עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by redastral,

אני אשמח לקצת עזרה, אם מישהוא יכול לעזור לי למצוא חנות בארץ שמוכרת את המעבדים האלו עד לסכום של 600 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  2. Started by paradoxx,

1)מה הזכרונות המומלצים היום בסביבות ה-1200 ש"ח? 2)מה הכי מומלץ מבחינת עלות-תועלת? 3)הכוונה שלי לשני סטיקים של 1GB כל אחד..

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by CoolOne,

בדף של הלוח P5Q PRO של אסוס: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=2269&l1=3&l2=11&l3=709&l4=0 כתוב: למה זה קורה? זה קורה בכל הלוחות עם הצ'יפסט הזה או רק בלוח הספציפי הזה? האם אאלץ להתקין מערכת הפעלה 64bit בשביל יותר מ-3GB זכרון, או שיש דרך לגרום למערכת לזהות את זה בכל זאת?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by ofeky1,

שלום מדובר במעבד E6750 הוא עובד בתדר של 2.66GHZ ואני רוצה להביא אותו ל3.2GHZ הוא יהיה במחשב של אחי שיש לו ספק ג'נרי האם זה יהיה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  5. היי, לוח האם שלי:ASUS P8Z68-V PRO. מעבד:i5-2500k. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT. כרגע מותקן אצלי זיכרון RAM,בנפח כולל של (8GB (4*2GB=זיכרון DDR3 1600MHZ DUAL CHANNEL (הזיכרונות הישנים). בביוס מוגדר הזיכרון על מצב XMP. הזיכרונות הישנים:CL7,החדשים:CL8. לוח האם שלי תומך בנפח זיכרון של עד 32GB. בדקתי,והזיכרונות החדשים נתמכים ע"י לוח האם שלי. הזיכרונות החדשים גם כן DDR3 1600MHZ. האם לפני הגדלת נפח הזיכרון ל(16GB (4*4GB,צריך לשנות משהו בביוס לפני כן? תודה רבה מאוד מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. החלטתי לקנות את הזכרונות הללו: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-033&depa=0 כי יש לי מספיק כסף ואני רוצה קצת לתת הישגים גדולים יותר למחשב שלי ;D הצ'יפים של הזכרונות הנ"ל הם TCCD הדגולים! עכשיו שאלתי היא מה אתם אומרים על הזכרונות האלה? האם הם יספקו אותי באופן מלא? אם כבר פתחתי אשכול חדש אז רציתי לשאול אולי אתם מכירים איזהשהן חנויות בניו יורק של חומרה יחסית זולות? תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by barzanger,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by YN11,

אני עובד עם תוכנה מסויימת (תוכנה קטנה ייחסית ולא כבדה כלל) אולם בדקות הראשונות להפעלתה התוכנה מזייפת. נראה כאילו המעבד לא עומד בלחץ אולם לאחר מספר דקות התוכנה חוזרת לפעול כראוי לפי מה ששמעתי שהמעבדים של AMD של מחשבים ניידים עובדים עם טכנולוגיה שמטרתה לחסוך בפעולות של המעבד ולכן בתחילה המעבד מופעל ברמה נמוכה ורק לאחר זמן כאשר נראה כי יש צורך בהאצת המעבד אז המעבד עובד לפי צריכת התוכנה האם מישהוא יודע פרטים על כך ואם אפשר לסדר שמתחילה המעבד יעבוד ברמה מקסימלית? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

ערב טוב... זה הלוח P4VXASD2+(5.0) וזה הביוס http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=51&DetailName=Driver&DetailDesc=P4VXASD2+(5.0)&MenuID=0&LanID=10 האם כדאי להתקין את הביוס ללוח שלי? בתודה מראש G.A

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום לכולםםםם! תקציב: (ציינו את הסכום שהוקצב לקניית זיכרון ה־RAM) 1700 חריגה: (ציינו את התקציב המקסימלי אותו אתם מוכנים להשקיע ברכישת זיכרון ה־RAM במידה ותהיה אופציה ששווה את החריגה) רק אם באמת שווה חריגה 2000 הנפח הרצוי: (הנפח הדרוש מהכונן הקשיח, לדוגמה: 16GB) 32GB מספר סטיקים: (מספר הסטיקים של הראם, לדוגמה: 2 של 8GB) עדיפות ל4 סטיקים, אני הולך על מפרט עם דגש על עיצוב ואסטטיקה לכן עדיף 4 סטיקים שימושים (נא לסמן באדום גיימינגגגגג, קצת מכונות מידי פעם המפרט הנוכחי: זה יהיה המפרט פחות או יותר.. למפרט הזה יחובר 1080TI בשלב זה. לוח אם כנראה יהיה asrock x570 taichi https://www.tms.co.il/173135 מעבדים: AMD Ryzen 9 5…

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  11. אז טענתי שבעוד שעל הנייר מדובר בתוספת ביצועים של 100%, המספרים האמיתיים רחוקים מזה ומה שגרוע יותר, זמן הפיתוח, הסיבוך והצרות הפוטנציאליות שנגזרות מכתיבת תוכנה שמנצלת כראוי את הCore הנוסף הינם אדירים. ואז באו Anandtech, וראיינו את Tim Sweeny (ממפתחיו הראשיים של מנוע Unreal) ודיבר על העניין הזה ממש: http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2377 ואסיים בציטוט הבא: "On the day when the wagon comes, I just pray that you let me out"

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by Randy Orton,

זה נכון או שגיאה ? http://www.techpowerup.com/cpudb/details.php?id=278 110 W ?

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by JohnnyBravo,

מתי השחרור הרישמי,מתי באצנו,מה הדגמים ומה המחירים? בוא נרכז את כל המידע הזה בת'רד אחד? זה אני או שזה קצת מתחיל להזכיר את COD?-כל שנה מעבד....

14. יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by R.W.P,

אני מתלבט איזה לוח אם לקנות ל AMD 64 תקציב מקסימום 700 ושיהיה טוב לאוברקלוק

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by roeesnir,

אני רוצה לקנות מחשב נייד. הניידות חשובה לי מאוד כך שחשבתי על הדגם הזה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=73101&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מצד שני - אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה חזק ומהיר, כי אם אני צריך לחכות יותר מידי לתוכנות שיעלו, אני מתחיל להשתגע. ולכן חשבתי על שני הדגמים האלה: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71313&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או על זה, שכולל כרטיס מסך של Nvidia: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=70830&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE השאלות הן אלו: 1. מה הבדל הביצועים בין הatom ל core 2 duo? האם זה מורגש ביישומים משרדיים, סקייפ, אינטרנט, וסרטים? ומה ההבדל בזמן סוללה? 2. בקשר לשני המחשב…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. האם יש מצב שאם היום אני קונה מעבד AMD2500 ולא מעבד אינטל , משחקים שיצאו בעוד זמן מה (שנה שנתיים) יחוייבו במעבד אינטל , לכן משחקים לא יעבדו על מעבדי AMD . האם זה הגיוני? תודה

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Nisim25,

שבוע טוב ומבורך וחתימה טובה לכולם שלום רב , רציתי לשאול שאלה חשובה עבורי האם קיים הבדל מוחשי וחשוב בין לוח אם שהוא Rev 1.0 לבין לוח אם מאותו דגם אבל בגירסה 1.3 והאם יש אפשרות לעדכן / שידרוג הגירסאות (אני מדבר על לוח אם Z68XP-UD4) GIGABYTE ! אשמח לקבל תשובה תודה רבה

19. Started by evy,

חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  20. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 666 צפיות
  21. שמעתי שיש את המעבד הזה ב-ksp וגם ב-ivory , אולם המחיר יקר 1500 ¤ ולא ידוע לי אם הוא נמצא בשניהם בזמינות מיידית . בכל מקרה ,אני ממש ,לא מתלהב להזמין את המחשב הבא שלי משתי הרשתות האלו ואני גם חושב שלפחות את ה-"שילוש" (מעבד,זיכרון ולוח אם) עדיף לרכוש במקום אחד כדי להימנע ככול האפשר מבעיות תאימות פוטנציאליות .

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני צריך לקנות לוח אם חדש למחשב של אחי (יש לו מחשב ישן ולי נשארו חלקים "ישנים" מלפני השדרוג הנוכחי למחשב שלי) וראיתי 2 לוחות אם של חברת Gigabyte שמתאימים לדרישות שלי ... אני לא יודע אם הלוחות האלה יהיו טובים ל - OC (כי אני מתכנן לעשות) וגם אם הלוח שאתם אומרים שהוא טוב יותר ל - OC, הוא יתן לי תוצאות טובות או שיתקע אותי במהירות מסויימת (נגיד ויש לי זכרונות טובים לצורך הדוגמא) ?.. אני מתכנן לקנות מעבד C2D אחד מבין הסדרות הבאות E2180 - E5200 (ז'תומרת הזול מביניהם . אם באותה חנות יהיה E2160 והוא יהיה זול יותר מ - E4500 או E5200 אז אני אקנה אותו) . בקיצור איזה מבין 2 הלוחות האלה הוא Overclocker טוב יותר ?.. Gigabyte GA-P31-ES3G או Gigabyte GA-EP31-DS3L …

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. אני לא מתמצאת בכל ענין ההמהרה, אז כשכתוב במפרט הלוח אם: Support for DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz memory modules מה זה אומר בעצם? איזה זכרון יהיה הכי טוב שאני אוכל להתאים ללוח מבחינת מהירות השעון? 1333 MHz?

24. האם אחריות על זכרון.. נאמר לכל החיים מכסה בעיית אי תאימות שמזוהה חודשיים לאחר הקנייה? יש לציין שהזכרון בקופסא כמו חדש עם הכתב אחריות. וברצוני להחליף לזכרון אחד באותו מחיר . בבקשה רק מי שיודע.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by KoDkOd,

היי חברים, אני מחפש שילוש למחשב משרדי פשוט ביותר,יריץ אופיס אינטרנט וצפיה בסרטים באינטרנט,קיים כבר דיסק קשיח מארז ספק (350). התקציב הוא 700 ש"ח בערך,אם אפשר פחות כמובן אני אשמח. תודה ושנה חדשה ומוצלחת!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים