עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sad,

באם מישהו מכיר מקום שאפשר להשיג זכרונות RDRAM PC1066 איכותיים 32NS ,עדיפות לזכרונות מסוג SAMSUNG תודה מראש

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by prexus,

תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by יניב קופר,

יש לוח שתומך גם ddr1 ddr2 ואם אני רוצה להשתמש רק ddr1 בכל הכינסות של הזיכרון מה שאני הבנתי זה שיש שניים של ddr1 ושניים DDR2

4. amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  5. רציתי לקנות מחשב עם מעבד P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit אבל אמרו לי שAMD יותר זולים ולפעמים ביציועים יותר טובים...זה נכון?? על איזה מעבד אתם ממליצים שיהיה בערך שווה לזה שרציתי? האם זה נכון שAMD מתחממים יותר??? בבקשה תסבירו לי כי לא הבנתי כל כך את ההבדל...

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by avihneo,

השלה היא נגיד יש את הלוח הזה GA-9659-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 כתוב שהוא תומך בATI CROSSFIRE השאלה היא .. האם שני כרטיסים של nVidia יכולים לעבוד על הלוח אם הנ"ל כSLI וגם להפך או CF רק לכרטיסי ATI ?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  9. Started by Stastyle,

אהלן כנראה הלוח אם שלי מת (בפעם השניה) ואני מחפש להחליף אותו הלוח שיש לי כרגע הוא gigabyte ga-945p-s3 שאר המפרט הוא e6300 2X1gb twinmos DDR2 Radeon 1950pro אני חייב שיהיה בלוח אם IDE כי יש לי כונן קשיח וסידירום שמתחברים בחיבור זה חייב כרטיס רשת מובנה כרטיס קול - לא רלוונטי יש לי חיצוני יש לי קירור למעבד פריזר7פרו, אז שלא יהיו איתו בעיות תאימות לפחות 4 USB מאחורה כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 600 וזה מיועד לרכישה מיידית היום, מחנות בסביבת רחובות, כדוגמת KSP בראשון וכו' תודה רבה, סטס.

10. Started by Ghtm,

אני משדרג בקרוב מאוד את המחשב. אני קונה 1024 MB נוספים.(512*2) עכשיו, אני קונה הכל מנועה קומפ. יש להם זכרונות של Twinmos ב360 שקל לסטיק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=347 או סמסונג ב300 שקל לסטיק: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=70 יצא לי הפרש של 120 שקל. עכשיו, השאלה שלי היא האם עדיף לי את הסמסונג ולקנות ב120 (+איזה 65 שקל) קירור לכרטיס מסך שלי (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2893), או שכדאי לי לשלם עוד 60 שקל לסטיק כי ההבדל הוא משמעותי?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא ‏G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  12. Started by hananmori12,

שלום, יש לי מחשב עם לוח Gigabyte P35-DS3L, באתר של היצרן מופיע שהלוח תומך בDDR2, רציתי לדעת האם אני יוכל להשים על הלוח זכרונות DDR3? תודה.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by dornoam200,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עכשיו החנות הביאה לי את המפרט הזה האם כדאי לקחת אותו לשדרג וכדומה !!!?? ENERMAX NAXN 450W ספק כח GIGABYTE GA-P85-D3 לוח Intel® Core™ i7-4770 Processor מעבדGlacialTech IGLOO 1100S מאוורר למעבדCrucial Ballistix Sport 4GB 1600-CL9 זיכרון כפול 2 WESTERN DIGITAL 1TB SATA3 דיסק קשיח תודה לעוזרים !!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  14. תגידו ההבדל בין amd am2 3800 וג'יגה זיכרון לביןintel e6400 ושתי ג'יגה זיכרון(שניהם עם אותו כרטיס מסך) יכול להיות משהו כמו 40-50 fps במשחקים או שזה לא משפיע כ"כ והעיקר זה הכ"מ?

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום לכולם! בקרוב אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס על מעבד I5 , ואני ממש לא מבין בזכורנות כך שאני צריך את עזרתכם. O.C לא מתוכנן, בטח שלא לזכרונות . מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  16. איך הקונרו יעבוד לי עם סטיק אחד של ג'יגה ? אני מתכוון, אין לי עכשיו מספיק כסף כדי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה, כשיהיה לי עוד כסף אני אקנה עוד סטיק אחד. איך לבינתיים המחשב שלי יעבוד עם מעבד קונרו E6300 וסטיק אחד של ג'יגה ?

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  17. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש שאמור להתחבר לטלויזית HDTV , מעבר לזה השימוש במחשב הוא די בסיסי ולכן חשבתי על אחד משני הלוחות: Albatron KM51PV-AM2 ב- 461 ש"ח או ASUS M2NPV-VM ב- 498 ש"ח יש עדיפות לאחד הלוחות? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by pini naim,

יש לי לוח אם להלן קישור לאתר http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1389 רציתי לדעת האם אני יכול לחבר אליו כרטיס של USB2 ל PCI והאם אני יכול לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 דרך כבל הממיר IDE ל SATA2 תודה מראש פיני

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס Q6600 בימים הקרובים. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים בעקבות כניסת הפנרין והפנום ? יש איזה שמועות בנושא ירידות מחירים צפויות ?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  20. לפי מה שהבנתי עד עכשיו מהפורום, יש 2 סוגי ליבות לA64, והם ה NewCastle וה Clawhammmer. (תקנו אותי אם אני טועה.) רציתי לשאול מה ההבדל בין 2 הליבות ביחס ספציפי אלי - המערכת שאני קונה תשמש בעיקר למשחקים, ללא קידוד וידאו וכאלה. אולי קצת פוטושופ, אבל זה לא העיקר. המעבד שבניתי עליו הוא A64 2800, עם לוח EPOX EP-8KDA3J. מתוכנן א"ק, אמנם לא ממש בהתחלה, אבל אני רוצה להשאיר את האפשרות הזאת פתוחה ולכן אני קונה גם קירור TT POLO. בעצם יש לי 3 שאלות. א. האם סוג הליבה שאני אקח בכלל משמעותית בשבילי, כלומר האם עלי להתעקש על סוג מסוים, ואם כן - על איזה? ב. האם יש סיכוי שהמכפלה של ה A64 תגיע פתוחה...? ואם לא, אתם מכירים מקום שיכול לפתוח אותו תמורת סכום סמלי..? אני פשוט מפחד להרוס את המעבד, אף…

• 11 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by Ramsses_II,

מאז שקניתי את המחשב, הזכרונות משגעים אותי. בהתחלה לא עבדו ב-DC, אז עדכנתי ביוס. אח"כ הם עדיין לא עבדו ב-DC, אז העברתי אותם סלוט ימינה. עכשיו הם עובדים, אבל מה המהירות שלהם? בביוס מוגדר להם 1066. ב-3DMark Vantage מצויין 800. ב-cpu-z רשום בכלל חצי, 533.4. שלא נדע... מי עובד, איך ולמה? ???

22. שלום רב, ברצוני להחליף (לא להוסיף) את הזכרונות שיש לי במחשב מ 512 ל 1 ג'יגה. הלוח אם הוא p4vm800 וממה שהבנתי הוא תומך רק במהירות 400MHZ. אילו זכרונות יהיו טובים מבחינת תיזמון ומבחינת חברה אמינה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by swisaman,

שלום לכולם! ברשותי הלוח הנל : GIGABYTE GA-790XT-USB3. ויש בלוח הנל שני חריצי PCIE,גם X16 וגם X8. לפי מה שראיתי בתמונה,חריץ הPCIE התחתי זהה לחריץ PCIE X16 בלוחות אחרים. יש סיכוי שזה חריץ X16 ואני מאבד ביצועים בגלל שהכרטיס מסך מחובר בחריץ העליון(שלכאורה אמור להיות X16)?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. אני מחפש לוח לP4 64 שיוכל להתאים גם לDDR1 וגם לDDR2. יש חיה כזאת?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  25. Started by mrbig,

יש לי את הלוח הנ"ל ורציתי להוסיף לו עוד HD אבל אני רוצה HD שישמש אותי גם למחשב הבא אני לא סגור לגמרי על זה כי לא מצאתי חומר כתוב עליו באתר של אביט אבל נראה לי שיש לו חיבור SATA 1 השאלה שלי 1 האם זה נכון 2 האם אני יכול לחבר שם SATA 2 ? 3 אם לא ,ואני יכול לשים SATA 1 -האם זה יהיה צעד נבון לקנות HD שהוא SATA1 שישמש אותי גם בעתיד ? כל החיבורים שלי של PATA בלוח תפוסים ע"י הרדיסקים וצרובים אני רוצה עוד הרד דיסק אבל לא הייתי רוצה לשרוף 500 ש"ח על הרד דיסק שלא ישמש אותי בעתיד הלוח הבא שלי כנראה יהיה S3 של גיגהבייט

• 3 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים