מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …
-
- 14 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה
-
- 11 תגובות
- 622 צפיות
-
-
השאלה שלי יש לי לוח אם של גיגביט שהוא דואל צאנל מה זה נותן לי בעצם?????
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
תראו עם המפרט שלי בסטוק בלי שינויים יחס 4:5 המחשב עושה Super PI 1M תוך דקה ושבע שניות. בOC כמו בחתימה המחשב עושה דקה ושלוש שניות. עם OC ל3200MHZ בערך או קצת יותר, והזכרון בOC קטן, אני מקבל 51 שניות. זה לא הרבה ל3200MHZ ? האם בSuper PI מה שיותר משפיע זה הבאס של המערכת? (שבOC ל3200 הוא קצת פחות מ180). המחשב פועל טוב מאוד בוינדוס וגם בכללי, אבל נראה לי הרבה 51S ל3200MHZ.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה לוח NF4-U? ואם לא אז מה ההבדל בינו לבין Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard ששתיהם עולים אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בכל פורום שאני נמצא אני רואה שממליצים על הלוחות של DFI אם זה הINFINITY או אם זה הLANPARTY. מישהו מוכן אולי להסביר לי במה הDFI יותר טובים משאר הלוחות חוץ מOC שאת זה אני יודע שהם יותר טובים. אם אפשר גם ביקורות על הלוחות של DFI שמעתי שהלוח LANPARTY זכה בכל התארים אם אפשר את הביקורת עליו. אני יודע שתגידו לי לעשות חיפוש אז עשיתי ולא מצאתי בדיוק את התשובה שאני מחפש. תודה
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!
-
- 10 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם סוף סוף קניתי מחשב ,חוץ ממעבד כיוון שלא היה במלאי את ה 3500 90nm . לוח : a8n sli delux זכרון : adata 2 x 512mb 400MHZ כ.מסך: gigabyte 6600gt ד.קשיח: wd 200GB SATA צורב: nec 3520 השאלה שלי האם שווה לחכות ל 3500 או לקחת את ה-3200 האם תוספת הביצועים היא משמעותית,כמו כן עוד לא לקחתי מארז חשבת על compucase CA19 תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חברת סמסונג הציגה היום את זיכרון המחשב הראשון בעולם למחשבים אישיים מסוג DDR3 Dynamic Random Access Memory (ובקיצור: DRAM). סמסונג היתה החברה הראשונה שהציגה זיכרונות מסוג DDR ו-DDR2 ב-1998 ו-2001, בהתאמה. הזיכרון החדש, המתהדר בקיבולת של 512 מגה-בייט ומהירות עיבוד של 1066 Mbps, יצא לשוק כבר בתחילת 2006. יהיו הבדלים משמעותיים בין הזכרונות של עכשיו לזכרונות dddr 3 ?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני רוצה לוח אם של asus במחיר של עד 1200 ש"ח אני צריך שהלוח יתמוך ב- Sata, AGP X8, DDR1 ומעבד פנטיום 4 מתושבת Socket 478 אם תוכלו לתת לי המצלצות ללוחות אם טובים ובמחיר שצינתי תודה !!!!!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
טוב יש לי איזה לוח אם מעפן וישן .... ( יש לי מחשב פנטיום 3 מה אתה מצפים?). הקטע המצחיק הוא שהמעבד שלי הוא slot 1 ולא סוקט ( מן מכשיר בצורה כרטיס שנכנס ללוח אם כמו כרטיס מסך)...והצצתי בחוברת של הלוח אם וגיליתי שהסוקט שלי הוא 370 ( כן יש לי בלוח אם מקום גם לסלווט 1 וגם לסוקט). עכשיו- האם יש מעבדי פנטיום 4 שמתאימים לסוקט 370? כי אם כן זה יכול להיות שידרוג מאוד נחמד.
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות 2 סטיקים שהם ביחד 2GB הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-K8NS אין לי מושג מה מתאים לו. אין ברצוני לבצע אוברקלוק עם המחשב הזה. זה בעיקר למשחקים לפוטושופ וAUTOCAD. תודה. טל.
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בחיבור חוטים של HDD לד וכל אלה. הדגם של הלוח הוא IBM P6 זה מה שרשום לא רשום כלום חוץ מזה. אם מישהו יוכל לעזור תודה !
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הי יש לי את ה Q6600 ולוח GB P35C DS3R וVISTA 64 מדוע המערכת מראה לי שיש לי רק 4MB זכרון מטמון בL2 ? במפרט רשום שיש 8MB.... http://www.intel.com/products/processor/core2quad/index.htm :( :( :( :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לחבר ואני מעוניין לרכוש עבורו לוח עם ערכת הציפסט החדשה 780G יש 2 לוחות שבאים בחשבון: של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 ושל ASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI כרגע בארץ זמין רק הASUS אך אין לא יציאת אופטית מובנת(מה שאפשר לפתור בעזרת ברקט פשוט), השאלה שלי האם מלבד זאת יש עדיפות לGIGABYTE (איכות הרכבה וכד') מכיון שהבנתי שאין צפי להגעת הGIGABYTE לארץ.
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, אם אני מתכנן להוסיף לג'יגה הזיכרון שיש לי בתצורת 512MB X2 Geil DDR400 CL2.5 עוד חצי ג'יגה בתצורה של 256MB X2 DDR400 כלומר עוד 256 מגה בכל ערוץ, אבל לא מתכוון לבצע שום OC, זה משנה האם הסטיקים הנוספים הם מחברות שונותו וה CL שלהם שונה זה מזה אחד CL2.5 ואחד CL3? כמובן ששני הסטיקים הנוספים הם DDR400 מסטנדרט DDR1 כמו השניים שכבר יש לי. האם הקונפיגורציה הזו תעבוד (שוב בלי OC)? מצב סכמה של הקונפיגורציות שעלולות להיווצר כאשר את הסטיק שבSLOT מספר 4 אני צריך לקנות: Slot1: Geil 512MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot2: Samsung 256MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot3: Geil 512MB DDR1 400Mhz CL2.5 Slot4: Crosair / TwinMOS 256MB DDR1 400Mhz CL2.5/CL3 האם הקונפיגורציות הנ"ל כולן תקינות?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
שאר הדברים במחשב נראים בסדר גמור. אני אמור לקבל TWINMOS 1024X2 במהירות 667MHZ. פלט של PCWIZARD: General Information : DIMM0 (RAS 0, RAS 1) : 1024 (Double Bank) DIMM1 : Empty DIMM2 (RAS 4, RAS 5) : 1024 (Double Bank) DIMM3 : Empty Information SPD EEPROM (DIMM0) : Manufacturer : Unspecified Part Number : 7D-23KK5M0KPP Serial Number : 39053699 Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) Format : Regular UDIMM (133.35 x 3) Size : 1024 MB (0 rows, 2 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module EPP : No Width : 64-bit Error Correction Capability : No Max. Burst Length : 0 Refresh : Reduced (.5x)7.8 µs, Self Refresh Voltage : SSTL 1.8v Prefetch Buf…
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע בעיה עם התקנה של המאורר על הלוח אם הנל בגלל הפלטות שנמצאות בחלק התחתון של הלוח רציתי לדעת אם מישהו שמע אולי על פיתרון כול שהוא שלא כולל פירוק חלקים מהלוח תודה מראש יואב
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום. המחשב שלי בן פחות משנה. הלוח שלי - Asus M2N-MX זכרון - שני סטיקים של קינגסטון 512 (DDRII, 667) אני מעוניין להוסיף עוד 2 סטיקים שיהיו גם כן על דואל צ'אנל אבל מעדיף לחסוך את התשלום לטכנאי \ להשבית את המחשב לכמה שעות, ולעשות את זה בעצמי. יש משהו שאני צריך לדעת\לעשות ? אני יודע שזה שאלה של בגינר רציני , אבל אין לי כוח פשוט לשלם למישהו על משהו שלכאורה נראה פשוט. תודה מראש לעונים!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-