עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by aavichai,

שאלה קטנה על זכרון אם אני הולך לקנות מעבד ולוח עם מהירות אפיק 1066 ואני רוצה זכרון של ג'יגה והמוכר אמר לי שהוא ישים לי שני זכרונות של 512 עם מהירות אפיק של 533 בכל אחד זה בסדר??? או שאני צריך שכל אחד מהם יהיה 1066?? תודה.

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  3. מה עדיף לקחת, אסוס P5B DLX או P5N-E 650i. אם אני קונה את הP5N-E אני מקבל אתו גם קירור ב-250 שקל, אם אני קונה P5B DLX אני לא מקבל איתו קירור למעבד. כן, אני מתכנן OC והתקציב שלי הוא עד 1150 ש"ח. כמו כן, איפה נמצא הג'מפר\כפתור של הCLR CMOS ב-P5B DLX? תודה לעוזרים,

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  4. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by maz,

שלום, מישו פה יודע להגיד ולהסביר את ההבדל בין זיכרון פלאש לזיכרון ram.., מה שאני צריך לדעת זה מה ההבדל בין זיכרון פלאש ל RAM ,כך שבפלאש המידע כן נשמר לאחר הפסקת מתח וב RAM לא? תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by Cooler-Master,

במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by redersh,

ככה יש שני חיבורי חשמל ללוח אחד ה12V שמאפשר חיבור של 8פינים אך 4 מכוסים חיבור נוסף הוא של מולוקס 1-צריך לחבר 4\8 פינים? 2-צריך את המולוקס? 3-למה הוא משמש תודה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. Started by חבל..,

מתי מרובעי ליבה יגיעו לארץ?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Charybdis,

שלום ברשותי מחשב ישן יחסית עם P4 סוקט 478. רציתי לשדרג אותו קצת, עכשיו מכיוון שזכרונות DDR מהדור הראשון נראים יקרים מדי חיפשתי לוח שתומך ב DDRII ומצאתי הוא גפ תומך ב PCI-E X16 שזה גם טוב (כ.מסך והכל) תומך ב IDE ו SATA ככה שאני לא צריך לשדרג כלום כשאני קונה אותו וכשאצטרך אוכל לשדרג. השאלה שלי: זה שווה את הכסף? קצת פחות מ 300. תודה

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  11. הידע ההנדסי שנבנה בישראל עבור מעבדי המחשבים האישיים של אינטל הורחב לעולם השרתים, וצוותי הארכיטקטורה וה-SoC בישראל הובילו את פיתוח יחידת החישוב המרכזית בדור הבא של מעבדי Xeon לכתבה

12. למשל האם הוא משתלם? והאם הוא עדיף על ה e8400 של אינטל?. למה לא ראיתי שמצעים אותו במפרטים? איזה דגמים יש

13. מחפש זיכרונות DDR2 2GB שטובים ל-OC בתקציב של 900-800 ש"ח

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. Started by ashkenazone,

הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. האם לוח אם עם כרטיס מסך מובנה מסוגל להריץ משחקים? ואם אני לוקח לוח אם עם כ.מסך מובנה ושם עליו כרטיס מסך האם זה יהיה פחות טוב מאשר לשם את אותו כרטיס מסך על לוח אם אחר בלי כ.מסך מובנה???

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

מצאתי נפורס 4 בלבד עם SLI עכשיו נפורס 4 זה רק PCIE והכרטיס היחידי של נבידיה בPCIE זה 6600/6600GT זה לא הגיוני כל העניין כי גם אם אני אקח 2 6600GT בSLI 6800U יהיה יותר טוב אז מה אני כבר צריך PCIE וSLI אם הכרטיס מסך היחידי שמתאים הוא 6600/GT?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by DarkLloth,

Gigabyte GA-P35C-DS3R / Asus P5KC מי מלוחות הללו יותר טוב? אני לא מחפש תמיכה ב SLI כך שהפקטור הזה לא משפיע... יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  19. יש ברשותי 3 מחשבים לשניים מהם אני צריך להוסיף זכרון והשלישי הוא די חדש ולא צריך להוסיף אבל חשבתי על קומבינציה המחשב הראשון הוא פנטיום 4 1800 ויש לו חצי ג'יגה זכרון 400mhz (אני רוצה שיהיה לו 2 לפחות) המחשב השני הוא פנטיום 930d יש לו ג'יגה זכרון 667mhz (גם בו אני רוצה 2 ג'יגה לפחות) המחשב השלישי והחדש הוא core2dou e8400 עם 4 ג'יגה זכרון 800mhz (לא רוצה להוסיף אבל אולי אם יש אפשרות לקומבינצייה של שדרוג) אז אחרי ההקדמה איזה זכרונות תומך הפנטיום 4? עד כמה mhz איזה הפנטיום D (האם אפשר לשים לו את ה e8400 והוא ייתמוך בהם ) ובקיצור מה אתם ממליצים לעשות בכל מחשב? כאשר המחשב החדש משמש אותי למשחקים גם כבדים ולסרטים hd המחשב הפנטיום d ישמש את אחי הקטן למשחקים כמו gta לא החדש ועוד משח…

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  20. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  21. Started by QQQ,

תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  22. אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  23. ממה שראיתי, הלוח הזה ממש זול! עכשיו קראתי עליו משוב: http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/chaintech-nforce4.html והוא לוח די ממוצע למשתמש ממוצע,מה אתם אומרים עליו? שווה יותר מזה: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard ??

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  24. שלום השאלה בכותרת תודה

דיונים חדשים בפורומים