מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני עובד עם Cubase SX3 והרבה "כלים וירטואלים". דבר הדורש כמות עצבנית של כוח חישוב. להדגיש: הגירסה עמה אני עובד תומכת ב-Dual Core וגם ב-2 מעבדים (וגם בשניהם יחדיו...) שקלתי לקנות זוג מעבדי Opteron 265 שיתנו לי ביצועים מעולים, אבל זה דורש לוח אם יקר, ספק כוח טוב יותר, זיכרונות Registered, ויותר קירור = הרבה כסף. האם אפשר להשיג את אותו סדר גודל של ביצועים ממעבד Athlon X2 בודד? (בין אם Stock, או לאחר Overclocking). להזכירכם: Opteron 265 = 1800MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 3800 = 2000MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4200 = 2200MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4400 = 2200MHz Toledo Dual-Core Athlon X2 4600 = 2400MHz Manchester Dual-Core Athlon X2 4800 = …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר עדיף לעריכת האודיו שימוש בתוכנה קיובייס 3800 דואל או אופטרון 165?,
-
- 16 תגובות
- 945 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543_544~108324,00.html?sa_campaign=internal_ads/homepage/us/|us-en|Corporate|VirtualPressRoom|0,,51_104_543_544%7E108324,00.html/40969B_mod2.jpgM2
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
לפני כמה ימים, נודע לנו על התוכניות של AMD לעבור לתהליך יצור של 65 ננומטר. כזכור, מתוכננים 4 מעבדים ל 65NM ו 2 מעבדים שישארו ב 90NM. האתר DailyTech פירסם את מפת הדרכים של מעבדי AMD, אבל הפעם מחולקת לתהליכי יצור שונים. מהטבלה רואים שהשיווק של מעבדיי 65NM יתחיל כבר ברבעון הראישון של שנת 2007, ויביא איתו 4 מעבדים מחודשים. וכפי שרואים, AMD לא מתכוונת לייצר מעבדים חדי ליבה ב 65NM. השמות של הליבות ב 65NM יהיו Brisbane.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן עיםלוח אם של חברת MSI דגםMS 6119 VER:1.1 BX2 אשמח לקבל מידע לחיבור המ ארז לפינים בלוח
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות את זה כדי שהתאפשר לי לתת מתח גבוה יותר למעבד בגלל פשלה של asus בעדכון החדש של הביוס שלהם אני לא יכול לעלות מתח יותר 1.55 עכשיו ראיתי לפי המדריך הזה שלasus http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us שממש לא הבנתי אותו איך הלעדכן אחורה אם אפשר על ידי הזזת ג'מפאר להחזיר את הביוס לגרסה הרשאונית שלו?? חיפשתי בחוברת של asus לא מצאתי שם שום דבר חוץ לאפס את התאריך ו שעה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי 2 בחירות: מעבד של INTEL מעבד של AMD אני לא יודע מה עדיף לקנות,מה יעמוד יותר זמן ומה יותר טוב למשקים(המחשב למשחקים) אם אפשר שכל אחד ירשום מה הוא מעדיף+סיבה בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
לא שיש לי זמן להזיז תפרוייקט HTPC שלי אבל לפחות בתיאוריה אני יכול להתקדם החלטתי לוותר על מיני ATX כדי לחסוך לעצמי חתיכות ושלד חדש כי יש לי שלד עיקרי למארז... קיצר אני מחפש לוח ATX סטנדרטי עם כרטיס מסך מובנה, כי אני לא רוצה להוסיף כרטיס מסך למארז, שתיהיה לו יציאת TV-OUT טובה שאני יכול לסמוך עליה שתפעל לי באמת וכרטיס קול מובנה טוב עכשיו, הרמה של הכרטיס מסך המובנה לא צריכה ליהיות גבוהה בכלל... מצדי שתיהיה ברמה של ג'יפורס 440MX... רק חשוב לי שהיציאת TV-OUT לא תעשה בעיות עכשיו אני צריך גם מעבד תואם לו... וכמה שיותר עלוב! ממש ככה... שום 64 וכאלה... גם 2GHZ זה מעל ומעבר ואני רוצה להימנע ממאוור על הלוח כדי להימנע מריבוי מאווררים... זה בכל זאת HTPC... מה בפיכם? שכחתי משהו מאד חשוב…
-
- 35 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
ראיתי באיזה ידיעה שAMD תשווק גם את ה3800 בטכנולוגיה חסכונית בחשמל לAM2 אז השאלות שלי זה -ה3800 החסכוני בחשמל גם יהיה כפול ליבה? והשאלה השניה -מישהו יודע מה יהיה האבדל בין 3800 רגיל לAM2 לבין החסכוני בחשמל לAM2 ? מישהו יכול לתת לי לינק על הטכנולוגיה ועל מחשבים קטנים בבקשה? טוב זה לא לפורום הזה אבל אני שוקל בעתיד ליקנות מחשב קטן בגודל הפיזי ושקט אבל לא ניד ואני רוצה לדעת אם אפשר להרכיב מחשבים כאלה בלי ליפגוע הרבה בביצועים במישחקים ובעומק של הארנק?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ממה שהבנתי לכל מעבד יש דבר שנקרא סטפינג בבילון מפרש את זה -version of a microchip (=גרסה של ציפסט) אבל זה עדיין לא אומר הרבה אני מסיק שזה קשור לתאריך היצור של הציפסט אבל איך יודעים מה התאריך הטוב ביותר מבין הסטפינגים השונים? יש אתר לזה או שככל שהסטפינג גבוהה יותר אז המעבד איכותי יותר ועם פחות "באגים"? תודה לעונים
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי הייתי מעוניין לדעת מה אתם אומרים על הזכרונות באים: KINGSTON HYPERX 2048MB DDR 400MHZ DUAL CHANNEL 2-2-2-5 לינק לדף מוצר בנעה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5098 מיועדים למערכת: AMD X2 3800/4200 (עוד לא החלטתי) DFI LANPARTY UT CFX3200-DR Connect3D RADEON X1800XT 512 E-MU 1212m (כרטיס קול מקצועי)
-
- 31 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם לגבי מה שאני מתכנן לעשות אני רוצה לקנות מעבד כפול ליבה האם אני ירגיש הבדל בין המעבד שיש לי עכשיו(athlon 3000s939 עושה 2700) לבין הכפול ליבה?
-
- 15 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם של nvedia nforce 3 ויש לי עליו זכרון ddr 512 של a-data אני רוצה להוסיף לו עוד גיגה של זכרון אני רוצה לקנות קינסינגטון אז הנה השאלות 1)יכולה להיות לי בעית תאימויות? 2)עדיף לי לקנת סטיק של גיגה או 2 סטיקים של 512 (תתחשבו בעובדה שהלוח הוא לא dual ושיש לי רק שלושה סלוטים) 3)הסתכלתי בזאפ לרואת מחירים והמכירים משתנים מאד בלי יחס למהירות למה זה ואיזה סטיק כדאי לי לקחת בהתחשב בעובדה שהמחשב שלי מיועד בעיקר למשחקים תודה
-
- 12 תגובות
- 616 צפיות
-
-
חברים יקרים, אהייה אסיר תודה אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור בין שני לוחות אם: ASUS P5PL2 http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=941&l1=3&l2=11&l3=244 או GA-8I945GMF http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I945GMF.htm ללוח אם הראשון (של אסוס) יש גם גירסה אחרת שבאה עם צ'יפסט של אנוידיאה ולא של אינטל. יש איזשהו הבדל משמעותי עקב כך? חוץ משני אלו , המליצו לי על Intel® Desktop Board D945PVS , אבל לפי מה שהבנתי אינטל הם הרבה יותר יקרים בלוחות אם מאשר האחרות. אני מודע לכך שלא תמיד יש "טוב יותר" אלא זה עניין של העדפה אישית, בכל זאת אשמח לשמוע כל חוות דעת שכן אין לי מושג בלוחות אם... תודה רבה לכל מי שטורח ועונה .
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
ראיתי בתר'ד כאן בפורום שלמעבד הזה ממולץ את הלוח ?AW8 (955X) s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מה ההבדל בינו לבין זה ?AW8-MAX 3rd Eye II s775, Dual DDR2, GBL, Heatpipe? מתוכננן אוברקלוק ובכלל יש עוד לוחות ממולצים למעבד הזה ???
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח אם 8i945p-pro של gigabyte . קניתי מארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים אך אין מקום לחיבור חשמל של מאוורר אחד מכיוון שהביגטייפון דורש גם חיבור חשמל. השאלה אם יש דבר כזה מתאם 5 פינים ל- 3 פינים? (כי לפי הטכנאי צריך מתאם כזה)
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי 4*512 זכרונות כאלו ועדיין המחשב לא זז האם הורדת מהירותם תשפר את התזמונים ? האם יש אפשרות ל CL2.5 ב DDR2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
רציתי לבקש את הערכתכם בנושא: האם תיהיה ירידת מחירים של מעבדי AMD עקב כניסת הדור החדש, ואם כן לאחר כמה זמן? (אני מתעניין בעיקר בX2 כי זה מה שאני רוצה לקנות) ועוד שאלה קטנה, האם המעבר מAMD X2 3800 לAMD X2 4200 מצדיק את תוספת המחיר של כ400 ש"ח (יותר מ20% מהמחיר)?
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
(דרך אגב למי שהולך להגיד לי תסתכל בגוגל אני עשיתי פשוט אני מעוניין במידע קצת יותר עדכני) השאלה בכותרת איזה לוח עם pci-e ו agp8x כדי שאני יוכל לשדרג בעתיד הוא טוב בשביל סוקט 775 של אינטל? אני מתכוון איזה מהם הכי משתלם והוא תמורה למחיר ביצועים וכו' חשבתי על מעבד 930 של אינטל כפול ליבה עכשיו שאני רואה שהמחירים יורדים האם כדאי לחכות לקונרו במקום? כי אני חושב שהמחירים שלהם הדגמים הכי נמוכים אפילו יהיו גבוהים אז אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן זכרון סמסונג 1 גיגה מEBAY בדקתי בתוכנה CPUZ האם הזכרון הזה הוא מה שקניתי גילית משהו מאוד מתפיע התוכנה לא מראה את המאפיינים של הזכרון אז השאלה שלי היא כזאת יכול להיות שזה מזויף והאם יש דבר כזה זיוף (בדקתי פיזית על הזכרון רשום שזה ציפ של סמסונג TCCC ) האם יש איזה עוד תוכנה שיכולה לעזור לי למצוא מה זה הזכרון הזה האם נתקלתם בדבר כזה בעבר ואת יכולים לייעץ לי איך לבדוק אם זה הזכרון שקניתי יש תמונות למטה של הזכרון הזה ועוד זכרון 512 שיש לי במחשב שניהם אמורים להיות של סמסונג ואותו סוג TCCC רק אחד 1גיגה אחד 512 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן פרסקוט 2.8, 1 מגה קאץ' לוח p4s800, 768mb ram הביאו לי מעבד 3.0E כששמתי אותו המחשב עבד לי הרבה יותר לאט ממה שהיה לי לפני [ה2.8] למה כשהחלפתי מעבדים ל3Ghz במקום 2.8Ghz ה-3 עבר יותר לאט? זה קשור ל 3.0E (ל-E ) ? תודה לעוזרים סתם שאלה שמסקרנת אותי.. נ.ב. מצטער אם זה לא קשור לפה זה היה נראה לי הכי מתאים :>
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
איזה מעבד נותן את התמורה הטובה ביתר למחירו - ה-805 או 930? ההפרש במחיר ביניהם כ-500 ש"ח (60% ממחיר ה-805!) - האם ההבדלים בביצועים מצדיקים כזה הפרש?
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שמעתי שהלוח עם השני מעבדים מומלץ לקניה השאלה שלי האם הוא יותר מומלץ מamd?שכולם אומרים ששווא יותר מהאינטל?
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-