עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kobibo,

האם מומלץ לרכוש שני סטיקים של 512MB או אחד של 1GB ? ישנו זיכרון של Gail של 1GB שעולה כמעט כמו שניים של 512MB ( מחברה אחרת ).

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  2. שלום לכולם, רציתי לרכוש זיכרון 4GB (בגלל השתדרגות לWIN7) ותוכנות ובאופן כללי מחיר רציפתי. רציתי לשאול כמה דברים: 1.איזה סוג זיכרון מומלץ ואם אפשרי לרכוש 4GB 800MHZ?? 2.כמה זיכרון מקסימלי אפשרי לשים בנייד? 3.אודה לסוג זיכרונות מומלץ +קישורים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  3. Started by laviko1,

שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by bsphere,

יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by alergic,

התבלבלתי לגמרי עם כל החידושים אז מה יותר טוב? Model Intel® Core2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V 1.3625V Warranty Life time Model Intel® Core2 Quad Processor Q6600 Processor Number ? Q6600 Architecture 65 nanometer technology L2 Cache 8M Clock Speed 2.40 GHz Front Side Bus Speed 1066 MHz Other Intel Technologies Intel® 64?, VT±, Execute Disable Bit°, EIST*, Quad-Core Package FC-LGA Chipset Intel® 975X Express Chipset, Intel® P965 Expr…

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  7. שלום לכולם לפני כיומים קיבלתי את לוח האם החדש שלי ASUS STRIKER 2 EXTREME ואימו 2 כרטיסי זיכרון מסוג DDR3 כאשר קיבלתי את המחשב ראיתי בביוס שכרטיסי הזיכרון שקיבלתי הם 1.060 MHZ שבעקרון ההזמנה שלי הייתה 2 כרטיסי זיכרון DDR3 1.333 MHZ התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את כרטיסי הזיכרון והלוח ושם אמור לי שאלה כרטיסי הזיכרון בתדר של 1.333 רק שבביוס הוא מזהה אותו כ1.060 ועל מנת שיתמוך במהירות זאת צריך לעדכן תביוס .. האמת שניראה לי העינין הזה קצת מוזר העם זה נכון העם זה אדיוני תשוובה אני מצפה ממכם ועוד דבר נוסף ראיתי על הקופסא שהלוח תומך ב2 חריצי DDR3 ו2 חריצי DDR2 שאמרתי למוכר את זה הוא אמר לי שזה בלתי אגיוני וגם כך הטכנאי שעובד שם אין לי מושג איך בודקים את זה לעומק ודעת בברור ה…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by balon007,

INTEL E7200 2.53 GHz או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ 2.6 GHz אין בינהם הבדל גדול נכון? וגם, כמה אמור לעלות כל אחד מהם? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by yonir,

אני רוצה לקנות מחשב ופתחתי שרשור בפורום מפרטים אבל הוא קצת נתקע שם.. אז אני אמקד את השאלה כאן: איך לוח האם GIGABYTE GA-945G-S3 לעומת ASRock ConRoe945G-DVI ? (עבור מעבד Conroe E6300) עקרונית אני רוצה לקנות את לוח האם של ASROCK אבל לא בטוח שיש אותו לכן אני חושב על לוח האם השני, רק שהוא יקר יותר בקרוב ל-200 ש"ח. יש הצדקה להבדל במחיר או שזאת תוספת מיותרת? (דווקא חסרון אחד בולט יש- אין חיבור DVI, חוץ מזה אני לא ממש יודע להבדיל) הערה: אני לא מתכנן OC

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by tembo,

היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  11. איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by Load,

אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  13. Started by Shoshan,

מזה היפרטרידיניג? ראיתי משהו היפרטרידניג משהו במעבד ורשום שהוא לא פועל... מזה? והאם צריך להפעיל את זה? ואם כן אך מפעילים את זה?

• 11 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by dvirl,

הי האם מישהו מכיר את בזיכרון הזה? http://www.tms.co.il/product/10392 [table][tr][td] Kingston 4GB 1600[/td][/tr][/table] כוונתי לרכוש ארבעה כאלה סכ"ה 16G עבור מחשב לעריכת ווידאו קצת מוזר לי שאים דגם ספציפי שאפשר לקרוא עליו בביקורות אם לא אשמח להמלצות אחרות (צריך להיות מ TMS כי שם רכשתי את שאר החלקים) תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  15. אם זה מעניין אתכם היכנסו וקיראו. יש גם תגובות של אנשים אחרים. http://bit.ly/GMW0xJ

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160101502056 האם יש הבדל בין זכרון למחשב אישי לבין זכרון לסרבר? והאם זכרון שמיועד לסרבר יעבוד על מחשב אישי?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. שלום .קצת עיון בדפי ההיסטוריה של עולם המעבדים עשיתי סקר רק מתקופת ה DDR עד DDR 2 והנה מה שיצא אינטל 478 775 AMD 462 754 939 940 AM2 AM3 בציון ביניים ש 940 היה לשרתים לפני צאת ה AM2. לא מעניין אותי ויכוחים מי יותר טוב אני רוצה לדעת למה. אינטל שרדה יפה את השנים עם שני סוקטים ואילו AMD שאני מעדיף פיתחה 5 !!!.החמישי אולי שמועות אבל בכל זאת ציינתי.את המעבדים לא ציינתי כי זה לא משנה מחכה לתשובות הרבה תודה לכולכם.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by liortaib,

אני צריך מעבד למשחקים...ועכשיו אני מתלבט בין ה q9450 vs e8500 מה יותר טוב למשחקים?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by wow,

איזה מבין המעבדים הללו יותר מהיר? האם יש דברים שהבארטון מהיר יותר ולהיפך? במה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by -OmeR-,

טוב אז קניתי את הזיכרונות הנ"ל. ושקניתי אותם אמרו לי שיש להם CL 3 אבל שבדקתי בתוכנה CPU-Z גיליתי להפתעתי שהתיזמונים שלהם הם 2.5 ---->2.5.4.4.7 איך זה יכול להיות שירדו להם התיזמונים לבד? יכולך להיות שזה קשור למעבד?...תיסתכלו על המיפרט ותגידו לי...

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by פודל הונגרי,

יש לי מחשב עם מעבד ישן 3500 S939 שמצאתי והוא יותר חזק מ P4 3GHZ S775 זה הגיוני ? יש לשניהם אותו זיכרון 512MB DDR1

22. Started by shainov,

שלום, אני לפני קנייה של לוח אם ASUS P5E X38 ויש לי מאוורר TT BT האם הוא יכנס ללא בעיות בין צלעות הקירור הרבים של הלוח אם?? איזה 2GB של זכרונות מומלץ לקנות אם יש לי כבר סט של 2GB קיים(GSKILL 800 HZ CL4-4-4-12). אם אפשרי לקבל לינק למחיר טוב על הלוח אני אשמח,תודה.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by rangex,

האם הוא יעשה צוואר בקבוק עם X1950Pro? תודה, ועוד שאלה הלוח M2N-TVM הוא לוח סביר כי קיבלתי אותו אני לא חייב להחליף במקרה של שידרוג קטן? Sempron 3200, X1950pro,M2N-TVM וספק ג'נרי זהו שילוב טוב שיריץ לי משחקים כבדים?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by adiras,

ברשותי פנטיום 2 עם מעבד CELRON מהירות 233. עברו ימיו של המסכן וכל המשחקים החדשים דורשים מינימום פנטיום 3 מהירות 800. לא הייתי רוצה לזרוק את הישן , מה גם שהוא טוב מספיק לשימושים רגילים ומשחקים קצת יותר פרימיטיבים (רוב אילו שיש לי) אבל גם לא יכול להתאכזב כאשר כל משחק חדש לא זז. האם יש דרך להוסיף מעבד נוסף ולהגדיל את יכולת המשחק של המחשב או שחייבים להחליף ? ברור שהכסף קובע גם כאן. מומחיות טכנית אין לי , אבל לעקוב אחר הוראות אני מסוגל ולנסות לפתור את הבעיות ללא תמיכה אני מסוגל.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by Red-AnGel,

שלום אני קונה מחשב חדש: AMD 3200 - 939 XFX 6600GT EPOX EP-9NDA3+ עכשיו אני צריך זיכרון חזק כי המחשב הולך להיות למשחקים חזקים... אני צריך זיכרון חזק 512 דואל אבל שלא עובר את ה700 שקל מה לקחת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים