מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד. הניידות חשובה לי מאוד כך שחשבתי על הדגם הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מצד שני - אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה חזק ומהיר, כי אם אני צריך לחכות יותר מידי לתוכנות שיעלו, אני מתחיל להשתגע. ולכן חשבתי על שני הדגמים האלה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71313&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או על זה, שכולל כרטיס מסך של Nvidia: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=70830&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלות הן אלו: 1. מה הבדל הביצועים בין הatom ל core 2 duo? האם זה מורגש ביישומים משרדיים, סקייפ, אינטרנט, וסרטים? ומה ההבדל בזמן סוללה? 2. בקשר לשני המחשב…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו מקצועי יתן לי המלצה לרכישת חומרה היכולה להתאים למשרד קטן. התקציב יכול להגיע ל 3000.. כלומר מינימום שבמינימום. הצרכים הם: Active Directory,כלומר SBS,גיבויים לחומר שוטף/מדייה/שטויות של יום יום/דוא"ל וכדומה... כמות החומר לא בכמויות היסטריות-יש משמעת חמורה של צריבת חומר שבועי (אייקון של קריזה ) החלק החשוב ביותר מבחינתי הוא המעבד מן הסתם,ספק ומאוורר יש בהישג יד (Enermax)... חשבתי לכיוון של Xeon -תקנו אותי... המכונה אמורה לעבוד 24/7 תודה!
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? עולה 610שח ?AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE?עולה 670 שח מי יותר טוב ומשתלם בשביל מעבד מסוג?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ? ומה ההבדלים בניהם תודה לערים בשעה כזאת
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם Gigabyte P35-DS3L וכרטיס מסך ATI Radeon HD4850. איך השילוב?? הלוח אם יוציא מהכרטיס ביצועים טובים.. או שכדאי לשדרג ללוח אם תומך PCIe2.0 (ההפרש הוא 160 ש"ח)??
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה גודל ההבדל בין RAM 400 MHZ לבין RAM 533 MHZ כלומר PC 3200 ו PC3400. [נכון?] האם פקטור ההבדל הוא 533:400 או קטן יותר? איפה ניתן לראות מה ה latency של ה RAM כשקונים אותו? הוא תמיד זהה? יש הבדל בlatency בין pc 3200 ל pc3400? מה ההבדל בין RAM DDRII ל DDR רגיל? מה זה CL3 ו CL2.5, איזה יותר טוב [2.5] ובאיזה הפרש? [שוב פעם, פקטור 3:2.5?] האם יש עוד פרמטרים ל RAM? מה משנה של איזה חברה ה RAM? בבקשה רק תשובות מנוסחות הייטב, אשר משקפות מקצוענייות ;] סתם.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני יודע שה-965 מתאים יותר ל-OC. כרגע, אני לא מתכנן OC (בעיקר בגלל שאני לא יודע איך לבצע). אבל חוצמזה, יש שינויים אחרים? מהירות לוח? תמיכה ביציאות קול משופרות 7.1. בקיצור, איפה אני יכול ללמוד על ההבדלים בביצועים ובפיצרים בין 965 ל- 945. ולחידוד השאלה, במידה ואני לא מתכנן OC, האם אין שום היגיון ברכישת לוח אם 965?
-
- 11 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, האם לוח האם A8N-VM nVidia 6100, GBL תומך ב-dual core? כלומר האם אוכל לשדרגו בעתיד ולקנות מעבד כפול ליבה מבוסס 939? חוץ מזה, ראיתי שיש מעבדים athlon 3200 939 and atholon 3200 939 (venice core) מה ההבדל?
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מישהו אמר שעדיף 2 של 512 במקום 4 של 256 אפשר לקבל הסבר למה ואם זה קריטי
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של ג'גבייט בתאים למעבדים C2D שנקנה לפני כמה שנים, במהירות 800MHz. השאלה היא אם אני יקנה נעבד משהו כמו e6600 במהירות 1066 זה יתמוך?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש וחסר שלי רק זכרונות. הינה המפרט שלי : מעבד : CORE I 7 860 קירור למעבד : Scythe Mugen 2 - Infinity For Socket 1156 לוח אם : ASUS P7P55D LE Intel P55 Chipset LGA 1156 P7P55DLE זכרונות : ???? ספק : Seasonic S12II-620 Bronze Active PFC 620W הארד דיסק : Western Digital 1Tb 3.5 64MB SATA II WD10EARS Green ומארז : CM 690 יש ברשותי גם HD5870 ככה שלא צריך כ.מ מה אתם אומרים על המפרט? זה לגיימניג וOC, אז תציעו לי בבקשה זכרונות מעולים בערך ב600 שקל מפנדס מחשבים (זיכרונות של 4 ג'יגה). תודה רבה זה דיי דחוף לי.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.hardcoreware.net/reviews/review-341-1.htm והיא אומרת שהלוח דווקא מצוין ל oc פרטים בפנים..
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אז ככה אני צריך לקנות רק מעבד ולוח אם בתקציב של 1000~ שקל לערך. יש לי זיכרון CORSAIR 256X2 PC3200 TWINX (קיבלתי מתנה ;D ) כרטיס מסך - Radeon 9700 Pro של ספיר ( גם ;D) ומארז יש לי כבר, יש לי HARD DISK של MAXTOR 40G 7200RPM וזה מספיק לי, ויש גם צורב ודיסק. ומה נשאר? מעבד - אני יקנה את הAXP2500+ והשאלה שלי היא כזאת : האם הלוחות יעשו את העבודה בצורה טובה עם החלקים שציינתי לעיל. איזה מבין שניהם עדיף? תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום אחרי יציאתם של המעבדים החדשים של אינטל, איזה לוח עדיף לקניה מבין ההבאים - 1. 965P-DS3 של GB אשר תומך בבאס של 1333 2. לוח מסדרת הP35 המשתווה לההנ"ל במחיר בין הלוחות הללו אין הבדל משמעותי. רק לוח P35 מתקדם ויקר יותר יתמוך בDDR3 ולכן אני לא מדבר על כך בכלל. הלוחות המשתווים ל965P-DS3 אינם מוסיפים הרבה לעומת הדור הקודם - או שזה רק למראית העין? אשמח לקבל המלצה על מה עדיף. התקציב הוא סביב ה650 עד 750 ש"ח שזה מחירו של ה965P-DS3 בחנויות. אולי עדיין הוא הלוח המשתלם? נ.ב. אין כוונות לOC עצבני אם בכלל בתקופה הראשונה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D וזכרון Crucial Ballistix Tracer PC4000 512*2 ושאני מעלה את הFSB בביוס יותר מ260 הWindows לא עולה או שיש בעיות והמחשב בכלל לא עולה,האם זה גבול היכולת של הזכרונות,האם כדאי להחליף את הזכרון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, נשרף לי הספק אחרי שהחלפתי ספק המחשב כאילו נדלק אבל המסך נכבה (מנורה ירוקה שהופכת לכתומה במאג) המנורה הירוקה בלוח נדלקת, הנורות של הסידי והארד דיסק נדלקות. אין שום ציפצופים בהדלקה. מה יכולה להיות הבעיה ? אני מבין שזה או לוח או מעבד המעבד נראה מוזר ( שימו לב לבליטה שמסומנת בעיגול הכתום מעל לריבוע שבמרכז המעבד) - יכול להיות שהוא נשרף? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו בארץ?? ומה המחיר שלו ? ואמרו שיש מצב שהוא יתמוך בקונרו!
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
היי לכולם, נשאלתי מהוא המעבד הכי חזק בשוק אין לי תשובה בטוחה... האם נכון יותר לשאול עבור איזה שימוש ? האם המעבד לשרתים Quad-Core Intel Xeon Processor X7350 של אינטל הוא המעבד החזק ביותר גם בהשוואה למעבדי עמדות עבודה ? או שהוא החזק ביותר עבור שרתים, ומעבד מסוג Core2 Extreme Processor QX6850 ייספק ביצועים טובים יותר בתחומים מסויימים, לדוגמא וידאו. מעבדי Dual-Core Itanium חזקים ביותר בכל תחום ממעבדי Xeon או מעבד QX6850 ? כיצד מודדים את המעבד הכי חזק, יש נתון נמדד לפעולות עיבוד שיכול למדוד דבר כזה ? אשמח לשמוע תשובה מחכימה תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי BARTON 2600+ MOBILE ויש לי NF7 V2.0. הבנתי שהלוח לא יזהה את המעבד - מה שלא מהווה עבורי בעייה שכן אני מכוון הכל ידנית ב-OC. האם יש בעיות מיוחדות או אנקדותות שראוי להתייחס אליהם בקשר למעבד?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את הלוח ולהחליף את הקירור המקורי באחד פסיבי. למעשה באחד ספייר שיש לי כאן של Alpha שאמור לקרר מעבדי 1U: http://www.alphanovatech.com/c_pal153e.html הגודל הוא 60X60 והגובה הוא 15 מ"מ. האם יש מספיק מרווח מסביב לצ'יפסט כדי להתקין אותו? ומה הגובה של הקירור המקורי? צריך לדעת שהוא לא יתנגש בכרטיס מסך. חשבתי להדביק אותו עם דבק טרמי, כי לא נראה לי שיש דרך אחרת להצמיד אותו ללוח. אני חושב אולי ללכת על ה-K8N Neo4 Platinum לחלופין שנראה יותר מרווח מסביב לצ'יפסט.. ועם צבעים קצת פחות צעקניים..
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-