מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש, הלוח אם שלו הוא לוח אם של אינטל DH61CR. הלוח לא תומך pci-e 3 ו-usb 3 מה שנראה לי מעיד על לוח דור ישן יותר? הכרטיס מסך שלי, 660gtx ti, תומך pci-e 3, מה שהלוח אם לא תומך. קרה לי בשני משחקים נפרדים מסך המוות הכחול אחרי זמן מסויים של משחק, וזה הדליק אצלי נורה, ייתכן שאי התאימות של הלוח אם ל-pci-e 3 מייצר את המסך הכחול?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
לפי האתר של מיקרוסופט מדובר ב-4GB אבל יש כאן כאלה שטוענים שזה תומך עד 2GB. אגב מה בנוגע ל-XP HOME? והאם צריך לתמיכה הזאתי SP1 או SP2 אם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
סתם חשבתי שזה מעניין אותכם לראות תמונות של הלוחות החדשים של היצרנים שמבוססים על ה NFORCE 4 ... אז הנה : ASUS http://www.theinquirer.net/?article=19087 EPOX http://www.theinquirer.net/?article=19108 MSI http://www.theinquirer.net/?article=19026 לאף אחד מהם אין כרגע תמיכה ב SLI (שתי כרטיסי מסך) אבל כמובן שיש שם את ה PCIe שמחליף את ה AGP... כמוכן יש שם קצת משאר ה SPECS של הלוחות, מדובר שם על תאריך יציאה של 19-21 לחודש. מה אתם אומרים ? כדאי לקפוץ על המציאה ישר, או שכרגיל כדאי לחכות עוד איזה חודשיים או יותר שיוציאו את ה REV2 ויתקנו את התקלות של הדור הראשון של ה CHIPSET...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אהלן כולם למען הרכבת מפרט לאינטרנט\וורד וכדו' אני צריך לוח אם עם כ.מסך מובנה, אך יש בעייה קטנה. יש לוחות אם עם - GF6100, אך אין לו יציאת DVI, ואני קונה מסך דק DVI. ראיתי שה - GF6150 כן תומך, אך לוחות לסוקט AM2 והכ.הזה לא מצאתי - האם קיים לוח כזה? אם אין, אני פשוט אקח כ.מסך בנפרד.. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מהאם כדאי בכלל לקנות 4GB של DDR2 במהירות של 667MHz ? האם 1-2 GB של DDR3 במהירות של 1333MHz יתנו תמורה טובה יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
אולי זאת נשמעת שאלה טיפשת כי זה לוח של גיימרים וזה צריך להיות ברור מאליו אבל בכל זאת רכשתי אחד כזה במחשב החדש שלי שבהזמנה כרגע ורציתי לדעת כי סך הכל זה עוד חלון פתוח לעתיד הקרוב. עדיין לא מצאתי אתר או מאמר שאומר בפרוש שהוא תומך SLI אבל הוא כן תומך בקרוספייר וזה וודאי אז אני כבר כבר לא יודע מה לחשוב כי סך הכל זה עיקרון דומה של גישור בין שני מעבדים גרפים. בתודה מראש שגב שטובי.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
AMD מכריזה על סט הפקודות SSE5 שיגיע ב2009 עם ליבת "בולדוזר " לקובץ מה יכלול סט הפקודות SSE5: http://developer.amd.com/assets/sse5_43479_BDAPMU_3-00_8-27-07.pdf מקור: http://biz.yahoo.com/bw/070830/20070829006067.html?.v=1 נראה טוב
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחר ירידת המחירים של המעבדים הללו אני מזמין שבוע הבא שילוש חדש. אני כנראה אלך על המעבד 3200 שעולה 1360 ש"ח. לגבי לוח אני עדיין לא החלטתי מה כדאי.. שמתי לב שאתם ממליצים פה על EPOX אבל הוא עם צ'יפסט של VIA ואני מעדיף צ'יפסט של NFORCE 3 . אני יודע שאני אצטרך לשלם עוד איזה 200 שקל הבדל לכן אני שואל האם זה כדאי ? אם אפשר תמליצו לי גם על זיכרונות טובים 512X2 - שיהיו בעלי תיזמונים טובים מהירים ואמינים לדוגמת OCZ וכו'. אני מעדיף אפילו זיכרון DDR400 מהיר מאשר DDR500 איטי. ( אני יודע שזה יגביל אותי באוברקלוק אבל כרגע אני לא מתכוון לעשות ) התקציב שלי הוא 3200 שקל.לפי החישוב שלי המעבד והלוח צריכים לעלות בערך 2100 וזיכרונות עוד 1100. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו בכותרת הם לא מיועדים ל OC אך רצוי שהם יהיו איכותיים למחשב S754 תודה
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח של ASUS A8N-VM CSM http://ae.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=15&l3=210&slname=nvidia%20geforce%206150%20+%20nforce%20430 בהתחלה היה לי 2 זכרונות בני 512 MB כל אחד (DUAL CHANNEL DDR400) ע"מ לייעל את המערכת הוספתי עוד 2 זכרונות (בני אותה מהירות DDR400) כל אחד בגודל של 1GB אני משער (לא בטוח) שמאז המחשב נתקע לי בכל מיני מצבים,ללא סיבה ברורה לעין, וללא רישום בLOGS. התקיעה היא CPU על 100% ותוך כמה שניות רק RESTART פיזי יעזור.... למשל אם אני פותח OUTLOOK לפעמים זה עובד ולפעמים נתקע, או סתם עם תוכנה אחרת (כמו MEDIA CENTER) האם זה יכול להיות קשור? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מעבד 6000+X2 ואני רוצה להתאים לו לוח טוב שמסוגל לנצל אותו בהתאמה לכרטיס המסך 7900 nvidia איזה לוח מומלץ לא SLI ושמסוגל יהיה לתת לי תמורה גם בעוד חצי שנה המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ATHLON 3000+... עכשיו אני לא יודע מה עדיף.. מצב אחד, את כל המחשב כמעט אני קונה מKSP אז אולי עדיף לקנות מהם ב840 את המעבד עם מאוורר DEFAULT שבא איתו.. או להזמין מLOGICPC את הTRAY שהוא גם סטפינג E6 (שאין לי מושג אם זה מKSP הוא גם כזה) + המאורר 7200 השקט של IGLOO מה אתם ממליצים ? אני מפחד שיקרה לזה משהו במשלוח לTRAY... הוא נראה חסר הגנה כזה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
האם ניתן לשים כרטיס PCI רגיל בחריץ של PCI-X (כתבתי נכון, השאלה היא לא לגבי PCI-E) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום איזה לוח אם כדאי בשביל סוקט 754, אשר יש בו אפשרות שליטה מלאה בערוצי PCI/IRQ ? והאם כדאי ללכת על VT800 כדי לקבל תאימות מלאה עם כרטיסי ATI? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות לי מעבד של AMD Athlon 2800 64 Bit TRAY ואם מישהו מכיר חנות זולה שירשום כי אני רוצה לקנות גם לוח אם זיכרון ומארז
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי כבר מעבד P4 1.5 (סוקט 478 ) עם לוח של SDRAM אני רוצה לשדרג את הלוח וחבר שלי מוכר לי ב300 ש''ח ASUS P4P800 SE ... אני שואל האם הלוח יעבוד עם המעבד ? והלוח הרי תומך DDR האם הזיכרונות יעבדו עם הלוח והמעבד? המעבד הוא עם ליבת וילמונט (נראה לי שככה כותבים) והמתח סטוק שלו הוא 1.75 -האם הלוח יספק את המתח סטוק? והאם הלוח יעבוד עם הליבה הזאת ?
-
- 10 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אין תקציב אבל אני מעדיף dc של 512x2 אין תקציב אני מעדיף הכי זולים
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין להרכיב מפרט באופן עצמאי בתקציב נמוך ומתלבט כרגע בין דגמי לוחות ומעבדים . לוחות : GA-P31-ES3G מול P5KPL-CM ASUS הג'יגה-בייט ,לפי מה שהבנתי ברשת , אינו כולל כרטיס מסך מובנה לעומת ה-ASUS (אני מעדיף מובנה בגלל הצורך הבסיסי של המחשב) , אך הוא יקר יותר מדגם ה-ASUS שציינתי , מה שיאלץ אותי לרכוש גם כרטיס מסך פשוט. האם יש הבדל מהותי בין הלוחות (לא מעוניין באוברקלוק) ? או שעדיף לקחת את ה-ASUS. אין צורך בפיצ'רים כמו FIREWIRE או SPDIF , אלא משהו בסיסי ואמין . מעבדים : E5200 או E7400 . האם הפער המשמעותי במחירים , מצדיק ריכשה של E7400 ? שניהם הנתי ליבה כפולה ,רק בטכנולגיה אחרת (אם הבנתי נכון) . ישנו הבדל ביצועים משמעותי ? תודה למי שעוזר.
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אינטל ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלומות, אני צריך לוח אם חדש, התקציב הוא בסביבות ה550 ש"ח - כמובן שעדיף פחות מאשר יותר. להלן המאפיינים של הלוח אם ה"אידיאלי" בשבילי: 1. סוקט 775(יש לי Core 2 Duo E4500) 2. תמיכה בDDR 2 667Mhz, לפחות עד 8 ג'יגה(אם אפשר יותר אז למה לא, אבל זה נראה לי בול) 3. PCI-E אחד 4. לפחות שני סלוטי PCI/PCI-E x1 5. ATX Form Factor 6. לאיכות כרטיס הקול המובנה אין משקל שכן בקרוב אקנה כרטיס קול מקצועי במחיר אסטרונומי 7. צ'יפסט של אינטל, 965 או P31/35 8. לפחות חיבור IDE אחד 9. תמיכה בS-ATA 2 להלן שני לוחות אם שאני חושב שמתאימים לי: ASUS P5K SE http://skypc.co.il/pl_product~31104~10~0.htm Gigabyte P35-DS3L http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4765 הרגישו חופשיים להציע גם לוחות אחרים לחלוטין, אפיל…
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם מערך SLI מה שדורש לוח אם לSLI. אני בחרתי לקחת את הלוח האם הזה: לוח אם: Gigabyte GA-N650SLI-DS4L כמות: 1 - מחיר: ¤519 הבעיה היא שאני גם רוצה את הQ9300/Q9450, ולפי מה שהבנתי הם לא מתאימים ללוח אם הנ"ל. אם זה נכון, האם אני אוכל להתאים בין מערך SLI למעבדים הנ"ל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-