מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הרכבתי מחשב עם לוח MA785GMT-UD2H ויש לי כעת רק רכיב זכרון אחד בגודל 2GB בחוברת כתוב שהזיכרון יפעל בDUAL CHANNEL רק אם יש לפחות 2 רכיבי זכרון. מה המשמעות של זה והאם רצוי ומומלץ להתקין רכיבי זכרון בזוגות ? שאלה שנייה זה בנוגע לחיבור הFRONT PANEL CONNECTORS. איך יודעים מה זה ה+ ומה זה המינוס בחיבורים שמגיעים מהלוח הקידמי במארז ומה קורה אם מחברים בטעות הפוך ?
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד i72600k ולוח אם גם כן של אינטל מדגם DZ68DB (אשר נקנו עצמאית ולכן לצערי הצורך בהתקשרות הישירה עם אינטל). המחשב עם שאר הרכיבים הורכב בחנות בא נאמר לי שטמפרטורת המעבד לפי נתוני ה-BIOS מגיעה מהר יחסית ל-77 מעלות. בהחלפת לוח האם בלבד ירדה הטמפרטורה לסביבות ה-40 מעלות. פניתי לתמיכה של אינטל בטוענה שהלוח אם לא מתפקד כראוי אך נאמר לי שהטמפרטורות הללו ריאליות מכיוון שלפי הגדרות המעבד, הטמפרטורה הנורמלית שלו היא 72.6 מעלות. הציעו לי לעדכן את גירסת ה-BIOS, ולבדוק את המחשב כשמערכת ההפעלה תותקן. האם הגיוני שמחשב יגיע לטמפרטורות כאלה, גם ללא שום מאמץ חישובי? האם הגיוני שהצעותיהם אכן יורידו את הטמפרטורה? תודה רבה מראש, עידו.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה דעתכם על לוח אינטל Shrewsbury לעומת לוחות Asus או GIGABYTE בהנחה שאני לא מבצע OC. האם הלוחות אמינים? ביצועים טובים (צי'פסט 965)? אתר נוח להורדת דרייברים? עד היום השתמשתי בלוחות Asus ואני מרוצה עכשיו קיבלתי הצעה ללוחות אינטל. אנא שתפו אותי בניסיונכם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי מחשב דיי חלש אבל אני החלטתי קצת לשפר אותו אני רוצה לקנו7ת זיכרון 1GB של SDRAM וחברה לפחות KING STOWN אז אני שואל שווה לי לקנות 1 GB או לקנות 512 למה יש לי במחשב 3 סלוטים ושתיים מהם הם כבר עם בכרונות של 128 כל אחד=256 אז מה שווה לי שיהיה לי 512+256 או שיהיה לי 1024+256? תמליצו תודה ועוד שאלה לקנות יד שניה?_?"
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חיפשתי באתר אינטל אבל הכל שם ממש מסובך...תודה...
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי שני הפונקציות שקימות בביוס למעבד E6750 שלי -הC1E ו EIST מה שני המפונקציות האלו עושות? ואיזו מביניהן היא זו שמורידה את המכפלה של המעבד לX6 בזמן מנוחה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שמתאים לאובר קלוק וקרוס פייר בעד 650 ש"ח ראיתי את ה GIGABIt EP45T-DS3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39465~10~0.htm# מה אתם אומרים? אני צריך שיתאים לאובר קלוק \ קרוס פייר ד"א זה המחשב שלי היום : e6400 msi 975x platinum CF HD4850 OC #665 ocz 4G ddr2 HEC550 ד"א הספק יחזיק CF???
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי.. יש לי כרטיס קול אונבורד.. והוא אממ קצת נדפק .. הוא התחיל לשדר רק במונו.. עכשיו אומרו לי שהלוח אם הזה תומך בהוספת כרטיס קול נוסף זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אני יודע שהוא מהיר יותר מ DDR אבל רציתי לדעת בכמה הוא יותר מהיר ועם הוא יותר מהיר מ DDR2 ולמה הוא כל כך יקר?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בעכשיו אני לא יודע מה לקחת... למחשב לOC ומשחקים.... הG.Skill מגיע לבאס יותר גבוהה (כמובן בOC)...אבל תיזמונים יחסית גובהים (מול BH-5)... והMushkin מגיעים לפחות באס (במקסימום 265)....אבל תיזמונים ממש נמוכים.. למפרט הזה: AMD 3200 DFI ULTRA-D 6800GT PCIe אני ממש לא יודע מה להחליט.... ??? :s05: התיזמונים של המושיקין מפתים אותי....אבל הבאס של הG.Skill גם מפתה אותי... (חבל שאין זיכרון שעובד בבאס 300+ עם תיזמונים 1.5-2-2-5)...
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי מעבד לפני שנה וחצי ויותר ,לא זכור לי בדיוק! המעבד הוא Q9450 ,רציתי לדעת לאיזה מעבד הוא משתווה מתוך המעבדים שיצאו לאחרונה? תודה
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום היה לי לוח אם של asus עם Socket 478 והוא נשרף ועכשיו אני רוצה לקנות חדש וראיתי שיצא לוחות עם Socket 775 ואין לי מושג מה זה אומר יש לי pentium 4 2.4 וזכרונות ddr וכרטיס מסך עם AGPX8 אני רוצה לדעת האם המעבד והזכרונות מתאימים ללוח אם עם Socket 775 ואם לוח שיש בו PCIE X16 תומך בכרטיס מסך עם AGP X8 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי לוח אם מהסוג : (Asus P5LD2-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN והשאלה שלי היא כזאת : האם יש מצב שחלק מהסלוטים של הזיכרון תומכים בזיכרון מסוג מסויים ומהירות מסויימת ואליו האחרים לא ? חשוב לציין שיש לי 4 סלוטים להכנסת רכיבי זיכרון. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של קרוסייר 2 של 2ג'יגה cl5 800 hz ועוד 2 של 1ג'יגה cl4 800hz אמרו לי שאם אני יחבר הכל אז יהיה לי סה"כ 6ג'יגה שיעבדו על cl5 חיברתי והמחשב בקושי זז.. אז ישר הוצאתי.. עכשיו יש לי לוח של אינטל אז הוא כמו אבן איפשר לשנות כמעט כלום עכשיו אם אפשר איך מגדירים בביוס שהcl4 יעבדו כמו הcl5? אם אפשר מדריך או משו?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז נכון, המעבדים ישנים, אבל הם עדיפים פי כמה על מה שיש לי עכשיו, במיוחד כאשר היום יש תמיכה רחבה למעבדי בעלי מספר ליבות. שאלה נוספת - האם ניתן להשיג אותם היכנשהו פרט ליד שניה מאיביי?
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ראיתי בהמלצות של המפרטים הקיימים וגם בת'רדים, שלמערכות ביתיות בסכום של עד 1500 ש"ח נהוג להמליץ על מעבדי אינטל מסדרת E5300 או אחד מדומיו. עם זאת, אם התקציב מטפס בעוד כמה מאות ש"ח, הומלצו כאן מערכות עם מעבד I3 של אינטל. האם אפשר לקבל פירוט מה הטעם במחשב משרדי לאופיס וסרטים להתקין מעבד I3 לעומת המעבד האחר? כלומר, איזה יתרונות ייתן המעבד הזה למחשב משרדי שיצדיק את ההוצאה הנוספת?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
http://www.lostcircuits.com/cpu/low_e מתעלה על סדרת ה-Core 2 Duo.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-