מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים אני צריך זיכרון בגודל של 1GHZ לא אכפת לי שזה יהיה בשני סטוקים, כמה שיותר זול יותר טוב. צריך שהזיכרונות יהיו טובים כי זה מיועד למשחקים. המפרט שלי למטה, הלוח אם שלי ישן והוא בלתי מזוהה. התקציב בין 300-500 ש"ח אני חוזר חשוב שיהיו זיכרונות טובים. תודה
-
- 3 תגובות
- 453 צפיות
-
-
^^^ כי הוא ממש ממש חםםםםםםםם ואני עם BigTyphoon & MX-1 כרגע הוא על 46 מעלות ולפי הרב מודד שלי (כן רב מודד שיש בו מד טמפ') טמפ' החדר היא 23 מעלות הצ'יפסט על 37 מעלות ... האם זה נורמלי ? כדאי להחליף ? הטמפ' במארז 25 מעלות
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הזכרון שאני קונה הוא OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 עם TCCD או OCZ EL DDR PC3200 Platinum Edition rev2 1.1 עם TCC5 ולפי מה שהבנתי TCC5 יותר טובים נכון? הם כמו שידרוג של TCCD לא? זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש מחשב intel pentium 3 665mhz עם לוח אם של ASUS מדגם P3V133 (ברגע שאני נותן לכם את הדגם את יודעים אילו פונקציות יש לו..אני מקווה ,אם לא אני אצלם את הלוח וישלח לכם ,רק תבקשו..) יש לי שני כרטיסי זיכרון האחד 256 sdram pc133 והשני sdram pc133 64 יש ליכרטיס מסך דו מימדי גרוע ביותר לפני הלוח אם האם אני יכול לשים בו את הכרטיס ? ddr 512MB 400MHz ?? וכמובן לזרוק לפח אני שני הכרטיסים הקודמים?? אחרי שתענו לי על השאלה הזאת אני אשאל עוד כמה שאלות בנתיים תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האחד של GEIL 1GB (512 x2) SAMSUNG CHIP GEIL ONE TCCD CL 1.5 והשני של OCZ 1G (512Mbx2) KIT PC4800 PLATINUM TCCD ELITE יכולות אוברקלוק בעיקר, שניהם כוללים את אותם הצ'יפים אבל אני לא בטוח ששניהם אותו PCB, זה דיי דחוף לי כי אני צריך לקחת אותם בשעה הקרובה...! תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשריות ללוחות אם gigabyte 8i945p-g או MSI 945p-2 ההוא בחנות אמר לי שלא כדאי לי ללכת על הג'יגה בייט בגלל שזה הלוח הכי פשוט שלהם והוא לא משהו מה עדיף לי לקחת? ההפרש בינהם הוא 40 ש"ח (ה-MSI יותר יקר)
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כניראה קונה מחשב חדש עוד כמה ימים והרצתי כמה חיפושים והגעתי למסקנה שאין לי כסף רצון ושימוש להשקיע במעבד חזק כפול ליבה או מבוסס על 64BIT ככל הניראה אני הולך על מחשב די חלש יחסית שיספק את הדרישה המינימלית של ליצפות בסרטים, להריץ מישחקים בקטנה, ליראות סדרות, לישמוע מוזיקה ולהוריד שטויות מהאינטרנט כמו כולם. כל הדברים הללו יעשו די במקביל ולכן אני חייב לפחות 512RAM כדי שהמחשב לא יקרוס לי ורצוי שהלוח אם יהיה עמיד לעומס.אני לא חושב על OC ולשחק עם הביוס ושאר הגדרות לכן הוא כניראה יהיה זול ופשוט יחסית. הוא חייב להכיל AGP כי אין לי כסף לכרטיס מסך חדש ושלי טוב יחסית GF4 TI4200. אני אראה כמה אפשרויות שחשבתי עליהן ותגידו לי איזה מבין השילובים הוא הסביר ביותר ואם יש לכם רעיון טוב יו…
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
חברים שלום, אני צריך את עזרתכם בלבחור בין שני האפשריות הבאות: ASUS A8N-SLI Premium + AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray אל מול האפשרות של Intel Asus P5ND2-SLI Deluxe + Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 מי עדיף ולאיזה צורך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לי יש 1GB כמה יש לכם?
-
- 71 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
בדואל צ'נאל לבין כרטיס זכרון בודד ???
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 464 צפיות
-
-
Asrock הודיעו שהלוח שלהם 775i65G יתמוך בקונרו החל מREV 2.0! כל זה בגלל שהלוח תומך עכשיו עד 1066FSB. נחמד ביותר חברה! נקווה שזה יהיה פתרון זיול ונחמד לאנשים שיש להם כרטיס AGP חזק ורוצים להחליף רק לוח ומעבד. מקור http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1145671352,37752,
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
עד היום הזכרון שלי היה רץ ב 133MHZ והיה אמור לרוץ ב 266. המעבד מגביל אותו... שאלה: איך אני משנה את היחס של הזכרון כלפי המעבד ל 2:1 ?
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי שאלה קצת טפשית, איך נראה המעבד והיכן הוא נמצא בכל המארז? זאת אומרת כאילו על הלוח אמ, ליד הזיכרונות וכ"ו. תמונה של מעבד תוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום III 800 ג'י פורס 4 עם 512 (היה לי 256 עד לא מזמן) כשהיה לי 256 הפעלתי את פיפא 2006 - עבד נחמד. טיפה איטי השאלה שלי אם המשחק יעבוד טוב יותר, והזיכרון שהוספתי ישפיע על הביצועים במשחק אחרי שהוספתי עוד 256 שזה 512?? תודה מראש לעוזרים עומרי
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי תכנון לשדרג את המחשב וחלק מהאנשים אמרו לי לקנות AMD חלקם אמרו לי לקנות אינטל, כמובן דו ליבתי שניהם. המחשב מיועד בעיקר למשחקים. אני רוצה לדעתם את המצלתכם, מה כדאי יותר AMD או אינטל? תודה
-
- 69 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת לאיפה החיבורים מהפאנל הקדמי הולכים ה reset וההפעלה וכדומה אני ידוע שיש קבוצת פינים שהם הולכים לשם אבל אני צריך לדעת בדיוק לאן כל אחד הולך תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי בבקשה להסביר בקצרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, איזה משלושת הלוחות כדאי לרכוש: 1.GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX 2.GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 3.GIGABYTE GA-8I945PMF (945P) - DDR2 - mATX איזה מהם כדאי לרכוש? אבל האילוץ שיש לי זה שהארד דיסק שלי לא מתחבר ב- SATA אלא בחיבור רגיל (כבל IDE רחב,חיבור ישן). וכמובן שהצורב והכונן די וי די מתחברים גם כן כמו הארד דיסק. תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא ראיתי פה אף אחד מדבר על הטמפרטורות של המעבדים החדשים של אינטל (65 נ"מ/סדרה 900/סדרה 6X1 וכולי), האם אתם יכולים להבהיר לי קצת את הנושא? בקשר להצעה/שאלה: בעקבות היציאה של המעבדים החדשים של אינטל, קצת איבדתי את הצפון בכל הנושא של שמות מעבדים ומספורם. רציתי לשאול, אם מישהו יכול לעשות טבלה לכל חברת מעבדים (Intel , AMD), עם רשימת מעבדים לכל socket (או לכל טכנולוגיה, או נ"מ)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-