מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קודם כל המפרט : AMD sempron 2800+ 1600 MHZ AM2 2 ג'יגה DDR 2 - 667 MHZ nvidia 8800 GTS 320 MB לוח אם - Asus M2NPV-VM לאחר קניית כרטיס מסך חדש (8800 GTS) נוכחתי לדעת שהביצועים לא השתפרו משמעותית וחשבתי לעצמי שהמעבד הוא הבעייה . אז כעקרון אני תוהה מה לעשות מבין שני האופציות הבאות : 1. לקנות מעבד AMD בסוקט הנוכחי כגון athlon x2 4200+ או אולי אפילו 4800+ כך שהמעבד כבר לא יהווה את צוואר הבקבוק . זוהי האופציה הזולה . 2. ללכת על מערכת מבוססת INTEL ולקנות לוח אם (כגון הג'יגהבייט GAP35DS3L שכולם פה ממליצים עליו) ומעבד כגון ה-E2200 ולנסות לעשות OC וכך להשיג יותר ביצועים (אני מניח שאופציה זו יותר חזקה מהראשונה מבחינת ביצועים) . שני שאלות שרציתי לשאול : 1. האם במקרה שאני הולך על האי…
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני מחכה שיצאו מעבדי הפנרין,ולאחרונה לא ממש עקבתי, אז חיפשתי בגוגל את תאריך היציאה שלהם ואני מצאתי רק מאמרים ישנים, אז הQ9450 כבר יצא לשוק? אם לא,אז מתי הוא יצא? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לOC למעבדים החדשים 45 תודה
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?
-
- 9 תגובות
- 628 צפיות
-
-
קניתי סמפרון תמיד שאני טיפה מאמץ אותו מפעיל כמה תוכנות אימיול אינטרנט וכו' ברוב המקרים יש לו נטיה של "חנק" או שהדפדפן קורס זה גם קורה בגלל חוסר במשאבים המחשב נתקע במאמץ או שיש ציפצוף מהלוח אם ואחרי דקה זה מסתדר וחוזר לעבוד כמו שצריך במצב של גלישה סבירה המחשב עובד סבבה . יכול להיות שהסמפרון חלש כל כך ? פעם ראשונה שאני עובד עם סמפרון עם האתלונים זה לא קרה לי הייתה לפעמים איטיות טבעית אבל לא ככה בגלל זה קניתי את המעבד AMD4000 אבל בגלל המגה קש אני מתלבט אם להחזיר אותו היום לחנות קיבלתי 512*2 במקום 1MB*2 נ.ב. היה לי פעם סלרון 2400 בתושבת 478 הסמפרון הרבה יותר חזק ממנו זה בוודאות אבל עדיין במאמץ הוא שכונה .
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לוח אםשתומך ב1000 הרץ נניח(כמה הסטנדרטי היום באמת?), אפשרות 1- שם במחשב 2X677 לdual אפשרות 2-שם במחשב 2X800 dual האם ייתכן שיש הבדל בביצועים? אם ההפרש בין שתי הזיכרונות הוא 40 ש"ח , כדאי בכל זאת ללכת על 800? תודה.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
זה נכון שלוחות האם של ASUS עובדים טוב יותר עם מעבדי INTEL מאשר לוחות האם של GIGABYTE?? בקיצור, מה שאני מנסה לשאול הוא כך::איזה לוח אם עובד טוב יותר עם מעבדי INTEL, לוחות האם של ASUS (כפי שנאמר לי) או לוחות האם של GIGABYTE???
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי יש לי התלבטות איזה מעבד לקחת ואלה שתי האפשרויות שנראות לי כרגע: AMD 5000 X2 ו AMD 5200 X2. לפי מה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם זה גודל הקאש. האם גודל הקאש הוא משמעותי או שרק בקצת? יש הבדל של 58 שקל ביניהם ורציתי לדעת אם שווה להוסיף או שעדיף בהפרש לשדרג רכיב אחר במחשב. תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי שאלה כאילו קניתי זכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה... ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ג'י סקיל לOCZ מבחינה כללית של זכרונות אבל במיוחד אם הגוף קירור של OCZ עדיף על ג' סקיל או להפך... הבלבול שלי נובע מכך שג'י סקיל בעקרון מתמחה בזכרונות לאומת OCZ שמייצרים הכל בערך .. מקווה שתעזרו
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: א. מה ההבדל בין הזכרונות השונים היום 667, 800, 1000 ועד כמה מרגישים את השינוי מבחינת מהירות, ממה שהבנתי בפורם אם אני לא מתכנן OC אין טעם לקנות זכרון יותר מהיר מ 667 האם זה נכון? האם שווה להשקיע בזכרון עם תזמון יותר מהיר לדוגמא CL4 על פני CL5 האם אני ארגיש בהבדל? ב. לאור המלצות רבות פה בפורם החלטתי לרכוש לוח אם של gigabyte ישנם שני דגמים על הפרק GIGABYTE GA-P35DS3P ו GIGABYTE GA-P35-DS4 באתר של gigabyte רשום שה DS4 מקורר יותר טוב האם הוא שווה את ההשקעה של עוד 200 ש"ח? ג. האם כדאי להשקיע בכרטיס קול לדוגמא CREATIVE SOUND BLASTER X-FI XTREME GAMER האם הכרטיס הנ"ל יפנה לי משאבים מהמעבד וישפר את הביצועים חשוב לי להדגיש שמבח…
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אוקיי, אז ברשותי לוח אם GA-7DXR של gigabyte http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-7DXR.htm ולפי הFAQ אני יכול לשדרג מהThunderbird 1.4 שיש לי כרגע ל2600 (פאלומינו או TB החדש יותר) עם באס של 266... השאלה שלי האם מעבד TB 2400-2600 (הBarton הוא 333MHZ נכון?) עם באס של 266 לא יהיה מסורס? כרגע יש לי רק 256 מגה זיכרון ואני לא מתכוון לשנות את זה בקרוב. כדאי לשדרג? EDIT: מוזר, בCPU Support list הם אומרים שניתן לשים שליו מעבד עם באס של 333... אבל בSpecs לא, וגם לפי הידוע לי הצ'יפסט הזה לא תומך בבאס של 333...
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הכל אומנם סגור אבל ששאלתי את המוכר אם יש לו שקיות אנטי סטטיות הוא אמר שהוא לא יודע על מה אני מדבר... מה לעשות?!!? (אני הולך להשאיר את זה הרבה זמן)
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בלמחשב משני שיש לי יש כרגע 256MB SDRAM PC133, יש לי עוד סטיק של 128MB של PC100. אם אני יוסיף אותו שני הזיכרונות יעבדו במהירות של 100MHZ. המחשב לשימוש כללי בעיקר (אינטרנט+אופיס), כדאי להוסיף את הזיכרון האיטי יותר בשביל התוספת נפח?
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
תראו את המפרט שלי בחתימה. זאת אומרת שכל החלקים שלי די טובים ומתקדמים. אז אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים. האם כדאי לחשוב על הכיוון של AMD 64 BIT? יש לאסוס לוחות של AMD 64? כי אני ממש כל החיים הייתי רק עם אינטל. או שהאפשרות השניה זה שאני מביא לוח אם של ABIT-IC7 לוח מאוד טוב ודי יקר למי שמכיר ב400 שקל. ואני נותן את הלוח והמעבד שיש לי עכשיו מוסיף 300 שקל ומקבל פרסקוט 2800 ויש לי מחשב חדש ב700 שקל. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
איזה לוח M מומלץ למעבד 3000 סביב ה500-600 ש"ח, ואיזה זיכורנות (512MB) עד לתקציב של 500 ש"ח יתאימו לו ומומלצים. תודה רבה לעוזרים. נ.ב - זה דיי דחוף, מחר אני הולך לחנות. נ.ב2 - אני מצטער אם עברתי על חוקי הפורום או משהו כזה.
-
- 10 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס זכרון של 512 MB עכשו בזמן האחרון המחשב עובד לאט כשאין תוכניות גדולות פועלות ברקע אז נראה לי שנשרף לי הזכרון יש דרך לבדוק כמה זכרון יש לי ויש איזו תוכנה שתגיד לי בדיוק את כול המפרט של המחשב שלי?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
hello everybody. im looking to buy a new CPU, motherboard and memorys, and i have no idea on what to pick. im willing to spend about 2500-3000 nis on this, 3500 if you think it will really improve the options.CPU must be an amd A64, i do not OC thank you in advance edit: oh and i need 512 mb of RAM , 1 stick or 2 is for you to decide
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר ירידת המחירים של המעבדים הללו אני מזמין שבוע הבא שילוש חדש. אני כנראה אלך על המעבד 3200 שעולה 1360 ש"ח. לגבי לוח אני עדיין לא החלטתי מה כדאי.. שמתי לב שאתם ממליצים פה על EPOX אבל הוא עם צ'יפסט של VIA ואני מעדיף צ'יפסט של NFORCE 3 . אני יודע שאני אצטרך לשלם עוד איזה 200 שקל הבדל לכן אני שואל האם זה כדאי ? אם אפשר תמליצו לי גם על זיכרונות טובים 512X2 - שיהיו בעלי תיזמונים טובים מהירים ואמינים לדוגמת OCZ וכו'. אני מעדיף אפילו זיכרון DDR400 מהיר מאשר DDR500 איטי. ( אני יודע שזה יגביל אותי באוברקלוק אבל כרגע אני לא מתכוון לעשות ) התקציב שלי הוא 3200 שקל.לפי החישוב שלי המעבד והלוח צריכים לעלות בערך 2100 וזיכרונות עוד 1100. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש (לוח-אם + מעבד + זכרונות + כרטיס מסך) ורציתי לדעת אם יש טעם להשקיע בזכרונות יקרים,(אין לי שום כוונה לעשות אובר קלוקינג) כרגע התוכנית היא לקנות שני יחידות של סמסונג DDR 400 512 MB (הלוח- 9CJS ZENITH של Chaintech תומך ב- Dual-Channel DDR)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ה-2500 של BARTON או ה-2400 של Thoroughbred (הרגיל) מבחינת משחקים תוכנות אינטרנט סרטים... לפי מה שהבנתי ה-Thoroughbred יותר טובים לOC אבל משאר הבחינות מי יותר טוב??
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-