מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
וכרטיס קול סביר רצוי(5.1) לוח זה אמור להכנס למארז של DVD ככה שהעדיפות היא ללוח MINI ATX הצעות כאלו ואחרות יתקלו בברכה.
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
זכרון SDRAM KVR133X72RC3L/1024 לאיזה מחשבים זה מתאים ? יש לי שניים ,י. יש לו ערך?
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
?? כותרת =]
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הייי כרגע מותקנים לי 2 זיכרונות של 2 גיגה במהירות 667 (4 גיגה ס"הכ) יש לי בצד 2 זיכרונות חד צדדים של 2 גיגה כל אחד במהירות 800 MZ, האם זה תקין , כך שיהיה לי 6 גיגה ראם בס"הכ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה (חוץ מלהחליף אותם ) והמליצו לי על שדרוג של 512 זיכרון (שזה מה שיש לי עכשיו) עם 400hz ואני לא יודע אם אני חייב שזה יהיה באותם הרצים כמו בזכרונות שיש לי עשיו בתוך המחשב (2 של 256) לא יודע מה לצלם אבל הבאתי צילום מהאוורסט של הזכרון והלוח אם http://img169.imageshack.us/img169/8147/mbwn2.png http://img48.imageshack.us/img48/687/z1ue8.png http://img48.imageshack.us/img48/4655/z2bc4.png שמתי לב בזאפ שרוב הזכרונות עולים בערך אותו דבר ורציתי לדעת איזה זיכרון לא רק יתאים למחשב אלא גם מה יתן את הביצועים הכי טובים ביחס למחיר אם אני כבר קונה משהו וטיפה משקיע.. תודה
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. (המעבד מופיע בצד ימין-במפרט) בגלל המעבדים החדשים שיוצאים לאינטל שווה להחליף אותו בקרוב? האם אחרי שהמעבדים שיוצאים השבוע מגיעים עוד מעבדים שיעשו שינוי ממש משמעותי? כי לפי מה שהבנתי המעבדים החדשים זה אותו מעבדים כמו קודם רק בתהליך ייצור שונה... תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש בערך רכשתי את המחשב (כפי שמופיע במפרט שלי) יחד עם המעבד Intel Core 2 Dou E6300. המעבד עלה לי בערך 1,000 ש"ח. היום אחרי ההורדת מחירים מחירו בערך 960 ש"ח, השאלה שלי היא: האם שווה לי להוסיף את ההפרש ולקחת מעבד מהסדרה החדשה ? (יש לי אפשרות כזאת בחנות שממנה רכשתי), לדוגמא: 1. להוסיף כ 150 ש"ח ע"מ לקחת את המעבד E6420 או 2. להוסיף כ 400 ש"ח ע"מ לקחת את המעבד E6600 תודה על התגובות והעצות.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך המלצה מקצועית לזכרונות לאוברקלוק,דגם ספציפי שעובד עם מתחים גבוהים,הבחירה הראשונה שלי היתה G.SKILL HZ אבל לא ניתן להשיג אותם בכלל בארץ נכון לעכשיו כי יש לחברה מחסור בצ'יפים ואין צפי בכלל. א.האם יש זכרונות נוספים שהם בעצם צ'יפ MD9? ב.על איזה זכרונות ללכת? נ.ב אני צריך להגיע איתם ל900-950MHZ יציב. תודה לעוזרים, גיא
-
- 13 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חבר שלי רוצה להוסיף זכרון ללוח הנ"ל, הוא מריץ XP עם 256 מגה נכון להיום. איזה זכרון מתאים? (לא מצאתי SPEC של הלוח, אולי מומחי הפורום יוכלו לעזור). תודה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256MB במהירות 333MHZ ואני רוצה להוסיף עוד השאלה האם אני יכול להוסיף במהירות 400MHZ (הלוח תומך). או שאולי עדיף לקנות הכל 400 ולהוציא את ה333?
-
אני על אולפן ויש לי מחשב עם לוח Z77UD3 מעבד I7 6 גיגה רם ואני מתלבט עם לאחליף את הלוח שלי ל ג'יגה בייט שוב מדגם ga-z77x-ud5h אני מדגיש למחב אודיו לאולפן. חשוב לי לדעת עם אני עושה צעד נכון המחשב משמש לאודיו ווידאו. כרטיס מסך רדיון HD6960 זה ממש דחוף לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היום ראיתי סרטון ביוטיוב שם שמו מחשב באקוריום מלא שמן מינרלי והוא עבד!!!! איך זה יכול להיות אני לא מבין.... למשהו יש את התשובה? מי שלא מוצא שיכתוב Mineral Oil Submerged Computer בחיפוש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איזה לוח עדיף מכל הבחינות? מבחינת המחיר המחיר זהה ככה שזה לא משנה...
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם רכשתי חלקים למחשב מעבד E 6300 ולוח רציתי גי'גה בייט 945P-S3 אבל לא הגיע בהזמנה בקיצור לקחתי במקומו לוח לאחר מבט באינטרנט ASUS P5LD2 SE לאחר הרכבה וכו' בהדלקת המחשב אין שום תצוגה במסך אין ביפ (בקורת ) מאווררים עובדים +דיסק קשיח .ולפעמים שוב בהדלקה המאווררים עובדים 3-5 שניות והכל נכבה הבנתי שיש בעיית תאימות למעבד ,קראתי באתר אסוס שיש תאימות מעידכון ביוס 316 כאשר עכשיו הוא 209 הבאתי מעבד חדש זמני כדי לבצע עדכון ביוס אז הכל נידלק טוב בצעתי עידכון ביוס ואז החזרתי את הקונרו ושוב אותו בעייה לא עזר,בקיצור מבדיקה מעמיקה יותר קראתי שרשום תמיכה בקונרו מ-PCB R 2.0 .. אז קודם מה זה ה PCB ואיפא אני מוצא אותו אולי גירסת דגם משופר ביצור ?
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את הזיכרונות הכי זולים לשני סטיקים של 1G (1G*2) DDR2 667/800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אממ אני קונה מנועה מחשבים מחשב ואני מתלבט בין הזכרונות זה פשוט הורג אותי.. אני רציתי לקנות את ה-OCZ PC3200 400mhz rev 2.0 platinium 2-2-2-5 או את ה-OCZ Gold PC3200 400mhz 2-2-2-5 BH-5 עכשיו אני לא יודע מה עדיף למשחקים... כי אני גיימר... ולא אוברקלוקר אבל בעתיד אני בטוח יעשה אוברקלוק... אממ אמרו לי לקחת את ה-GeIL 2gb Dual channel value אבל המחיר שם 3200 מזה צריך להיות זה אמור לעלות בכלל 1500 מקסימום טוב אז תגידו לי מה לעשות מה עדיף לי לקנות למשחקים...
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-