מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום.. בזמן האחרון אני חופש בכל אתרי המחשבים ומנסה להסגר על המפרט המושלם בשבילי... בגלל זה אני עושה מליון סקרי שוק בשביל לבחור חלק חלק.. אני קצת חלש בנושא לוחות אם, ולמרות שהבנתי שרובם מצוינים, אני עדיין רוצה להבין אחת ולתמיד מה ההבדל בין כולם, ומה הלוח האופטימלי... בגדול שמתי את עיניי על הג'יגהבייט 965P-S3-REV3.3.. הוא הכי זול מהסדרה, ונראה מצוין במפרט... השאלה היא, מה יש ב DS3, וב DS3P שכלכך מייקר אותם? האם אני צריך את הדברים האלה? (כרגע לא מתוכנן OC, אולי בעתיד, וגם אם כן, אז לא OC רציני).. ראיתי גם לוחות של ABIT.. יש את IB9, AB9, וגרסאות הPRO שלהם... וזה נורא מבלבל אותי... כי סך הכל, כל אותם הלוחות נעים בין אותם המחירים, וזה עושה את הבחירה לקשה... כמו כן גם את לוחות …
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחד מהלוחות האלה חינם איזה עדיף אני אשתמש במעבד 1700XP וזכרון DDR2100 chaintech kt266a 7vjda או ASUS AVA266
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, רגשתי אתמול מחשב חדש: לוח אם מדגם: ASUS P5GC-5X ודיסק קשיח: HITACHI DESKSTAR 160 GB הבעיה שלי היא כזו: קניתי את המחשב בחלקים, והרכבתי אותם (לא פעם ראשונה שאני מרכיב מחשבים)., אבל משום מה, כאש אני מדליק את המחשב ונכנס לביוס, בסעיף של IDE, הוא לא מזהה לי את ההארד דיסק בתור פריימרי, אלא בתור שני או שלישי. וככה אני לא יכול למעשה לבצע התקנה של הווינדוז. אין לו ג'אמפרים מאחורה, כמו לדיסקים הקשיחים הישנים. אז איך אני משנה את ההגדרה שלו לראשי? תודה
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
1. הלוח-אם בא עם כרטיס מסך משולב. איך הוא בהשוואה ל-GeForce 440MX 64MB? 2. אני זקוק לשני כניסות IDE (לכוננים אופטיים ולהארד-דיסקים). מישהו אמר לי שבלוח יש שבב מיוחד שנותן כניסה נוספת של IDE, אבל בתמונה של הלוח ראיתי רק כניסה אחת. כמה כניסות יש? :silly: :silly: :silly: :silly: :silly:
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי את הלוח הנ"ל וזיכרון 800MHZ (בחתימה למי שרוצה דגם), אבל על הקופסה של הלוח כתוב DDR2 667MHZ איך אני גורם לו לתמוך 800MHZ?
-
- 10 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.digitimes.com/mobos/a20060626PR204.html
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה מהירות הזכרונות המקסימלית שאפשר לחבר ל - IT7? יכול להיות שלא יותר מ - 266? אם אכן כך, יכול להיות שכזה לוח מתקדם (שזוכה פה בפורום לתשבחות רבות) לא מתאים לזכרונות המהירים והחדשים?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אילה החלקים מעבד-INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX זכרונות G.Skill DDR2 2048MB 800Mhz CL5 ספק ?ToughPower W0103 600W PFC כרטיס מסך XFX PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB GDDR3 384 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80F-SHF9 - RETAIL מתוכנן OC (אני עדיין לומד את הנושא) אשמח לקבל הצעות ללוח טוב תודה ניר
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי ויכוח שהפך לויכוח מעצבן שהפך להתערבות לגבי סוג החיבורים בלוח אם ומה מחברים אליהם בתמונה מסומנים 2 חיבורים(1,2) הלוח הוא ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מה זה חיבור מס' 1 ומה מחברים אליו? מה זה חיבור מס' 2 ומה מחברים אליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני חייב בדחיפות המלצה לשני לוחות: אחד ל core2 כי אני מוצא רק 3 לוחות בזאפ ורק אחד במחיר שפוי(וגם לוח לא מתאים לי..) האחר ל amd-am2 3800*2 dual core אני אוכל ללכת על האינטל רק אם התקציב ירשה לי..כי ה amd הרבה יותר זול. כעקרון אני לא רוצה לשים יותר מ 500-600 שח על לוח ועדיף פחות. וחשוב לי רק שתהיה אפשרות ל raid ו 4 סלוטים לזכרונות. קשה הא?? אני מוסיף 7600gt אם זה חשוב . תודה מראש חברים!!!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם ה-P4P800 DLX מגיע עם תוכנה למדידת טמפרטורות? זה כמו למשל שללוחות של אינטל יש את ה-Intel Active Monitor. האם ללוח של ASUS יש משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
איזה לוח מבין הלוחות האלה עדיף לי לקחת אינטל 965G גיגהבייט 965G MSI 965P יש לציין שאני לא צריך כרטיס מסך מובנה אני קונה כרטיס מסך נפרד.. אז איז המבין הלוחו תעדיף לקנות..?
-
- 9 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לקטע הזה שפורסם כאן לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110453794,68826, כתוב על המעבד +Athlon 64 4000 ולידו בסוגריים כתוב שהמעבד הזה בכלל פועל בתדר של 2.6GHz... אז מה זה בעצם ה4000+ הזה? האם 2.6GHz אומר שהמעבד עובד בתדירות של 2600 מחזורי שעון בשנייה? איך יכול להיות שהמעבד הנ"ל עובד בתדר נמוך יותר מה-northwood 2.8 GHz שלי אם המעבד שלי נקנה עוד לפני שנה וחצי? התדר של ה-Athlon 64 FX-55 גבוה בסך הכל ב200MHz מהתדר של ה-+Athlon 64 4000 הרגיל אז מה גורם לו להיות יותר טוב בהרבה? מהם זכרונות דו צדדייים? מה ההבדל בין סוקט 939 ל754? מה זה בדיוק סטפינג של מעבד? תודה ענקית לעונים! אם למישהו יש מאמר שמסביר על אחד מהנושאים הללו ויוכ…
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זכרונות DDR נורמלים. אני מתכוון למשהו שיתן לי לפחות 250 בתזמונים סבירים, ושלא יתחמם יותר מדי (או ידרוש קירור מיוחד). לגבי הכמות יש לי AMD64 3000 שקניתי לפני כמה חודשים, אני מניח שאני אשאר עם DDR בקרוב, אז נראה לי כבר כדאי להשקיע ב 1024*2 לא ? אשמח לשמוע על הדגמים המובילים, על המחיר שלהם +- (אני לא רוצה לשבור קופה עם דגמי HIGH END שעולים יותר מ 1500 ש"ח), ואיפה ניתן להשיג באזור חיפה והסביבה.
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום. יש לי לוח אם ASUS P7P55-M כמהכ גיגה הלוח אם הזה יכול לקבל בסלוט אחד? אני ניסיתי 4 גיגה בסלוט אחד והיתה בעיה. יש סלוטים כחולים ושחורים מה ההבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מה אתם אומרים ומה האפשרויות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי יש לי לוח Leadtek K7ncr18d-pro שהוא עם צ'יפסט Nforce2 לימטב ידעתי יש בלוח דבר שנקרא Dual Ddr שזה בעקרון מכפיל את רוחב הפס של הזכרון אז השאלה שלי היא אם לשים : 1. 2 * 256 mb ddr 333/2700 (שני סטיקים) 2. Crosair CMX 512 400/3200 (סטיק בודד) בלי להתחשב בהבדל במיר כי אני יכול להשיג אותם במחירים כמעט דומים מה עדיף? ??? ??? תודה קובי.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד ברוך ה' אני כרגע מאוד מרוצה אבל ציפיתי ליותר מהמערכת אני כרגע עם E8400 4GB DDR2 RAM 1066 GTX280 לוח P5Q 500GB SATA2 אני משחק בGTA החדש ורוצה יותר האם המעבד יתן לי שינוי משמעותי??? אין לי מושג איך עושים OC ולא בא לי להרוס בטעות את המעבד... ניסיתי לקרוא במדריכים זה נראה לי מסובך מדי.. ממש תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפה אם לא אני מאוד מצטער. ככה יש לי לוח asus p5n-e מעבד e6300 קירור רגיל של אינטל. התקנתי את התוכנות של אסוס איפה שם אני שולט על המריות של המאורר אני רוצה להגיד אותו שיעבוד על 2000 RPM או שיש ערך יותר גבוהה שהמאורר הזה מסוגל אני רק רוצה לראות את כמות הרעש שזה מייצר זה הכל ואת ההשפעה על הטמפרטורה אז אם אפשר בבקשה הסבר על שליטה במאורר.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מדגם K9N neo v3 המשתמש בצ'יפסט NVIDIA 560, כמעט בשום מקום ברשת אין איזכור לגבי הלוח הזה, וכנ"ל לגבי הצ'יפסט שהוא משתמש בו. הדבר היחידי שמצאתי הוא סירטון של בחור שמציג את הלוח, ולפי מיטב הבנתי הוא טוען שיש ללוח קבלים מוצקים, ושבעצם זה משהו שהופך אותו ללוח יוקרתי, רציתי לדעת אם באמת יש לו קבלים מהסוג הנ"ל, או שפשוט לא הבנתי את מה שהוא אמר. מה הייתרון בקבלים מוצקים לעומת רגילים?, ומה אתם חושבים על הלוח הזה?, יש לו מתחרים בטווח מחירים שלו? ולמה קשה מאוד להשיג מידע על הצ'יפסט שהוא משתמש בו? הנה קישור לסירטון המדובר: ]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-