מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר את הלוח נל ויכול לתת עליו ביקורת כולשהי לטובולרע והאם הוא עדיף על GA-K8NF-9 תודה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע של2500 יש זיכרון 512 האם יש עוד מעבדים שיש להם את זה ?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי אני רואה שכולם ממליצים וקונים זיכרונות 667 עם המעבדים החדשים של אינטל אבל בעצם לא עדיף לקנות 533 כדי שהיחס יהיה 1:1 עם תיזמון נמוך לזיכרון מאשר 667 עם יחס 5:4 ותיזמון גבוה ? או אפילו בלי קשר לתיזמון, הרי המעבד לא מנצל את מלוא 667 בכל מקרה, כמו שהוא לא ינצל 800 mhz כל זאת במידה ולא עושים overclocking. (כי אם כן אז ברור שעדיף זיכרון כמה שיותר מהיר)
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לזיכרונות טובים שיריצו גם משחקים כבדים בנוסף לוח אם שלי רשום במפרט כרגע מאיפה שאני קונה יש להם רק Kingston ו Super Talent
-
- 13 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב נועד לעריכת סרטים ומשחקים למי יש מבחני ביצוע בין שני המעבדים עם ליבה כפולה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
המכפלה של הלוח שלי היא 6 במקום תשע, בדקתי ב-cpu-z מה עושים?? הלוח זה Asus blitz formula
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום עד שהגעתי להחלטה על מחשב מורכב סופית שמתי לב שהלוח אם שאני רוצה לקחת EPOX EP-9NDA3+ , אם מוסיפים לו 100 שקל אפשר לקנות את ה NEO2 PALTINUM. עכשיו יש להם אותם התמיכות וכל זה. לפי מה ששמעתי הNEO 2 יותר טוב אבל למה? אם יש להם אותם התמיכות למה אחד יותר טוב מהשני? והאם ההשקעה של עוד 100 שקל ל NEO2 כדאית מבחינת הפרש ביצועים ובחינת הטווח הארוך. תודה מראש :>
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי אני מתחנן OC אבל לא חזק במיוחד ולא בזמן הקרובת אני מתעקש על אחד מ-2 הלוחות הבאים מה כדאי לי במידה ואני לא מנצל את האוברקלוק שלו EPOX 8RGA+ או ABIT NF7 ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחד מהלוחות האלה חינם איזה עדיף אני אשתמש במעבד 1700XP וזכרון DDR2100 chaintech kt266a 7vjda או ASUS AVA266
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על מעבד שטוב למשחקים, חשבתי על E6600 אבל הציעו לי אופציה זולה יותר של AMD: X2 5600/ X2 6000, מה דעתכם? מה יותר טוב לקנות?
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לאחורנה להחליף מעבד ואני מתלבט איזה לקחת יש לי סוקט 775 אני מתלבט בין E7200 לבין E8400 של-E7200 אני יקח קירור .. אם אני אקח E8300 ויעשה לו OC הוא יהיה בדיוק כמו הE8400 ? כי ראיתי שהמיפרט שלהם אותו דבר .. תודה מראש, יותם .
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ASUS G31 AM-PS או MSI G31TM-P35 ? באייבורי המליצו לי על ה MSI
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום חבר ספר לי שקרא איפשהו שע"י עדכון הביוס ללוח הנ"ל ניתן להתקין בו את מעבדי אינטל החדשים Core 2 Duo . האם מישהו יודע על זה משהו והאם זה בכלל אפשרי ? למרות ששניהם זה סוקט 775 . תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ומה בדיוק להתקין חוץ מה-NFORCE 3 ? (כרטיס קול יש לי לא OB) http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=607&kind=1 ועוד משהו זה איזה תוכנה למדידית טמפ' עדיף לי להוריד או שיש לי משהו שבא עם הלוח?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה הלוח אם שלי.. יש לי כרטיס קול אונבורד.. והוא אממ קצת נדפק .. הוא התחיל לשדר רק במונו.. עכשיו אומרו לי שהלוח אם הזה תומך בהוספת כרטיס קול נוסף זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד HP probook 4320s עם זיכרון Samsung 2x2GB 1333MHz עם ווינדוס 64Bit. אני מעוניין לשדרג ל2x4GB (תומך עד 8GB), וראיתי 3 סוגי זכרונות בהפרש מחירים סביר מבחינתי. אני מעוניין לקבל המלצה לאחד מהשלושה: http://ksp.co.il/?list_compare=.14170..11723..15474. . תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אמרו ל ישזה קשור למהירות ולקצב נתונים . עכשיו קצב נתונים זה DDR לא ? והזכרונות שיש לי במחשב זה 2gb Mushkin ומה שאני רוצה להוסיף זה עוד שני זכרונות של twinMos כל אחד 512MB במהירות DDR אז אפש רלחבר אותם או לא ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-