מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קמתי בבוקר. היה ריח של שרוף. המחשב היה דלוק (כרגיל) ושהזזתי את העכבר וכלום לא הגיב. כיביתי בלחיצה ארוכה ואז הדלקתי ואין כלום. המנורה של הסידירום ושל הרד דיסק דולקת כל הזמן. איך אני יודע מה שרוף? AMD 1800+ 13 מיקרון
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
השאלה זה אם סטיק DDR PC3200 יעבוד על לוח אם עם ציפסט 845G שתומך רק עד PC2100 האם הראם יוריד את עצמו למהירות 2100 או שפשוט לא יעבוד? (אין אפשרות שינוי מהירות בביוס) תודה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מי מהלוחות אם יותר טוב: gigabyte ga-ex58 ud5 asus deluxe v2 gigabyte ga-ex58 extreme מה ההבדלים ביניהם? אני לוקח i7 920 ו6GB זיכרון (2GB*3) וHD 4890 אני מתכנן לעשות CF בעתיד.(אני קונה בskypc).
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש האומרים שזיכרונות 333DDR יהיו יותר מהירים בכאחוז מזיכרונות DDR400 על מעבד AMD בעל ליבת ברטון. האם זה נכון? כי אם כן זה לא רק חוסך כסף זה גם יותר ביצועים (למרות שזה אבסורד) אשמח לתשובות.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם ABIT IL9 PRO שבו יש 4 סלוטיםלכרטיסי זיכרון. רציתי לדעת האם כאשר יש לי 2 סטיקים של זיכרון 512 (2X512) שעובדים ב Dual Chanel, אני יכול להוסיף עוד סטיק אחד של 1GB, כך שעדיין ימשיך לפעול עניין ה Dual Chanel? איך בדיוק עליי למקם את הסטיק של 1GB אם כן?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, יש לי דילמה לא קטנה בעניין של זכרונות. המחשב משמש לעריכת וידאו+מידול 3D התוכנות מסוגלות לנצל את כל הזכרון RAM האפשרי... אני מעוניין להתקין 24 גי'גה על המערכת הבאה: לוח אם : GA-X58A UDR3 מעבד: i7 950 סוקט 1366 WIN7 UL 64Bit 6 חריצי זיכרון יש תמיכה ב-XMP זכרונות 1600. להלן הבעיה: לא מוצא קיט של 24 ג'יגה טריפל צ'אנל [6 סטיקים] גם עניין של תאימות, הזכרונות החדשים בשוק הם 1.5V אשמח לעצתכם או הפנייתכם למקום שכן מוכר קיט כזה או איזו קומבינציה מתאימה ברמה הטכנית. תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם. אני צריך שני סטיקים של 1 gig כל אחד. אילו מבין הבאים הוא הכי טוב? Twinmos 1024Mb DDR 3200 Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7276 DDR-RAM 1024MB 3200 Samsung Original Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6290 Geil 2GB (2x1024MB) DDR 3200 Value Dual Memory http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=4237 התקציב הוא עד 1600 שקלים, יש אולי הצעות אחרות?
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה חשבתי על זה קצת ואני לא יודע מה להחליט ? האם כדאי לי להקיע עוד 300 שקל בשביל ה 3200+ CLAWHAMMER אשר יתן לי 1mb CACHE או לקחת את ה 3000+ NEWCASTLE אשר יתן לי 512MB אבל גם אפשרות של OC וגם 300 שקל נוספים להשקעה במשהו אחר ?
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש E6600 + DS3. הכל רץ טוב ויפה עד שבאמצע משחק של COH המשחב נכבה. מיד הדלקתי אותו חזרה, ואז ראיתי שהחום של המעבד היה 82 מעלות. ותוך כמה שניות הוא התקרר לרמה של 40. כל הWARNING על DISABLE והשיטה של ה FAN היא על AUTO. למשהו יש רעיון למה זה קרה?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מעוניין להוסיף זיכרון למחשב P4 - 2.4GHZ כיום יש כרטיס של 256 DDR איך אני מברר איזה לוח אם יש לי במחשב על מנת שאוכל לדעת אם אפשרי לשדרג את הזיכרון ל DDR2 במידה ולא. על איזה זיכרון DDR אתם ממליצים? המחשב לצורכי עבודה משרדית (מעבד תמלילים, אינטרנט, צריבה...) 1 ג'יגה הרץ יספיק לא? תודה והמשך שבוע טוב לכולנו
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=2012
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לפני שבוע אינטל פירסמה שהיא מתכוננת להשיק את קנטפילד QX6700 2.66 בנובמבר 2006 והנה מגיע "התקפת נגד" של AMD. AMD משיקה את 4X4 גם בנומבמר 2006 או בשמו" AMD Athlon 64 FX-2P AMD תשיק בנובמבר תתדגם: FX 70 עם 2.6GHZ FX 72 עם 2.8GHZ ו FX74 עם 3.0GH כולם יהיו בליבת "וינדסור" עם 1MBX2 קאש ו 125W צריכת חשמל! קישור: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=674691&starttime=0&endtime=0 קרב קשה הולך להיות ;D
-
- 12 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה הטמפרטורה המומלצת למעבד Intel Pentium 4 800 Bus 2.8 2800MHz על לוח אם גיגהביט GA-8PENXP. תודה אליטל
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר את המשמעות של השקף הראשון בביקורת הזאת ? רוחב פס הזכרון של IVY עם ערכת Z77 הוא חצי מ-Sandy עם X79 http://www.hardwareheaven.com/reviews/1482/pg6/intel-core-i7-3770k-ivy-bridge-processor-launch-review-platformmotherboard-benchmarks.html מה זה אומר על ביצועים ? (בשאר הביקורת אין כמעט שום הבדל בביצועים בין המעבד הישן לחדש)
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זכרון נוסף למחשב האם אני צריך לתאם אותו ללוח האם או לזכרון הראשון שיש לי לפני שאני מחבר אותו? אה ועוד משהו, כשהזמנתי את המחשב שלי אני רואה שרשום שהמעבד הוא INTEL P4 3G 64BIT 2M 775 אבל לפי מה שהבנתי אין לי מעבד 64BIT כי כשהורדתי תוכנה ל-64BIT זה אמר שהתוכנה לא מתאימה למערכת, ואחרי זה הורדתי ל- 32BIT וזה עבד. יכול להיות שלא שמו לי מעבד 64BIT? או שלא הבנתי נכון וזה בעצם לא מעבד 64BIT. הנה הפרטים של המחשב שלי:
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הזכרונות הללו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 כי יש לי מספיק כסף ואני רוצה קצת לתת הישגים גדולים יותר למחשב שלי ;D הצ'יפים של הזכרונות הנ"ל הם TCCD הדגולים! עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על הזכרונות האלה? האם הם יספקו אותי באופן מלא? אם כבר פתחתי אשכול חדש אז רציתי לשאול אולי אתם מכירים איזהשהן חנויות בניו יורק של חומרה יחסית זולות? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב עם זיכרון giel 2*2gb כאשר אני נכנס למאפיינים של החומרה בחלונות, נראה כי הותקן זיכרון של 3gb באמצעות תוכנת אוורסט נראה כי הזיכרון החופשי נע סביב ה-2400 mb . ה- swap memeory הוא 4956 mb נראה כי הותקנו שני סלוטים של 2*2gb האם זוהי בעיית תוכנה או חומרה ? בהנחה שזו בעיית תוכנה כיצד ניתן לפתור? אגב, התקנתי חלונות xp בעברית. ירון
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנה לספרי יהדות סרוקים בשם 'אוצר החכמה'. התוכנה מכילה עשרות אלפי ספרים שמקודדים בסוג קובץ ייחודי לתוכנה, ואפשר לעיין ולדפדף בהם דרך התוכנה. כל 'דפדוף' בספר בעצם פותח את הדף הבא מתוך הקובץ, ובבדיקה של שימוש במעבד (דרך מנהל המשימות) נראית עליה בשימוש של בערך 20% למשך כחצי שניה. לאחרונה הוציאו גירסה חדשה לגמרי של התוכנה, כשבין השאר הקבצים קודדו מחדש בסוג קובץ חדש שתופס פחות מקום איחסון. כתוצאה מזה, ואולי מעוד שינויים, בגירסה החדשה שנבדקה על אותו מחשב רואים בכל דפדוף עליה בשימוש במעבד של בערך 50%. השאלה היא כזו: כיוון שבשימוש רגיל בתוכנה יכולים לדפדף מאות פעמים בשעה, האם ה'קפיצה' הזו בשימוש במעבד מאות פעמים בשעה בכל פעם לחצי שניה יכולה להזיק לו או לגרום…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-