מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
http://www.digitimes.com/news/a20081119PD209.html
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איפה הגבול בעומסי תעבורה ? בואו ניצור דוגמא מסוימת וננסה לענות עליה. 2 כונני SSD פלוס 4 הרדיסקים + 2 כוננים חיצוניים + שני DOK + שני כרטיסי רשת Gbit. נניח שכולם עובדים קרוב למקסימום יכולת התעבורה שלהם. האם יש נקודת חנק בשימוש בהרבה התקנים/כוננים בבת אחת ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה לוח אם עדיף לפנטיום 2.4C מהלוחות הנ"ל?
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פותח את הנושא הזה בשביל חבר. הוא מעוניין לקנות את כרטיס המסך Radeon HD 5770, זיכרון 2GB, וזיכרון קשיח של טרה ווהוא רצה לדעם האם המעבד ולוח האם שלו יוכלו לעמוד בזה ולא יהוו צוור בקבוק... מעבד: Intel pentium D 945 לוח אם: MSI MS-7173 בתודה מראש, שניר.
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס שלפי המפרט שלו fsb=533 /400 mhz הלוח תומך בזכרון ddr 333. אודה לכם את תסבירו לי מהו בדיוק ה - fsb והמהירות המתייחסת אליו ויש לי כמה שאלות: האם שלוח שלי תומך עד ל - fsb 533mhz ? אם כן - מה הטעם בכך אם הלוח תומך בזכרון של עד 333mhz - האם זה לא מאט בעצם את הלוח למהירות של 333mhz או שאני מבלבל בין הדברים? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה אתם אומרים על הלוח Asus P5K/EPU אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק עם המחשב אשמח לתשובה.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני קונה מחשב חדש, ולפני שאני מתחיל בכלל לשאול על מפרטים מומלצים, רציתי לדעת אם כדאי ללכת על מחשב מבוסס מעבד אינטל או AMD? הבנתי שמעבדי ה-core 2 duo של אינטל פשוט מצוינים, אבל אני גם יודע שמעבדי הליבה הכפולה של AMD לא רעים בכלל. בקיצור, השאלה שלי היא האם כדאי לבסס את המחשב על אינטל או AMD (כפולי ליבה כמובן)? מה ההבדלים ביניהם? ההבדלים משמעותיים בכלל? דרך אגב, המחשב לא מיועד לגיימר כבד, אבל משחקים צריכים לפעול עליו יפה.
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש ברושתי מעבד Q9450 הרצתי סתם את התוכנה ופתאום ראיתי שהיא מראה לי מדי פעם שמהירות המעבד שלי הוא 2000 או 2666 בערך זה משתנה שכתוב שהמחלק משתנה בין 6 או 8 הנה תמונה לדוגמא תודה למי שיעוזר http://i25.tinypic.com/2r3b6ac.jpg נ.ב עינתי בפורמים בחו"ל וראיתי מישהו שכתב על SpeedStep פשוט אין לי ממש ידע בכול מה שקשור לזה
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
amd 64 3200+ soket 745 עריכה:אם למישהו יש מעבד זהה וקירור סטוק אבקש שיבדוק אצלו כמה rpm צריך לעשות מאורר הסטוק ?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לפי מה אני יכול לדעת שצריכת החשמל של המעבד נחשבת לטוב? או שהיא גרועה?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
היה לי ממחשב ישן 2.8 (ליבה אחת-פרסקוט) שנשרף לו הלוח אם. יש לי עוד מחשב יותר ישן עם מעבד 2.4 (ליבה אחת) . אני לא יודע האם הלוח אם שלו יתמוך בפרסקוט ה 2.8, ואני מתעצל לחפש באינטרנט האם תיהיה התאמה. השאלה היא - אם אני אחבר ללוח אם את ה 2.8 ובמידה והוא לא יתאים , מה הנזק שיכול להגרם ? או שאין בעיה עם זה ומותר לי לבדוק ? אודה לתשובה .
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: ASUS p5LD2 SE גירסה pcb - 2 מעבד:intel pentum d 3400mhz זיכרון: 2ג'יגה כונן:750 ג'גיה כרטיס מסך: 1900xt 512 mb אז ככה אני רוצה לשדרג את המעבד אבל אני לא יודע באיזה מעבדים הלוח אם שלי תומך ב-c 2 do הוא תומך? ב- quad הוא תומך? אם אפשר רשימה והמצלות של המעבדים החדשים שהלוח אם שלי תומך אני יודה לכם מאוד .... תודה רבה מראש!
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, איזה לוח מומלץ לכרטיס של ATI HD 4670? האם קיים לוח של הציפ הנ"ל התומך ביציאת SOUND דרך ממשק הHDMI? כמוכן,האם ספק של 430W "יסחוב" את הכרטיס הר"מ? עמיר
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש לי שאלה שלא עוזבת אותי מאז הפירסום פה באתר על POWER 7 של IBM בכתבה היה כתוב שלמעבד יהיה אפשרי לשים אותו בלוח אם של AMD חשבתי לעצמי אז יהיה אפשרות לקחת לוח כמו ASUS L1N64-WS לשים בו שתי מעבדי POWER 7 להוסיף 4 כרטיסים הכי טובים שיהיה באותו תקופה והמקסימום זיכרון שיהיה אפשר לשים נגיד 16 עכשיו!!! בלי להגיד תגובות כמו זה בשביל קריסיס זה בה בשביל קריסיס או כול ספאם אחר אני סתם שאלתי אם זה מעשי לעשות וגם אפשר פירוט אם כן או לא תאמת אני רוצה תשובה של המומחים אבל אם זה מעשי לעשות את זה המחשב יהיה טוב לתוכנות רינדור ומשחקים? זה סתם שאלה כללית שלא עוזבת את הראש שלי אני לא מנסה להספים אבל אני חולם מה אי אפשר לעצור את האדם החולם : זאת באמת שאלה שלא מצליחה לעזו…
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 692 צפיות
-
-
לילה טוב . אני מחפש לוח-אם זול יחסית , ומצטיין כמה שיותר ב OC ל AM2 . בפני עומדות מס' אפשרויות - INFINITY NF-M2 סביבות 500 ש"ח . INFINITY NF ULTRAII-M2 סביבות 580 ש"ח . החסרונות של הלוחות זה חוסר התמיכה ב 800Mhz , והצ'יפסט המיושן יחסית . מישהו חושב אחרת ? לוחות אחרים יותר טובים ? # מה לגביי סדרת nForce550 ? קראתי עליהם ביקורות לא מחמיאות בקשר ל OC . # האם הכרחי להגדיל את התקציב ולהכניס את ה- Asus M2N-E ע"מ לקבל ביצועים נורמליים תחת OC ? תודה רבה וליל מנוחה .
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אם כן - מהן ההגבלות ובאלו תנאים?
-
- 8 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קיבלתי תמחשב!! ובגלל של היה במלאי שמו זיכרונות Transcrand PC2 5300DDR2 1GB 667Mhz אני ביקשתי הינקס אבל לא היה במלאי. הבנאדם אמר לי אם אתה רוצה להחליף אנחנו נחליף לך בנוסף גם שמו לי סםק טרמלטק 500W (הוא נראה חזק,אבל אמרו לי שזו חברה גנרית) אמרתי לא את זה והוא אמר לי שהם מביאים את הספקים האלה מחשבי על באוניברסיטה. מה אתם חושבים על הזכרונות והספק. אם הזכרונות לא טובים אפשר המלצה לזיכרונות גג 700 -750 . אפשר בבקשה אם אתם מביאים זיכונות שונים לכתוב האם ההבדל גדול והאם זה שווה. תודה ויום טוב! הלוח של DFI INFINITY 975 CORE 2DUE 6300
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-