מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום.. ברשותי לוח אם ecs 661fx-m .. כיצד אני יכול למצוא את מפסק הclear cmos ? אני לא מצליח למצוא אחרי 15 דקות חיפוש בלוח אם..
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום רב, היום אני מקבל את הזיכרון 3 סטיקים של OCZ DDR3 1600. ברשותי הלוח המצויין בכותרת, ותהיתי והבנתי מאנשים שיש קונפיגורציה מיוחדת להתקנת DDR3 אחרת המחשב לא יעלה... שימו לב בתמונה המוצרפת כי יש סלוט "כחול" האם יש משמעות בסידור הזיכרון ? האם כל ה 3 סטיקים צריכים לשבת רק על הלבנים? איך זה בידיוק עובד, אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבנתי שהתושבת הזאת אינה תומכת ב-SLI או CF מלא מה זה אומר בעצם? זה משהו משמעותי? מורגש בביצועים? אין אף לוח בתושבת 1156 שתומך ב-SLI 16X על 16X?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
256MB 266MHZ DDR יחד עם Athlon XP 1700+ Thoroughbred או יחד עם Pentium 4 1700 Willamette 1. איזה מעבד נחשב טוב יותר? 2. הפנטיום רץ ב-400FSB לעומת רק 266 של ה-AMD, במצב הזה הזכרון יוצר צוואר בקבוק בשילוב עם הפנטיום?! 3. אבל, אם אני יוסיף עוד כרטיס זכרון דומה אז המעבד AMD יהפוך לצוואר הבקבוק בצורה יותר חזקה מהפנטיום?!
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לוח ל oc...... (אומנם כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל....) יש כמה אופציות: ASUS: P-4P800 Delux sb,SATA,GBL P-4SDX DDR128bit,x8,usb2.0,lan GIGABYTE: 8IK1100(Intel875),DDR 128b 8IPE1000Pro,Fwire ,DDR 128b מה לדעתכם מ4 הלוחות האלה הכי מתאים.... ל oc..... שתיהיה לי אפשרות לישלוט במתחים והכל...!!??????????????????
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם DH55HC עם 4 סלוטים כרגע מחוברים אליו 2 זיכרונות DDR3 2GB 667MHz ב-'duel channel' האם יש אילו מגבלות מבחינת השדרוג? ניסיתי להבין מהאתר של אינטל שם כתוב 16 GB maximum total system memory (with 2 Gb memory technology ואני לא מבין איך אני מגיע ל-16 GB עם 4 סלוטים של 2 GB הייתי רוצה להוסיף אולי עוד 2 זכרונות לסלוטים של 2 GB הפנויים בשביל סך הכל 8 GB זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים! לפני כמה ימים פניתי לפורום "מפרטי מחשב" בבקשה למחשב סטודנט, בפקולטה להנדסת חשמל. וקיבלתי שתי אופציות: האחת מבוססת על AMD ATHLON 64 3000+ ושניה על AMD ATHLON XP 2500 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0 אני לא יודע במה לבחור, במיוחד אחרי שקראתי את המדריך המתורגם של תום (http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=85738.0) אני פוחד שה-64Bit יהיה אוברקייל, ותאמינו לי, אני לא רוצה להוציא כסף סתם.... תודה מראש, וגמר חתימה טובה, בן.
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי יש לי לוח IWILL MPX2 עם שני מעבדים שהוא בגדול לוח לשרתים בלי יותר מדי פיצ'רים חדשים. מהירות הבאס שלו היא 133 - כלומר הוא אמור לעבוד עם זכרונות DDR 266. בזמנו חשבתי שאני אוכל לעשות OC לכל המערכת ולכן קניתי זכרון corsair xms במהירות 400Mhz שיוכל לעמוד ב OC. בסוף הסתבר לי שכרטיס ה RAID שלי לא יכול לעמוד במהירויות ושמכפיל ה PCI לא נעול בלוח הזה ולכן נאלצתי להשאיר את הבאס על המהירות הרגילה והמשחק היחיד שיש לי זה עם המכפלה של המעבדים. בכל מקרה, כרגע הזכרון 400Mhz שלי עובד רק על 266 ונראה לי שהוא די מרוצה עם זה. עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק זכרון של 512MB בנוסף לקיים, אבל ברור לי שהוא לא יצטרך לעבוד במהירות שעולה על 266MHZ כך שחבל לי להשקיע בזכרון מהיר יותר. האם כדאי לי לקנ…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני מחפש לפטופ לשימושי לימודים...... ברמה סבירה לא לעיבודים מיוחדים. ( גרפיקה וכדומה אלא יותר לשימושי OFFICE) האם מעבד סלרון יספיק ( CELERON M 1.5) ? מה הכוונה שרושמים שהמעבד CELERON הו מסוג BANIAS? לאנשים שממש אוהבים לעזור אשמח אם תפתחו את הלינק הבא ותגידו לי מה אתם חושבים על ההצעה. תודה לכולם . http://www.p1000.co.il/msn/default.asp?came=3587&urladd=hot_sale_by_pid.asp?p_id=22284
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
[shadow=gray,left]קודם כל זה המפרט שלי[/shadow] AMD Athlon64 3500 (Box) Socket 939 +Abit AV8-3rd Eye EVGA GeForce6800GT 256 MB Samsung DDR 1024 MB PC3200 400 MHz X2 Maxtor Serial ATA 120 GB Chenbro Gaming Bomb II Antec True480 Mitsumi FDD 3,5 inch *המחשב נרכש בתאריך לפני שנתיים!(עד עכשיו נעשה שדרוג בזיכרון). ;D שאלה מס.1: בקשר לזיכרון שלי, מה ההבדל בינו לבין זיכרון עם יותר MHz או DDR2 אני די מבין במחשבים אבל אני מבקש תשובה מפורטת בבקשה. בנוסף אם מישהו יכול לעשות השוואה בין הזיכרון שלי לזכרון מתקדם יותר, כדי שאני אדע אם יש הבדל בכלל? שאלה מס.2: ללוח אם שלי יש…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ערב טוב לחברי הפורום יש לי 2 מחשבים באחד אני משתמש הרבה ובשני יש תוכנה מסוימת שעדיין לא הצלחתי להעבירה שבה אני גם משתמש. במקום שיהיה לי על השולחן ציוד כפול: 2 מסכים, 2 מקלדות ו-2 עכברים. חשבתי להסתפק רק במסך, עכבר ומקלדת יחידים. וכל פעם שארצה לעבור למחשב השני אמשוך את כבלי המסך / עכבר / מקלדת מבלי לכבות את המחשב לפני הניתוק. ואחברם למחשב השני שאלתי היא: האם ניתוק כבלים בצורה כזו, עלול להזיק ? תודה לכל העונים ניצוץ
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא מצאתי הרבה באתרים של חנויות, מבקש המלצות מכם. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש, יש לו כבר מעבד פנטיום 4 1700 מג"ה שעובד בבאס 400 ואני יכול להביא לו זכרון 256 ddr 266mhz האם יוכלו להיות בעיות תאימות עם השילוב הזה ?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Kingstone 1GB value - שני סטיקים או סט שני סטיקים של גי'גה של Mushkin .. מדובר על 800MHZ פרטים על MUSHKIN http://skypc.co.il/pl_product~996529~15~0.htm ומה זה VALUE? THANKS
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מתבלט במחשב החדש שאני קונה בין לקחת את ה-3700 ו-2 ג'יגה ראם לבין x2 3800 ו-1ג'יגה ראם. איזה מעבד עדיף מכל הבחינות?? ראיתי שה-x2 3800 פחות טוב במשחקים אבל יותר חזק בתוכנות? האם זה משהו שישתנה בעתיד?? האם windows vista יעדיף x2 3800 למשל על 3700??? תודה!!! נ.ב המחשב לא מיועד לאוברקלוק
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח בשביל SLI 680I או משהו בסגנון חשבתי אולי על ה p5k deluxe או striker extreme מבחינת מחיר אין בעיה רק אדיף שלא להיסף ולקנות משהו לא נחוץ מפרט נכון לעכשיו E4300 P5K Deluxe G.skill ddr2 800 2048mb (pc8500 אני חושב( והשאר לא חשוב כל כך
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח לOC בשביל לשלב במפרט. אני מתלבט בין הלוחות הבאים asus p5q gigabyte ep45 ds3 אם יש לכם לוח אחר להציע אז התקציב ללוח הוא 700. המעבד שיהיה על הלוח הוא E5200. הינה שאר המפרט: תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני שואל ביחס למפרט מ-IQPC : לא מציינים שם מה הREV של הDS3 ולעומת זאת ה-S3 הוא REV3.3 והוא יקר יותר מה- DS3 באיזה שקל-שניים... הבנתי שהDS3 הוא עם קבלים איכותיים יותר, אבל האם הוא עדיף גם במקרה שהוא גירסה ישנה יותר ?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המערכת שלי (בנמצאת בחתימה) ולקנות 512X2 זכרון (כרגע 2X256), עכשיו אני יכול למכור את הזכרונות שיש לי כרגע תמורת סכון אפסי פשוט של 250 שקל כאשר קניתי את הזכרון לפני שנה+ במיטב כספי - זה עלה המון - מבחינת אוברקלוק אני גם ככה לא מגיע מעל 210באס ככה שאני מתלבט מה לעשות, השיקול היחידי שלי זה "לא לצאת פרייאר" ולמכור זכרונות שאולי שווים הרבה יותר (אני בטוח שהם שווים הרבה יותר אבל מה לעשות שהיום אפשר להשיג 2X256 ב250 שקל), בקיצור האם שווה למכור את מה שיש לי עכשיו ב250 ולקנות 2X512 של A-DATA כנראה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לוח מעבד וזכרונות, עדיפות לחנות באזור המרכז[LOGIC/ZIGZAG/KSP וכו'], משלמם במזומן =], עדיפות ל-INFINITY, זכרונות ל-OC XTREME, המעבד ישב על פריזר חמוד עכשיו שמתי לב שטעיתי בפורום, אם ואפשר בבקשה להעביר את הפוסט לפורום המפרטים...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-