מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מתי יצאו מעבדי אטלון 64 לקהל הביבוני או "תקציבי" משהו בסגנון 100 דולר למעבד ולא 500..... מישהו יודע אם יש או תיהיה חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום..... רציתי לדעת אם אפשר לחבר זיכרון של ג'יגה עם זיכרון של 256 מ"ב. האם זה לא יעשה בעיות? שתיהם באותו מהירות ואותו CL תודה
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מעבד AMD AXP 1700 למחשב משני בבית (שמפעיל רק את תוכנת האימיול/BT)- המעבד הקודם נשרף. המעבד כבר משומש כמה שנים, והאחריות כמובן כבר פגה. בכמה לקנות אותו?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח אם m2n-e עם מעבד amd 5600. המחשב לא מראה תצוגה ואין שום צפצופים. (רק אם אני מוציא כרטיס מסך או זכרונות ממקומם, יש צפצופים). החלפתי ללוח אם יותר ישן עם מעבד פנטיום4 והכל עובד בלי בעיה. אני רוצה לאתר את הבעיה ובהתאם להחליף את הרכיב שאינו עובד, אבל לא יודע מה הגורם לבעיה. אשמח אם תעזרו לי (וגם תמליצו לי בהתאם מה כדאי לקנות). תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שואוטוטו יש ירידת מחירים למעבדי אינטל... אחרי ההשקה של המעבדים שפועלים בבאס 800 ירדו מחירי ה 533 למישהו יש מושג בכמה ירד המעבד הבא 2.533 533 אני אשמח עם מישהו יוכל למצוא לי את הטבלה שמראה את ההעדכונים במחירים
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
AMD Athlon II X3 435 GA-770TA-UD3 2 זיכרונות של G SKILL 1333HZ בגודל 2GB 2 זיכרונות של PATRIOT 1333HZ בגודל 2GB סה"כ 8GB
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שמשווים את המעבדים האלה? אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף החודש (ההיתי אמור לקנות לפני חודש אבל משכתי את זה עד ליציאת הקונרו) ואין לי תקציב להוציא על 6600 2,000 ש"ח. חשבתי לקנות את 6300 שהמחיר שלו דיי נוח (1,240 בזיגזאג) אבל אני לא יודע מה הביצועים שלו.... תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם שלי 2 סלוטים של DDR ועוד 2 של SDRAM עכשיו, השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר גם וגם? יעני 2 כרטיסים של DDRAM של 256MB 333MHZ ועוד 2 כרטיסי זיכרון מסוג SDRAM אותו הדבר אם קיים? אגב בתוכנה everest רשום שזה 133 או 166 אבל כתוב על הכרטיס עצמו 333 מסוג PC2700 למי אני אמור להאמין?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אהלן חברים יש לי בעייה שהמתקן שמחזיק את המעבד שלי מדגם 478 נשבר כולו גם החלק התחתון שעל לוח האם וגם העליון שיושב על הברזל קירור ותופס את המאורר רציתי לדעת איפה ניתן למצוא סט שכזה ? וכמה הוא אמור לעלות ? או לקבל לינקים לחנויות שמוכרות סט יותר מתקדם משל אינטל הסטנדרטי ואיכותי יותר אבל שיכלול גם את החלק התחתון עד 120 שקל בתודה כפיר
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי שאלה... מה זה נכון שהלוח הזה תומך רק CrossFireX Gigabyte GA-MA790X-UD4 AM2-AM3, יחידות 1 ¤665 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1662 ועם הוא תומךCrossFireX אז אי אפשר להשים כרטיס של NVIDIA.?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סתכלו פה: http://www.boincstats.com/stats/host_cpu_stats.php?pr=sah&st=0∨=10 http://www.aceshardware.com/forums/read_post.jsp?id=120076557&forumid=1 1 AMD Athlon/Opteron CPU-model unknown 2 1,428.95 2 Intel® Xeon® CPU X5350 @ 2.66GHz 2 1,128.46 מה אתה חושב שזה? ברצלונה? מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37907 (נ.ב תזכרו שמעבדים הראשונים יבואו בתדרים של 2.1Ghz ו2.3GHz) אם זה באמת ברצלונה, זה פשוט מדהים
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת מתי יצאו מעבדי מרובע ליבה וכמה הם יעלו (בערך). ואם אפשר,מישהו יכול להגיד לי בכמה כסף זה יוריד את ה e6400 ואם אפשר עוד... כמה יעלה מעבד מרובע ליבה עוד חצי שנה וכמה יעלה בעוד חצי שנה e 6400 (אני יודע שאתם לא יודעים כמה זה יעלה במדויק אבל בערך בכמה כסף זה ירד...) תודה לעונים....
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227210#DetailSpecs את המערכת שלי אתם רואים בצד השאלה שלי האם אני מגזים מבהירות של הזכרונות כאילו האם המחשב שלי בכלל יכול להסתדר עם המהירות של הזכרונות *אני מתכנן OC עתידי*
-
- 10 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
-
במקביל לשינויים משמעותיים במערך ההנדסה של חברת הענק - אנו מקבלים עדויות עבור שינוי מראה נוסף במראה מעבדי ה-Core העתידיים עם תוספת של המותג Evo לכתבה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
או שצריך לקנות בנפרד? ויותר ספציפי: האם sempron 3200 מגיע עם משחה או שצריך לקנות אחת? ואם צריך לקנות אז מה מומלץ ואיפה לקנות?
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060825VL201.html שתי היצרניות SIS ו VIA צופות שיוכלו לספק יותר ערכות שבבים זולות למעבדי אינטל עקב יציאתה של ATI בהדרגה מהשוק של אינטל ב 2007.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! אח שלי עובד במוזיקה והוא צריך מחשב חזק שריץ תוכנות כמו CUBASE במהירות. המחשב לא יומהר בכלל אפילו לא בעתיד, ושהלוח אם יהיה בלי כרטיס מסך וכ.קול וכמובן שיהיה C2D עם תמיכה ב-PCI-E. תודה, דור לוי
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כאשר המחשב נדלק מופיע בצג C1 וכעבור מספר שניות מתחילה אזעקה והלוח מסרב לעלות לפי החוברת משמעות C1 זה בדיקת זיכרון, אם אני מוציא סטיק או מחליף את הזיכרון באחר לחלוטין הלוח מסרב להדליק את המחשב בכלל, אני כבר מתכוון להחזיר אותו ולקחת ABIT במקום או שלמישהו יש עצה? המעבד אשר מורכב הוא AMD XP-M 2600 וזיכרונות Kingmax PC3200 512mb X 2 והמחשב אינו באוברקלוק והביוס אופס מספר פעמים שלא עזרו.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-