עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ראיתי את הסרטון הזה: הוא משווה בין P4 ל ATHLON ורואים שם שכל המעבדים של אינטל שורדים, וכל המעבדים של AMD נשרפים זה נכון גם למעבדים של היום? כי זה שיקול בקנייה (איזה מעבד יותר אמין במקרה של תקלה בקרור, מעבד לא אמור להישרף אם במקרה נתקע לך המאורר).

• 34 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by FatalElement,

שלום לפני שנתיים קניתי מחשב והלך לי הזכרונות היו לי זיכרונות של crosair 2 ג'יגה2X דואל צ'נל עכשיו אני צריך שתמליצו לי על זיכרונות שיתאימו למפרט הבאה: DFI INFINITY SLI 939 MB מעבד AMD 3800X2 אני חושב לקנות זכרונות של 4 ג'יגה בדואל צ'אנל...על איזה אתם ממליצים ? ואיזה יתאימו לי ללוח אם? תלודה

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by mgs_foxhound,

היי, אני חדש בפורום. רציתי לשאול מה דעתכם על הדגם הבא: ‏512Mb 400MHz Corsair (CMX) CL2‎ תנו חוות דעת. אני אשמח אם יש לכם המלצות לזכרונות אחרים שיותר נראה לכם כדאיים. תודה רבה מראש.

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Y-T-M,

היי הלך לי הלוח במחשב ישן היה צ'יפסט P965 . הבנתי שעדיין מוכרים במחירים זעומים לוחות צ'יפסט G41 שתומכות במעבד שלי E6300 אך תומכים בזכרונות DDR3 כאשר לי יש DDR2. ניתן להתקין על לוח שתומך זכרונות DDR3 סטיקים של DDR2 .הפינים זהים בשני הסטיקים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  5. Started by mosmos,

אני מתלבט בין 3 לוחות, איזה כדאי לקנות? Gigabyte 8i945pg או Asus p5ld2 או Msi 945p platinum ?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  6. Started by Ac-Boy,

אני רק יודע שזה ראשי תיבות של FRON SIDE BUS.. ועוד קצת אבל אשמח אם מישהו יסביר לי על זה יותר D: וכן, חיפשתי בנעוץ ובאמת שלא מצאתי ואם יש שם תוכלו לעשות לי או העתק הדבק בבקשה או שתפנו אותי לאיזה מס' תגובה זה נכתב.. תודה ענקית מראש =]

• 11 תגובות
    • 989 צפיות
  7. (אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  8. Started by Headspin,

מה כדאי יותר ? אנחנו רוצים לבנות שרת שהולך לחווץ שרתים. רציתי לדעת איפה אפשר להשיג בארץ לוחוץ אם לשרתים האלה ומארזי U1? ואיזה מעבדים ממולצים לשרת ? רצוי DUAL CORE...ואיזה לוחות?

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by babu,

ASUS P5KC GIGABYTE P35 DS4 מה יותר טוב ? כעיקרון למפרט הזה E4500 8800GT CROSAIR VX450 OCZ 2GB CL4

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. שלום, יש שני לוחות שאני מנסה להשוות. התחלתי יפה מאוד, אבל אחרי הטור של הSTORAGE, הכל כבר התחיל להתחרבש... ECS G31T-M7 s775 1333Mhz, Intel G31, 2xDDRII 800, VGA, PCI-E, HDAudio http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=897&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 CPU LGA775 socket for latest Intel® Core 2 Quad/Core 2 Duo / Pentium Dual-core (E21xx series)/Celeron 4xx processors FSB 1333/1066 MHz CHIPSET Intel® G31 & ICH7 North Bridge: Intel® G31 South Bridge: Intel® ICH7 GRAPHICS Integrated Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (GMA3100) MEMORY Dual-channel DDR2 memory architectur…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. מעבד Octa-Core (מעבד בעל 8 ליבות) של AMD-ATi ריבוי הליבות במעבדים הראשיים היא המצאה שדחפה ותמשיך לדחוף את הסטנדרטים של הביצועים כלפי מעלה. יכולת העיבוד המקבילי של מעבדים מרובי ליבות יעילה ביותר עבור משתמשים שמרבים להשתמש בכמה תוכנות כבדות בבת אחת או לתוכנות אשר מנצלות את ריבוי הליבות לצורך הפקת ביצועים טובים יותר. מעבדים בעלי שתי ליבות עיבוד כבר נפוצים מאוד (מעבדים כגון Athlon X2, Pentium D ו-Core 2 Duo) ואף מעבדים בעלי 4 ליבות מתחילים לכנס אל השוק, אך כנראה זה לא מספיק. כבר במחצית הראשונה של השנה הבאה AMD מתכוונת להוציא לשוק את המעבד-Shangai, מעבד המבוסס על שיפור מיקרוארכיטקטורת ה-K10 ומיוצר בטכנולוגיית ייצור של 45NM. נפח זיכרון ה-Cache L3 ומהירות השעון של המעבד יוגדלו.…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני צריך המלצה על זכרונות שאני מעוניין לקנות אני רוצה אותם בנפח של 2 ג'יג'ה (גם בגלל המערכת הפעלה הבאה).. והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל.. המפרט שלי: מעבד + amd athlon 64 3200 512 mb זיכרון קיים לוח אם asus a8n sli delux כל הצעה ששתכוון אותי בקניה ובסוג הזכרונות תתקבל בברכה...

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  13. Started by WhiteTigerK,

שלום לכם, בשבוע הקרוב אני מתכנן קניה של מחשב חדש, ובהתחלה הייתי סגור על הלוח 965P-DS3 של GIGABYTE. לאחר זמן מה ראיתי שיש 2 דגמים נוספים של אותו לוח - revision 2.0 ו-revision 3.3. לפי ההשוואה שלי בין 3 הדגמים, ולפי מה שקראתי בפורום הזה, אין הבדלים משמעותיים בין הלוחות, מלבד שינוי בדגם כרטיס הקול, והיכולת של ה-revision 3.3 לתמוך במעבדים של 1333Mhz (מה שגם אמור להתקבל ע"י עדכון ביוס ?). אני מתכנן קניה ב-KSP ולהם יש רק את דגם ה-revision 1.0 או ה-revision 2.0 כאשר ההבדל במחיר ביניהם עומד על 130 שקל בערך, שזה לא מעט כסף בשביל רכיב בודד - לגביי ה-revision 3.3 נאמר לי שכרגע הם לא מתכננים למכור אותו אלא רק את 2 הדגמים 1.0 ו-2.0. האם יש טעם להתעקש על ה-revision 3.3 ואפילו לשקול לק…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lmlm,

http://www.bit-tech.net/hardware/2006/06/04/intel_conroe_performance_preview/1.html כמו כל הסקירות שהביאו פה. פשוט הקונרו זה הדבר הבא

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by XcLChen,

יש לי מחשב פנטיום 4 2 ghz גיפרוס 4 TI 4200 128 MB 128 BIT AGP X 4 256 R.DRAM 256 800 MHZ המחשב מספיק חזק עם המעבד והכרטיס מסך בשביל FAR CRY למשל אבל בשביל DOOM 3 ועוד כמה משחקים עתדיים אני אצתרך בטווח הקצר 512 זיכרון. אני כמעט בטוח שה256 אצלי מחולק ל-2 זכרונות של 128. אני מעוניין בתוספת של עוד 256 זיכרון מאותו סוג R.DRAM 800 MHZ השאלה שלי האם שווה להשיקע בזה או לקנות עוד שנה וחצי שנתיים מחשב חדש ? אם כן ממולץ לקנות פעמיים 128 X 2? או יחידה אחת של 256 ? איזו חברה ממולץ ? וכמובן מחיר סביר... ביחס לזכרונות מסוג זה (מתחרים) לפי דעתי SAMSUNG לא?

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי הוספתי למערכת שלי 2 גי'גה זכרון כדי שיהיה 4 הזכרונות הם אותו דבר בדיוק ocz xtz 2g kit הזכרונות הם אותו דבר אבל הביוס והווינדוס לא מזהה לי אותם אבל cpu-z מזהה לי אותם אז מה הבעיה ???? ניסתי גם 3 סטיקים והוא עדיין לא מזהה לי יותר משני ג'יגה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. ראו המחשב שלי לא משהו....אבל אני משפר.....מעבד אני לא משפר אין מצב........ תקציב 900 ש"ח בלי שקל חריגה...... לוח אם :ASUS P5VDC-MX (חרא של של לוח) כרטיס מסך : 7600GS AGP8X 256MB DDR2 זיכרון 1G 533MHZ ספק 450W ג'נרי של L&C ספק חשבתי לקנות מ-KSP את הדגם ‏ JSP-TECH PS-05 BIG FAN 450W‎ ב-155 כרטיס מסך חשבתי על אחד מאלה.... http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=746 לוח אם....חשבתי על אחד מאלה...(מסודר לפי סדר עדיפויות מהכי עדיף לפחות) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=970 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=139 או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=142 אם יש יותר טוב מכל דבר ע…

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  18. אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום רציתי לדעת אם היצאה של כפולי ליבות תוריד באופן משמעותי את המחירים של המעבדים מסוג 939 או שזה יוריד בכמה גרושים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by wArezm0n,

שלום, אתמול הרכבתי סוף סוף את המחשב שלי ולקחתי אותו ללאן פארטי של 3DV כאשר רכשתי את החלקים רכשתי גם את ה: Crucial Ballstix Tracer 512mb PC4000 שתי סטיקים ולאחר שחיברתי אותם ללוח אם,הדלקתי את המחשב והמחשב עושה Reset כל הזמן. ניתקתי את הזכרונות מהלוח וחיברתי למחשב אחר והם פעלו ממש ממש טוב בלי שום תקיעות למשך 7 שעות. חיברתי זכרונות PC3200 של Corsair למחשב החדש והם פעלו טוב אבל כאשר אני מפעיל משחקים כבדים המחשב עושה Reset אבל לפני פעולת הReset הוא מציג לי הודעת שגיאה כחולה של Windows XP לשניה ואז הוא מבצע את פעולת הReset. מפרט המחשב החדש: AMD 3500+ 64Bit Winchester DFI Lan Party nF4 Ultra-D Crucial Radeon X850 XT PCIe Enermax EG495P-VE SMFA Seagate 160gb SATA NCQ

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by yarivot26,

ראיתי בNewegg הבדלים של כמה עשרות דולרים בין הOEM והRetail מה ההבדל? ואילו חלקים כדי לקנות OEM? נ.ב. מצטער אם זה לא הפורום המתאים אבל זה הפורום היחידי שנראה לי מתאים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. היי מעוניינת לשדרג את המחשב הישן. חשבתי על הוספת זיכרון כדי שיעבוד מהר יותר לוח אם מסוג MS-6545 מישהו יודע ויוכל לכתוב לי אם אפשר להגדיל את הזיכרון ולכמה תודה מראש.. מפרט Number of processors 1 Number of cores 1 per processor Number of threads 1 per processor Name Intel Pentium 4 Code Name Northwood Specification Intel® Pentium® 4 CPU 2.00GHz Package Socket 478 mPGA Family/Model/Stepping F.2.4 Extended Family/Model F.2 Brand ID 9 Core Stepping B0 Technology 0.13 um Core Speed 2000.1 MHz Multiplier x Bus speed 20.0 x 100.0 MHz Rated Bus speed 400.0 MHz Stock frequency 2000 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2 L1 Data cache (per processor) 8 KBytes, 4-way …

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  23. של AMD... והוא יקר?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by idani1983,

אני רוצה לעשות OC ולכן אני רוצה לעדכן את ה BIOS. הסתכלתי ב cpu-z וראיתי שרשום rev 02 באתר של GIGABYTE RAUO REV 2.1 האם אני יכול להוריד את ה bios הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2743#anchor_os

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. הנה המחשב שלי רציתי לדעת את דעתכם עליו הזכרון(יש לי מעט אני יודע) המעבד הלוח אם. האם אתם רואים כוחות נסתרים שגלומים בו שמחכים להמהרה בו אם כן האם ש לו יכולות המהרה טובות ללא אמצעים מיוחדים (אני לא מעוניין להפוך את המחשב שלי למקפיא). כמו כן האם יש תוכנות מסויימות שיכלו לעזור למחשב לעבוד יותר מהר ברמת התוכנה(הרבה פעמים שם הבעיה). אם ידוע לכם על עדכון של דרייברים ללוח אם אשמח מאוד. אם אתם מעוניינים בעוד בנ'צמרקים אני אספק לכם. --------[ EVEREST Home Edition © 2003, 2004 Lavalys, Inc. ]----------------------------------------------------------- Version EVEREST v1.51.195/he Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type …

• 7 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים