עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שמתי לב בחלון השחור כשהמחשב עולה שהוא רושם לי שאני משתמש ב 320 ארץ במקום 400 (כל 4 הסטיקים הם 400 ארץ) ההבדל בינהם הוא שזוג אחד הוא CL2.5 והזוג השני CL3 מה לעשות ? האם זה תקין ? או שלוותר על הזוג הקטן יותר ? 2*512 CL2.5 2*256 CL3 לוח P4P800 asus (חייב לציין שעשיתי חיפוש אבל לא מצאתי דיון דומה) בתודה מראש אבי

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  2. ברצוני להחליף את לוח האם שלי 965p-ds3 rev3.3 ללוח אם מתקדם יותר. חשבתי יותר לכיוון לוח אם בעל יכולת SLI כמו Gigabyte GA-EP35-DS4, רציתי לדעת איך לוח זה מסתדר עם יכולת OC המעבד העתידי המתבקש הוא E8400 שהמטרה שלי להגיע איתו ל-4GHZ. ה-Gigabyte GA-EP35-DS4 לפי מה שהבנתי מתקדם יותר מה-Gigabyte GA-P35-DS4 עם אופציה לחיסכון באנרגיה למרות שהוא עולה קצת פחות. שורה תחתונה, אני מחפש לוח SLI שיהיה איכותי ובעל יכולות OC גבוהות, מה אתם ממליצים בתקציב 800ש"ח(ניתן לחרוג מעט) תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  3. Started by Flashstorm,

שלום לכולם , לאחרונה אני שוקל לעדכן את כמות הזכרון שיש לי במחשב מ512 ל1024 , וכיוון שהמחשב שלי קצת ישן , ועוד יש בו זכרון דואל , אז אני מבקש לדעת כמה דברים: 1) האם עדיף לי לקנות שתי כרטיסים קטנים של 256 או 512 אחד? 2)איזה דגם מומלץ? 3)האם אולי אפילו שווה לי לנסות להשקיע במשהו שונה ממה שאתה חושבים? הנה המפרט של הלוח אם והזכרונות, אם צריך משהו בנוסף אנא תגידו לי: Intel La Crosse D865GLC עם מעבד intel pentium 4 2.40g וזכרונות : Hyundai HYMD232 646B8R-D43 256mb X2 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  4. Started by mccartney,

שלום לכולם! לאחרונה החלטתי להוסיף HD נוסף למחשב. לוח האם שלי לא תומך ב-SATA אבל החלטתי ללכת על HD עם ממשק SATA II כדי שאוכל להעביר אותו למחשב חדש שאקנה עוד שנה, שנה וחצי. כדי שאוכל להשתמש בכונן קשיח עם SATA II החלטתי לקנות כרטיס PCI עם שתי יציאות SATA I. ה-HD והכרטיס שאני הולך עליהם הם: 1) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=571 2) כרטיס PCI של Dynamode שמבוסס על ה-Chipset הזה: http://www.siliconimage.com/products/product.aspx?id=63 השאלות שלי: א) מישהו מכיר כרטיס PCI SATA II במחיר סביר? ב) מה אתם אומרים על המהלך? למישהו יש ניסיון עם זה? ה-HD יעבוד חלק? תודה, מקרטני

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  5. Started by tsahiii,

MUSHKIN REDLINE 4096MB (2048X2) DDR2 1000 CL 5-5-5-15 : 996593 או GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC הם מיועדים לעריכת מוזיקה בקיובייס איזה זכרונות יתנו לי ביצועים יותר טובים ?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  6. טעות למחוק.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by barzanger,

אני רוצה לבנות מחשב HTPC חמוד לחבר לטלוויזיה ולהעביר לו סרטים ולראות אותם עכשיו אני רוצה שזה יצא מינימום אז ככה מצאתי אחד שימכור לי יד שניה אומנם אבל חומרה לא הכי ישנה אני רוצה דעות האם שווה ביחס למחיר מעבד אינטל E2200 כולל קירור (באחריות) זכרון DDR2 800 גיגה חברה טובה לא זוכר לוח אחריות שנתיים Asrock MotherBoard LGA775 Chipest 945 וכרטיס מסך 7300GT הכל יד שנייה הלוח ומעבד היו בשימוש קצר יחסית השאלה שלי היא האם המחשב יספיק לדרישות שאמרתי אינטרנט וסרטים וגם לא שימוש אינטנסיבי כמה לדעתכם אני צריך לשלם על חומרה כזו?

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by abcdjkh,

מי לדעתכם יותר טוב לQ6600, לצפיה בוידאו ויישומים משרדיים וOC? (נא תנו הסבר) GIGABYTE GA-P35-DS3 GA-P35-DS4 ASUS P5K (QUAD READY) INTEL P35 FSB 1333MHZ HD AUDIO GBL רעיונות אחרים (עם הסברים למה( יתקבלו בברכה. עד 1300 ש"ח (אין חובה לניצול מקסימלי)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by -LosNir-,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  10. Started by yp3,

האם ניתן לשים כרטיס PCI רגיל בחריץ של PCI-X (כתבתי נכון, השאלה היא לא לגבי PCI-E) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by kalda01,

הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לרכוש זיכרון 4GB (בגלל השתדרגות לWIN7) ותוכנות ובאופן כללי מחיר רציפתי. רציתי לשאול כמה דברים: 1.איזה סוג זיכרון מומלץ ואם אפשרי לרכוש 4GB 800MHZ?? 2.כמה זיכרון מקסימלי אפשרי לשים בנייד? 3.אודה לסוג זיכרונות מומלץ +קישורים.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. חבר שלי הלך לקנות לוח והמלצתי לו על הלוח הזול ביותר שיש לו יכולת OC בינונית שהוא ‏G31M-ES2L אבל הוא חזר עם GA-G31M-S2C, מה אתם מייעצים, יש הבדל בין הלוחות או שילך להחזיר אותו ולהביא מה שהמלצתי לו. באופן כללי מה יותר שווה. תודה.

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  14. 1. עד 300 ש"ח 2. 300-500 ש"ח 3. 500-700 ש"ח 4. 700-1000 ש"ח 5. מעל 1000 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  15. Started by C0rona,

קניתי מחשב חדש, הלוח אם שלו הוא לוח אם של אינטל DH61CR. הלוח לא תומך pci-e 3 ו-usb 3 מה שנראה לי מעיד על לוח דור ישן יותר? הכרטיס מסך שלי, 660gtx ti, תומך pci-e 3, מה שהלוח אם לא תומך. קרה לי בשני משחקים נפרדים מסך המוות הכחול אחרי זמן מסויים של משחק, וזה הדליק אצלי נורה, ייתכן שאי התאימות של הלוח אם ל-pci-e 3 מייצר את המסך הכחול?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. מיזם בשם AYA-NEO גרף השקעות של מעל ל-7 מיליון שקלים עד כה - עם מטרה להתבסס על מעבדי ה-Ryzen הניידים של AMD בכדי ליצור מכונת משחקים ניידת ראויהלכתבה

17. אני צריך שמשחקים יעבדו בצורה חלקה ברזולוציה בינונית. האם אני צריך להרחיב את הזיכרון מ2 גיגה? #סתם שאלה, ככל שמספר המעבד יותר גבוה, הוא יותר טוב בצורה פשוטה או שהמצב יותר מורכב?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by Enable,

יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. מעבדי ה-EPYC של מפתחת השבבים הופכים רשמית לחלק משירותי הרשת הנרחבים של האימפריה מבית ג׳ף בזוס לכתבה

20. Started by Zeev86,

יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by djy69,

שלום חברי הפורום, יש לי דילמה לא קטנה בעניין של זכרונות. המחשב משמש לעריכת וידאו+מידול 3D התוכנות מסוגלות לנצל את כל הזכרון RAM האפשרי... אני מעוניין להתקין 24 גי'גה על המערכת הבאה: לוח אם : GA-X58A UDR3 מעבד: i7 950 סוקט 1366 WIN7 UL 64Bit 6 חריצי זיכרון יש תמיכה ב-XMP זכרונות 1600. להלן הבעיה: לא מוצא קיט של 24 ג'יגה טריפל צ'אנל [6 סטיקים] גם עניין של תאימות, הזכרונות החדשים בשוק הם 1.5V אשמח לעצתכם או הפנייתכם למקום שכן מוכר קיט כזה או איזו קומבינציה מתאימה ברמה הטכנית. תודה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by gtf,

אפשר לשלב זיכרון עם מהירות שונה ממהירות של המעבד והלוח, האם זה יפעל? האם אפשר לשלב זכרונות מסוגים שונים על הלוח, נגיד SDRAM 133 עם DDR 400?

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by Master Boo,

שלום לכולם. יש לי מחשב P4 עם לוח אם מדגם לא נודע (כרגע, לפני השדרוג אני אבדוק מה הדגם כמובן). על הלוח אם יושבים להם בנחת שני סטיקים של 256MB. הWindows לא מרוצה ודורש עוד זכרון. עכשיו- מה הן אפשרויות השדרוג שלי? אני לא יודע אם הלוח תומך בDUAL CHANNEL או לא. מה הדרך היעילה ביותר לשדרג את הזכרון, במינימום מחיר כמובן? תודה!

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by kashish,

:kopfpatsch: לעזאזל--בבקשה,פורום כל כך בכיר של אתר כל כך גדול,בבקשה תסבירו לי ותפרטו לי,בדיוק כמו שעושים במאמרים המצויינים שלכם,בבקשה.... מה זה XEON איזו טכנולוגיה זו??האם היא יורת טובה מפנטיום D?? עכשיו קניתי מחשב לפני חצי שנה וכתוב לי בכללי איפה שאני מחפש על החומרה שלי פנטיום D כאשר עד היום אל ידעתי בכלל לא ידעתי שזה שתי ליבות כי המחיר דווקא סביר למדי.... עכשיו רציתי לדעת קודם כל מה ההבדל בין קור דו או CORE DOU או איך שלא כותבים זאת לפנטיום D??האם באמת שי הבדל משמעותי או שזוהי עוד קטנוניות מסוג הגיימרים?? עכשיו במה עוזר זכרון מטמון??ומה ההבדל בין תושבת 939 ל757 ל940 בתאכ'לס??כלורמ כשנאי אומר בתאכ'לס אני מתכוון בביצוןעים ובסה"כ ואל תיאורתית.. מה עוזר PCI EX?? במה …

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  25. Started by lmlm,

כולם יודעים בטוח שקונרו יושק ברבעון ה3 שזה יולי,אוגוסט וספטמבר. לפני כשבוע פירסמו שקונרו יושק ב23 ביולי. אבל אין לזה אישור מאינטל מסתברר. http://www.bit-tech.net/news/2006/06/08/core_2_duo_launch/ למה אינטל לא מאשרת איזה תאריך יציאה וזהו?!

• 7 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים