עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. xp32bit זה ידוע ש-xp32bit מזהה כ-GB3.5 בלבד מתוך 4giga . בפועל מערכת ההפעלה הזאת מאפשרת לישום בודד לנצל מקסימום GB 2 , כך שהלכה למעשה לא תהיה תועלת רבה בהתקנת 4GB במערכת xp32bit משום שאם נריץ crysis לדוגמא עם 4 giga Crysis יוכל לנצל רק 2giga בלבד . במידה ונריץ crysis לדוגמא רק עם 2 giga ,ישארו לו 1.5giga שהוא יוכל לנצל. (מפני שכחצי גיגה ינוצלו על ידי מערכת ההפעלה עצמה והתוכנות שעולות איתה). מכאן שאם נשקיע ב-4 גיגה אז בעצם המשחק לכול היותר יוכל לנצל רק עוד חצי גיגה . Vista 64bit מאפשרת זיהוי וניצול יעיל של כל ה-4 GIGA . בנוסף היא מאפשרת הרצה ב-32bit את אותם משחקים ויישומים שאינם מסוגלים לרוץ ב-64BIT . אבל ישנו catch שזאת מערכת כבדה שגונבת חלק גדול מהמשאבים של המחשב לט…

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  2. Started by EAD,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=10069&Itemid=35 אני ממש לא אתפלא אם ימצאו עוד באגים נו טוב, זה מעבר לטכנו' חדשה (כל הסוקט החדש, בקר זכרון וכו') כפי שאמרתי עדיף לחכות עוד דור (ל32 נאנו) לפני שעוברים.

3. Started by TGA,

היו לי שני מחשבים ישנים מאוד בצד שישבו מלאה זמן ולא נגעתי בהם, לפני יומיים רציתי שהם יעופו מפה אז התחלתי לפרק חלק חלק מן המחשב. העלתי את שני לוחות האם של שני המחשבים ששניהם PC400 ליד2 והוא שואל אותי אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR SDRAM.. מישהו יכול להגיד לי אם שני הלוחות תומכים כי אני מנסה לבדוק ואני לא מוצא :\

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  4. כמה אמור לעלות לי מעבד של AMD Athlon 2800 64 Bit TRAY ואם מישהו מכיר חנות זולה שירשום כי אני רוצה לקנות גם לוח אם זיכרון ומארז

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  5. Started by 301289,

שלום לכולם! היום רציתי להחליף משחה תרמית של המעבד.. פתחתי את המחשב, ניסיתי להוציא את המאוורר ולהפתעתי המעבד יצא יחד עם המאוורר למרות שהתושבת הייתה סגורה.. האם המעבד או הלוח אם נהרסו? ועוד בעיה- נשפכה לי טיפת משחה תרמית על הפינים של המעבד, זה יכול להרוס משהו? ואיך אני מנקה את זה כי זה לא ממש יורד.. תודה לכל העונים.. ???

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by hamtsani,

מה ההבדל בין: 965p - ds3 ל- 965p - s3? והאם הוא לוח מספיק טוב למשחקים (האלטרנטיבה - p5b-deluxe - לא מתכנן OC)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  7. האם מעבדי ה-quad מאפשרים באמת סוף סוף multi-tasking אמיתי של הרצה במקביל של מספר רב תוכנות מבלי שהם יבואו על חשבון האחד של השני ויגרמו לחוסר יציבות של המערכת. האם xp32bit יודעת באמת לחלק את העומס בין הליבות בצורה יעילה מספיק ,כך שלא ייווצר מצב של ניצול יתר של אחת הליבות שעלול להביא לקריסת המערכת ולמסכים כחולים. האם התרחיש הבא אפשרי עם מעבד quad Emul עובד ברקע אתה מריץ crysis כרטיס ה-tv מקליט בזמן אמיתי סרט שמשודר ב-hot תוכנת dvd-shrink דוחסת סרט dvd Media player משמיע מוסיקה. מיתבצעת צריבה באמצעות nero-7 דפדפן עובד ואתה בודק אם הגיעו מיילים חדשים. האם זה בכלל מעשי ? או שפשוט צוואר הבקבוק עובר אל הדיסק הקשיח ?

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by L1ron,

P67A-UD3 זה הלוח שלי , קניתי את המחשב לפני כחודשיים וחצי בערך .. האם ניתן ללכת לחנות ולקבל את הגרסה המתקונת של הלוח ? ( KSP)

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  9. יש לי 2000 ש"ח (עם אפשר במחיר נמוך אז זה יותר טוב) ככה להשקיע על לוח ומעבד טובים אז אני רוצה שתעזרו לי למצו אני חושב על קורנו אבל אני לא יודע מה שווה מה כדי וכו אז תעזרו לי בבקשה. וגרך אגב איך קוראים לקרנו עכשיו?כי שמעתי ששנו לו תשם.

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  10. אני מעוניין בהמלצה ללוח אם טוב לצרכים שלי. HD משחקים כבדים תמיכה בזכרונות DDR2 1066 שיעברו אוברקלוק ומעבד QUAD שגם יעבוד OC כנראה. על מה ממליצים?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  11. Started by Shino,

שלום לכולם, יש לי בעייה, יש לי מחשב ישן שמשמש בעיקר לשליטה על הבית (בית חכם) זה מחשב ישן שיש לו לוח GA-K8N Pro-SLI ועד כמה שראיתי באינטרנט אין לו תמיכה ב DDR2. יש לו זכרונות OCZ 1024MB DDR 400MHZ Premier Dual Channel CL2.5 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr_pc_3200_premier_dual_channel ו אני רוצה להוסיף לו לפחות עוד ג'יגה זכרון הבעייה אני לא יודע איזה זכרון לבחור, אני לא רוצה לבזבז הרבה כסף על זה, אין לי צורך בזכרונות חזקים או מהירים ואני רק צריך נפח זה הכל. השאלות שלי הם כאלה. א. האם אני יכול להשתמש בזכרון לא DULE או שזה לא יעבוד ביחד? ב. האם יהיה יותר טוב להוסיף זיכרון זהה? ראיתי אצל נועה שיש אותם ואפשר להזמין. ג. אני מאמין שאני יודע את התשובה לזה אבל …

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  12. אני מחפש רשימה שכתוב בה את המהירות של המעבד נגיד a64 3000 אז אני רוצה לדעת מה המהירות (ghz) שלו אני יודע שכבר נתנו אבל אני לא יודע מה לחפש. בכל מקרה תודה עריכה: בעע לא שמתי לב שיש בטופיק אני ממש מצטער אם מישהו יכול למחוק\לנעול אני אודה לו :-X

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. היי, כרגע יש לי מעבד AMD ATHLON X2 4400+ זיכרון 2*1GB של OCZ 800mhz ולוח אם של asrock n7live כלומר עם מעבד גרפי 7050 מובנה השימושים שלי הם שימושים סטודנטיאליים, חשוב לי להריץ המון תוכנות במקביל בעיקר מטלאב וויזואל סטודיו, בנוסף פתיחת המון יישומים של PDF דפדפנים, והצגת סרטים ב HD. כרגע המחשב לא עומד בכ"כ הרבה יישומים הוא לא מספיק מהיר בתוכנות וקשה לו להציג מעל 720p. האם כדאי לשדרג ואם כן לאיזה רכיבים כדאי?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  14. Started by Swimmer,

לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. Started by yotam360,

אני עומד לשדרג את המחשב ואני נורא מתלבט איזה מעבד לקחת... מה יותר עדיף מבחינת ביצועים במשחקים ו-OC??

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by Rיה,

יש לי את המעבד הנ"ל ואני רוצה לדעת עליו את כל הפרטים האפשריים עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי! תודה מראש לכל אלה שעוזרים!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  17. אני רוצה לקנות לוח אם לזכרון ddr 333 mhz ושזה יהיה טוב לפנטיום 4 1.8 וגם שיהיה טוב לפנטיום 4 3.06 עכשיו איזה חברה הייתם ממליצים לי? giga byte? asus? או חברה אחרת?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  18. Started by EagleX2,

היי רציתי לדעת על איזה לוח אם של אפוקס אתם ממליצים לי p4 2.4 ht 800 שיתאים גם לזכרונות ddr 512 3700 או 4000

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by fatNjazzy,

האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה זכרונות עדיפים... התקציב הוא 670- שיעלה כמה שפחות... [מהחנות פנדה בלבד] חשבתי על או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14261 או אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1926_2162&products_id=14261 [הלוח יהיה ASUS M2N-E עם זה משנה]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  21. שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by lmlm,

http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=629089 לעוד מידע על המעבר מ90ננומטר ל65ננומר מ AMD כאן: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3223 תודה לדיון: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=106458

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by mirot,

שלום, יש לי כרגע 2*512 מה עדיף להוסיף לו 2*512 או 1G חוצמזה הבנתי שהXP לא תומך ביותר מ2G זה אומר שאם אני מוסיף 2*1G יהיו לי 3G כך שאחד מהם הולך לאיבוד יש דרך לפתור את זה? REG או משהו . . .

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לוח אם MATX או אפילו M ITX עם חיבורי סאטה 3 (6GB/S) , לא משנה איזה תושבת, חברת גיגהבייט או אסוס תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by theguy,

1.מי מבין שניהם עדיף למשחקים? 2.מי מבין שני המעבדים עדיף ללימודים והורדות?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים