עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. על מנת שאול להתחיל בבניית בלוק הקירור שלי אני צריך תרשים של הסוקט כולל חורי העיגון. צריך את זה כמה שיותר מדוייק. חיפוש בגוגל לא הניב תוצאות. תודה!

• 13 תגובות
    • 873 צפיות
  2. הזיכרונות OCZ EL PC2-8000 XTC: Low Latency PLUS DDR2-1100 פשוט מצויינים! 2 ג'יגה של זיכרון איכותי נטו http://www.anandtech.com/memory/showdoc.aspx?i=2732

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  3. לפי הכותרת ואן תקציב תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 980 צפיות
  4. אני יודע שזה מעט מאוד כסף (יחסית למה שראיתי שרץ כאן בפורומים), אבל מדובר במחשב שהוא משרדי בעיקרו... הייתי גם רוצה שהלוח יהיה של ASUS. לא יכול להסביר ממש למה, פשוט יש לי ניסיון טוב איתם. תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by Aviramel,

חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש

• 13 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by lmlm,

Intel 975XBX Motherboard unmodded, no bios mods. Vapochill LS Modded by Chilly1 Memory @ 3-4-3-9 @ 1:1 Vcore @ 1.565v FUGGER שמוכר מהפורום XS שבר את ה 4GHZ בקונרו פשוט מדהים. יש מצב ל 5GHZ? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core-duo-overclocking.html פשוט מטורף

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Alex Kidd,

שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  9. Started by Hawie,

יש ברשותי מערך כזה של זכרונות : 512mb : samsung 256 mb 400mhz samsung 256mb 400mhz עד עכשיו חשבתי שהם פועלים בדואל אבל היום שהביוס עלה היה רשום Memory : Single Channel, 64bit ובנוסף ב HWINFO32 רשום SINGLE CHANNEL איך הופכים אותם לדואל?

• 12 תגובות
    • 721 צפיות
  10. Started by mistaarvim,

צריך המלצה בקשר לזיכרונות לאוברקלוק ( DDR2 512*2) , בסכום בין 600-750 ככה, המעבד הוא D 805 , שאלה על הדרך..> בקשר ללוח אם לאובר, חשבתי על gigabyte 8I945P-G שעולה בערך 590 עכשיו אני בתקציב למפרט דיי לחוץ השאלה אם ממש שווה להוסיף איזה 100-120, בשביל ה ASUS

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by tal_levi1000,

אני לא ממש מבין בתזמונים ואני חושב שזה מה שעוצר אותי יש לי GSKILL FX הנה תמונה מהביוס אני פשוט לו יודע איזה לשנות :-\ תודה מראש לעוזרים טל [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 913 צפיות
  12. Started by The Coolest,

אין הרבה מה להרחיב. דל הולכת להתחיל למכור שרתים מתקדמים מבוססים על מעבדי אופטרון של AMD. מקור

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  13. חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by TimoTy,

יש לי את הלוח NF-7s שך ABIT. יש לי 3 סטיקים של זכרונות ואני רותה לבטל את ה-Duel Channel ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  15. Started by AmosC,

שלום אפשר לבקש חוות דעת על הלוח הזה: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=670 ? הרושם הראשוני שלי היה שזה לוח טוב, אבל אני חסר כל הבנה וידע בתחום. תודה! עריכה: באתר של MSI כתוב שהלוח לא תומך ב-WIN98 בגלל הצ'יפסט. האם זה נכון לגבי כל הלוחת עם 945, או רק לאלו? האם זה כולל גם הפעלת WIN98 ב-Virtual PC מתוך XP?

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  16. Started by AmosC,

אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  17. Started by Esparco,

טוב אנשים אז ככה.. יש לי את הלוח של אסוס ומנסיון מר שלי איתו הוא אוברקלוקר הכי חרא שראיתי אי פעם בנוסף לזה הוא גם לא מציג את הטמ"פ הנכונה של מעבדי 65NM ושתי הציפ'סטים של נפורס 4 על הלוח רותחים מעל 120 מעלות והם מחממים את כל העסק שם מהיום הראשון שקניתי את הלוח אני משוטט בפורומים של אסוס ושומע רק תלונות על הלוח וביקורות רעות.. לכולם יש אותם בעיות יציבות.. OC..מתח..טמ"פ וכו... יש בו כל כך הרבה פיצ'רים שהלוח עצמו מתבלבל ועובד לא טוב.. באמת!! אני הולך להחליף את הלוח הזה ב ABIT הזה.. שלפי ביקורות הוא לוח מצויין יציב וחיה רעה ב OC.. טוב אחרי הסיפור נוגע לב.. רציתי לשאול כמה שאלות בנוגע ללוח של ABIT א. לא ראיתי שיש בו יציאות של כרטיס קול מאחורה.. אני מפספס משהו??? ב. והאם הציפסט …

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  18. שלום אני צריך המלצה לזכרונות DDR2 בתקציב נוכחי של 1300 ש"ח 2GB ללוח P5WD2 E-PREMIUM למערכת עריכת וידיוא אבל עדיף תיזמונים טובים תודה לכל העוזרים מקווה שהבאתי את כל הפרטים להם אתם זקוקים

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by b127,

שלום אני רוצה לקנות שבוע את השילוש הזה D950 ב2100 ש"ח P5WD2 PREMIUM ב1220 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8785 וזכרונות 800 מא"ז 2 ג"ב ב1820ש"ח http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 האם זה כזה טירוף להשקיע עכשיו לפני הקונרו? כי יש לי רק עכשיו חלון הזדמנויות כלכלי. ומה היתם משפרים? נ.ב. השערות לגבי OC לאן אני יכול להגיע עם קירור BT?

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. האם מומלץ להשקיע על חברה מסויימת טובה של זיכרון כמו קינגסטון סאמסונג וכ"ו בהבדלים של 100 ועד 150 כשמדובר בזיכרון זול יותר כמו micron באחריות לכל החיים אפ"י שזה סתם חברה

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Hawie,

שלום. יש לי במחשב את המערך הבא: 2 זכרונות של 256MB שפועלים בדואל.. יש לי כאן לידי סטיק 512MB 400MHZ, האם אפשר לצרף אותו לדואל איכשהו? ואם לא, האם כדאי לצרף אותו על חשבון הדואל? תודה

• 5 תגובות
    • 497 צפיות
  22. Started by MOFRA,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש ורצתי לשאול האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש או לחכות לירידת המחירים הצפויה בעקבות השקת הcronoe בכמה צפוים המחירים לרדת

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  23. בהמתנה לקונרו החלטתי לבצע OC למערכת שלי, אבל נראה לי שהלוח אם שלי עוצר אותי בכל הניסיונות. המעבד פנטיום 4 סוקט 478 3 ג'יגה הרץ. לוח אם ג'יגבייט 648FXP-RZ ספק פאוארסטריטם OCZ 520 זכרונות 1 ג'יגה G.SKILL מארז AURORA ג'יגבייט ביג טייפון. OC לא יציב אפילו ב-3.3GHZ ??? עד לשדרוג הגדול המתוכנן בעוד חצי שנה עד שנה חשבתי שכדאי שאחליף את הלוח אם. מצאתי את GIGABYTE 8IPE1000G. כולל דואל צ'נל. 400 שקל נראה לי סביר להשקעה במערכת כזאת. יתאים ל-OC או שעדיף להישאר עם מה שיש לי? מישהו מכיר לוחות אחרים שמתאימים ל-OC בתקציב הזה?

• 19 תגובות
    • 928 צפיות
  24. למישהו היה ניסיון עם הלוח הזה ? הוא טוב לאובר ? וכו'

• 9 תגובות
    • 538 צפיות
  25. צהריים טובים לכול חברי הפורום !!! אני זקוק לזיכרון טוב ואיכותי בתקציב של 300 ש"ח אני גמיש במחיר הגודל \ מהירות \ סוג: DDR-1 512MB 400Mhz אני צריך אותו כדי לעשות OC פשוט לא יותר מי זה תודה לכול העוזרים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.