מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מעבד I5 אבל יש לי לוח אם של AMD האם אני אוכל להשתמש במעבד או שאני אצתרך לקנות לוח אם חדש?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום יש לי מארז עם AIR GUIDE, ואני רוצה לרכוש מארז חדש שיהיה לכמה שנים גם לעבוד איתו עם התושבת החדשה LGA1366, רציתי לשאול האם אפשר עכשיו לקנות, האם זה יתאים לתושבת החדשה וללוח שמתאים לתושבת החדשה, היום זה X58 הצ'יפסט, וראיתי שיצאו הרבה לוחות כאלה, אני שואל אם הלוחות האלה הם בגודל ATX רגיל כמו ה775 והמארז יתאים להם או לא? נ.ב. גם אם יתאים מבחינת הגודל, אני שואל אם מישהו יודע אם זה יתאים מכל הבחינות, למשל אולי מבחינת זרימת אויר ושאר הדברים יהיה צריך מארז אחר? תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש מחשב עם 1 גיגה של זיכרון ראם (2 סטיקים של 512 ) הוא הלך לחנות וקנה עוד סטיק אחד של גיגה חיברנו את כול 3 הסטיקים (צריך להיות 2 גיגה ) והווינדוס מזהה רק 1.5 גיגה ולא 2 מה שכן ב CPU-Z הוא מראה את כול ה3 סטיקים ואומר שיש 2 גיגה היסתכלתי בביוס והוא היה שונה משלי ( יש לו לוח של Gigabyte ולי אסוס ) ולא הבנתי כלום שם צריך לציין שהזיכרונות הם DDR2 מה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
ואם כן מה עדיף? 2GB CL4 לבד? או 2GB CL4+1GB CL5? כמובן שהכל מחולק ל (DUAL CORE (2*512+2*1
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש הבדלים מהותיים בינייהם חוץ מהציפסטים ?איזה ציפסט חם פחות ?איזה לוח עדיף ל OC מעניין להגיע לסיבות ה 400כפול 9 ,אולי פחות . בעיקרון אני יודע שאין הבדליים משמעתיים ביניהם ,קצת יעוץ לא יזיק ,או דעדיף ללכת על ה ABIT IP35E ולסגור סיפור ?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
אז איזה זיכרון כדיי לי לקנות מסוג DDR למחשב? מה הכי יתאים לי אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
בtms מישהו יודע במה מדובר? http://tms.co.il/cat/78/9:20/28:544
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי 4GB RAM ואני יודע שמערכת XP 32BIT מזהה רק 3GB או 3.5GB אז רציתי לדעת אם אותו דבר גם לVISTA ובעצם אם אני צריך 64BIT? תודה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
היי חברה יש באפשרותי לקנות את הלוח הזה Abit IN9 32X-MAX NV 680I SLI ממש בזול עכשיו רציתי לדעת אם כדאי... אודה לכם מאוד. http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=1&model=333 הוא מגיע עם אנטנה WIFI וכרטיס
-
- 10 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי יש פה משהו שאני לא מבין אז אולי תסבירו לי? מה ההבדל בין הזכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~24744~15~0.htm לשני סטיקים כאלה http://www.skypc.co.il/pl_product~24730~15~0.htm למה שאקנה את הראשון ולא אקח שני סטיקים מהשני? זה נראה אותו זכרון רק שיש הבדל במחיר או שאני יכול לקנות מפה בנפרד 2GB במחיר זול http://www.tzur-pc.co.il/productcart/pc/viewPrd.asp?idcategory=229&idproduct=1403 מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני צריך כמה עצות: 1. לינק או טלפון של חנות מחשבים אמינה שמוכרת את ה q6600 במחירים החדשים (1500-1600 ש"ח) 2. המלצה על לוח אם. ( בינתיים אני קונה ASUS PK5-SE ) 3. כרטיס מסך, יש הבדל משמעותי בין הביצועים של 8500GT ולבין 8800? ה8500 יחזיק הרבה זמן לדעתכם? 4. הבנתי שה Q6600 מתחמם מהר, אני צריך המלצה על מארז עם קירור מצויין שיהיה שקט (ובמחירים נורמליים ) בבקשה רק מי שיודע שיגיב. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפי התמונה הבאה: ניתן לראות שיש לו אפיק PCI-Express X16 אחד יותר, והוא בעל קירור צ'יפסט יותר מתקדם. אבל חוץ מזה, מה ההבדלים בין הלוחות? אני חושב שעדיף לי לחסוך ולרכוש את ה-ABIT IP35-E. מה אתם אומרים? תודה מראש. עריכה: לא ידעתי שיש גם את ה-ABIT IP35 - מה איתו? ההבדל היחיד בינו לבין ה-ABIT IP35 Pro זה של-ABIT IP35 Pro יש עוד אפיק PCI-Express X16, לא?
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! אז בו תהיה שאקל ותעזור לי!
-
- 12 תגובות
- 626 צפיות
-
-
http://www.intel.com/products/motherboard/DQ35JO/index.htm מה זה? new chipset? שווה עוגיה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מהו המעבד התקציבי הזול ביותר ,שאינו מהווה צוואר בקבוק בניצול מלא של x1950pro ? בהנחה שמדובר בכרטיס x1950pro 512mb 1024mb זיכרון ram
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לאחר קריאה של הכתבה הזו, עלה בראשי דבר אחד, למה אין השוואה עם מעבדים אחרים? יופי הכל טוב, ישנה בדיקה מקיפה, מבוא מצויין וכו', אך חסר לי בדיקה עם מעבדים מסדרת הQX6, E6,E4XXX. אם אתם סוקרים אותם לפחות תראו את הביצועים שלהם לעומת המעבדים הקודמים. לא מדובר פה על מעבדי AMD שדורשים מערכת שונה, אלא על מעבדי אינטל שהם אותם סוקט ולא צריכים סוקט אחרת. בזמן האחרון הסקירות פה ניהיו גרועות. אני קורא לצוות האתר להתעורר ולעלות סקירות טובות יותר.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב פתאום ראיתי עשן לבנבן מזדחל לו מהצד פתחתי וזיהיתי שזה מגב חיבור המקלדת. המחשב עולה אך נתקע עם "KEYBOARD ERROR" ,ניסיתי עם מקלדת USB אך ככל הנראה ה DEFAULT של ה BIOS הוא KEYBOARD USB DESABLED . מדובר במחשב HTPC מבוסס על Q6600 עם 4 GB RAM של GSKILL . הקטע המוזר שזה פתאום קרה לא חלו שום שינויים במחשב או באופן השימוש- ללא OC. אני לא בטוח שאפשר לממש אחריות . יש למישהו רעיון? בכל מקרה אם אין-מה הלוח המומלץ ? אני צריך אחד עם כרטיס מסך מובנה שיחזיק כל תוכן של HD ושיהיה לוח קר עם יציאות HDMI עם אפשרות ל OC אין צורך ב CF או SLI . כמובן MICRO ATX המלצות בבקשה אני בלי מחשב.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
לפי כל הכתבות אינטל תוריד מחירי מעבדי שרתים למה כולם באתר חושבים שגם המחיר של הQ6600 ירד בעיקר בהתחשב בזה שאינטל כבר הורידה משמעותית את המחיר שלו באפריל האם יש איזה כתבה בעניין?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב אתם אומרים? האפוק עולה 490 האביט עולה 550 באפוק אין LAN אבל אני לא צריך את הLAN בגלל שיש לי 3COM PCI כרטיס...אז חבל על 60 שקל... אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? באס או מהירות ? נניח 2.4 גיגה הרץ 800 באס או 2.6 גיגה הרץ 533 באס ? ואילו זכרונות לקנות למעבד 2.4 800 גם חברה וגם מהירות והשאלה הנצחית איזה לוח אם לקנות ? אין הגבלה של כסף אבל אין סיבה להשיקע בלוח להמהרה כי אני לא מתכוון לעשות. אין סיבה להשקיעי בפיצרים של צגי טמפרטורה וכבלים עגולים וכל מיני לוקסוסים יש סיבה להשקיע באמינות ביציבות בלוח ללא תקלות כי הוא גם לא בשבילי ויש סיבה להשקיעי בלוח שלא יצטרך שדרוג בקרוב וגם כשנצטרך שהלוח לא יהווה מכשול ז"א להוסיף זכרון דיסקים קשיחים מעבד מהיר יותר וכו'. השימוש במחשב יהיה משחקים קצת הרבה אינטרנט מוזיקה לימודים
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-