עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה בכותרת. מישהו יכול לתת לי מבחני ביצועים שמשווים את המעבדים האלה? אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסוף החודש (ההיתי אמור לקנות לפני חודש אבל משכתי את זה עד ליציאת הקונרו) ואין לי תקציב להוציא על 6600 2,000 ש"ח. חשבתי לקנות את 6300 שהמחיר שלו דיי נוח (1,240 בזיגזאג) אבל אני לא יודע מה הביצועים שלו.... תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. מזה בכלל פזות בלוח, טכנולוגיה חדשה?! מה נותן לי במערכת מספר פזות גבוה או נמןך.. תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם. יחש לי חבר שלא מבין במחשבים, ואתם יודעים, המקרה רגיל, המחשב מיועד למשחקים והוא חושב שאינטל יותר טוב. אז אתם יכולים להביא לי הרבה קישור לבאנצ'מרקים בין מעבדי איאמדי 64 לאינטל, במשחקים כבדים? ואם אפשר אז גם בתוכנות כבדות וקידודים, שם אמור להיות לאינטל יתרון. בבקשה תביאו כמה שיותר באנצ'מרקים, תודה. שאולי

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by DarkeyE,

שלום , יש לי 2GB של twinmos 800mhz ואני רואה שהם פועלים רק על 667 , איך אני מעלה אותם ל 800 ?!#@ תודה על התגובות

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  5. אני ירגיש הבדל בין 2 ג'יגה זיכרון ראם של 667 מגהרץ DDR2 לבין 4 ג'יגה זיכרון ראם של 1066 מגהרץ DDR3 ? רציתי לדעת אם יהיה הבדל משמעותי ואיך זה ישפיע על הביצועים ? תודה

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  6. אני גיימר די מתקדם אבל אני לי כסף לכל החלקים היתי מחליף תכרטיס מסך רק אבל זה דופק לי הכל כי אני לא רוצה לקנות כרטיס לאפיק AGP אז אני צריך לוח אם חדש ובגלל זה גם מעבד טוב לא משנה אני צריך שתמליצו לי בבקשה משהו זול שיהיה לו אפיק PCIe X16 לוח מחברה טובה אני משחק בהרבה משחקים אז זה קצת יכול להיות בעיה אבל אני מקווה שתמליצו לי על משהו טוב . תודה לכל הממליצים והעוזרים.

7. Started by tibia,

אני מתלבט מה לקנות ... אני רוצה לוח ל pcie לא יקר ורציתי לשאול אם אני ירגיש את הבדלים בין הלוחות האלה ?VNF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E ל gigbyte k8nf תודה לכולם

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by pit18,

זהו המפרט של המחשב שלי שקניתי לפני כשנה וחצי : AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory אני צריך המלצה לזיכרון של כ512 MB במחיר של בסביבות 300-400 ש"ח שיהיה תואם למחשב שלי ויעבוד איתו טוב ... מצאתי את זה ... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=305667 הוא יתאים לי ?? או שיש משהו יותר טוב ??

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. אהלן, מצאתי את זה באינטרנט, מסתבר שזה ידוע כבר כמה שבועות: Intel announced a new revision (stepping G0) of the Core 2 Quad Q6600 processor. Compared to the stepping B3, the CPUID changes from 06F7 to 06FB, the S-Spec from SL9UM to SLACR but most of all the TDP is reduced from 105 to 95 Watts. לי זה נשמע כמו בדיוק מה שה Q6600 צריך בשביל להעלות אותו ליכולות OC טובות מאד מהמצב הבינוני שהוא מצוי בו כרגע. אבל אני לא מוצא את זה בארץ, החנויות שמספיק ישרות בשביל לתת לינק למוצר, נותנות לינק לSL9UM, שזה הstepping הישן והאחרות לא מציינות כלום - אני מניח שזה אומר שגם הן עובדות עם ה stepping הישן. אז מישהו יודע מה קורה עם זה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  10. מפתחת השבבים לא ממהרת לוותר על ליבות ה-Zen 2 שלה ומוצאת להן שימוש עדכני ברמות מחיר עממיות יותר, בשילוב עם ליבות גראפיות מודרניותלכתבה

11. ^^ אני רק יודע שהצפוני אמור לקבל 1.5V ..אך אני לא יודע איפה אפשר לראות כמה הוא מקבל באמת. יש כזאת תוכנה? חוץ מEVEREST כי שם זה לא מראה. -נחום.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Red-AnGel,

שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. לוחות אם P55 וזכרונות DDR3 בשני סטיקים-למישהו יש מושג על כמה יעמדו לאחר יציאת i5? אני לא מדבר על אלה שקונים בשוק, וגם לא על אלה שמשתמשים באליפויות העולם באוברקלוק.. משהו באמצע, ממוצע..

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by Kolshamen,

לוח מפנדה לסוקט 1156 GA-P55-UD3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3164&ProductName=GA-P55-UD3 רשום רק 1333 ואז 2200??

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by lipa,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=2010

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  16. יש לי לוח ABIT AN7 עם: 2X256mb 400MHZ DDR השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף בסלוט השלישי זכרון נוסף של 256MB אבל המהירות שלו היא לא 400MHZ אלא 266MHZ

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  17. Started by Chymes,

עד 1,000 ש"ח. סוקט 939.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by lmlm,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208159,00.html

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by maji3,

להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Lmagus,

שלום, אני צריך המלצה על מעבד שטוב למשחקים, חשבתי על E6600 אבל הציעו לי אופציה זולה יותר של AMD: X2 5600/ X2 6000, מה דעתכם? מה יותר טוב לקנות?

• 14 תגובות
    • 674 צפיות
  21. תמונה אחת שווה.......

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  22. אני מחפש זיכרונות bh5 והציעו לי את הזיכרונות האלה: CORSAIR DDR 3200LL PLATINUM 2X512MB TWINX קישור : http://www.corsair.com/corsair/products/specs/twinx1024-3200ll.pdf האם אלה bh5\6? תודות, נדב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  23. יש לי מעבד AMD ATHLON 64 3500 S939 ספק ג'נרי 400W לוח אם של גיגה בייט GA-K8NMF-9 קירור של טרמלטייק ללא OC ועוד 3 מאווררים לאוורר המארז והלוח אם... פתחתי את שתי התוכנות everest ו sandra וקיבלתי תוצאות שונות לחלוטין בקשר לטמפרטורות ואני מודאג בקשר למתחים לא נראה לי שהספק מותאם לזה... ולמה הRPM תמיד אותו דבר? קבלו את ההבדלים: בסנדרה 2005 sr3 באוורסט 2006 האחרון שיצא:

• 14 תגובות
    • 674 צפיות
  24. שלום לכולם, קראתי באינטרנט ביקורות ישנות על Dual Channel Ram ושאין הרבה הפרש ביצועים בין שני סטיקים לסטיק אחד. עבור מחשב לשימוש משרדי אני מניח שבאמת אין צורך ביותר מ1GB Ram נכון ? אפילו אם יש 20 חלונות של office או אינטרנט פתוחים זה לא יגיע איפלו קרוב ל1GB נכון ? עבור מחשב כזה, האם שווה לשלם יותר ולקנות שני סטיקים של 512 ? שיפור הביצועים כתוצאה מה Dual Channel שווה משהו ? בתודה מראש, מייק.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by PhP dUdE,

מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D

• 9 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים