מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהסידרה X700 ולפי מה שהבנתי הכרטיס מגיע רק בהתקן של PCI-E... יש לי לוח מבוסס nf2 השאלה היא האם הלוח יתמוך בכרטיס?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השאלה בכותר אני יודע שזה דמיוני, אבל הכל יכול להיות תודה, swg
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בחברה שאני עובד בה צריך לשדרג זיכרון בלא מעט מחשבים... סוגי הזיכרון במחשבים לא תואמים... חלק SDRAM, חלק DDR... יש איזו תוכנה שתיתן לי אינדיקציה לגבי סוג הזיכרון שצריך לקנות לכל מחשב? המון תודה.
-
אני מתעתד לקנות מחדש חדש בקרוב. אני רוצה לכלול בתוכו את ה-Q6600 (אין לי צורך במרובעים החדשים מאחר ואין לו צורך ב-SSE4 ואני בכל מקרה לחוץ בכסף) השימושים בעיקר משרדיים "כבדים" אם אפשר לקרוא לזה ככה. בכל אופן,אני לא מעודכן לגבי זה אבל צפויה ירידת מחיר בקרוב בגלל יציאת המעבדים החדשים? אשמח לעוד הערות לגבי העיתוי ולגבי כל מה שיש לכם להציע
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר של ג'יגהבייט את היוטיליטי שמעדכן ביוס דרך הווינדואס . הלכתי לפי ההוראות בדיוק . הכלי לא איתר עדכונים לבד לכן הורדתי עדכון מהאתר ועדכנתי באמצעות הקובץ שירד . עשיתי בוט --> אין בוט !!! יש משהו לעשות ??? הלך הלוח ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חבר ספר לי שקרא איפשהו שע"י עדכון הביוס ללוח הנ"ל ניתן להתקין בו את מעבדי אינטל החדשים Core 2 Duo . האם מישהו יודע על זה משהו והאם זה בכלל אפשרי ? למרות ששניהם זה סוקט 775 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את המעבד AMD phenom II X4 955\965. איזה לוח אם מתאים לו ? עדיין לא החלטתי אם בעתיד אני ירצה לבצע OC. לכן, תציעו לי בבקשה לוח אם אחד שמתאים ל-OC ולוח אם שני שלא מתאים ואני מבקש שהמחיר יהיה הכי נמוך ביחס למטרות שלו תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני פותח את הנושא הזה בשביל חבר. הוא מעוניין לקנות את כרטיס המסך Radeon HD 5770, זיכרון 2GB, וזיכרון קשיח של טרה ווהוא רצה לדעם האם המעבד ולוח האם שלו יוכלו לעמוד בזה ולא יהוו צוור בקבוק... מעבד: Intel pentium D 945 לוח אם: MSI MS-7173 בתודה מראש, שניר.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ומה בדיוק להתקין חוץ מה-NFORCE 3 ? (כרטיס קול יש לי לא OB) http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=607&kind=1 ועוד משהו זה איזה תוכנה למדידית טמפ' עדיף לי להוריד או שיש לי משהו שבא עם הלוח?
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי לוח אסוס שלפי המפרט שלו fsb=533 /400 mhz הלוח תומך בזכרון ddr 333. אודה לכם את תסבירו לי מהו בדיוק ה - fsb והמהירות המתייחסת אליו ויש לי כמה שאלות: האם שלוח שלי תומך עד ל - fsb 533mhz ? אם כן - מה הטעם בכך אם הלוח תומך בזכרון של עד 333mhz - האם זה לא מאט בעצם את הלוח למהירות של 333mhz או שאני מבלבל בין הדברים? תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר למשהו שרוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD .. הוא רק רוצה לדעת איזה מעבד עדיף ?Athlon64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2 גיגה הרץ, 2 מגה קאש ?Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2.4 גיגה הרץ, 1 מגה קאש איזה עדיף מבין שניהם ..והאם אלה מעבדים טובים תודה לעוזרים ..
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני מוצא מפרטים של מחשבים ניידים חדשים המגיעים עם מעבד T2250. המעבד בתדר 1.73 MHZ , וכביכול אמור להיות מהיר יותר מה T2300 בתדר 1.66 בקיצור, איפה פה הקטצ'? אני מתכוון לרכוש נייד בשבוע הקרוב ואשמח לתשובה. תודה!
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום, בעזרתכם, לוח חדש ABIT NF7 עם כרטיס רשת וכרטיס קול עליו. המוכר בחנות אמר לי שאם אני רוצה לשדרג את הדרייבר של הכרטיס קול, להשיג דרייבר של Realtek. קצת הסתבכתי בגוגל ולכן אני פונה ומבקש את עזרתכם, איפה יש דרייבר של רילטק לכרטיס קול המובנה שעל הלוח הנ"ל? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני על אולפן ויש לי מחשב עם לוח Z77UD3 מעבד I7 6 גיגה רם ואני מתלבט עם לאחליף את הלוח שלי ל ג'יגה בייט שוב מדגם ga-z77x-ud5h אני מדגיש למחב אודיו לאולפן. חשוב לי לדעת עם אני עושה צעד נכון המחשב משמש לאודיו ווידאו. כרטיס מסך רדיון HD6960 זה ממש דחוף לי . תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם למעבד פנטיום 4 שהנתונים שלו הם : 3ghz / 512 / 800 האם צריך שכל הרכיבים שלו כמו לוח אם וזיכרונות יעבדו על תדר 800? או שהזכרונות והלוח אם יכולים להיות יותר? למשל 1066 או 1300? תודה (ואם אפשר המלצה ללוח אם זול שיתאים לו..)
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר מספר שבועות אני רוצה לקנות מחשב. אבל יש לי התלבטות בין לחכות ל AMD 939 שיהיה נפוץ ונתמך יותר, או לקנות את ה 745 הנפוץ יותר. אני אודה לכם אם בבקשה תייעצו לי בנושא - לקנות עכשיו או לחכות קצת, וכמה זה קצת ??? בנוסף, אני אשמח מאוד אם מישהו ירשום מה היתרונות ב 939 שמגיע עכשיו לבין ה 745, הבדלי מחירים, טמפרטורות, והאם בכלל כדאי לקנות, ומתי ? תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
פשוט לחבר שלי היה מלא בעיות וזה הלוח אם והוא מחפש חדש.. זה הלוח אם בטוח ממ משהו במחיר סביר.... אתם יודעים 400+- תודה לא ל OC או משהו לא משומש.. חדש כמובן! מממ ותביאו דגם או משהו כי הוא לא יקנה את זה בחנות ONLINE
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא ברור באיזה מהמעבדים החדשים הוא תומך ובאיזה לא! כיום הוא על D920, השאלה מה מתאים לו עוד כיום, והאם יש תמיכה במהירות באס של 1333.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 688 צפיות
-