מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי תקציב של בערך 400 ש"ח ואני מעוניין לשפר את הביצועים במחשבי. מפרט: פנטיום 4 1.4 ג'יגה הרץ. 256 זיכרון פנימי - R. GeForce4 Ti 4600 MB. לוח אם של אינטל - אין לי מושג איזה. איך אני יכול לשפר את הביצועים שלו?
-
- 10 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
היי ,אני מזמין מחשב חדש ... ואיני מעוניין להוציא עוד כסף על כרטיס מסך ,כי אני כמעט ולא משתמש למשחקים כרגע... השאלה שלי האם הלוח הזה סוחב את ויסטה פרמיום כולל ה AERO בצורה טובה ? עפ"י האתר של גיגהבייט הוא אמור לעשות זאת... השאלה איך זה עובד במציאות ?
-
- 0 תגובות
- 400 צפיות
-
-
יש לי לוח GA-8ST800... בבקשה לצחוק בשקט[ אז ככה, כשאני עושה TEST בPRIME95, המעבד מגיע תוך כמה דקות ל58 מעלות והצ'יפסט בערץ ל40. שמתי לב שהמהירות של המאוורר של הCPU נשארת בסביבות 3100RPM.... זאת המהירות כשהוא ב40 מעלות בIDLE. כשכיביתי את המאוורר שמקרר את הצי'פסט החום שלו הגיע ל47 מעלות ורק אז המאוורר של המעבד העלה את הRPM שלו ל4000+-... אז השאלה שלי היא בעצם מה שכתוב בכותרת... המאוורר של הCPU נשלט על ידי חום ההגשר הצפוני??
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי מעבד phenom II x3 710. עכשיו רשום שהטמפ' הקריטית שלו היא ב- 73 מעלות צלסיוס. השאלה שלי האם זה לכל ליבה בנפרד או להכל בייחד? כי כשאני בודק ב- EVEREST זה מראה לי כל ליבה היא בסביבות 38-45 מעלות. אבל ב CPU רשום 85 מעלות, יש לי בעיה או שהכל בסדר?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
הסתכלתי בהבדלים בין הדגמים השונים של סדרת ה- P4C800 של אסוס: http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.aspx?KB_ID=84821 וראיתי שם משהו: "Post reporter" שאלות: 1)מה זה? 2)מי זה? 3)איך מזהים שיש לך את זה? בתודה, AaaBb (דרך אגב, הטיפ של הנקניקיות פשוט נהדר...וגם המלח!)
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב, ובתוכנה הוא מראה לי כזה דבר בתמונה,(אני קניתי 2 גיגה במהירות של 667 MHz של Kingston), אז מה זה רשום בתמונה ב-Memory speed , DDR2 667 , ובסוגריים 333 MHz האם זה בסדר? או שעבדו עלי? תודה על תשובה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אינטל השיקה כבר מעבד למחשב ביתי ואם כן מה שמו. תודה מראש - ערן.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כרגע יש לי AMD XP 2000 ואני רוצה להחליף לבארטון 2500. תהיה בעיה עם הלוח או שזה לא משנה?
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני צריך מחשב לעריכה של תוכנות בעיקר אדובי פוטושופ אילוסטרייטור פרימייר ואינדזיין אני צריך שהוא יוכל להריץ לי אותם ברמה דיי מקצועית עכשיו יש לי לוח אם הרוס (בגלל זה אני מחליף) gigabyte p35s3g מעבד intel e6750 (תקין) ספק כוח - צג אליטה 500w כרטיס מסך - 8500 geforce gt יש מצב שהוא פוגע לי ביכולות העריכה והעיבוד של המחשב? לא עבד לי כל כך טוב ברמות הכבדוד של פוטושופ ופרמייר התייעצתי קצת וחשבתי להחליף כבר את כל המערכת כמעט שזה כולל לוח אם מעבד זכרונות וספק כוח מה שהציעו לי מעבד - i5 3450 לוח אם - p67 ad3b3 זכורונות - 8 gb אתם חושבים שיש לי צורך במפרט הזה או כדאי לי לקחת משהו אחר?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתחיל להבחין שהמחשב שלי עובד מעט לאט יותר , כל פעם שבדקתי הCPU נמצא על אחוזים נמוכים של שימוש אבל לעומת זאת הזיכרון שלי נמצא על אזור ה90 אחוז. לכן חשבתי להוסיף עוד 4GB זיכרון במטרה לעכל על עבודתו. איזה זיכרון כדאי לי להוסיף למחשב? הזיכרון הקיים שיש לי מופיע בחתימה (OCZ 1066HZ 4GB).. יהיה כי יעיל להוסיף זיכרון עם אותה מהירות לפי הידע שלי , אבל איזה זיכרון נחשב אמין ויעיל יותר? אשמח להמלצות.
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס (P4B533) ועליו 256mb זיכרון מסוג ddr 2100 יש לי רק עוד סלוט אחד פנוי ואני רוצה להוסיף עוד 256.. השאלה אם יש לי שניים של 128 זה לא בעיה להוסיף עוד אחד של 256?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אז ככה- שדרגתי את הנייח שלי לאחרונה. פרט ל-3 גיגה זיכרון DDR2 שנוספו וכרטיס מסך אחר, שדרגתי גם את מערכת ההפעלה ל-win7 64bit. אלא מה- מעבד אתלון 64 3500+ לא מחזיק את המערכת בקלות- התקנת עדכונים אורכת מעל ומעבר לזמן הגיוני (שעות ארוכות עבור קובץ בגודל של כ-90MB.), והCPU usage עומד על 100% מרבית הזמן. אני לא יודע מה שווה בכלל מדד חווית המשתמש של מיקרוסופט, אבל המעבד קיבל 4.1 בעוד שאר רכיבי המערכת זכו ל-5 ומעלה. אם כן, במידה ואין תקלה כלשהי בתוכנה, המעבד ככל הנראה יוצר צוואר בקבוק. אם כן, הייתי רוצה להתאים לחומרה הקיימת מעבד חדש יותר. לוח האם שלי הוא מדגם m68m-s2p של גיגהבייט. על האריזה כתוב AM3 ready. אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר. רצוי מעבד מרובע ליבות ומעלה (גיימינג קל עד ב…
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם מעבד P4 2.4C. זיכרון-אני הולך על 512 בשני סטיקים כמובן. עכשיו השאלה שלי היא באיזה מהירות אתם ממליצים לקנות את הזכרונות(אני לא הולך לעשות OC)? האם המינימום שכדאי לי בגלל המעבד הוא 3200 400MHZ? או שאפשר נמוך יותר ובכלל מה מומלץ איזו חברות.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר סיבוכים רבים והרבה חלקים שנשרפו (הארד דיסק לעזאזל!!! חומר של 8 חודש!, כרטיס מסך אני עכשיו עם אחד עלוב וצורב) הגיעו לי כל החלקים החיונים להפעלת המחשב (חוץ מהכרטיס מסך אז לא נשחק חודש ביג דיל) הגיע לי גם שתי סטיקים של הזיכרון שהזמנתי אבל אני לא בטוח שה-dual ddr פועל איך אני יכול להיות בטח???
-
- 14 תגובות
- 943 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
My friend has Intel p4 1600mhz with D845HV MOBO with Gforce 2 400MX, and has something like 40 fps with drops in games. I got AMD 2500+ which is 1800 mhz and abit nf7, tried with Gforce2 100mx (which is lower card then him) and had 100 fps stable and games. The mobo is the problem? because he just format and installed a new windows so its not the overloaded problem. If it is the mobo, any chance he can make a better performance for his card / mobo ? THANKS IN ADVANCE!
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם. השאלה היא כזאת: למישהו קיים מושג כלשהו איך עושים WAKE ON LAN על לוחות של גיגהבייט K8NSC-939 ועל K8NS-939-ULTRA ? הורדתי MAGIC PACKET SENDER UTILITY ואפילו כמה סוגים שונים, ושום דבר לא עובד !!! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מתענין בשביל חבר שלי יש לו לוח msi שתומך ב 333mh 266mh וב 200mh הקיצר יש לו שני סלוטים של זכרון ויש לו עכשיו אחד של 256 mb שהוא עובד על mh266 הקיצר הוא רוצה לקנות עוד אחד אבל של 333mh הקיצר אפשר לשים שני זכרונות עם mh שונה??? האם זה פוגע במשהו??? תוודה
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב יש לי כרגע במחשב 2 סטיקים של 512 MB TWINMOS DDR ואני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של אותו הדבר ולהוסיף אותם ללוח שלי ככה שיהיה לי 2 GB זיכרון... האם זה אפשרי ? תודה מראש אפשר לראות את המפרט פה: <=====
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה מהירה ביותר... עד שהחלטתי ללכת לקנות את הלוח של ABIT NF7-SL ver 2.0 Nforce 2 AMD גיליתי שפנדה סגורים ליומיים.... וב KSP לא מוכרים את הדגם הזה אלה רק את ABIT NF7-S עכשיו מה שאני רוצה לדעת... איזה לוח יותר טוב? מה ההבדלים ביניהם..? והאם יש ללוח הזה ABIT NF7-S גירסה 2.0 כי הזונות האלה אומרים בקי אס פי... שהם לא אומרים איזה גירסה אתה מקבל עד שהלוח לא אצלך...ואתה כבר תבדוק.. תודה חולה עליכם יוסי
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לפני 3 חודשים כמעט ולא הייתי חכם מספיק כדי להתייעץ לגביו עכשיו שרכשתי ידע גדול יותר במחשבים וחומרה רציתי להתייעץ איתכם לגבי לוח האם שלי יש לי מעבד 2.6 פנטיום 4 של אינטל עם 533 באס עם לוח אם של ASUS P4S8X-X אין לי בעיות מיוחדות איתו אלה שיש לי 512 מגה בייט בזיכרון בשני סטיקים של 400 מגה הרץ של חברת מיקרון ומכיוון שרציתי להעלות את רמת הביצועים של המחשב חשבתי אולי להחליף לוח שיעבוד עם דואל DDR וינצל את הסטיקים כמו שצריך מכיוון שהלוח אם הנוכחי לא תומח בדואל חוץ מזה אין לי פיצ'רים כמעט והוא על שבב של SIS ורציתי אולי לעשות טרייד איתו ולהוסיף כסף ללוח מתקדם יותר... יש לי תקציב של בערך 600-700 שקל ללוח אם ואנ ירוצה אופציה טובה ומשתלמת למחיר לביצועים טובי…
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
הי, אני בונה מחשב על לוח gap35ds4 של גיגהבייט סדרה 2.1 וקניתי זלמן cnps7500 cu-led לקרור המעבד Q6600 ולא נראה שהוא יתאים לפי גודל הקופסה בגלל צלעות הקרור של הלוח. האם אני טועה? ואם לא אז איזה זלמן כן יתאים??? תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
1. זכרון בנפח 16 gb עדיף בפיצול של 2 *8GB או 4*4GB ? כי מצד אחד יש חסרון שפיצול ל4 ולא 2 תופס יותר מקומות בלוח אם . מצד שני למה 4*4GB נוטים להיות יקרים יותר כי מהירים יותר? 2. מבחינת CL נמוך ובכלל באופן כללי עדיף לקחת זכרון מהירות 2133 אבל שה CL נמוך והוא 14 או מהירות 2400 אבל עם CL15 לצורך העניין למשל דגמים אלה http://ksp.co.il/?list_compare=.31904..317623. 3. smalul נוכח נסיונך ותחום הזכרונות שזה אחד מההתמחויות שלך , חברת HyperX של KINGSTON היא הכי מומלצת בזכרונות מבחינתך ? כי יש עוד הרבה כמו CROSAIR , ADATA ועוד. הרבה ממליצים במיוחד גם על GSKILL . ברור שזה גם תלוי בדגמים . אבל בשונה מרכיבים אחרים לזכרונות אין כמות רבה מידי של דגמים ולכל חבר…
-
- 3 תגובות
- 5k צפיות
-
-
האם קיים לוח אם תומך קונרו ו- SLI ומה אתם אומרים על הלוח אם של MSI: msi p965 neo-7 7.1 1glan שתומך בקונרו
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-