1. האם לצרכים האלה יש הבדל בין דיסק 7200 ( בלבד) לבין מה שהוצע לי ? ומה כדאי ? 2. דרך אגב בהנחה שהמחשב במסגרת התקציב האם מישהו מכיר את הדגם ויכול לחוות דעה ? Samsung 530U4B S01IL http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19974 חשבתי גם על Lenovo Edge E330 3354-4NG http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20283&cf=zap אשמח לתשובה בנושא תודה , [/td][/tr][/table][/td][/tr]…

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by ShayGTi,

היי ממה שקראתי על משחה טרמית, הבנתי שזה חומר שבעצם אחראי על אספקת הקירור מצלעות הקירור למעבד ושכדאי להחליף אותו מדי פעם... השאלה היא, כל כמה זמן כדאי למרוח מחדש משחה? יש לי AMD64 3200 בן שנתיים וקצת ואף פעם לא חידשתי משחה, האם מומלץ לעשות כן ואם אפשר בבקשה הוראות איפה בדיוק צריך למרוח את המשחה...

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by zsela7,

שלום, אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי וחשבתי על לוח אם של חברת GIGABYTE GA-965P-DQ6 עם מעבד Intel Core 2 Duo E6600. רציתי לקבל תגובות על הלוח אם הזה מימשהו שקנה אותו או מכיר אותו וגם לגבי המעבד. האם השילוב של שניהם הוא מוצלח וטוב ובנוסף אשמח לדעת אם בעבר נכתבה ביקורת ללוח האם הזה באתרכם (אם אפשר קישור לכתבה). תודה.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by ruler,

לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  14. הכותרת מסכמת הכל

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  15. Started by Ranbm111,

טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by naory159,

יש סטיק בודד של 2GB מסוג DDR??

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. אני מזמין את המחשב ב1 לחודש ורציתי להיות סגור על מעבד מה שהציעו זה E8400 אבל אני רואה שיש פה הרבה שמדברים על E2XXX מה עדיף... לוח אם אני לוקח כמו של PIKA PIKKA זיכרונות 4GB 2GBX2 של KINGSTONE כניראה-1066 CL תמליצו לי על איזה CL ללכת רצתי לשאול בקשר לOC אם אני עושה OC הבנתי שזה הולך על הלוח ועל המעבד ועל הזיכרונות-כשאני אקנה אני הייעץ בפורופ של OC אבל לידע כללי... כרטיס 4870

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by HydroIT,

שלום, יש ברשותי לצורך הנושא 900 שקל (ולא אגורה יותר). אני מחפש לוח-אם, DDR2, למטרות OC ומשחקים. כרגע האופצייה שאני חושב עליה היא ה-ASUS P5K-E שאני יכול להשיג ב-805 ש"ח. האם יש אפשרויות נוספות טובות? (מבחינת עדיפות, ASUS ו-DFI עדיפות, אחריהן Gigabyte ו-ABIT). תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום לכולם פתחתי שרשור בנושא הזה בפורום אחסון אבל לא קיבלתי תשובה , אולי כאן מצבי ישתפר. אני לפני רכישה של כונן SSD ולכן אני לוודא שאני יכול להפעיל בביוס שלי ahci/raid. לוח האם הוא msi g31m2 v1.0 ואני לא מוצא בביוס שלו את האפשרות להפעיל את הahci. האם התכונה הזו היא תכונה של לוח האם או שהיא ניתנת להוספה באמצעות דרייבר ? בכל אופן אני לא מצאתי מידע מועיל בנושא בגוגל אז אשמח לעזרה כאן. תודה מראש ויום טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by nadav275,

שלום חבר שלי צרב ביוס לא יציב ללוח שלו. עכשיו הלוח בכלל לא עושה פוסט וכמובן- הביא את הלוח אליי שאני אתקן לי יש לוח dfi infinity צריך הסבר מפורט איך לצרוב לו את הביוס הרגיל של NF7 דרך הלוח שלי נדב

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by VolTAge,

שלום לכולם. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה הבנצ'מארק הזה למעשה בודק ? מה מסמל הסרגל האדום ומה מסמל הסרגל הכחול , ומה מסמלים שאר הסרגלים ? ועוד שאלה קטנה, יש עוד באנצ'מארק ב Sandra שמשתמשים בו הרבה, לא הצלחתי למצוא תמונה שלו עכשיו, אבל זה באנצ'מארק למעבד. מה הוא בודק ? תודה למגיבים.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  22. היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by Dready,

הוא תומך בדואל דידיאר?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. יש סלוט אחד של 4 גיגה במחיר סביר ? DD2 800MHZ חיפשתי לא מצאתי אולי ראיתם ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by sking,

אנ קונה עוד מעט לוח ASUS M2N-E, ורוצה חוות דעת כללית (חסרונות שאולי אני לא מודע להם...) נ.ב. האם יש משהו עדיף? (ולמה הוא עדיף) באותו מחיר

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים