מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שמעתי שלא כדאי לקנות אבל אני לא כלכך בטוח אם אפשר הסבר למה לא כדאי או כן כדאי (בעיקרון יש לי זיכרונות מסוג DDR2 והמחשב מיועד למשחקים כבדים!) עזרה יהיה מחמד. ;D
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה ואני רוצה לקנות HD למחשב, לא הצלחתי למצוא תשובה חד משמעית
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם יש דרך לעדכן את הביוס דרך הווינדוס?? פשוט אין לי כונן פלופי...בעעעע
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=3885 רציתי לקבל את חוות דעתכם על הלוח אם הנ"ל. אני רוצה לבנות מערך של 2 כרטיסי NVIDIA יש ברשותי 2 כרטיסי 9800GT. האם הלוח זה יציב? או שהוא לא ממומלץ במיוחד למשחקים וO.C? המפרט שלי: מעבד אינטל 7300 4גיגה זכרון 800MHZ ספק 700WATT ואני משתמש ב37' FHD תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
E6700, E6750, E6600? פשוט תדרגו אותם ואם אפשר נימוק...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי שתי אופציות ביד: 1- זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤291 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 2- Kingston KVR800D2N6/2G X2 שני זכרונות בודדים, ולא קיט של "תאומים"- סה"כ 4 ג'יגה ************************* מדובר על המפרט הבא: מעבד intel core2q Q6600 box לוח אם ASUS P5kpl-cm קשיח- WD 500GB AACS מע הפעלה- WINXP-SP3 proffesional 32BIT כ. מסך - Sapphire HD4830 512mb GDDR3 שימושים עיקריים- עריכת סאונד וגיימינג ממוצע ( על הגדרות MEDIUM)
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4 nortwind בעל לוח אם shuttle av40s איזה זיכרון אני יכול לקנות ב KSP ??? www.ksp.co.il
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב? וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.
-
- 10 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי128MB זיכרון ואני רוצה להגדיל אותו מחשב: INTEL CELERON 1200 MHZ AMI 6.27.10 מה אתם ממליצים לי?
-
- 9 תגובות
- 685 צפיות
-
-
AMD Turion 64 2800+ - 1.6 GHz - 1M L2 - Core 90nm Rev 'E' - TDP 25W Socket754 1600Mhz 2000Mhz 2000MHZ על 1.056V פשוט מטורף! מקור: http://www.coolaler.com/ipb/index.php?showtopic=42810
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברה, כתבתי לא מזמן על אפשרות של נפילה במהירות של הזכרון, אם יש 4 סטיקים. אני חפשתי את הנושא ולא מצאתי, ולכן אני פותח אחד חדש. ובכן, קבלתי את הזכרונות החדשים. היו לי 2 סטיקים של 512 וקניתי עוד 2 של 512. כל ה-4 הם אותו דגם, אותה חברה. ממש אותו הדבר. בנושא הקודם הייתה אפשרות שהלוח אם אכן ישמור על 400MHZ מהירות, אבל לאחר ששמתי את ה-2 סטיקים הנוספים, זה ירד ל-158MHZ זאת אומרת, 316MHZ. יש לי כרגע 2 ג'יגה על 316MHZ ו-CL2.5, האם זה בסדר? לא אמורה להיות בעיה? קצת פרטים טכניים- AMD 4200+ X2 Toledo GigaByte GA-K8A Pro-SLI SuperTalent 512X4 400MHZ DDR Dual Channel תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחשב חדש לפני כחצי שנה מחשב די טוב, רק חסר לי קצת זיכרון יש לי 512MB DDR של SAMSUNG... חוץ מזה הכ.מ מעבד HD הכול אחלה... רציתי לדעת האם צפוי ירידת מחירים בזיכרונות האלה בחודש חודשים הקרובים? כי כרגע להוציא 250-300 ש"ח זה נראה מוגזם... (אני קונה מזיגזג כי מהם קניתי את המחשב )
-
- 13 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נראה לי שכל סטיק צריך להיכנס לאותו צבע החריץ (יש 2 אדומים ו-2 צהובים) אך לא משנה באיזה צבע, נכון ? מדובר בלוח אם גיגבייט GA-965P-DS3P .
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם מכוון שאני כבר יודע אבל אני רוצה לראות הערכות וביקורות שלכם.... בכמה אחוז משוק המעבדים מחזיקה AMD לדעתכם ? ובכמה אינטל?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צרב ביוס לא יציב ללוח שלו. עכשיו הלוח בכלל לא עושה פוסט וכמובן- הביא את הלוח אליי שאני אתקן לי יש לוח dfi infinity צריך הסבר מפורט איך לצרוב לו את הביוס הרגיל של NF7 דרך הלוח שלי נדב
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לדעת איזה לוחות אם כיום הם טובים למעבדי אטלון איזה מהלוחות הם המובילים כיום מבחינת ביצועים ואם אפשר גם סיקורים עליהם בבקשה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בחודש הקרוב למטרות של משחקים וOC אני סגור על כל המפרט חוץ מהזיכרונות (שאני לא מבין כל כך בנושא) אני מתלבט בין שני סוגים : ה KINGSTON DDR II 2GB Dual Channel 800MHZ CL5 שעולה 750 ש"ח או זיכרונות של CROSAIR שחבר שלי יכול להשיג לי ב800 ש"ח : ה Corsair Dominator DDR2 2GB 800Mhz CL4 Dual Channel איזה נחשב ליותר טוב בOC? עם איזה זיכרונות אני הוכל לגיעה לתדר יותר גבוהה? תודה מראש לעוזרים Kiss
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-