עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם , אני מעוניין לבנות שרת ואני עושה שעורי בית. נוכחתי לדעת שקיימים בשוק מספר תדרים שבהם SLOTים של PCI עובדים וכמו כן (אני לא זוכר את המונח המקצועי אז תסלחו לי) 64 BIT או 32 BIT הייתי מעוניין לדעת האם לוחות אם בייתים של P4 החדשים או לוחות אם של AMD 64 BIT עם SOCKET 939 תומכים ב SLOTים של PCI של 64 BIT למה אני שואל זאת כי קיימים כרטיסי רשת לשרתים שאני מעוניין להשתמש בהם וכרטיסים אלו תומכים ב : Supports PCI-X 133Mz וב 64-bit הכוונה היא ל SLOT עצמו. מה זה PCI-X ? השאלה האם דברים אלו נתמכים בלוחות החדשים הבייתים שנמכרים היום ? שאלה נוספת היא עומס העבודה המוטל על המעבד. קיימים בשוק לוחות אם שבאים עם בקר RAID של SATA בעלי תמיכה ב 0 ו 1. אני מעוניין לבצע RAID…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  2. Started by NTT,

היי, כבר הרבה זמן אני מחכה שיצאו מעבדי הפנרין,ולאחרונה לא ממש עקבתי, אז חיפשתי בגוגל את תאריך היציאה שלהם ואני מצאתי רק מאמרים ישנים, אז הQ9450 כבר יצא לשוק? אם לא,אז מתי הוא יצא? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  3. Started by daniel666,

מיועד למשחקים ואינטרנט בלבד תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?

5. Started by amit22,

המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by finish,

יש לי זכרון 256 sdram ו133 מגה הרץ שזה ממש לאט כשאני משחק sims 2 המשחק בקושי זז אז סגרתי כמה תוכניות פה ושם וראיתי השטח הפנוי יותר גדול מהשטח התפוס אין לי אפשרות לקנת זיכרון היום קניתי כרטיס מסך בכל הכסף שלי(gigabyte r9550 128mb) אחרי שסגרתי כמה תוכניות היה שיפור ממש גדול יש לכם עוד כמה טיפים בשבילי כדי לעשות אותו יותר מהיר? אגב הזיכרון המינימלי לסימס 2 הוא 256 תודה לכל מי שעוזר

• 13 תגובות
    • 655 צפיות
  7. Started by Master Boo,

שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  8. היי חבריה, היה לי לוח אינטל qd965fg dual core עם מעבד 3 גיגה, התחמם והוחלף ללוח : אינטל dp35dp עם מעבד e2200 . השאלה: האם ירדתי ברמה ? והאם ההחלפה הוגנת? תודה

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by segev22,

אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by shloosh,

אני מזמין אולי מחשב מפנדה ומכייון שאני לא רוצה לרדת ל-1GB לקחתי 2 סטיקים של ג'יגה של PQI. האם הזכרונות האלה בסדר? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה אי תאימות ללוח או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה במחשב החדש שלי יש לי XASER 3 וולקנו 11 ו AMD 2800 עכשיו כדי לבדוק את הבעיה הוצאתי את ההיט סניק ואפילו את המעבד כדי לבדוק איפה הבעיה לא מצאתי כלום חוץ מזה שיש רק מעט משחה טרמית נסית להחליף את הסניק בסניק המקורי של AMD מה שלא עזר במיוחד מה שמעצבן שמרוב חום המחשב נתקע במאמץ יש עוד דברים לבדוק? יש מצב שהמעבד פגום? דרך אגב לא בוצע OC בתודה מראש אסף

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  12. מישהו יודע האם אמורים לצאת (מתישהו) מעבדי HASWELL עם יותר מ 4 ליבות, למשל כמו משושי הליבות של INTEL בדור הקודם ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  13. Started by davidpo,

שלום. אני רוצה לדעת אם המעבד החדש של אינטל "I7-965" הוא גם ברובע ליבה? אלה הפרטים שמצאתי עליו ולא ראיתי שצויין שיש לו 4 ליבות. General Product Type Processor Processor Type Intel Core i7 965 Multi-Core processor technology Quad-Core 64-bit processor Yes Processor Qty 1 Processor number 965 Processor socket LGA1366 Socket Clock speed 3.2 GHz Processor Manufacturing Process 45 nm Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhanced Halt State (C1E) , Hyper-Threading Technology , Enhanced SpeedStep technology , Execute Disable Bit capability , Intel Virtualization Technology Architecture Features Intel 64 Technology , Intel Thermal Monitor 2 , Enhan…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. Started by omrii,

פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  15. איטיות וגמגומים בשילוב מעבדי AMD ומערכת ההפעלה העכשווית של מיקרוסופט? עדכון קרוב מבטיח לשפר את המצב עבור משתמשים בפלטפורמת האבטחה הנפוצה שגורמת לכךלכתבה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טב אז ככה יש לי שאלה לגבי צ'יפסט למה אין צ'יפסט שAMD מייצרת כמו INTEL וה915 925 וכו'??? או עם יש אז הם טובים בכלל?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by tascam,

בהנחה שגם ה NFORCE4 תומך ע"י ביוס חדיש ב DDR800 מה ההבדל בביצועים בינו לבן ה 570 ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by MENASHEHE,

יש לי את הלוח הזה: GA-G31M-S2C ומעבד E5200 והלוח מזהה אותו במהירות של 1.80 ולא 2.50 כמו שהוא צריך להיות הוא מזהה אותו בתזמון כזה: 200X9 איך אני מסדר את זה שהוא יעבוד קבוע על המהירות הרגילה שלו?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by shainov,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם ASUS P5E X38 ויש לי מאוורר TT BT האם הוא יכנס ללא בעיות בין צלעות הקירור הרבים של הלוח אם?? איזה 2GB של זכרונות מומלץ לקנות אם יש לי כבר סט של 2GB קיים(GSKILL 800 HZ CL4-4-4-12). אם אפשרי לקבל לינק למחיר טוב על הלוח אני אשמח,תודה.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. Started by Fkl0ster,

זה לפחות מה שCPU-Z אומרת... אנני בקי בסדרות המעבדים האחרונות של אינטל, אבל נוצר אצלי הרושם שהפרסקוט התחיל במהירות הרבה יותר גבוהה... האם אני טועה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by 7k9af,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, יש לו כבר מעבד פנטיום 4 1700 מג"ה שעובד בבאס 400 ואני יכול להביא לו זכרון 256 ddr 266mhz האם יוכלו להיות בעיות תאימות עם השילוב הזה ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  22. http://www.skypc.co.il/pl_product~39431~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~39432~10~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~39433~10~0.htm תודה רבה לעוזרים....

• 9 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Ben_G,

שלום קניתי את הלוח הנ"ל - GA-K8N Ultra-9 ב-GIGA-BYTE.COM אומרים X1 PCI-Express X 16 slot, supports PCI-Express interface Graphics car X 2 PCI-Express X 1 slots X3 PCI slots (PCI 2.3 compliant אבל תאכלס על המכשיר עצמו יש 3 PCI לבנות + אחת למסך ואילו חשבון פשוט יראה כי אמורים להיות 6 יציאות מישהו יכול להסביר לי את זה? קישור לאתר : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8N%20Ultra-9.htm# תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  24. כמה אמור לעלות לי מעבד של AMD Athlon 2800 64 Bit TRAY ואם מישהו מכיר חנות זולה שירשום כי אני רוצה לקנות גם לוח אם זיכרון ומארז

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. בין זכרונות של CORAIR בתזמונים: 2-2-2-5 לבין: 2-3-2-5-1T נ.ב אני לא יעשה בהם OS

• 5 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים