מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
המ אני משדרג ל2GB וקונה את הזיכרונות בסקייPC הנה מה שמצאתי באתר שלהם: http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=31&Cat2ID=0&pid=24760 PQI 1024MB CL5 900\800MHZ אבל אני אולי יקנה בכמות של 2 ואת אלה: http://skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm GSKILL DDR2 800MHZ 2X1024 CL4 אני לא עושה OC אבל מה לקחת? המ ממש זולים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיהיה טוב לאוברקלוקינג ושיתמוך בSLI(אני רוצה לעשות שני 8800GTS). תודה לכל מי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול שלי. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
*הרצתי לפני זה חיפוש, ומצאתי בעיקר יותר שאלות מתשובות הזכרונות ייקנו למערכת הבאה amd 3000+ venice Dfi lanparty קירור מים של דנג'ן דאן כאשר השימושים העיקרים של המערכת זה אוברקלוקינג ומשחקים מתלבט בעיקר בין 2 אלו: mushkin redline xp4000 BH5 OCZ EL DDR 1024MB PC3200 Platinum Rev 2 TCCD (אולי אני אוסיף עוד כסף לG.SKILL אבל נתעלם מהם כרגע) עכשיו אני יודע שהBH5 דורשים מתחים גבוהים יותר מגיעים לMHZ יותר נמוכים, אבל עובדים בתזמונים יותר טובים מה בעצם עדיף- לעבוד עם 2,2,2,5 על 260MHZ או 2.5,4,4,8 על 300MHZ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מצתער אם כבר הייה... לא הייה איזה דיון לפני כמה ימים שבו הביאו עדויות לזה שחברות לא מצליחות להריץ את המעבד החדש בכלל על לוחות שלהם? איך זה שכבר הציגו את הלוחות?
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אולפן ביתי אבל מיקצועי , ובו יש מחשב מן הסתם אבל הוא לא משהו אני צריך משהו יותר טוב לעריכת מוזיקה המפרט: amd 3100a 512ddr msi לא מכיר את הדגם אפילו וכל השאר מעולה בעיקרון אני רוצה להחליף את השילוש העיקרי שמוצג למעלה אני הולך על מערכת של אינטל ושיהיה לוח עם pci-e ו- ddr2 וכל התמיכות החדישות אם יש לוח עם כרטיס מסך מובנה וגם חריץ של pci-e זה יהיה מעולההה זהו בעיקרון תמליצו על השילוש הכי הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של 2000-2500 גג תודה רבה חבר'ה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
-
שלום! אני צריך שתמליצו לי על מעבד ל-HTPC לשידורי HD שהכל יעבוד חלק.. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, פירקתי היום מחשב ישן שיש לי בבית, ומצאתי בפנים שני כרטיסי זיכרון פנימי מסוג Kingstone, 512MB, וכרטיס אחד DDR2 2GB. החלטתי להוסיף את הזיכרון למחשבים קיימים בבית, וכאן עולה השאלה: לי במחשב יש שני כרטיסים של 1GB כל אחד מסוג Kingstone, האם אפשר פשוט להוסיף את הכרטיס של ה 2GB ללוח אם? כמו כן אני רוצה להוסיף את שני הכרטיסים של ה 512MB לשני מחשבים נוספים שיש לי בבית, אחד לכל אחד. גם במקרה זה, פשוט להוסיף את הכרטיסים ללוח אם, סתם ככה? אין בעיה עם כך שמספר הכרטיסים יהיה אי זוגי? (פעם אמרו לי שבנוגע לזיכרון פנימי, צריך שהכרטיסים ילכו בזוגות..). תודה רבה על כל עזרה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני מתכנן לשדרג את המחשב, והתחלתי ללמוד את החומר. בינתיים, המעבד הנבחר הוא AMD Athlon Venice 3200, אך ראיתי שיש גרסה רגילה ויש E6. מקריאה באינטרנט הבנתי שהרגילה נקראת E3 והחדשה יותר היא ה E6. מצאתי גם טבלת השוואה באתר של AMD, אבל אני לא מצליח להבין אם ההבדלים ביניהם שווים את תוספת המחיר (כ 60 ש"ח) שמבקשים על הגרסה החדשה יותר. http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/SideBySide.aspx?&&opn=ADA3200DAA4BP&opn=ADA3200DAA4BW אגב, אני מתכוון להשתמש במחשב למשחקים ולא מתכוון להתעסק עם OC. תודה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
רוצים לבנות מערכת קומפקטית וצנועה לשימוש ביתי? כדאי שתקחו בחשבון את ה-J3455M-E לכתבה
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כל הסטיקים אותה חברה(קוסייר)800Mhz
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא מוצא את שני האפשרויות האלה בביוס של הלוחות, AHCI בלוח 4CoreDual-SATA2 AGP MODE (לשנות ל4X) בD865PERL תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איזה מן המעבדים טוב יותר מה ההבדל בין הרגיל ל - BOX ? :s05: :s05: [jpg] http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/22759-633067299234531250-loldsa.jpg [/jpg]
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על : מעבד כפול - ליבה של אינטל עד 1000 ש"ח (חריגות קטנות במחיר סבילות). חשוב: מטמון גדול ועבודה ב- 1333MHZ FSB לוח אם INTEL (טהור) עד 650 ש"ח: כ. מסך, קול ורשת אונבורד . צ'יפסט החדיש ביותר שניתן למצוא במחיר, כמובן ושוב, חריגות קטנות במחיר יתקבלו. * אני לא עושה OC והמחשב ישמש אותי לעבודה משרדית / צפייה בסרטים בעיקר... המון תודה עד העזרה
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וזיכרון 800MHZ (בחתימה למי שרוצה דגם), אבל על הקופסה של הלוח כתוב DDR2 667MHZ איך אני גורם לו לתמוך 800MHZ?
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום הייתי בודק את טמפ' המעבד עם התוכנה המצורפת שקיבלתי עם הלוח אם. על פי easy tune הטמפ' עומדת סביב ה40 מעלות. התקנתי את התוכנות OCCT , pc wizard 2008 , CPUID ובשלושת התוכנות הנ"ל הטמפ עומדת בין 55-60..
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב עם לוח אם של gigabyte s3 שתומך הddr2 800hz החברה ב ksp הציעו לי לקחת את ה kingston 667*ולא אמרו לי שיש להם 800 * 2gb באותו מחיר כמעט הם עוד אומרים שכדאי יותר להשאר עם ה 667 , גם בגלל שלא בטוח שתהיה תאימות מלאה עם ה twinmos וגם שקינגסטון עדיפים מה דעתכם לשנות ל800? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3872 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3424 תודה
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להזמין זיכרון בחו"ל ושמישהו יביא לי אותו אישית. אני מתעתד לבנות מחשב עם A64 +3200 939 90nm מייד שהמעבד יוצא ומחפש המלצה לזיכרון מעולה ואיכותי שיתן לי גם פוטנציאל טוב ל- OC בסיסי מחפש זיכרון של 1G אבל אני יודע שבעתיד אני אשדרג ל- 2G כך שחשוב לי זיכרון שיהיה זמין גם עוד חצי שנה- שנה התקציב שלי הוא עד $250 תודה
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-