מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי.. הייתי גולש ב HWZONE בתחילת השנה הזאת.. כשהמחשב שקניתי היה ההמלצה הכי טובה שקיבלת. קניתי EPOX 8RDA+ : עדיין NFORCE2 הציפסט הכי טוב ל AMD? ראיתי שיש REV2? במה זה יותר טוב משלי? AXP1700+ 0.13 : קודם כל ראיתי שיש עכשיו בארטון שאז דיברו עליו.. הוא בא עם 512K? באיזו ליטוגרפיה? אילו מהירויות? הוא המילה האחרונה של AMD? 512 DDR333 : באילו מהירויות עובדים עכשיו ה FSB? אילו תשובות יש לאינטל וחברות אחרות וכו.. אשמח לעדכון מהתקופה ההיא. סליחה אם אני נופל עליכם בבקשה גדולה מידי אבל פשוט אני חזרתי לגלוש בפורום ואני רואה שדברים השתנו..
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום!!!!!!!! אחרי מחשבות ארוכות החלטתי ללכת על זכרון מבית g.skill משום ההמלצות שקבלתי עליהם...אך יש לי רק בעיה אחת, אני קונה רק סטיק אחד של 512 ואני יכול לבחור או pc4800 או pc4400 ואני לא יודע איזה מהם לבחור...גם לpc4800 וגם לpc4400 יש סוגים כמו: le,la ועוד... משהו יכול בבקשה להמליץ לי על איזו מהירות לקחת ואיזה סוג ודגם???
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב שלי ב512mb ל2048mb. יש לי מחשב פנטיום 4(רגיל),3GHZ וחבר המליץ לי להוסיף זכרון ram. פתחתי את המחשב שלי כדי לראות איזה כרטיס יש לי כרגע והוא cl4. רציתי לדעת מה ההבדל בין ה-cl ולמה זה טוב? ??? תןודה מראש
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כרגע יש לי לי geforce 5700 256 mb אני קונה bundle כזה amd 300 939 msi neo2 \ gigbyte k8ns 939 adta 500 mhz אני רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את המחשב בעתיד אפילו שיש לי AGP ולא pcie
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך לוח טוב ל-SLI ול-OC. חשבתי על ה- Asus P5N32 SLI שהוא SLI Dual x16 והצ'יפסט שלו זה 680i. הוא נראה טוב רק קצת יקר ביחס ללוח עם צ'יפסט 650i אבל שתומך רק ב- SLI Dual x8. מישהו מכיר לוח טוב יותר ל-SLI ו-OC ?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחד המכרים שלי נהרס הספק כח (ככל הנראה - מדליקים את המחשב ושום דבר לא זז). אז אני מתכוון להחליף לו את הספק, עכשיו אני צריך לדעת על איזה ספק את ממליצים (אני חושב שג'נרי יספיק), בעיקרון זה מחשב שרק גולשים איתו באינטנרט וכותבים מסמים בוורד. יש לי 2 שאלות: 1. האם את החיבור שמחברים מהספק ללוח אם אני מקבל עם הספק? (כמו מולקס גדול כזה עם הרבה מאוד חוטים שנכנסים אליו בשני טורים) 2. האם העובדה שאין בביתו הארכה משפיעה על המחשב? (אם נוגעים במחשב בזמן שהוא דולק לפעמים מתחשמלים מעט) תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי לוח אמ MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) ואני לא מוצא שם את כל אפשרויות הOC כל הקטע של הזיכרונות המתחים והכל. אין לי מושג איך לפתוח את האפשרות לא מצאתי בחוברת מישהוי ודע מה לעשות? תודה מראש )
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברים שלום שדרגתי את המחשב והוספתי 2G ע"י 2 סטיקים הזהים במהירות והחברה התקנתי אותם בסלוטים הצהובים כאשר הישנים בכחולים 512M המחשב מזהה רק 2G מתוך ה3 בדקתי ההתקנה הזכרונות יושבים טוב איפה ומה עלי לבדוק לסיבה בברכה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר גויסטיק אין לי חיבור מתאים מאחורה למה ? ואיך אני יכול לדעת א הדגם של ה לוח אם כאילו NF7-S או NF&-SL וכוו ומה ההבדל בניהם
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.dfi.com.tw/Press/press_header_content_us.jsp?PAGE_TYPE=US&TITLE_ID=4463&LINKED_URL=arch321.jsp&SITE=US אני אומנם לא יודע הרבה על הלוח הזה אבל הבנתי שהמון מצפים לו, תוך כמה זמן אתם מעריכים שהוא יגיע לארץ וכמה הוא יעלה? ואם אפשר גם שמישהו יצרף לפה ביקורת של הtesters שלו (קראתי פעם בפורום ואני לא זוכר איזה) עריכה : עכשו קראתי את האויתיות הקטנות ומסתבר שהוא עוד לא שוחרר אבל.. זה סותר עצמו מצד אחד רשום שהוא שוחרר ומצד שני רשום שם לעשות פרי אורדרד תמונה של הלוח
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ATHLON AM2 DUAL CORE 3800 GA-M55S-S3 NFORCE 550 אני רוצה לשים שניי סטיקים של גיגה בדואל צ'אנל. התיזמונים הם רגילים החברה רוב הסיכויים היא DIGMA.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 256MB DDR במהירות אפיק של 266MMhz ורציתי להוסיף עוד 256Mb של זיכרון. בשל הבדלי המחירים הזניחים בין הזכרונות במהירות 266 לבין הזכרונות במהירות 333 רציתי לקנות 256Mb במהירות של 333 אני יודע שהלוח עדיין ירוץ במהירות של הזכרון האיטי יותר (266) אבל האם זה אפשרי לערבב בין זכרון בעל מהירויות שונות? מה תהיה ההשפעה על ביצועי המחשב? :
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
איזה צ'יפ כבר לא מייצרים??. היה אחד שאמרו שמפסיקים לייצר...ואחריי כמה זמן חזרו לייצר אותו... בתודה ירון... אני רוצה תשובה קצרה...ולא שיחיל פה מלחמת ספאם..
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-