מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
היי. אני שוקל להחליף לוח , אבל לשמור על אפיק שדרוג בעתיד . חושב על משהו כזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6953 המעבד שלי הוא AMD Athlon AM2. יש אפשרות להרכיב אותו על הלוח הזה או שזה מחייב מעבד בתושבת AM2+ ? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 995 צפיות
-
-
דבר ראשון בוקר טוב לכולם. אחרי דיון ארוך בפורום מפרטים בנושא המעבד הרשימה הצטמצמה לשני מעבדים, הFX 4100 לבין i5 2300 והתבקשתי גם לבדוק בקשר ללוח האם. הדיון התבסס על ההנחה שאפשר לעשות OC לFX ובכך להגיע לרמה כמעט כמו i5 במחיר נמוך יותר. לי נאמר שזה מאוד פשוט לבצע OC למעבד הזה במיוחד, כי לי יש 0 ידע ו0 ניסיון בזה, כך שצריך לקחת בחשבון האם משתלם להתעסק בזה. מטרת המחשב היא משחקי מחשב כבדים כגון Skyrim ומשחקי רשת המוניים שזהWorld of Warcraft (מאוד חשוב לי שהוא יעבוד על הגדרות מאוד גבוהות על גבול האולטרה במצבים בהם אתה נמצא במצב שהוא מרובה משתתפים במשחק). תקציב המחשב הוא 4800 שח כולל מסך אך ממש הייתי מעדיף לחסוך איפה שאפשר בלי לפגוע יותר מידי בביצועים. אני הבנתי שמעבד משחק תפקי…
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חשבתי על שדרוג מעבד כי כרגע אני תקוע עם E6320.וחשבתי בהתחלה על לקנות I5 אבל הזכרונות שלי והלוח אם לא מתאימים.אז השאלה שלי עכשיו היא האם הלוח אם שלי ASRock ConRoeXFire-eSATA2 יתאים למעבד E8400.כעקרון המחשב בעיקר משמש לגיימינג הכרטיס מסך שלי הוא ATI 4830HD שאחרי שאני ישדרג את המעבד אני מתכנן לעשות לו OC קטן.הייתי רוצה לדעתגם על איזה FPS ירוץ לי קריסיס או כל משחק אחר עם דרישות גבוהות על H-VH אחרי השידרוג.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי... אני מעוניין להחליף לוח +מעבד למארז והחומרה(הלא חדשה...) שיש לי . מישהו יכול להמליץ בבקשה על שילוב טוב של לוח בסוקט 754 או סוקט של אינטל (שמקביל ל-754 של AMD) +מעבד סמפרון 2800 (הבנתי שהוא OC טוב) או סלרון זהה ? אני מעדיף משהו שיהיה אפשר לבצע אוברקלוק ברמה סבירה+ .המחשב גם למשחקים "חלשים" וגם לקידוד סרטים. אגב , הכרחי שהלוח יהיה של ASUS או MSI . לא מצאתי משהו בכיוון במפרטים המומלצים . תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לזיהוי דגם הלוח אם כלומר אני רוצה תוכנה שתזהה את הדגם של הלוח בלי שאני יצטרך לפרק את המחשב בבקשה עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום יש לי מעבד E4500 2.20GHZ ווינדוס XP 32 ביט 2ג'יגה זיכרון כרטיס מסך HD4870 אם אני רוצה לשים 4 ג'יגה זיכרון זה יתמוך לי?או שאני יצטרך לשים מערכת הפעלה 64 ביט?(מעדיף לא לגעת ולהישאר עם 32 ביט)
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למישחקים לא דחוף OC והכי חשוב שיחזיק טוב 8800GTS שמיתבזבז כרגע על המערכת החלשה שיש לי המלצה גם על זיכרונות עד 1000 ¤ תודה
-
- 3 תגובות
- 427 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח (הכי) זול עם TVOUT, לא משנה לאיזה מעבד. תודה !
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שלפני כמה חודשים מישהו כבר פתח דיון בשאלה האם הזכרונות של החברה הזאת שווים משהו. בזמנו אף אחד לא הכיר, אולי עכשיו מישהו כבר התנסה, או שמע על מישהו שקנה? זה מאוד יעזור לי, בחנות שבה אני רוצה להרכיב את המחשב אין דגמים מקבילים של חברות מוכרות... תודה!
-
- 1 תגובה
- 434 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח IS7 G בכל אופן היה לי ADATA 400 512 זכרון על DUAL CHANNEL היה לי שוכב בצד מהלוח הקודם זכרון סטיק אחד של סמסונג 512MB 333 הוספתי את הזכרון ללוח הקיים ולמערכת הקיימת,והמשחקים לא זזים לי ביכלל. עם הזכרון הקודם המשחקים רצים ללא כל בעיה.(512 DUAL CHANNEL) למשל קולים מקריי 2005 מקרטע על הגדרות שהיו רצות לי מאוד מרשים ב ADATA לבד. מדובר עם ראדון 9800PRO מה לדעתכם הבעיה? :
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני ישמח אם זה יהיה אסוס וציפסט אינטל
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום לכם אני עכשיו בונה מפרט מחשב (ב3700 שקל) שמבסס על מפרט מהפורום ומטכנאי חשבתי לשים I5 2400 ואני צריך לוח בשבילו איזה טכנאי שאח שלי מכיר שם לי Z68MA-D2H-B3 של ג'יגהבייטאבל הוא ממש יקר אם אתם יכולים להביא לי לוח שיהיה טוב גם לOC במחיר סביר (אם אתם אומרים שהלוח הזה טוב אין לי בעיה להשאיר אותו) ואם יש איזה נושא על מאפיינים הציפסיטים החדשים של אינטל תודה
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי לוח אם 8i945p-pro של gigabyte . קניתי מארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים אך אין מקום לחיבור חשמל של מאוורר אחד מכיוון שהביגטייפון דורש גם חיבור חשמל. השאלה אם יש דבר כזה מתאם 5 פינים ל- 3 פינים? (כי לפי הטכנאי צריך מתאם כזה)
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPK~15~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~996640~15~0.htm אני שואל על שניהם כי שניהם באותו טווח מחיר
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרגע 8GB RAM ואני מעוניין להוסיף עוד זיכרון של 8GB RAM. הזיכרון שיש לי כרגע הוא: 8GB DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 - HyperX Fury Series - 8192MB - HX316C10F/8 איזה עוד זיכרון 8GB RAM הכי מומלץ להוסיף לזה שיש לי? והאם אני יכול להוסיף DDR4 במקום DDR3? מה היתרונות?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם נשארו זכרונות DDR 400mhz איכותיים? אני מעוניין לקנות 2GB למחשב שלי, זכרונות איכותיים עם תזמונים נמוכים יחסית. אני מעדיף 2x1GB אבל אפשר גם 4x512 אם יש צורך. אשמח לשמוע עצות (והמלצות לחנויות שמוכרות את הזכרונות האלה).
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
קניתי 820 ההבדל בינו לבין 830 הוא כ80 ש"ח האם שווה ל"השקיע" עוד גרוש בשביל ה830
-
- 12 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מה ההבדלים העיקרים בין לוחות האם לAMD לפי M59 M55 M57 מה עדיף כיום לטובת משחקים עם מעבד 5600+ או 6000+ ו 2GB זיכרון עם כרטיס כמו 1950 או מחליפו בקרוב
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
מערך SLI של 2 כרטיסי 8800GT נותן שיפורים בביצועים של בין 50% ל-100% עבור משחקים: http://bbs.chiphell.com/viewthread.php?tid=14847&page=1&authorid=6390 לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב-SLI כדי שבעתיד כשהכרטיס הבודד שלי (8800GT) יהיה כבר חלש כדי לסחוב משחקים, אוסיף 8800GT נוסף (שמחירו יהיה כבר נמוך מאוד בעוד שנה-שנתיים) כדי להנות משיפורים משמעותיים. מה דעתכם, שווה את ההשקעה ? ואם כן, איזה לוח SLI מומלץ ?
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה יותר משתלם לי לקנות - מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz 800Mhz 512K Box יחד עם שני זכרונות GeIL 256MB PC3200 400MHz DDR Ultra, או שכדאי לי להוריד את המעבד ל Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box, ולקנות שני זכרונות שלGeIL 512MB PC3200 400MHz DDR Ultra? בעיקרון זה יוצא אותה כמות כסף, וחשוב לי לדעת איזה מהם יציגו ביצועים טובים יותר, בעיקר במשחקי מחשב.
-
- 11 תגובות
- 943 צפיות
-
-
האם יש לוח אם אם כרטיס מסך ONBOARD טוב?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-