מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מה יהיה המחיר של e6600 אחרי ירידת המחירים?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
השאלה בכותר אני יודע שזה דמיוני, אבל הכל יכול להיות תודה, swg
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד והלוח אם האלה מעבד intel pentium D (830) 3.0 GHz 1MX2 LGA 775 , Fsb 800 MHz לוח אם ASUS P5LD2 - Deluxe - Intel 945P Chipest For LGA775 CPU הם נחשבים לטובים או שעדיף משהו אחר באותו רמה? ואני לא רוצה AMD
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שידרגתי את המחשב ושמתי לב בזמן ההרכבה שיש ללוח Gigabyte GA-MA770TA-UD3 AMD 770+SB710 Chipset AM3 החדש חיבור מתח שונה מ SLI-DR שהיה לי לפני זה. במקום חיבור של 4 פינים של 12V יש 8 פינים של מתח 12V שנמצא מעל המעבד http://www.gigabyte.com.tw/FileList/Image/mb_productimage_ga-ma770t-ud3p_big.jpg עכשיו לספק כוח שלי אין חיבור שכזה וחיברתי רק 4 פינים לתוך השקע של ה 8 והמחשב עובד מצויין האם צריך לחבר את שני החיבורים ?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה עדיף? Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 או G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 או משהו אחר באותו המחיר? בבקשה עזרה דחוף! תודה לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג? יהיה בכלל הבדל משמעותי? צריך לפרמט את המחשב בשביל זה? קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ. בעעע אני כ"כ מבולבל
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות את המעבד ורציתי לדעת אם הקירור סטוק שלו הוא שקט ואם הוא מספיק טוב? אני גם רוצה להתאים לוח אם. לא צריך אוברקלוק או דברים כאלה. ה- 720 של ג'יגהביט יספיק?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לחבר יש פנטיום 2 (אני חושב 38m זיכרון וכל המיפרט אני לא יודע בדיוק אבל זה של פנטיום 2 סטנדרט לא משו מיוחד) עכשיו התקנתי למחשב הזה כונן dvd ורואים את הסרט איטי קצת ועם מגדלים תתמונה זה יוצא מהתוכנה שרואים בה.. עכשיו מימה דבר זה נובע? תודה
-
- 12 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לחבר שלי נשרפו 2 קבלים בלוח וכמובן הלוח הפסיק לעבוד... הוא מבקש לוח אם למעבד אינטל 1.8 ג'גה הרץ (לא יודע עוד פרטים,אף פעם לא בדקתי תמחשב שלו..) עד 600 שקל אבל עדיף כמה שפחות כי הוא לא יתעסק עם אוברקלוק.הוא לא צריך כרטיס מסך מובנה ולא צריך firewire . תמליצו על משהו יציב ואמין לשימוש פשוט. תודה
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
1.Large memory systems (1GB or greater) should use Registered/Buffered memory 2.Processor Vcore less than rated minimum המערכת היא : amd 3500 asus a8n-sli deluxe gigabyte 6600gt 2x512MB 400Mhz A-data enermax 425w תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה מחשב די טוב, רק חסר לי קצת זיכרון יש לי 512MB DDR של SAMSUNG... חוץ מזה הכ.מ מעבד HD הכול אחלה... רציתי לדעת האם צפוי ירידת מחירים בזיכרונות האלה בחודש חודשים הקרובים? כי כרגע להוציא 250-300 ש"ח זה נראה מוגזם... (אני קונה מזיגזג כי מהם קניתי את המחשב )
-
- 13 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מחפש לוח עם טוב ומהיר שתומך גם AGP וגם PCI express וגם במעבד 64 775, ליבה: כפולה וגם ddr 1
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
עד 400 שקל. אם יש מעבד ממש משתלם, שווה לכתוב .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום המחשב התקלקל הלך הלוח אם הוא היה כזה: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מעבד INTEL 6420 זכרונות 2X512MB 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 8600 ספק כח ג'נרי , צורב DVD ןדיסק קשיח אחד. איזה לוח אם יתאים להחליף לי את מה שהתקלקל לי כאן, בתקציב מינימלי 300 ש"ח פחות או יותר ? אך שיהיה טוב ואמין ? (אין OC, עבודה בסיסית, אך מחשב דלוק כמעט כל הזמן)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=24663 ואם לא יש המלצות אחרות...? תודה
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח אם K8N Neo Platinum ורשום במפרט שלו - 3 DIMMs w/ DDR 400 upto 3 GB השאלה שלי, האם אני יכול להשתמש בזיכרון במהירות 800? כי הוא יותר זול... אם למישהו יש המלצה על זיכרון שונה שיתמך על ידי הלוח אם אז אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מחשב לסלון... מינימלי לוח-מעבד-צורב DVD-ודיסק קשיח 160/250 ג'יגה - וזיכרון 1 ג'יגה 667/800Mhz ההתלבטות שלי היא כזאת לגביי לוח-אם 1)הלוח עם הכרטיס מסך המובנה של Nvidia 7050 עם יציאת HDMI/DVI 2)הלוח עם הכרטיס המובנה של ATI 3200 לגביי המעבד 1)INTEL E2180 2) AMD 3800 X2 איזה שילוב יתן לי את המקסימום?? ** אני דיי מעדיף את NVIDIA מאשר ATI (מן הרגל שכזה ) אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט... תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-