עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום המחשב התקלקל הלך הלוח אם הוא היה כזה: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מעבד INTEL 6420 זכרונות 2X512MB 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 8600 ספק כח ג'נרי , צורב DVD ןדיסק קשיח אחד. איזה לוח אם יתאים להחליף לי את מה שהתקלקל לי כאן, בתקציב מינימלי 300 ש"ח פחות או יותר ? אך שיהיה טוב ואמין ? (אין OC, עבודה בסיסית, אך מחשב דלוק כמעט כל הזמן)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  3. היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by Load,

אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by Avi313,

אני מתלבט בין השילוב הבא: Intel Core2Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3 RH או: Amd Athlon 64 4200X2 Asus M2N-E ההתלבטות כמובן היא לא בגלל המעבד, אלא בגלל הלוח אם. ברור לי שהקונרו הוא בכמה וכמה רמות יותר טוב מהאת'לון, אבל אני לא יודע אם שווה לקנות אותו בגלל הלוח אם. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by haviv822,

יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by TAMIRRR013,

אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by kopler,

מתלבט בין שני הזכרונות האלה למחשב הבא שלי. שניהם 2 סטיקים של 1GB 800Mhz הזולים ביותר בחנות בא אני קונה, וההבדל במחיר זניח אז אני מביא אותם לפניכם להחלטה סופית

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  10. לא יודע אם זה קשור אבל אני חושב לעשות אוברקלוק... ¤458 1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤458 1 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 מה כדאי לקחת משניהם? אחרי הכל שניהם באותו מחיר אחד זה תיזמונים נמוכים והשני הרץ יותר גבוה ¤519 1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 זה יותר מוכר מחברת זיכרונות Exceleram כדאי להוציא עוד 61 שקלים בשביל השם של החברה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by dvirl,

הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. Started by SpiderNet,

אז ככה יש לי של GIGABYTE KT400 AGP8X/FSB33 מי שמכיר זה כולל 6 channel audio שזה הכרטיס קול, norton anivirus 2002 (לול ^^"), SUPER FSB333 socket A, AGP8X DDR 40+ אז אם מישו יכול בבקשה למצוא לי אני מחפש כבר המון זמן.. תודה רבה מראש :]

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by kotel,

The mainboard supports ATX power supply for the power system. Before inserting the power supply connector, always make sure that all components are installed properly to ensure that no damage will be caused. PIN SIGNAL 13 +3.3V 14 -12V 15 GND 16 PS-ON# 17 GND 18 GND 19 GND 20 Res 21 +5V 22 +5V 23 +5V 24 GND PIN SIGNAL 1 +3.3V 2 +3.3V 3 GND 4 +5V 5 GND 6 +5V 7 GND 8 PWR OK 9 5VSB 10 +12V 11 +12V 12 NC Pin Definition PIN SIGNAL 1 GND 2 GND 3 12V 4 12V JPW1 Pin Definition ATX 12V Power Connector: JPW1 This 12V power connector is used to provide power to the CPU. ATX 24-Pin Power Connector: ATX1 This connector allows you to connect an ATX 24-pin power supply. To connect the A…

15. היי חברים יש לי לדים על הלוח כל 3 לדים (אדום כחול ירוק) ממוקמים ליד מקומות שונים בלוח מעבד גשר דרומי גשר צפוני וזכרונות כשאני מדליק את המחשב הלדים נדלקים יחדיו כולם אדום כולם כחול וכולם ירוק זה חוזר על עצמו פעם פעמיים ואז כולם עוברים לירוק ... אני יודע שהירוק זה אומר בסדר כחול זה משהו גבוהה ואדום זה אומר מטורף ככל שאני עושה OC גדול יותר ככה הלד כביכול אמור לי להגיד לי מה המצב כאמור בסדר גבוהה או מטורף נכון לעכשיו אני עם OC של 100 אחוז למעבד (בערך 400 FSB והמקסימום של הלוח זה עד 800 ) והלד שליד המעבד נשאר ירוק למה הוא לא עולה ? (צריך להגיע ל600 + FSB כדי שהוא יזוז ? ) צריך אולי להתקים דרייברים שלא התקנתי ? או שעדיין לא הגעתי למגבלה של הלוח בישביל שהוא יגיד לי ''גבוהה'' או …

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  16. נשברה לי היום התושבת למעבד ואני צריך אחד חדש, יש אולי אפשרות לקנות איפשהו אחד כזה? אני צריך את זה למעבד פנטיום 4 וגם להחליף את המאוורר כי הוא כבר איזה 3 שנים ועושה רעש בלתי נסבל אם יש איזה חנות באזור תל אביב-ראשון- בת ים שמישהו מכיר ויכול להפנות אותי אליו תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. אהלן, נבדק כאשר המחשב נמצא במנוחה. בעזרת התוכנות PC WIZARD 2008 CORE TEMP בשני התוכנות ליבה מס' 1 "תקועה" על טמפ' של 39 מעלות. זה נשאר כל הזמן ככה. יכול להיות שקיימת בעיה במעבד? באחת הליבות? או שזה רק החיישן? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. שלום! יש לי מחשב נייד ואני רוצה לשדרג כרטיס ראם אחד מתוך השניים שיש לי במחשב. יש לי Presario V2000 של קומפק. בכל כרטיס יש 256MB ראם. לפי מה שהבנתי משיחה (צ'יטוט) עם נציגת התמיכה של קומפק אני צריך כרטיס במהירות של 333mhz הבנתי גם שאני יכול לקנות כרטיס של יותר, אבל אז אני לא אנצל את המהירות הזאת. התבלבלתי מאוד. לא הצלחתי להבין לפי השיחה איתה עם אני צריך כרטיס DDR או אולי DDR או אולי בכלל DDRAM (משהו כזה) או SODIM. דיברתי קצת עם אחי, ולפי מה שהוא הסביר לי, SODIM מציין את הסלוט (יאני ה"שקע") וה-DDR מציין את הכרטיס עצמו ("תקע"). הנה החלק העיקרי בשיחה עם נציגת התמיכה: "Guy,I see that your model of presario notebook Supports PC2700 DDR333 memory modules. Two SODIMM slo…

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. היום קניתי 2 ג'יגה זיכרון הבעיה היא שהמחשב מזהה את ה-1 ג'יגה הישן שלי, ורק 1 ג'יגה מהשתיים החדש . שאני עושה אפשרויות ב"המחשב שלי" הוא מראה לי כאילו יש 2 ג'יגה זיכרון אבל התוכנה אברסט מראה לי שיש 3 .. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  20. xp32bit זה ידוע ש-xp32bit מזהה כ-GB3.5 בלבד מתוך 4giga . בפועל מערכת ההפעלה הזאת מאפשרת לישום בודד לנצל מקסימום GB 2 , כך שהלכה למעשה לא תהיה תועלת רבה בהתקנת 4GB במערכת xp32bit משום שאם נריץ crysis לדוגמא עם 4 giga Crysis יוכל לנצל רק 2giga בלבד . במידה ונריץ crysis לדוגמא רק עם 2 giga ,ישארו לו 1.5giga שהוא יוכל לנצל. (מפני שכחצי גיגה ינוצלו על ידי מערכת ההפעלה עצמה והתוכנות שעולות איתה). מכאן שאם נשקיע ב-4 גיגה אז בעצם המשחק לכול היותר יוכל לנצל רק עוד חצי גיגה . Vista 64bit מאפשרת זיהוי וניצול יעיל של כל ה-4 GIGA . בנוסף היא מאפשרת הרצה ב-32bit את אותם משחקים ויישומים שאינם מסוגלים לרוץ ב-64BIT . אבל ישנו catch שזאת מערכת כבדה שגונבת חלק גדול מהמשאבים של המחשב לט…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. Started by Ben_G,

שלום קניתי את הלוח הנ"ל - GA-K8N Ultra-9 ב-GIGA-BYTE.COM אומרים X1 PCI-Express X 16 slot, supports PCI-Express interface Graphics car X 2 PCI-Express X 1 slots X3 PCI slots (PCI 2.3 compliant אבל תאכלס על המכשיר עצמו יש 3 PCI לבנות + אחת למסך ואילו חשבון פשוט יראה כי אמורים להיות 6 יציאות מישהו יכול להסביר לי את זה? קישור לאתר : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by kidO,

אוקי אז ככה קוראים לי עידן ואני חדש בפורם אז שלום לכולם אני צריך להחליף מחשב ויש לי כמה שאלות בקשר לintel ו AMD קודם כל מי יותר טוב? למי צפוי עתיד טוב יותר ? (הכוונה בשדרוג) האם כדי לחכות לדגם חדש יותר ? ואם כן כמה זמן ??? איזה דגם הכי טוב יש כיום לאינטל ? איזה דגם הכי טוב יש כיום לAMD ? ובמילה אחת מה כדי לקנות ומתי ???? ובקיצור תסבירו לי הכול תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים