מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שהם תואמים ויעבדו בצורקה מלאה K8V DELUXE או (לא ראיתי אותו בארץ) EXPOX 8HDA3+ עם הזיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 Memory Kit האם שווה לחכות לשבב של SiS ובעוד כמה זמן בערך הם יצאו?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
האמת די עצבן אותי לראות שאין הבדלים מהותיים בין הלוחות (למעשה ניראה כאילו הג'יגבייט יותר עדיף) ובכל זאת האפוקס קיבל ציון יותר גבוהה בכללי. בבחינות האוברקלוק היה רק הבדל של 7MHZ בFSB לטובת האפוקס ובכל זאת על ה8IK1100 נירשם "לא לOC מטורף" ואילו על ה4PDA2 נירשם "בעל יכולות OC מצוינות" ופה אני שואל למה???? ההבדל הוא כלכך קטן! עוד משהו, לפי הביצועים בתוכנות ובמשחקים, ניראה כאילו בכל בחינה הGA ניצח (אולי חוץ משתיים), בחלקן גם בהפרש גדול יחסית ולמרות כל אלה הוא קיבל ציון יותר נמוך מאפוקס. למה? לפי דעתי מישהו כאן לא חישב נכון את כמות הנקודות שמגיע לGA (או אולי לאפוקס בלוח לא מרשים במיוחד)...
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני עומד לפני קניית מחשב חדש ורציתי לשאול האם מישהו ראה איפושהוא טבלה שמראה את מעבדי הקונרו מול מעבדי ה-AMD במקבילים , כלומר לדוגמא עם לוקחים את הקונרו E6300 , מהו המקביל ב-AMD וכו'. תודה על העזרה....
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי מודולה של הזכרון הזה לפני כחודשים ולפי מש-cpuz אומר לי שהזכרון משנת 2002???זה הגיוני??זה יכל להגביל אותי באובר קלוק?או שהתוכנה הזו סתם מחרבשת?ואם היא לא אני יכל לנצל את האחריות שלי?צירפתי תמונה
-
אהלן חברים, אז אני בודק אופציות לגבי מחשב חדש ובמידה ואני מחליט ללכת על טכנולוגית הskylake החדשה, אצטרך זכרונות DDR4. נתקלתי מספר פעמיים בזכרונות האלה ברשת ותמיד רציתי לשאול, מה הקאצ׳ פה? למה הם זולים יותר משאר הזכרונות שנמכרים בארץ? http://m.shopbot.ca/pp-crucial-16gb-kit-4gbx4-ddr4-pc4-17000-unbuffered-non-ecc-1-2v-ct4k4g4dfs8213-crucial-price-498688.html תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, ברשותי מעבד Intel Celeron 1200Mhz ו לוח אם Pc partner AP133TAs3-T205C (Via Apollo pro 133A). המעבד אמור לפעול ב מתח של 1.5V. הוא עובד ב 1.55. מהי הסיבה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לא מזמן החלו לצאת דור המעבדים בעלי 800MHZ, בינהם יצא הגדול שבהם - ה3.0. בין 3.0 לבין ה2.8 יש הבדל של 900 שח. השאלה היא האם כדאי להשקיע 900שח ולקנות 3.0 או לחסוך אותם ולקנות 2.8? יש הבדל משמעותי בביצועים?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי, אשמח אם מישהו מקצועי יתן לי המלצה לרכישת חומרה היכולה להתאים למשרד קטן. התקציב יכול להגיע ל 3000.. כלומר מינימום שבמינימום. הצרכים הם: Active Directory,כלומר SBS,גיבויים לחומר שוטף/מדייה/שטויות של יום יום/דוא"ל וכדומה... כמות החומר לא בכמויות היסטריות-יש משמעת חמורה של צריבת חומר שבועי (אייקון של קריזה ) החלק החשוב ביותר מבחינתי הוא המעבד מן הסתם,ספק ומאוורר יש בהישג יד (Enermax)... חשבתי לכיוון של Xeon -תקנו אותי... המכונה אמורה לעבוד 24/7 תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שאלה בקשר ללוח-אם של MSI דגם B75MA-E33. האם יציאת ה- HDMI שלו תומכת באודיו? או במילים אחרות, האם אני יכול לחבר את יציאת ה- HDMI לרסיבר בשביל אודיו (כך שהרסיבר ימיר את האור הדיגיטלי לאנלוגי) או שאני חייב לחבר את הרסיבר ליציאות האנלוגיות (3.5mm) של לוח-האם ולתת ללוח-האם לבצע את ההמרה (שהרבה פחות איכותית מאשר ברסיבר כמובן)? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן. celeron 500 mhz עם לוח אם P38-F של אסוס. ניסיתי להתקין עליו כרטיס מסך מסוג GeForce2 mx 400, גם כן של אסוס- אבל זה לא עובד. כאשר הדלקתי את המחשב הוא צפצף כמה פעמים ולא הדליק את המסך... פתאום המסך כן נדלק אבל העכבר והמקלדת לא תיפקדו... אחר כך הוא כבר לא נדלק יותר... האם שני הרכיבים לא מתאימים יחד או שעשיתי משהו לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אז איזה זיכרון כדיי לי לקנות מסוג DDR למחשב? מה הכי יתאים לי אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יותר משנה עברה מאז שהגיעו אל השוק מעבדי האקסטרים הנוכחיים. כעת נחשפים סוף סוף מעבדי האקסטרים הבאים, ויש להם להציע המון...ליבות לכתבה: http://hwzone.co.il/מעבדי-broadwell-e-נחשפים-סוף-סוף-עם-10-ליבות-פיזיו/
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בלשדרג את הגרסא של הביוס של הלוח שלי(מפאט בצד) ואין לי מושג איך עושים זאת... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי לוח חדש ASUS A8V DELUXE עם צ'יפסט VIA K8T800. בספר של הלוח יש רשימה די מצומצמת של זכרונות מומלצים, היו לי 2 סטיקים 512 כל אחד של SAMSUNG שמופיעים ברשימה. עם הסטיקים האלה ב DUAL CHANNEL לא יכלתי להתקין ווינדוס, קיבלתי מסכים כחולים במהלך ההתקנה. החליפו לי לסטיקים של TWINMOS שאינם מופיעים ברשימה של ASUS, ווינדוס הותקן כהלכה. לאחר עבודה קצרה עםפ המחשב גיליתי שהוא עושה ריסטים.. הפעלתי PRIME95 והבדיקה נעצרה פעם אחת אחרי 12 דקות ופעם שניה אחרי שעה וחצי. שמתי את 2 הסטיקים בערוץ אחד והמחשב עובד נפלא, PRIME95 עבד 5 שעות עד שנמאס לי ועצרתי אותו. אני רוצה להחליף את הזכרונות האלה לאחרים (לא יקרים) שאוכל לעבוד ב DUAL CHANNEL. איך יכול להיות שזכרון שמומלץ בפירוש על ידי ASUS לא עוב…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מעבד אתלון 939 64bit 3000 לוח אם GIGABYTE K8NSC939 מארז עם USB קדמי FLOPPY זיכרון 256MB DIGMA DDR 400MHZ כולל הרכבת מחשב + משלוח 1729 ש"ח . איך המפרט אנשים (בעיקר הזכרון כי אני לא מכיר....), תודה . סה"כ כולל מע"מ: 1729 ¤
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ראיתי את הזכרונות האלה ב KSP ב 300 שקל ויש לי עכשיו כסף זמין,עכשיו יש לי זיכרון של DIMM1 256 mb וזה לא מספיק לי. האם זה יעבוד על הלוח שלי? והאם אני יצטרך להוציא הזיכרון שיש לי עכשיו ולשים את החדש??? ואם לא על איזה אתם ממליצים לי? הזכרונות שלי: וזה הלוח:
-
- 10 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ASUS P5B-VM או GIGABYTE GA-945P-S3? ומבחינת הסאונד, למי מהם יש כרטיס קול יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-