עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by liordavid,

שאלה בכותרת... תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by naor-007,

שלום, האם הזיכרון הזה: http://www.corsair.com/en/vengeance-8gb-quad-channel-ddr3-memory-kit-cmz8gx3m4x1600c9.html יוכל להיכנס בלוח ג'יגבייט GA-H87-D3H, כשמותקן בו מוגן 3? תודה.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  3. כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  4. אני צריך עזרה בבחירת לוח אם שיתאים לצרכי, זהו המפרט שלי (ורק לוח אם חסר...) מעבד - Q660 זכרונות - 4GB DRII 800MHz מארז - Antec P180 כ. מסך - 8800GTX אני מאוד מתלבט בין שני לוחות האם המוזכרים, המחשב מיועד לגיימינג וגם לעבודה עם תוכנות גרפיות, ואני לא מתכוון לבצע אוברקלוקינג ולא (בעתיד הקרוב) לחבר עוד כרטיס מסך ב SLI. ה P5K זול ב 100 ש"ח מה Striker ועם צ'יפסט יותר טוב (P35) , אבל ה Striker משווק כאחד הלוחות היותר טובים שייוצרו, ואני פשוט לא יודע במי לבחור... ואגב, האם מישהו יודע אם יש הבדל מהותי בין ה Striker ל Striker extreme ואם כן מהו? (ההבדל במחיר, אגב, עומד על ~200שח) אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי, כבר חרשתי את כל האינטרנט ואני כבר מתחרפן, לא מצליח להיס…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ashbit_q,

הלך לי לוח אם של סוקט 1156 המעבד בסדר אבל אין עוד לוחות אם כאלה אז אם יש למשהו עצה מה לעשות אני אשמח לעזרה. במידה ואין אני מעוניין בלוח ומעבד חדש הכי זול וחזק היה לי מעבד I7 860 אז אולי לא אותו כוח אבל שאני לא ארגיש את הירידה חזק אני אשמח גם למידע על מעבדים של AMD והלוח שיהיה זבלללללל העיקר זול היה GIGABIT והלך לא מאמין לחברות טובות!!!!!!.

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  6. MotherBoard: ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) 566 ¤ עם כרטיס מסך פשוט ברמה של fx5200 או לקחת לוח אם עם כרטיס מסך משולב : ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 682.75 ¤ המחשב לא מיועד למשחקים והוא יהיה עם 512mb של זיכרון. אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס משולב במקרה הזה מה דעתכם??? מי יכול להציע לוח אם עם כרטיס מסך מובנה אשר כולל tv-out ???

• 3 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by T_pants,

אני מחפש כבר הרבה זמן זיכרון RDRAM במצב טוב, עדיף שנמכרים בזוגות (64*2, 128*2...), העדפה לסמסונג PC800 אז אם אתם מחפשים קונה לזיכרון RDRAM מיותר פשוט תפרסמו תגובה עם פרטים על הזיכרון שברשותכם... בתודה מראש ארז

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  8. Started by stardust,

אני לפני קניית מחשב חדש של AMD, ואני מתלבט איזה לקנות. פרט לצריכת האנרגיה האם יש איזה יתרון בקניית מעבד 65NM ? המעבד הכי חזק שמצאתי היה 4800 , מישהו יודע איפה אפשר לקנות את ה 5000 ?

• 14 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by חגי7,

אני רוצה להרכיב מחשב מבוסס על i7 860. באיזה לוח אם כדאי לי להשתמש? אני לא מתכוון לעשות OC (מעבר ל-TurboBoost שמגיע כסטנדרט), לא מתכוון לשחק במשהו רציני (כלומר כל כרטיסי המסך הכפולים וכד' לא רלוונטים), אבל כן מתכוון להשתמש ביישומים שיגרמו ל-CPU לעבוד הרבה וקשה (VM, עיבוד נתונים וכו'). אני גם רוצה שהטיפול במחשב יהיה קל - לוח מרווח שלא צריך אצבעות של ילד בן 5 בשביל להגיע לכל החורים שלו. וגם כמה שפחות מאווררים, כלומר לוח שיכול לעבוד עם קירור פסיבי על ה-chipset ועל שאר הרכיבים. כמו כן, כמובן לוח אמין מכל הכיוונים (חברה, אחריות, BIOS, רכיבים וכד'). על איזה לוח אתם ממליצים? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. שלום, ידידה שלי רוצה לשדרג עכשיו את המחשב שלה. היא מתכננת לנקות היום AMD Ryzen 1700X ואת הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350M-D3H-rev-10#kf והמחשבה היא לקנות את הזכרונות הללו: https://www.tms.co.il/c16g2666c16vl?sort=ps.price&order=ASC&category_id=10021 או הללו: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=101033&sort=ps.price&order=ASC&category_id=10021 אבל לא מצאתי אותם ברשימה של הזכרונות הנתמכים של הלוח. עכשיו, הבנתי ש- RYZEN עוד יותר רגישים לנושא הזה מאינטל באופן יחסי. למישהו כאן יש ניסיון עם הלוח\ז…

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. מכיר אותם כבר הרבה זמן אבל לא תופס מהם, וכיוון שבפורום פה יש חברה עם הרבה ידע וניסיון חשבתי לנסות את הסקר הראשון שלי. אז מה אלבאטרון שווים או לא? תוסיפו בהערות כל מה שאתם חושבים שרלוונטי. לי היה כרטיס מסך שלהם 6800GT שעבד סבבה - פרט למדבקה על גוף הקירור שהתקלפה לאט לאט

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  12. טוב חברסס... החלטתי שאני קונה עוד 512... ראיתי תאדאטא בקספ.. איך זה ? ותאמינו לי שהייתי לוקח תדדר500.. אבל שני הסטיקים האחרים שלי הם 400.. אז לא... לקחת תאדאטא 400 ? 490 שח.. מחיר סבבה ממש.. צודההה

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by XXbandXX,

היי חברה... רציתי לדעת אם הלוח אם הזה Gigabyte GA-MA790FXT-UD5P תומך את המעבד הזה AMD Phenom II X2 550?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  15. Started by moog,

מה אתם אומרים על הלוח החדש של ABIT? ;D

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  16. תראו כמה מופסטים יש לדבר הזה בהיקף שלו . אני ספרתי 20 לפחות הנה תמונה גדולה יותר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 704 צפיות
  17. האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by jambo7,

שלום עזרו לי להחליט איזה מהם יתן תוצאות טובות יותר אובר קלוק בקטנה ,אולי בעתיד לא קריטי מעבד q6600 לוח p45 זיכרון בנפח 4 gb או מעבד q6700 לוח p35 זיכרון2 gb או מעבד q9450 לוח p35 זיכרון 2 gb

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  19. Started by gerdamen,

שלום יש לי כמה שאלות על הביוס שלא מצאתי חומר באיטרנט (גם לא בויקפדיה) כמה יצרניות יש לביוס ומה שמם? כמה פקודות הביוס הראשון עשה וכמה כיום הוא עושה? מה מצפה מהביוס מבחינת הפיתוח שלו? חומר כזה לא מצאתי אם תוכלו להביא לי קצת חומר לקרוא אשמח מאוד.! תודה לכם אחלה פורום.. עמית

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by סל מיחזור,

המעבד הוא - INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT כרטוס המסך - GEFORCE 8800GTX 768MB איזה לוח אם הוא המתאים והמומלץ ביותר בעיניכם? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:12:53 תיקון טעות בקשר למעבד -Intel Core 2 Quad Q6600

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by DAVIDKI19,

מחפש לוח למעבד הנ"ל קירור יש לי כבר MUGEN 2 2100 דרישות ללוח 1.OC של 4.4-4.5 CF או SLI לא מתוכנן מתוכנן כרטיס מסך GTX 570 צריך גם המלצה לזכרונות 4*2 1600 מגה הרץ רצוי ממה שהבנתי צריך שתזמונים יהיו כמה שפחות 7-7-7-21 ?? או שזה לא משנה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by loli,

הי רציתי לשאול מה דעתכם -על איזה ציפסט לבסס את המחשב 945או 965 (שעולה פי 2) לא מתוכנן o.c המחשב בעיקר להורדות, סרטים וקצת משחקים חדשים

• 4 תגובות
    • 477 צפיות
  23. Started by yagelk,

אהלן, ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד I5 4570 קירור intel מקורי 8Gb RAM (2x4) לוח אם msi B85-D3H/ אני מעוניין: 1. להוסיף יותר זיכרון RAM. חשבתי להוסיף עוד 4 GB כי כשאני משתמש בVMWARE המחשב מגיע כמעט ל7.5. מה אומרים? בעיקרון זה מסודר על לוח האם בסלוט 1ו - 3. איפה להוסיף אם אוסיף? איך לסדר את זה? 2. אני תוהה לעמצי אם לא כדאי להחליף את הקירור לקירור יותר רציני. צריך לציין שלא נעשתה שום בדיקת מעלות של המעבד. סה"כ חשבתי להשקיע עוד כ400 ש"ח.

24. Started by RoverBoy,

עשיתי לפי ההוראות את מה שצריך...והיה רשום שלגשת למסך של הפרטים ולראות שאם זה נימצא בסביבות ה 800MH אז זה בסדר... שאני פוטח את המסך הזה (צורף קובץ) אז כל פעם הGH עולה או יורד.. זה אומר שהפונקציה עובדת? או שכדאי לבטל אותה? או שאפר להסביר מה היא עושה בדיוק הפונקציה הזאת? תודה לעונים [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 569 צפיות
  25. כי אני עוד מעט קונה זיכרון 1 gb ddr2 אז רק רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה בתחום

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.