מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי 2GB במחשב וויסטה 32BIT. הזכרון הוא 667MHZ. אני רוצה לקנות עוד 2GB ויש לי כמה שאלות: 1. לקנות 2X1GB במהירות של 667MHZ? לא 800? 2. אם אני לא אפרמט את הויסטה ל 64BIT ה 2GB שאני אוסיף לא יבואו לידי ביטוי? (אני קונה את הזכרון בשביל משחקים). או שזה לא קשור ל BIT של המע' הפעלה? 3. מה ההבדל בין שני אלו: VS2GBKIT667D2 וזה: VS2GB667D2? תודה!
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לוח אזוס = http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=0 לוח גיגהבייט = http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ללוח של ASUS יש תוספת של VGA DVI ולגיגהבייט אין ... שניהם אותו מחיר 100$ במה הציפסט "האיכות" באה לידי ביטוי בפיצרים על הלוח ? ההבדל בין ציפסט ATI למשל ל NF זה בפיצרים ? או בביצועים גם ? כונן קשיח , USB ושאר ההתקנים ? ( עבודה מול המעבד )
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בגלל שהרוויחו מעט מידי בשנה האחרונה אינטל מתרחבת לתחומים נוספים: http://www.cdfreaks.com/news/11635 מעניין מתי יכנסו לתעשיית הרכב זו כבר ממש חזירות
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי יש לי חבר (באמת חבר , לא אני) שקנה מחשב I5. מכרו לו עם 4 ג'יגה זיכרון שעובד על 1.9V (זה הזיכרון : http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=45&prodgroupid=126&id=840&type=1 ) לפי מה שהבנתי עם I5 ממולץ לכול היותר זיכרון שעובד עד 1.65V . מה ההשלכות של זה? הוא קנה כך את המחשב, האם הוא יכול לדרוש שיחליפו לו זיכרונות?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מסתבר שהעתיד שייך לריבוי הליבות, כך אמר אחראי הפיתוח של אינטל בארוע IDF הנערך כעת. ביקר גם את השפעת זכרון המטמון על יצירת חום. מקור http://www.theinquirer.net/?article=30087
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DDR לניידים לDDR רגיל? יש לחבר שלי מחשב נייד סיני עתיק והוא רוצה להוסיף זכרון. הזכרון שאצלו נראה כמו DDR רגיל ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר DDR רגיל
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
>מהם כל הסוגים גם בעולם, איזה מהם קיימים בארץ ואם אפשר לסדר אותם מהטוב ביותר לפחות טוב תודה ;D
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נטחן כבר מליון פעמים, אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי, ולא רציתי להקפיץ ת'רד מלפני חודש, אז בגלל זה אני פותח אחד חדש. הרצתי את super pi עם מליון ספרות אחרי הנקודה, ולקח לו 44 שניות. אני רוצה לדעת האם זו תוצאה נורמלית למחשב שלי (יפורט בהמשך) או שזה איטי מידי ואז צריך להתחיל לחפש איפה הבעיה (כמובן שאני אשמח לרעיונות). המחשב שלי: (אני לא עושה OC) AMD 3200+ לוח אם של ג'יגה-בייט K8NF-9 ג'יגה זיכרון (2*512 של TwinMos) ונראה לי שזה עקרונית מה שרלוונטי, לא?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום רציתי לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU הציעו לי בחנות לקחת AMD Sampron 2500+ 333mhz FSB Box 3Y זה קצת יותר זול.. מה ההבדלים? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בדף המוצר של DS4 ו-DQ6 באתר של GIGABYTE כתוב בשורת הפירוט על חריצי ההרחבה (בסוגריים): Expansion Slots 2 x PCI Express X16 slot(run @ x16, x4) 3 x PCI Express X1 slot 2 x PCI slots לא רשום במפורש על מערך CF או SLI שאפשר לבנות, זה אפשרי? עם חריץ אחד שעובד ב-X16 והשני ב-X4 זה אפשרי? ומה בנוגע ללוחות האלו?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
E6700, E6750, E6600? פשוט תדרגו אותם ואם אפשר נימוק...
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1594&products_id=9575 יכול להיות שיש להם צג דיגיטלי? הם נמכרים בk*s*p?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?
-
- 9 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם יהיה לי DUAL DDR אם אני יקנה עוד זיכרון אחד של ?512MB A-DATA? כי קניתי SLOT אחד ולא יודע המשחקים טוענים דיי הרבה ....המעבד שלי : ?Athlon 64 3000+ (S-754) לוח אם :GIGABYTE ?K8NS (s754) Nforce3 250? רציתי רק לשאול אם אני יוסיף עוד ?512MB A-DATA? ...... אז יהיה לי את ה DUAL DDR וגם את ה 200*2=400MHZ של הזיכרון ?
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אם עכשיו אני עובד עם 1024MB*2 DDR2 800MHZ 5-5-5-18 ואני רוצה להוסיף עוד 2 מודולים של 1G אבל עם תזמונים אחרים - 5-5-5-12, מה בעצם קורה? האם יש בעיה לעשות את השילוב הזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, אני מזמין את המפרט הבא (לפי מפרט קיים באתר) גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 Sapphire Design PCI-E (הפריט היחיד שהזמנתי שונה מהמפרט) דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan המעבד המומלץ היה Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD ב395 ש"ח אחריות 35 חודשים אבל אין אותו במלאי …
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות שיעשו לי קצת סדר בכל בלבול שנוצר לאחרונה.. ברצוני לקנות כרטיס מסך X1800GTO...הכרטיס תומך בCROSSIFRE...והוא של הATI כרגע וגם בעתיד הקרוב לא מתוכנן לקנות עוד כרטיס מסך!! אם כן זה רק אולי עוד שנתיים.. לכן: 1. קודם כל, אני חייב לקנות לוח של ATI? 2. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו את הכרטיס מסך הנ"ל? (רק כרטיס אחד!) 3. אני חייב לקנות לוח שתומך CROSSFIRE כדי להתקין עליו כוד כרטיס מסך למקרה שאני ארצה בעתיד? (מערך של שני כרטיסים!) אני שואל מכיון שכמו בסיקור שרשמתם פשוט אין היום מספיק לוחות אם כאלה..ולא רק זה..אלה שיש דיי גרועים 4. לכן אולי כדאי לקנות לוח אם "רגיל" (כלומר ללא SLI כי גם בלי זה אי אפשר ;D) ואז הכרטיס יפעל על…
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb). השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה רציתי ליקנות זיכרונות של Kingston value והנציג אמר לי שזה cl 6 זה בסדר? יש לציין שאני לו עושה oc זה עדיין בסדר? כמו cl 5 ? עוד שאלה מה עדיף cl 6 של kingston value או התיזמונים האלה CL 5-6-6-18 של ocz? שניהם עולים אותו מחיר בידיוק מה עדיף? ואני לא עושה oc
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף 1 ג'יגה זיכרון למחשב, הזיכרון הנוכחי שלי : Mushkin 1gb ddr2 800mhz cl-5 (שתי סטיקים של ג'יגה - בסה"כ 2gb זיכרון) על איזה זיכרון אתם ממליצים ? (ספיציפי) זה : http://tms.co.il/product/5998 טוב ?
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-