מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד E8400 (3GHZ) ועוד יש לי OC ל3.6 עכשיו הCPUZ מראה משום מה 95% מהזמן רק 2.4 מתוך 3.6 ואני לא מבין למה.. פעם ב-זה קופץ ל3.6 מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע כי הועלתה כאן בעיית הרעש בלוחות הנ"ל בעבר ורציתי לדעת האם יש איזשהוא פיתרון לבעיית רעש הרקע המחריד הזה?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם המעבד amd athlon ii x3 435 מתאים ללוח אם MA770 UD3?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך לא תקין ורציתי לדעת אם יש לו און בורד כרטיס מסך שאני יוכל להפעיל מהביוס
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
פורסם הסבר ב-Inq על Microbuffers או "מיקרו-בלמים" (אני מקווה שזה תרגום מדויק). The AMD version as we understand it is really quite a bright idea, and may simplify the desktop/server ram situation quite a bit. That version of a microbuffer it is more or less the components of a registered DIMM (rDIMM), shrunken down to a single discrete chip. Add in some special sauce and a few more features, and there you have it. The interesting part is where they go, AMD will put one microbuffer between two DIMM slots, basically making each drive two DIMMs. This will effectively make each RAM channel support twice the number of DIMMs, allowing DDR3 to be a workable server solution. T…
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב חדש ואני מחכה ליציאת מעבדי הPenryn, אז ראיתי את המחירים האלה של הקוואד קורים הלאה: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 קודם כל המחשב הזה הולך להיות אצלי 3-5 שנים,למטרות משחקים,גרפיקה ושימוש ביתי גם(אממ אני עושה הרבה דברים במחשב אז אני ממש לא יכול להגיד שזה מחשב שמוקדש רק למשחקים), אז אני שם עין על שלושת המעבדים האלו: Q9550,Q9450,E8500, אז שמתי לב שהדואל קור הכי חזק עולה כמו הקוואד קור הכי חלש,אך השאלה אם הוא יתן ביצועים כמו של קואד קור Q9450(שצריך להוסיף רק עוד 100$ בשביל עוד 2 ליבות אבל כל אחת רצה ב2.66GHZ) ושיש הבדל של 200$ בשביל עוד 200MHZ בין הQ9550 לQ9450,ה200MHZ האלה,באמת יהיו הבדלים בביצועים בין שני המעבדים האלו? וב…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצאו מעבדי אטלון 64 לקהל הביבוני או "תקציבי" משהו בסגנון 100 דולר למעבד ולא 500..... מישהו יודע אם יש או תיהיה חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום איזה לוח אם כדאי בשביל סוקט 754, אשר יש בו אפשרות שליטה מלאה בערוצי PCI/IRQ ? והאם כדאי ללכת על VT800 כדי לקבל תאימות מלאה עם כרטיסי ATI? תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעדכן את הביוס בגלל שיש לי בעיה שהמחשב לא נכבה דיברתיי עם חבר הוא אומר שאתה צריך לעדכן את ה BIOS ... אבל כשאני מעדכן את הBIOS אני צריך דיסקט לפני העידכון לשים עליו נתונים הBIOS ואחרי העידכון להכניס את הנתונים .. או שזה פשוט יופיע לי הביוס בלי שום בעיה ...."אחרי העידכון"?
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום..... רציתי לדעת אם אפשר לחבר זיכרון של ג'יגה עם זיכרון של 256 מ"ב. האם זה לא יעשה בעיות? שתיהם באותו מהירות ואותו CL תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
P5QPRO http://tms.co.il/product/5648 P5Q http://tms.co.il/product/5647 מפרט כללי http://tms.co.il/preview/spec/kmbcqvj8 אכן מיועד OC, אחד אמר לי שה PRO עדיף...(CF , Raid קירור יותר טוב ומייצבי מתח) אני מעוניין לשמוע גם מומחים בנושא והאם הוא תומך ב DDR3 ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD AXP 1700 למחשב משני בבית (שמפעיל רק את תוכנת האימיול/BT)- המעבד הקודם נשרף. המעבד כבר משומש כמה שנים, והאחריות כמובן כבר פגה. בכמה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי E6400 עם לוח של אינטל 965GF 512MB TRANSCEND DDR II 667 כמובן שהמצב לא יכול להמשך ככה...אני מתכנן להוסיף עוד ג'יגה... השאלה איך לעשות את זה...יש לי 4 סלוטים ,3 פנויים...אני מחפש זיכרון שיעבוד כמו שצריך,תקציבי. השאלה שלי מה כדאי לקחת...הלוח שלי תומך ב DUAL CHANELL,אבל צריך בשביל זה 2 זיכרונות תואמים,ולא מסתבר שזה יעבוד עם 3...(ואולי אני טועה?) 1.מה עדיף? זיכרון אחד של 1GB או 2 של 512? 2.מה עדיף לקנות :kingston,kreton,gskill? או אם יש למישהו הצעה אחרת?
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שמשווים את המעבדים האלה? אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף החודש (ההיתי אמור לקנות לפני חודש אבל משכתי את זה עד ליציאת הקונרו) ואין לי תקציב להוציא על 6600 2,000 ש"ח. חשבתי לקנות את 6300 שהמחיר שלו דיי נוח (1,240 בזיגזאג) אבל אני לא יודע מה הביצועים שלו.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז אחרי שעזרתם לי לבחור את המעבד אני צריך גם קצת עזרה עם לוח האם: איזה לוח אם הכי מתאים למעבד Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W אני לא הולך להתקין כרטיס מסך נפרד מלוח אם. חשוב לי מאוד שיהיה הזול ביותר מבין הלוחות שקיימים, אבל עדיין שיהיה סביר מספיק לעשות את העבודה. אשמח אם תמליצו לי מבין הלוחות האלה מה הכי מתאים: ABIT NF-M2 nView NF430 6150 או FM058 FOXCONN 6100M2MA-RS2H או GIGABYTE GA-M61VME-S2 או Gigabyte GAM51GMS2G או GIGABYTE GA-M55S-S3 מק"ט 38415 אם יש לכם הצעות נוספות טובות ואולי גם זולות יותר- אני אשמח. (למחשב שמיועד לעבודה קשה ומאומצת של שעות, לשימוש באופיס, אינטרנט, הורדות באימיול וצפיה בסרטים).
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ההבדל המשמעותי היחיד בניהם הוא שהP35C-S3 בעל שני סלוטים של DDR3 1333MHz בנוסף ל4 סלוטים של DDR2 1066Mhz. ההבדל במחיר - 40ש"ח. לא משמעותי. מה כדאי? האם בעתיד ישמשו לי לטובה שני חיבורי הDDR3??
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכריזו על המעבד E7500 בסדרת ה C2D , שיצא ב 16 לינואר ויעלה 133$ דולר. כמה לדעתכם הוא יעלה פה? לינק : http://www.cpu3d.com/news/6670-1/intel-launch-c2d-e7500/story.html כפי שהבנתי היתרון היחידי הוא המהירות? (2.9GHZ) ? או גם במכפלה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם שלי 2 סלוטים של DDR ועוד 2 של SDRAM עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם וגם? יעני 2 כרטיסים של DDRAM של 256MB 333MHZ ועוד 2 כרטיסי זיכרון מסוג SDRAM אותו הדבר אם קיים? אגב בתוכנה everest רשום שזה 133 או 166 אבל כתוב על הכרטיס עצמו 333 מסוג PC2700 למי אני אמור להאמין?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בסגנון של 3DMARK אבל שתתן ציון לראם. יש כזה דבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולו גם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורר רציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ? או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותר אבל שיכלול גם את החלק התחתון עד 120 שקל בתודה כפיר
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-