מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם המעבד amd athlon ii x3 435 מתאים ללוח אם MA770 UD3?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי זיכרון 256MB 333 של ספקטק ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB 333. עכשו, הדילמה שעומדת בפני היא זו: אני יכול להשיג זיכרון של ספקטק ב240 ש"ח או זיכרון של סמסונג במחיר גבוה יותר, אם כי זה לא משמעותי. אני יודע שסמסונג הרבה יותר טובים מספקטק, אבל אני לא יודע אם כדאי לערבב בין זיכרונות של חברות שונות, במיוחד כשאני חושב על OC בעתיד הקרוב. מה אתם ממליצים לי לעשות, לקחת את הספקטק או את הזיכרון של סמסונג?
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם Gigabyte Pentium 4 Titan Series - GA-8S648FX(-L - ובין המעבד לבין הכרטיס מסך ישנן צלעות קירור מוזהבות. בפרוספקט של הלוח אם כתוב שמתחת לצלעות מסתתר שבב SiS 648FX. ועכשיו לשאלותיי: 1) מה זה לכל הרוחות?! 2) בתמונת הלוח האם בפרוספקט, על צלעות הקירור ישנו מאוורר ובלוח אם שלי אין שום מאוורר על צלעות הקירור - האם אני צריך לחבר לשם מאוורר? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי P4P800 Deluxe חדש. מה עדיף לדעתכם? 1GB 333MHZ (עובד ב-320) או 512MB 400MHZ ??
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
הזמנתי היום את הלוח הזה :Gigabyte GA-7N400 Pro , מה אתם אומרים עליו ? מישהו כבר קנה ? ד"א מתוכנן אוברקלוק חזק של לפחות 800 MEGAHERTZ למעבד (1700 XP +) ולמי שאומר שהלוחות של גיגהבייט ח** באוברקלוק THINK AGAIN ! http://www.abxzone.com/reviews.php?op=showcontent&id=12 אהה ! :P 8)
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 מגה זכרון PC3200 של סמסונג. אני מעוניין להוסיף עוד 256 מגה. האם יש בעיה מסויימת לערבב זכרונות של חברות שונות על אותו המחשב ? האם כדאי לי לקנות שוב את הזכרונות של סמסונג או שאפשר "לערבב" מבלי שיהיו בעיות ? אגב, עוד שאלה. האם יש הבדל בבנצ'מרק בין סטיק אחד של 512 או שני סטיקים של 256 ? זה משנה בכלל ? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מתסבר שכמה חבר'ה בפורומים של nForceHQ לא בידיוק חושבים שהדרייברים של nVIDIA ל-nForce הם טובים כ"כ, ולפעמים גורעים טיפה מהקודמים. אז מה עשו? לקחו את החלקים הכי טובים מכל הדרייברים של nVIDIA ושילבו לחבילה אחת שלהם. למישהו יש מושג על זה? כאן יש את החבילה של המשתמש Morpheus1 שעד כמה שידוע לי היא האחרונה שיצאה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
במהלך שיטוטי באינטרנט מצאתי ביקורת וידאו על הלוח הזה. מישו מכיר את הדגם או שזה דגם חדש? הנה קישור לביקורת: http://www.3dgameman.com/vr/coolerguys/mobilemaxx_hd_rack/video_review.html
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
חבר שלי קונה לוח ומעבד חדשים. הציעו לי מעבד פנטיום 4 2.6 של אינטל ולוח אם : Intel Rock עם צ'יפ של אינטל. האם כדאי לשדרג את המעבד ל 2.8? איך הלוח?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב חדש ואני מחכה ליציאת מעבדי הPenryn, אז ראיתי את המחירים האלה של הקוואד קורים הלאה: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 קודם כל המחשב הזה הולך להיות אצלי 3-5 שנים,למטרות משחקים,גרפיקה ושימוש ביתי גם(אממ אני עושה הרבה דברים במחשב אז אני ממש לא יכול להגיד שזה מחשב שמוקדש רק למשחקים), אז אני שם עין על שלושת המעבדים האלו: Q9550,Q9450,E8500, אז שמתי לב שהדואל קור הכי חזק עולה כמו הקוואד קור הכי חלש,אך השאלה אם הוא יתן ביצועים כמו של קואד קור Q9450(שצריך להוסיף רק עוד 100$ בשביל עוד 2 ליבות אבל כל אחת רצה ב2.66GHZ) ושיש הבדל של 200$ בשביל עוד 200MHZ בין הQ9550 לQ9450,ה200MHZ האלה,באמת יהיו הבדלים בביצועים בין שני המעבדים האלו? וב…
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז כהרגלי בקודש לפני שאני קונה מחשב אני מברר טוב טוב לגבי כל רכיב בשביל שתהיה לי מערכת אופטימלית (לא קונים מחשב כל יום). רציתי לדעת מהם ההבדלים בין P35 לבין X38, האם זה משהו שמשפר ביצועי מערכת באופן כללי או שיאריך את הלוח אם מבחינת תמיכה בתקנים חדשים יותר בעתיד. אם זה המקרה (תמיכה בתקנים עתידיים) אזי שזה לא חשוב לי בכלל, שכן אני קונה מערכת אחת לשנתיים בערך ואז מחליף את כולה, אני לא מאמין בשדרוגים. בכל אופן אשמח לקבל קצת מידע. תודה, נועם
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב מבוסס Q6600 בימים הקרובים. האם כדאי לחכות עוד כמה ימים בעקבות כניסת הפנרין והפנום ? יש איזה שמועות בנושא ירידות מחירים צפויות ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה עדיף הQ6600 או E8400 ? ההבדל בינהם משמעותי בתוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב חדש בשבילו בעל הלוח בכותרת, אני עושה Xpress Install אבל הקול לא עובד גם בלוח בקרה הוא לא מזהה את הכרטיס קול כאילו לא מותקן למרות שהתקנתי. מחקתי את הדרייברים התקנתי שוב ולא עוזר. יש במחשב גם כרטיס טלויזיה עם זה קשור? מקווה שתעזרו לי תודה אם זה לא הפורום המתאים נא להפנות את צומת ליבי לכך(פשוט אני יודע שהרבה אנשים מכירים את הלוח הזה פה אז אולי הם יוכלו לעזור לי אם הם נתקלו בבעיה דומה)
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח GIGABYTE GA-K8NMF-9 F4 בעל תושבת 939 ורציתי לדעת האם מעבד AMD ATHLON 64 4200X2 toledo בתושבת 939 יתאים לו :s05:. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
בקור הזה אני ניכנס ל אוורסט ורואה את המעבד שלי על 60 מעלות שכלום לא ברקע החלטתי לעשות בדיקת מאמץ הוא פאקינג הגיעע ל 80 מעלות שזה מטורףףף אין אבק אין כלום האם זה נורמאלי ומה אפשר לעשות בנדון? זה פנטיום dual core 3.4 השאלה אם הוא ישרף איך שהוא... מה אני יקבל במקומו?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המעבד QX9770 Extreme אמור להגיע עוד שבוע לבנתיים אני מחפש גוף קירור טוב ושקט לא יותר מ17DB ולא כבד יותר מ600 גרם אשמח אם משהו ימליץ , תקציב כרגע ללא הגבלה ( לא מעוניין בקירור מים)
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
1. רציתי להרחיב את הזיכרון...האם אני יכול לשים 2 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א (אני שואל כי קראתי שחלק מהלוחות לא תומכים בזה)? 2. אם אני קונה זכרונות 800מה"ץ אני מניח שיפעל? (במהירות המוגבלת של הלוח, כמובן)? והאם אצטרך לשנות משהו בביוס? ו-3. האם את המעבד שלי אני יכול/כדאי/מומלץ לי להחליף? אני מריץ על המחשב תוכנות גרפיות כבדות (משהו שלו עשיתי כשקניתי את המחשב) ולפעמים הוא איטי בצורה מחרידה. תודה מראש לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שמעתי בכמה מקומות (אמנם מעט) שישנה בעיית תאימות בין הלוח p5n-e sli לבין ה-tuniq tower, משהו עם הקבלים של הלוח. מישהו שמע על כך? אם כן יש קירור חלופי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-