עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  2. SIS 655 תומכת בדואל ממורי 2 ערוצים SIS 661 לא ! רק ערוץ אחד השאלה איך ? http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S655FX-L.htm 661FX http://tw2005.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8S661FXM.htm

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gun007,

תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום . יש לי לוח אם 946gzis ומעבד e6300 רציתי להחליף אותם כי המעבד עושה לכ.מסך שלי צווארבקבוק ( hd4850) איזה אפשר לקנות במחיר עד 1500 ש"ח? הציעו לי את הלוח P43 עם המעבד E8400 אם יש למישהו הצעה יותר טובה אז בבקשה אולי אני מתכנן לOC אבל לא סגוד על זה

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by crabrocket,

אני די בור בענייני מעבדים אז יש לי שאלה לידע אישי| איזה מעבד יותר חזק? בטכנולוגיית 64bit או dual core? ולמה לא יכול להיות ומעבד שהוא גם וגם( או שיש ולא שמתי לב)?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב שלי 512 מגה זכרון כרגע יש לי 256*2 של קינגסטון 400 המפרט שלי הוא פנטיום 4 3ג 256*2 קינגסטון 400 תומך בדואל צאנל לוח של גיגהבייט GA8IK1100 השאלה שלי איזה מבין הזכרונות הבאים שווה לקנות ומחירים כמובן DDR 256MB PC400 $29 MAJOR DDR 256MB PC400 $35 SAMSUNG DDR 256MB PC400 $38 MICRON ORG. DDR 256MB PC400 $36 KINGSTON DDR 512MB PC400 $62 MAJOR DDR 512MB PC400 $74 MICRON ORG. DDR 512MB PC400 $65 KINGSTON אלו מחירים לא כוללים מעמ כמובן! והאם כדאי לקנות 2 סטיקים של 256 במקום 1 של 512

• 10 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by TripMan,

לפני כ-3 חודשים קניתי מחשב חדש, עם 1GB זכרון של CORSAIR במהירות 667. עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון בכדי שיעבדו בדואל צ'נל. אם נגיד אני אקח 1GB של קינגסטון במקום 1GB של CORSAIR - זה יעבוד בדואל צ'נל או לא?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by adamginz,

תודה

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. תעזרו לי!!! אני חייב לדעת בהקדם האפשרי לאיזה לוח אם ישנם ביצועים טובים יותר..... A7V8X או P4533-MX ? על שניהם אני רוצה לשים אותם מעבדים .. כלומר AMD 2.4 וP4 2.4 : כרטיס מסך geforce 5200 fx וזיכרון 512MB ... על הAMD יש 400 DDR ועל הP4 יש 333 DDR בבקשה תגיבו רק על הלוחות האלה ואל תציאו לוחות כמו ABIT אני חייב לדעת בהקדם האפשרי איזה מבין ההרכבים יותר מוצלח עם "אותה" החומרה... תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  10. שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  11. שלום רב למחשב שבבעלותי יש שני סטיקים של 2GB זכרונות של OCZ על פי המדבקה הם נקראים: PC26400 2GB DUAL CH Reaper X edition והוספתי היום עוד שני סטיקים של זכרון הפעם של קינסגטון הנקראים: 4GB PC2 8500 CL5 240 ברגע שכל הארבע סטיקים פןעלים המחשב נדלק ונכבה עוד לפני שהמסך עולה. ברגע שאני שם 2 סטיקים של או סי זי או של קינגסטון המחשב עולה רגיל. ניסיתי לשלב גם סטיק אחד מכל חברה גם המחשב לא עולה מישהו יכול לעזור לי בעניין? תודה מראש, דימה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי זכרונות של Geil שעובדים ב-Dual Channel. אני לא מצליח להאיץ אותם. ייתכן ויש לי בעיית תאימות בין המודולים השונים של הזיכרון (סה"כ יש לי 4). אני רוצה להרכיב אחד אחד ולבדוק מה קורה. האם מותר להרכיב מודול אחד של זיכרון שנועד לעבודה ב-Dual Channel ללא כל נזק ובעיה? אין צורך להרחיב בנושא ביצועים אני רק רוצה לעשות זאת לצורך בדיקה. אגב בבדיקות של Prime95, memtest86 וסנדרה הכל נראה תקין.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. יש לי לוח שתומך בדואל צ'אנל, כרגע יש לי סטיק אחד, ורציתי להוסיף עוד סטיק כדי להכפיל את הכמות ולנצל את הדואל, אבל אני לא מצליח להשיג מאותה חברה. האם זה משנה? ועד כמה שווה להתאמץ בשביל שיהיה מאותו דגם במדוייק? האם זה עד כדי כך זה עדיף ששוה כבר לקנות שתי חדשים וזהו?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Bone-Breaker,

חבר שלי רוצה לקנות לוח אם חדש לפנטיום4. איזה לוח הכי כדאי לקנות? המפרט שלו זה P4 1800 400 וזכרון SDRAM 512 יכול להיות שעדיף לו לקחת מערכת על DDRAM? תקציב-עד 800 שקל השימוש של המחשב הוא למשחקים וגלישה באינטרנט והוא לא לOC תודה

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  15. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לשאול לגבי תאימות של זכרונות ולוחות: ראיתי הרבה פעמים שיש למשל גם באתר של ASUS בצד שמאל שנכנסים ללוח מסוים, את המושג: "QVL DOWNALAD", וקראתי שזה אומר על סוגים ודגמים של זכרונות שתומכים בלוח הזה (יותר נכון להפך...), וראיתי שלמשל ב- KINGSTONE זה מאוד קצת ואילו ברשימה באתר של קינגסטון, יש עוד הרבה יותר דגמים. אז רציתי לשאול האם מה שכתוב באתר של הלוח, זה אומר שהלוח תומך רק בדגמי הזיכורונות שנכתבו ואילו האחרים שקיימים וכתובים באתר של הזכרונות - לא יתמוך כלל או יתמך אבל לא תמיד, או מה? מדוע לא נכתבו כולם. אני מקוה שהבתנם את השאלה שלי ואודה מאוד למי שיעזור.

• 5 תגובות
    • 438 צפיות
  16. מראש אני אגיד שקראתי את ההודעות פה בדביק והכל, הבנתי פחות או יותר שDUAL CHANNEL נותן ביצועים טובים יותר, השאלה שלי היא כזאת. אם אני לוקח 2 כרטיסים של 256 מגה, ומחבר אותם בDUAL CHANNEL. אז כמה זכרון יש לי על המחשב? בפועל? 512 או 256? כלומר, האם חיבור בDC מתנהג כמו בחיבור של 2 כוננים זהים בRAID ? (שם עם מחברים 2 כוננים של 40GB מקבלים נפח שימושי של 40GB).

17. Started by Trumpeldor,

שלום, אני מנסה לברר איך ניתן לשדרג זיכרון למחשב שרת DELL T5500 המחשב בקונפיגורציה שלי שני מעבדי XEON והזיכרון הוא Triple channel ניסיתי להבין מהמסמך הזה של דל האם ניתן להתקין לו 16GB או 18GB http://support.dell.com/support/edocs/systems/wsT5500/en/SM/a_mem.htm ולא בדיוק הבנתי... כרגע יש למחשב 12GB בסידור שהומלץ במסמך 3בDIMM ו 3בRiserDIMM האם קונפיגורציה שאינה מומלצת תפגע בביצועי המחשב ?

18. שלום לכולם ונעים להכיר, אני חדש בפורום הזה והרבה זמן עבר מהפעם האחרונה שהתעסקתי בלוחות אם ומעבדים. אני ממש אודה לכל מי שיוכל להפנות אותי לאתרים שממש נותנים הסברים ספציפיים (לא בנצ'מארקים וכתבות) על המעבדים החדשים לוחות האם, כל הספצפיקציות שלהם, שוני, ייחוד, כל הטכנלוגיה האחרונה וכו'. ממש בתודה גדולה, ;D

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  19. Started by elladb,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  20. כיום חי בלוח האם E6420 עם כרטיס מסך 4850 של Asus (דגם TOP). המחשב משמש בעיקר לעבודה שוטפת ולמשחקים. לאיזה מעבד כדאי לשדרג ?

• 1 תגובה
    • 483 צפיות
  21. שלום יש לי את הלוח אם זה DFI LANPARTY UT SLI-DR עם מעבד AMD Athlon 64 3500+ רציתי לשדרג את המעבד אבל לא נראה לי שמוכרים כבר מעבדים כאלו. איזה מעבד כדאי לי לקחת אני רוצה שייה חזק יותר ממה שיש לי ושיתמוך בסוקט 939

• 4 תגובות
    • 504 צפיות
  22. שלום למומחים אני עומד לקנות מחשב ומתלבט מאוד בין המעבדים הנ"ל. האם סדרה 8XXX של אנטל אכן טובה ואמינה יותר מסדרה 6XXX ? התקציב: ללא מסך כ-3500-4000 ש"ח כולל כרטיס מסך 8800 נ וידיה 4 ג'יגה זיכרון (אבל עם XP 32 ביט) השימוש-מגוון: אינטרנט מוסיקה וורד הורדות משחקים לא מעוניין באובר קלוק מעוניים במעבד אמין מהיר שלא סובל מהתחממות יתר סדרה 8XXX חדשה ולא נכללת בסקירה שלכם ואני ספקן לגביה אני לא מקודד ועורך וידאו אז מראש ויתרתי על המרובע-6600 (שמאוד מתחמם לפי הידוע לי) מה דעתכם? תודה ערן

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

לא ראיתי שרשמו את זה פה. (אם כן אז סליחה) מי בא איתי לשרוף כסף על SLI עם 4 כרטיסים ואיזה Quad Core http://www.theinquirer.net/?article=23747 http://www.theinquirer.net/?article=23748 http://www.theinquirer.net/?article=23749

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by ronenm83,

שלום,רכשתי מחשב חדש מפרט: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan GIGABYTE P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E DDR III 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channl Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA Antec Three Hundred Midi Tower Gamer Black Case (No PSU) SeaSonic 520W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-520 (Retail) SAMSUNG Samsung BX2335 LED 23'' 2ms DVI WideScreen Black כאשר בחנות נאמר לי שהזכרונות יוגדרו כ-1333MHZ ולא כ-1600MHZ כפי שהם.השאלה היא למה?והאם יש סיכון בכך שאעשה את השינוי לבד בביוס. האם…

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Desktop: Laptop: לא יאמן שהמחיר של Q6600 יכול לרדת נמוך יותר.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.