עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by most,

איזה לוח אם יותר טוב,ASUS P5L-MX 945G או ה-S3 945 של GB ?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  2. נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by TGA,

טוב, (סליחה שאני פתחתי מספר אשכולות זה כי יש מצב שמחר על הבוקר אני קונה) האם ההרכב הזה מספיק טוב? זיכרון:‏3x2GB OCZ Platinum XTC Triple Channel‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏GIGABYTE‎ - ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‏מעבדי אינטל‎ - ‏Core i7 920, s1366, 8MB Box‎

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  4. Started by DarkFire,

היי חברים , סוף סוף הגיע המעבד שלי Q6600 , אני עכשיו מחכה ללוח שלי תגידו אם זה מפרט טוב למשחקים , אם יש משהו להוסיף ביותר קצת כסף אז תגידו בבקשה , אני הולך להזמין לוח אם : ASUS FORMULA P35 ב 1600 ש"ח זיכרון : DDR 2 GEIL 800 ULTRA ב 1000 ש"ח ספק : THERMALTAKE 500W ב 450 ש"ח כרטיס מסך : CLUB3D 8800 GTS 320 ב 1550 ש"ח מארז THERMALTAKE ב 700 ש"ח מאוור מעבד GIGABYTE G-POWER 3400RPM שאר החלקים יש לי כבר כמו הצורב והכוננים והדיסק קשיח 250 גיגה WD אז זה יהיה חזק למשחקים ואובר קלוקינג ?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שלום, אני צריך לקנות 10 מחשבים למשרד. המחשבים יהיו מסוג אינטל סלרון. המחשבים ישמשו לפעולות מאוד בסיסיות וממש אין צורך שיהיו חזקים. כמו כן התקציב לכל מחשב כולל מסך הוא בסביבות ה-2500 שקל. אני מחפש כרגע לוח אם למחשבים. אני צריך לוח אם שיכלול כרטיס מסך מובנה, מחיר עד 400 שקל, והכי חשוב שיהיה לוח אם אמין ככל האפשר בהתאם למגבלות. על מה אתם ממליצים? האם יש לי סיכוי להשיג לוח עם צ'יפסט של אינטל? איך הלוח הזה לדעתכם: http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=700010&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=99&aff=zap

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by tal_m9,

ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by ROTCOR,

למישהו יש מושג אם מוכרים את לוח האם asus rampage iii extreme החדש בארץ ואם כן אז באיזו חנות . ואם לא איך ניתן לרכוש אותו ולא מחו"ל (אולי דרך היבואן)

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by Ben_G,

שלום קניתי את הלוח הנ"ל - GA-K8N Ultra-9 ב-GIGA-BYTE.COM אומרים X1 PCI-Express X 16 slot, supports PCI-Express interface Graphics car X 2 PCI-Express X 1 slots X3 PCI slots (PCI 2.3 compliant אבל תאכלס על המכשיר עצמו יש 3 PCI לבנות + אחת למסך ואילו חשבון פשוט יראה כי אמורים להיות 6 יציאות מישהו יכול להסביר לי את זה? קישור לאתר : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  9. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לוח לOC בשביל לשלב במפרט. אני מתלבט בין הלוחות הבאים asus p5q gigabyte ep45 ds3 אם יש לכם לוח אחר להציע אז התקציב ללוח הוא 700. המעבד שיהיה על הלוח הוא E5200. הינה שאר המפרט: תודה רבה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. היי, אני מחפש לוח אם 939 אבל לי יותר חשוב כרטיס הקול והפיצ'רים כמו הרבה USB וכאלה... אני לא מתכוון לשחק עלי משחקים כבדים או לעשות אוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצות סביב ה1000 ש"ח אפשר (רצוי) גם פחות כמובן. תודה!

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by gggilad13,

G.Skill DDR PC3200 DUAL CHANNEL תיזמונים 2-3-3-6 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2915&catcode=421 אני יכול לקנות אותם באותו מחיר כמו זכרונות פשוטים של ADATA אני לא מתכנן אוברקלוקינג, אז האם עדיף לקחת את הכרונות האלה? הם יביאו ביצועים יותר טובים משל הADATA ללא אוברקלוקינג? ועדו שתי שאלות כלליות... מה אומרים המספרים האלה של ה"תיזמונים"? ומה זה אומר שהזכרונות הם CAS 2?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  13. אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. Started by Oprapc,

עדכנתי את הביוס AMI שלי מגרסה 1010 לגרסה 1012 בלוח ASUS P4P800 ופתאום התמונת הפעלה נהייתה מכוערת כזאת לא כמו הראשונה. למי שיש את התמונה המקורית ויכול להביא לי אני ישמח מאוד או איך דרך ווינדוס אני מדגיש, אני יכול להחזיר את הביוס הישן שיש לי את הקובץ שלו!

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by adirmor455,

יש לי התלבטות בין שני לוחות אם הראשון - gigabyte chipset intel h61 b3 והשני - Gigabyte GA-HA65M-D2H-B3 ולגבי הכרטיסי מסך הראשון – asus nvidia geforce 210 512mB השני -

16. Started by redastral,

אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by crazydiamond,

שלום לכולם שידרגתי לאישתי את המחשב והרכבתי לה מערכת המבוססת על המעבד שבכותרת, המעבד מהיר וכמובן מהווה שיפור לפנטיום 3 1000 שהיה לה אך נשאלת השאלה האם המעבד הזה (2200+) throughbred הוא לא מוצלח או שהיו לו באגים כלשהם כי אני בקושי נתקל בו אצל אנשים וגם פה בפורום ואם אני מוצא כל מיני בנצ'מרקים באינטרנט הוא לפעמים מפסיד ל אתלון 2100+ או 2000+ היתכן כזה דבר. (המעבד מורכב על לוח של CHAINTECH - 7INF2 מבוסס אנפורס 2 עם 512 מגה זיכרון DDRAM).

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  18. שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים

19. Started by The Coolest,

אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by rafi_d,

לינקים: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2599&ModelName=GA-P35-DS3L http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629&ModelName=GA-P35-DS3L הREV1 נמכר במחיר דומה ל 965P-DS3 הוותיק והטוב. שווה לקחת אותו , או את הP35 REV 1 ? או לשלם 150 יותר לטובת הREV 2 העלום ? מהם עיקר ההבדלים (חוץ מהCHIPSET) ? אופססס... והנה גם הS3L/S3 P35 - ממש זולים... http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2597&ModelName=GA-P35-S3L

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by izhark,

יש לי מעבד C2D E6700 וזכרון DDR2 667. לפי CPUZ הזכרון יכול לעבוד בשתי הקוניפגורציות שבכותרת. כרגע הוא על 667. איזה אפשרות עדיפה? האם יש הבדל מורגש (5% או יותר) ? אני בטוח שכבר שאלו את זה הרבה, אבל לא מצאתי תשובה בשאלות הנפוצות.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by nimrodim,

תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.

23. Started by ישראל ישראל,

יש לי מעבד Q9400 6MB 4ליבות מהירות 1333MHZ יש לי זיכרון KINGSTON 2GB 1333MHZ כרגע המעבד עובד בלוח אחר עם זיכרון מסוג DDR2 אני מחפש המלצה של לוח אם עד 250 שקל שיתמוך בDDR3 1333MHZ יש המלצות?

24. Started by h@c,

אני כנראה קונה לוח asus p4p800, השאלה איזה זיכרון הכי מהיר מתאים ללוח הזה? ddr 500 מתאים?

• 9 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים