מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום, רכשתי זכרון 512mb ddr 400mhz 2.5CL, וקיבלתי זכרון שכאשר אני בודק אותו בeverest אני מקבל שהוא עובד על CL 3 @200mhz (ועל CL נמוך יותר בתדרים נמוכים יותר, אבל הזכרון שלי עובד על 200mhz כרגע למיטב הבנתי) זה כבר אחרי שהחזרתי לחנות סטיק שמכרו לי שלא היה מה שהזמנתי (קניתי דרך האינטרנט אז כל ההחלפה היתה בדואר רשום, לא יכלתי לראות מה נותנים לי. אגב, מותר לרשום פה את שם החנות כדי שאחרים לא יקנו שם ויתאכזבו?) הייתי רוצה לקבל אישור מכם שמה שקניתי לא נחשב ל 512mb ddr 400mhz cl 2.5 , ואז או לבטל את העסקה, או להחליט שזה לא כזה משנה לי ולוותר על המאמץ. אני לא בבית כרגע אז אני לא יכול לספק נתונים מאוורסט, אבל אם חסר משהו אז אוכל להוסיף מאוחר יותר. אז השאלה שלי היא האם אני ארגיש בהבד…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לשדרג את הזכרונות (המעפנים) שלי לזכרונות איכותיים יותר למטרת אוברקלוק, ואני צריך המלצות. אני מתלבט בין 800MHz ו CL4 לבין 1066MHz עם CL5 (כמובן שבשניהם מפזרי חום). הנה הדגמים שעליהם חשבתי, אשמח לקבל עוד המלצות והשוואות. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6587 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4085 תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לקנות כונן קשיח חדש שעובד על SATA II. יש לי לוח אם שתומך ב SATA אבל שמעתי שיתכן והוא לא תומך ב SATA II. הלוח אם הוא ATI IS7-E. מישהו יכול להגיד לי אם הוא תומך או לא? ואם לא, האם אפשר לחבר אליו בכל זאת כונן SATA II ושזה יעבוד כמו SATA רגיל ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד סטיק של זכרון (256ddr) אבל הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה זכרון יש לי . אז רציתי לשאול אם יש איזה שהיא תוכנה שמאפשרת לבדוק איזה זכרון יש לי בדיוק ? נ.ב הסטיק זכרון שאני אמור לקנות צריך להיות באותו מהירות של זה שיש לי נכון ? ומה עם החברה גם זה חשוב ?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לפי האתר של ksp יש להם זכרונות של corsair xms 512mb xl ב 890 שקל או משהו כזה...... אז השאלה שלי היא האם זה באמת סידרת הxl של corsair???? כי היא אמורה לעלות בערך 1300 שקל ל512mb...... אודה מאוד למי שיעזור לי........
-
היי כמו שרשום במפרט של המחשב שלי, יש לי מעבד Pentium D 820, ממש מאותו החודש שהוא יצא - בערך 4 חודשים אצלי. אני מרוצה ממנו מאוד, גם בקידודים, משחקים והכל. ראיתי כמו כולם את ה"שינוי" הענק שהם הולכים לעבור - בעיקר ליבת "פרסלר" שאמורה להיות קרירה יותר לעומת הsmithfiled שלי, שמגיעה עם סטוק ל65 במאמץ מקסימלי. השאלה שלי היא כזו - האם שווה להחליף את המעבד (למכור או טרייד אין כזה או אחר), בעבור מעבד פרסלר 65NM? האם יהיה הבדל גדול בטמפ'? באיכות? בכוח? אנא מכם - אל תמליצו כי זה חדש, או כי הייתם רוצים כזה - תענו ברצינות, אם תגידו להחליף - אני אשקול את זה. דרך אגב על איזה צ'יפסט של אינטל המעבד ישב? 945 יתאים? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ראיתי שני סוגי מעבדי שני ליבות של AMD הכוונה היא ל-AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 3800 שניהם עם אותו מפרט אבל באחד רשום Stepping E6 ובשני Stepping E4 מה ההבדל בינהם ??? :s05:
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי בחירת מעבד עבור המחשב החדש שאני קונה, חשבתי לקחת או athlon64 3500 (סוקט939), או athlon64 3400 (סוקט754), עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים בין המעבדים? אשמח אם תגבו את דעותיכם בקישורים להשוואות ובנצ'מרקים. תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם אפשר לשים על הלוח הזה : ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0 זיכרונות מסוג של SDRAM ???
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי לוח Gigabyte K8NS וה FSB רשום 200MHz וגם ב Cpu-Z רשום שמהירות המעבד היא 1664 ובאתר של AMD רשום שהמעבד אמור לרוץ ב 333 אבל למה הלוח ישר זהה ל 200 ולא נותן קפיצה ישר ל 333 אל רק ביחידים, מה הוא לוח טיפש ? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם שמתאים לאובר קלוק וקרוס פייר בעד 650 ש"ח ראיתי את ה GIGABIt EP45T-DS3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39465~10~0.htm# מה אתם אומרים? אני צריך שיתאים לאובר קלוק \ קרוס פייר ד"א זה המחשב שלי היום : e6400 msi 975x platinum CF HD4850 OC #665 ocz 4G ddr2 HEC550 ד"א הספק יחזיק CF???
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריך עזרה לבחירת שילוש מתאים שהיה מבוסס על AMD 64 3000+ שהיה כלול בלוח אם טוב, זכרונות מתאימים וקרור נחמד שהיה בסביבות ה3000 שקל + - תודה העדפה ל ksp מתעמי מיקום, PChardware גם בא בחשבון תודה
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-945P-S3 .. רציתי לשאול אם תהיה תמיכה בזיכרון הזה : http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717003 ואם כדאי אולי לקחת זיכרון אחר יותר טוב ? יש לי כבר זיכרון של 1GB במחשב במהירות 667 MHZ .. תודה לעוזרים *אני בת
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם לוח GIGABYTE GA-7N400 PRO2 תומך גם ב single channel כלומר שימוש בסטיק אחד בלבד. שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי מעבד שלא נמצא בשימוש זמן דיי רב(הלוח שלו מת) ואני רוצה להפטר ממנו סוף סוף. הבעיה היא שאני לא זוכר איזה מעבד הוא, אני יודע שהוא סוקט AM2 ושהוא ממשפחת Athlon 64 X2 אבל אני לא בטוח אם הוא 4400 או 4200. יש לי דרך לזהות אותו מבלי לחבר אותו למחשב? הנה תמונה שלו מצטער על האיכות אין למצלמה מצב מאקרו והידיים שלי לא ממש יציבות.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי את המעבד ביד, עוד לא הרכבתי אותו אני רוצה לדעת מה הסטפינג שלו אבל לא כתוב שום דבר שדומה לB3 או G0 על המעבד איך אני אמור לדעת?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מתלבת בין GIGABYTE P35T-DQ6 לGIGABYTE P35C-DS3 התקציב למחשב חדש נע בין 8000-9000 שח אז השאלה היא איזה מהם יתהים יותר וכן מתוכנן oc
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברים אם אני קונה 2 סטיקים כאלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_489&products_id=4461 זה יהיה ב- DUAL CHANNEL ? הלוח אם שלי תומך בזה. כאילו יש ערכות של 2 ערוצים כבר מוכנות כאילו רציתי לדעת אם זה משנה משהו.....
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם של אסרוק מדגם קונרואקספייר, נכנסתי לאתר היצרן ועיינתי ברשימת הכרטיסי מסך הנתמכים ומשום מה שלי לא מופיע שם: http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2 ברשותי כרטיס מסך מדגם asus eax800 הם משום מה פסחו עליו, האם לדעתכם הלוח תומך בו למרות שהוא לא ברשימה? *גם בעידכוני ביוס הוא לא מצויין בשום מקום
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
האם יש לכם טבלה פשוטה המראה איזה מעבד ראשי מומלץ לאיזו מטרה(משרדי, משחקים בסיסי,בינוני וכ"ו) מהזול אל היקר כולל מעבדי amd ? כך שאוכל להשוות בין שלל ההצעות שיש לספקים ובהן מעבדים שונים. כמובן שככל שהדרישות יותר גבוהות צריך גם זכרון,כרטיס מסך, ולוח יותר מהירים, אך לפחות בנושא המעבדים ברצוני לדעת מה עדיף לאיזו מטרה מהזול ליקר. תודה!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכנן להריץ 2G של זיכרון איכותי (OCZ/BALISTIC) ולא בטוח איזו תצורה עדיפה: 4X512 או 2X1024 האם זה משנה? אם כן, מה ההשלכות?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב עוד 512 ל512 הקיימים שלי כרגע יש לי 2 סלוטים של 256. במחשב קיימים 4 סלוטים! ה 256 עובד ב HYPER THERDING האם הוספת 512 כסטיק אחד יבטל את העניין ה HT או שהוספת 512 והוזלת הזכרון במחיר יהיה אפקטיבי וימשיך לעובד ב HT
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-