מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני עובד כיום על המחשב הבא: pentium® 4 CPU 2.40GHz 256 (RAM (sdram ואני יכול לעבור למחשב הזה: AMD Athlon XP 1500+ 512 (RAM (ddr (השימוש במחשב הוא בעיקר גלישה ופוטושופ)
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ראיתי שלאחרונה ישנם לוחות אם מבוססי צ'יפסט של אינטל (כדוגמת GA-965P-DS4 של Gigabyte) שיש בהם 2 PCI-E. אני מניח שללוח אין תמיכה בSLI או CrossFire, אז בשביל מה שניים?
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים ואינטרנט. התקציב שלי למעבד הוא בערך 1000-1200, אז האם שווה לי לקנות את ה-AMD 64 BIT 3200? וגם, איזה לוח אם עדיף לקנות? כי ממה שהבנתי עדיף שיהיה NFORCE 4 ו-SATA 2 ושל חברת GYGABITE או ASUS. ויש המון לוחות אם כאלה, אז מה עדיף לי לבחור? (אני קונה ב-KSP).
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אין לי כרגע לוח אז אמרו לי לשים בינתיים את המעבד בתוך נייר מקופל, זה לא יפגע במעבד נכון?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
איפה ניתן למצוא את הזיכרונות הכי זולים לשני סטיקים של 1G (1G*2) DDR2 667/800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...
-
- 12 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לילה טוב . אני מחפש לוח-אם זול יחסית , ומצטיין כמה שיותר ב OC ל AM2 . בפני עומדות מס' אפשרויות - INFINITY NF-M2 סביבות 500 ש"ח . INFINITY NF ULTRAII-M2 סביבות 580 ש"ח . החסרונות של הלוחות זה חוסר התמיכה ב 800Mhz , והצ'יפסט המיושן יחסית . מישהו חושב אחרת ? לוחות אחרים יותר טובים ? # מה לגביי סדרת nForce550 ? קראתי עליהם ביקורות לא מחמיאות בקשר ל OC . # האם הכרחי להגדיל את התקציב ולהכניס את ה- Asus M2N-E ע"מ לקבל ביצועים נורמליים תחת OC ? תודה רבה וליל מנוחה .
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המחשב שלי פנטיום 4 1.8 @ 2.4 512 ddr 333 asus p4533-e geforce 4 mx
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש הבדל בין הביצועים בין שני המעבדים אם המטרה העיקרית שלי היא משחקים.. עוד שאלה, האם הלוח אם הזה: GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a מתאים למעבד של AMD?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
1 gb של זיכרונות cl.3 או 512 של cl2.5 למשחקים.אני שואל זאת כי יש לי פה שני זיכרונות אחד של cl3 ואחד של 2.5האם מומלץ לחבר את שניהם ואני יקבל 1 ג'גה? או רק את ה2.5 ואני יקבל 512
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
סתם הסתובבתי ברשת ומצאתי את הלוח הזה: אז השאלה שלי היא: הם ניתן לקחת את הלוח הזה ולשים לו 2GB זכרון ואז כל כמה חודשים להוסיף עוד.. כנל לגבי כ.מסך (יש 4 כניסות).. וכנל מעבד.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הייתי מעוניין בהמלצות אם ידוע לכם על לוחות אם עם 2 תושבות 754, אשר מאפשרות לעבוד בצורה דואלית (או לא? o_O) ערב טוב
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות עדכון בביוס ללוח שלי מדגם GA-EP35-DS3R rev 2.1 הבנתי שיש תוכנה בשם bios@ שבעצם מעדכנת אוטומטית את הביוס.. איך בדיוק היא עובדת ? בנוסף,מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון ביוס האחרון של הדגם הנ"ל ולהסביר לי בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ? חשוב לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה עדכון ביוס ושאין ברשותי כונן פלופי. מצורפת תמונה של הגירסה האחרונה של הביוס: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני כרגע מחפש את הגדרות האוברקלוק הכי טובות שאני יכול להוציא עם הקירור הנוכחי ולמרות שחשבתי שאני מבין מספיק בנושא פתאום צצה לי שאלה: יש לי פנטיום 4 שעובד על באס 533 מה"צ בלוח שתומך ב-800 מה"צ. אם אני מעלה מהירות ה-FSB מעל ל-533 שהמעבד תומך בו האם צריך לשים קירור גם לצ'יפסט (אני יודע שזה רעיון טוב בכל מקרה, אבל בואו לא נסטה מהנושא) או לא? כלומר, האם הבאס שהמעבד תומך בו משפיע על כל הלוח או שאם הלוח תומך ביותר אז לא צריך כי הוא כביכול רץ לאט יותר?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מעבד AMD 64 2800, והרכבתי אותו על Abit KV8 Pro K8T800 Via Chipset. מאחר ולא היה ביידי יותר מדי כסף, קניתי סטייק זיכרון אחד בלבד של 256 מגה של A-Data מKSP. עכשיו, ברצוני להגדיל את הזיכרון. מאחר ואני מריץ AMD, אני מניח שאין יתרונות ב Dual Memory, ככה שחשבתי לקנות סטייק נוסף של 512 מגה של A-Data שוב, מ - KSP. שהתקשרתי להזמין, הם שאלו אם אני בטוח ששתי הסטיקים יעבדו ביחד. בדקתי את העסק באינטרנט ולא בדיוק מצאתי איזכור למידע כזה. האם ישנה סיבה כולשהי שהזיכרונות לא יעבדו ביחד (למרות שהם מאותה חברה, ולכן אני מניח שה Cas Latency שלהם זהה .. ) ? או שאולי ליתר ביטחון כדי ללכת על 256 מאותו סוג (למרות שאני משחק הרבה ).
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
המעבד שלי 1.7 P4 רץ על לוח INTEL. המחשב עסוק מאד - אפליקציות סאונד. ברגיעה אני רואה ב intel active monitor: System Fan 1 Current Value 4,388 Processor Zone Current Value 52 Upper Threshold 76 System Zone 1 Current Value 47 Upper Threshold 55 השאלות הן : 1. האם ע"י קירור אני אקבל ביצועים טיבים יותר ? במה זה יתבטא ? 2. אין לי שום בעיות יציבות האם שווה להשקיע בקירור ? 3. בכמה מעלות קירור אוויר - סטייל זלמן - יקרר ? 4. האם לא שווה פשוט לקנות מעבד חדש ? שאלת OFF TPOIC 5. איך ניתן לדעת אם מעבד חדש ישפר את הביצועים ובכמה ? חוצמזה (מת על המלה הזאת) ... יש לי : Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-wa…
-
- 10 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין להחליף את הלוח-אם במחשב שלי, וזאת בגלל שהוא "קצת" דפוק. לא נותן להתקין כרטיס מסך נורמלי, מקרטע וכדומה... המפרט של המחשב הוא : P IV 2 GHz socket 478 זכרון SDRAM אם אני לא טועה. כרטיס מסך Raedon 9250 שלא מותקן בגלל הלוח-אם הדפוק כרטיס קול Creative SB live 1024 כרטיס רשת איזה כרטיס מבין הבאים הכי יתאים למחשב שלי? 316.52 ש"ח $63.07 P4S8X-MX לוח אם ATX,סט רכיבים SIS,תמיכה בזכרונות DDR400, תושבת S478 , חיבורי SATA,AGPX8,LAN וכרטיס קול 6 ערוצים ASUS 420.16 ש"ח $83.72 P4P800S-SE לוח אם ATX, סט רכיבים אינטל 848P, תומך DDR400, תושבת S478, כ.קול/רשת/AGPX8/SATA/800MHZ, תומך HT ASUS 425.93 ש"ח $84.87 P4S800 לוח אם ATX, סט רכיבים SIS, תומך DDR400, תושבת S…
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן מחשב חדש ואני מחכה ליציאת מעבדי הPenryn, אז ראיתי את המחירים האלה של הקוואד קורים הלאה: http://www.tcmagazine.com/comments.php?shownews=16193&catid=2 קודם כל המחשב הזה הולך להיות אצלי 3-5 שנים,למטרות משחקים,גרפיקה ושימוש ביתי גם(אממ אני עושה הרבה דברים במחשב אז אני ממש לא יכול להגיד שזה מחשב שמוקדש רק למשחקים), אז אני שם עין על שלושת המעבדים האלו: Q9550,Q9450,E8500, אז שמתי לב שהדואל קור הכי חזק עולה כמו הקוואד קור הכי חלש,אך השאלה אם הוא יתן ביצועים כמו של קואד קור Q9450(שצריך להוסיף רק עוד 100$ בשביל עוד 2 ליבות אבל כל אחת רצה ב2.66GHZ) ושיש הבדל של 200$ בשביל עוד 200MHZ בין הQ9550 לQ9450,ה200MHZ האלה,באמת יהיו הבדלים בביצועים בין שני המעבדים האלו? וב…
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
700 שקל במזומן לPQI טורבו 1 ג'יגה 667 זה יקר? יש חנות אחת בבאר שבע שמוכרת אותו ואני לא רוצה להזמין באינטרנט איך המחיר מוגזם? אל תביאו לי חברות אחרות למה אני צריך רק תחברה הזאת כי יש לי כבר 1 ג'יגה שלהם ואני צריך עוד אחד שיהיה לי דואל
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מה יותר כדאי מהשניים??? כי לפי המחירים שאני ראיתי ה pc3200 עולה קצת יותר ( ה hight end memory sticks)
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-