עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by lipa,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=87731

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  2. Started by Lirans,

שלום יש לי מחשב עם לוח מדגם GA-8I915PL-G של gigabyte בלוח ישנם 3 חיבורי ide המסומנים 1 2 3 2 ו3 צבועים בצבע שונה וכאשר אני מחבר אליהם הארד דיסק או כונן אופטי הם מזוהים בתור רייד (בעת ביצוע תהליך הבוט עם המסך שבו מופיעים כל הכוננים שזוהו, מופיע מסך נוסף שמציג לי את מה שמחובר לחיבור ide 2 או 3 ורושם לי שהמכשיר שמחובר אינו תומך ברייד). אותו מכשיר שמחובר לide2 או 3 מופיע בביוס אבל לא מופיע בוינדוס. המכשיר שמחובר בide2/3 מופיע כscsi. ישנם 2 הארדדיסקים sata ועוד 2 הארדיסקים ide + כונן dvd ide. האם יכול להיות שניתן לחבר רק עד 4 מכשירים? או שאולי צריך רק דרייבר scsi לוינדוס? הבעיה נפתרה: התקנתי דרייבר רייד לוינדוס. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  3. תודה.

• 10 תגובות
    • 656 צפיות
  4. רציתי לדעת אם מלבד ההבדל הקטן בתדר הסטוק של שני המעבדים, האם יש עוד הבדלים בין שניהם. הייתי מאוד בכיוון של Q6600 ועכשיו מאחר והוא נעשה לא זמין בשבילי, רציתי לדעת אם Q6700 זו אותה סחורה בעצם?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by jeger01,

בנתיים רוב הלוחות האם שתומכים בקונרו הם 1000+. מתי יצאו לוחות ב 700,800,600? האם הם יבואו במלאי הראשון של קונרו?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  7. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by Kolshamen,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24663 ואם לא יש המלצות אחרות...? תודה

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  9. ללוח ASUS P4U800-X עדיף אחריות לכל החיים כמו של kingston למשל

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...

12. מבחינת הכל , גם מהירות עיבוד וגם כמות קאש , והטכנולוגיה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. לפי הווידאו נראה שכן, אבל אני רוצה להיות בטוח שאין כאן קאטץ'. בכל זאת המעבד הוא אינטל אטום, והוא אמור לא להספיק ל-1080P.ושאלה נוספת - האם יש (או אמור לצאת) לוח דומה עם יציאת DVI או HDMI?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  14. Started by Ben_G,

שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Load,

אהלן, לא מזמן קניתי מחשב חדש-מעבד AMD 2500 BARTON על לוח ABIT NF7-S עכשיו המעלות שאני מקבל הממעבד הם בערך 25-35 במנוחה ו40-50 בעבודה , האם הקריאות האלה אמיתיות או שצריך לבצע עדכון לביוס (שמעתי על הבעיה הזו) תודה GUYS.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. Started by haviv822,

יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 656 צפיות
  17. כנס CES 2021 נפתח באופן רשמי, הפעם במתכונת דיגיטלית, וענקית השבבים האמריקאית מכוונת גבוה מהרגע הראשון - את השנה הזו אנו פותחים בהשקה זריזה ובהבטחה לדגמים רבים נוספים בהמשך הדרךלכתבה

18. Started by Master Boo,

שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  19. סתם הסתובבתי ברשת ומצאתי את הלוח הזה: אז השאלה שלי היא: הם ניתן לקחת את הלוח הזה ולשים לו 2GB זכרון ואז כל כמה חודשים להוסיף עוד.. כנל לגבי כ.מסך (יש 4 כניסות).. וכנל מעבד.

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by segev22,

אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.

• 8 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by lucky,

אני מעוניין לבנות מחשב לסלון... מינימלי לוח-מעבד-צורב DVD-ודיסק קשיח 160/250 ג'יגה - וזיכרון 1 ג'יגה 667/800Mhz ההתלבטות שלי היא כזאת לגביי לוח-אם 1)הלוח עם הכרטיס מסך המובנה של Nvidia 7050 עם יציאת HDMI/DVI 2)הלוח עם הכרטיס המובנה של ATI 3200 לגביי המעבד 1)INTEL E2180 2) AMD 3800 X2 איזה שילוב יתן לי את המקסימום?? ** אני דיי מעדיף את NVIDIA מאשר ATI (מן הרגל שכזה ) אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. שלום .קצת עיון בדפי ההיסטוריה של עולם המעבדים עשיתי סקר רק מתקופת ה DDR עד DDR 2 והנה מה שיצא אינטל 478 775 AMD 462 754 939 940 AM2 AM3 בציון ביניים ש 940 היה לשרתים לפני צאת ה AM2. לא מעניין אותי ויכוחים מי יותר טוב אני רוצה לדעת למה. אינטל שרדה יפה את השנים עם שני סוקטים ואילו AMD שאני מעדיף פיתחה 5 !!!.החמישי אולי שמועות אבל בכל זאת ציינתי.את המעבדים לא ציינתי כי זה לא משנה מחכה לתשובות הרבה תודה לכולכם.

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  23. שלום אתמול החלפתי במחשב לוח וזיכרון ועכשיו שניכנסתי לביוס הוא מציג לי הערה שאני נכנס ל ADVENT ואז ל Chipset הוא כותב לי setting wrong values in below selections may cause system to malfunction מה לעשות? תודה מראש

24. Started by tascam,

בהנחה שגם ה NFORCE4 תומך ע"י ביוס חדיש ב DDR800 מה ההבדל בביצועים בינו לבן ה 570 ?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. Started by CreativeX,

איזה זיכרון מבוסס DDR כדאי לי לקנות בתקציב של עד 700 ש"ח? אני רוצה שיהיה 512MB זיכרון לפחות. תודה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים