עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by danamas,

יכולה להיות בעיה כלשהי אם אני מרכיב על הלוח אם GA-P35-DS3L את שני הזיכרונות הבאים:http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.asp?LinkBack=&ktcpartno=KVR800D2N6/2Ghttp://www.gskill.com/products.php?index=46ואם אני יוסיף את הכרטיס הבא בנוסף לשתיים הקודמים:http://www.ebay.com/itm/DDR2-PC2-6400U-2-Gig-/150625966764#ht_500wt_1182שתיים כאלה ליתר דיוק..תודה רבה לעוזרים!נ.באם עלולה להיות בעיה אשמח לפיתרונות.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by GONNY2,

מחפש לוחות אם מתקדמים (DUAL CORE) עם כניסת AGP תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by @guitarsuite@,

שלום לכולם יש לי אולפן ביתי אבל מיקצועי , ובו יש מחשב מן הסתם אבל הוא לא משהו אני צריך משהו יותר טוב לעריכת מוזיקה המפרט: amd 3100a 512ddr msi לא מכיר את הדגם אפילו וכל השאר מעולה בעיקרון אני רוצה להחליף את השילוש העיקרי שמוצג למעלה אני הולך על מערכת של אינטל ושיהיה לוח עם pci-e ו- ddr2 וכל התמיכות החדישות אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ של pci-e זה יהיה מעולההה זהו בעיקרון תמליצו על השילוש הכי הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של 2000-2500 גג תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by bohen44,

מחשב שלי P4 1700 geForce 2MX 256 DDR WINXP PRO קניתי עוד כרטיס זיכרון של 256 MB והגעתי ל 512MB עכשיו כשאני משחק בNEED FOR SPEED UNDERGROUND או CALL OF DUTY אחרי כמה דקות המשחק נכבה ומחזיר אותי לשולחן עבודה ניסיתי להתקין את המשחקים מחדש - לא עזר . לפני הוספת הזיכרון המשחקים עבדו כמו שצריך . שאר התוכנות עובדות בסדר . אולי מישהו יודע איך לתקן את זה ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. Started by gaoshun,

שלום, רכשתי מחשב עם זיכרון giel 2*2gb כאשר אני נכנס למאפיינים של החומרה בחלונות, נראה כי הותקן זיכרון של 3gb באמצעות תוכנת אוורסט נראה כי הזיכרון החופשי נע סביב ה-2400 mb . ה- swap memeory הוא 4956 mb נראה כי הותקנו שני סלוטים של 2*2gb האם זוהי בעיית תוכנה או חומרה ? בהנחה שזו בעיית תוכנה כיצד ניתן לפתור? אגב, התקנתי חלונות xp בעברית. ירון

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. Started by yotamavi,

אז ככה, קניתי בנועה היום X1900GT והתחרטתי אני רוצה בסוף X1950PRO .. אז חשבתי שמחר אני ייתקשר וייבקש מהם להחליף... בטח לא הבנתם מה הקשר אז...חשבתי שב30 ש"ח הבדל אני פשוט אקנה קירור לזכרונות במקום לבקש שייזכו אותי...אתם חושבים שיסכימו? בכל אופן, אפשר המלצה לקירור לזכרונות G.SKILL? או ללוח אם אם יש משהו פשוט במחיר הזה (965-s3)

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  7. שלום איזה מעבד כדי לקחת שהיה טוב למשחקים כפול ליבה של אינטל או חד ליבה של AMD

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by יניב קופר,

אני מחליף תמחשב מסוקט 478 2.8 לAMD 4400 כפול ליבה האם אני ארגיש הבדל בביצועים של המחשב הוא רק במשחקים כן אני מחליף את הלוח ברור וגם את הזיכרון ל samsung במהירות 800 זה הלוח GIGABYTE GA-M61P-S3 מארז ללא ספק HEC 6A19B ספק כח Thermaltake 400W HD יש לי שניים וגם צורב dvd asus

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by noamm,

מה עדיף לקנות שני זיכרונות של ‏1GB Samsung‎ או OCZ DDR2 PC2-5400 Value Pro Series Dual Channel

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  10. יש לי מחשב בן 4 שעבר עם השנים מעט שיפוצים, הלוח אם לא עובד, אחרי מספר שלילות שלא מדובר בספק או רכיב אחר, המחשב כולל את הפרטים הבאים: מעבד E7300 2.67GHz כרטיס מסך ATI HD6850 1GB ספק כוח SeaSonic M12II 620W מודולרי 80+ Bronze ראם נפח 4GB (מ1GBx4) תDDR2 ברור לי שהטכנולוגיות ישנות, DDR2 ומעבד עם סקוט 775 זה יהווה בעיה וכבר עבר זמנם אך התקציב שלי בתור חייל לא מאפשר לי התקדמות גדולה מדי, אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר? אם זה חשוב, הלוח אם הקודם שלי היה P45-EP45-DS3L

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. יש לי את הלוח הנל בעל 6.1 ערוצי קול,הוא מקוון ל 2.1 ערוצי קול כי יש לי רק שני רמקולים הבעייה היא שאני שומע את קולות הרקע יותר חזק מהדיבור (לדוגמה בסרטים) אני לא יודע איך לתקן את זה תעזרו לי בבקשה נ.ב מה זה F-AUDIO?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by שרול,

היי לכולם! אני מעוניין להחליף את המעבד שיש לי כעת למעבד מתקדם יותר (ליבה כפולה או יותר) ואני לא יודע במה תומך הלוח אם שלי ??? ??? יש לי לוח אם msi neo2 ms-7028 אני רוצה לדעת איזה מעבד הכי טוב אני יכול לשים על הלוח אם שלי ושתהיה לי תמיכה ושיעבוד תקין הfsb שלי הוא 800MHZ תודה לכל מי שיוכל לעזור לי כי זה די חשוב אני כרגע משתמש בפנטיום 4 530j

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  13. אני מחפש את הלוח הכי קטן שיש בשוק עדיף שיהיה עם כניסת רשת וכמה שיותר דברים מובנים על מנת לחסוך במקום. פלטפורמה אין לי בעיה שיהיה אינטל או amd העדפה לאינטל.

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by simla101,

או שצריך לעשות לו עדכון ביוס בשביל זה? (האם העדכון אכן נותן לו את התמיכה בכלל?)

15. אני צריך לחבר לא משהו מיוחד העיקר כמה שיותר חזק אני מתכוונן למעבד

• 11 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by mmnetanya,

יש לי מעבד INTEL 3.0GHZ אבל מהדור הישן יותר NORTHWOOD עם לוח אם ASUS P4P800 וצי'פסט Intel Springdale i865PE. אני רוצה להחליף את הלוח אם למשהו שיתאים למעבד הזה אבל גם לשידרוגים עתידיים. אני בעיקר רוצה להחליף את הלוח אם בשביל שיהיה לו סלוט של PCI EX מה שכרגע אין לי (אני רוצה לקנות LEADTEK 7900GT). המלצה ללוח אם בבקשה. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by snop,

שלום, אני צריך לרכוש זכרון של 4GB במהירות של 800. בדקתי בכל מיני אתרים ובחנות אחת בקריות והומלץ לי מאוד על כרטיס זכרון של Patriot. הדגם המומלץ זה זה : PATRIOT PVS24G6400LLKN Extreme Performance DDR2 4GB Dual Channel 800MHZ CL4 + 3D Mark Vantage ומצאתי קישור לדגם הספציפי בחנות אחרת ממה שהייתי - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5929 מי זאת החברה הזאת ? אמינה ? טובה ? יש המלצה עליה ? איך הכרטיסי זכרון ? אני פשוט הכרתי עד היום את של OCZ, של Kingstone ושל CORSAIR. אשמח לקבל עצה האם הכרטיסים שווים ומעולים, אם לא אשמח גם לקבל המלצה לאחר עד 400 ש"ח (לא משנה לי אם זה 2X2 או סטיק אחד של 4 הייתי מעדיף אחד, אבל אמרו לי ש-DDR2 כמעט ולא נמכר בסטיק אחד בגודל כזה)…

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by RoNeR,

יש לי את הלוח אם K7 triton 400 עם מעבד amd 2000+ וagp 8X וישלי לוח אם של p4x266a עם מעבד p4 2400 mhz AGP 4X הכרטיס מסך שלי fx 5200 איזה לוח אם עדיף לי?!?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. האם היום יש בכלל תוכנות או מערכות הפעלה שמנצלות את ה 4 ליבות והעם ביום יום למשחקים הוא יותר טוב נגיד מ e8300???

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by Adirz0,

הלוח שיש כרגע הוא Abit I-N73V, וכנראה שהוא כבר לא טוב, אני מחפש לוח עם אופציות מקבילות ללוח הזה במחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא (כדאי לנסות ולחפש אם מוכרים את אותו הלוח ולקנות אותו? או שאפשר להשיג משהו עדיף במחיר אולי נמוך יותר?) לפי בדיקה המחיר שלו הוא בערך 350 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by Kurt,

יש לי את הלוח אם הזה ואני רוצה לקנות HD למחשב, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by jonathan_l,

שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by guyfaran,

שלום כרגע יש לי DDR 2100 266MHZ על המחשב וכמובן שיש אפשרות שאני ישדרג את הלוח בהזדמנות... אני רוצה לקנות DDR 512 400MHZ והשאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות שני כרטיסים כאלה או אפילו שלושה? או שניתן להסתפק באחד ולא יורגש שינוי..? תודה גברים : )

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by dannyle,

הי, אני מתכוון שקנות מחשב באזור השרון עם לוח האם GA-P35-DS3 (עבור מעבד E6750). אני מתכוון לקנות ב KSP וראיתי שיש להם רק את הדגם GA-P35-DS3L (תוספת האות L). לפי האתר של Gigabyte רשום שכל ההבדל הנו שבדגם עם ה L אין RAID function. 1) מה זה? האם צריך את זה? 2) בחלק מהתשובות למפרטים נתנו גם את הלוח GA-965P-DS3. מה ההבדל בינו ל GA-P35-DS3? מי יותר חדיש ו/או טוב? (אני מבין שההבדל העיקרי ב Chip set של אינטל). אם זה חשוב לפרטים. אני מתכוון לשים בלוח: - מעבד E6750. - כרטיס מסך GeForce 8800GTS 320MB. - זיכרון 2G. ואין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד (כשיגיע הזמן אני אקנה כנראה כבר חדש...). אני משתמש במחשב בעיקר עבור אינטרנט ומשחקים. תודה, דני

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  25. אני מחפש ולא מוצא שום הבדל בין המעבדים חוץ מהתדר שלהם גם לפי האתר של AMD אין הבדל: http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUSideBySide.aspx?id=423&id=424&id=425 האם ידועה למישהו על עוד הבדלים ביניהם חוץ מהדתרים שלהם?

• 7 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים