מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני מתלבט בין שני לוחות-אם אחרי חיפוש לא קצר. כרגע המועמדים הם GA-8I945PG של GIGABYTE ו D945GNTL של אינטל שניהם מציגים בערך את אותן תכונות חוץ מאולי עוד חריץ PCI וגם המחירים בניהם די זהים. אני רוצה לדעת האם מישהו יכול בוודאות להטות את הכף לכיוון מסוים ? חוץ מזה הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה ההבדל המהותי בין 945G ו 945P כי אני בכל מקרה מתכוון לקנות כרטיס מסך ולא להשתמש ב ONBOARD האם כרטיס זה או אחר משנה את העלויות - האם ה 945P עולה על ה G באיזה שהוא אופן...
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום, ברכושי יש את לוח האם MSI K9N6PGM2-V2 רציתי לשאול כמה סלוטי זיכרון יש לי בלוח זה?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
המחשבים הדקים והקלים של החברה הקוריאנית, עם חיי סוללה מהטובים ביותר בקטגוריה, מתעדכנים עבור שנת 2021 עם חמישה דגמים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 670 צפיות
-
-
משהו מוזר... תקראו את המאמר הבא: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030508/index.html נראה לכם הגיוני? אולי זה רק בAMD? לא מזכירים שם בכלל בדיקה עם מעבד INTEL.... תגובות?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=1320&l1=3&l2=11&l3=194&l4=0 אני לא רואה איפה הרזולוציה שיש לכרטיס גרפי.האם במסכי WIDE 20אינט'צ נניך תהיה לו בעיה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות עדכון בביוס ללוח שלי מדגם GA-EP35-DS3R rev 2.1 הבנתי שיש תוכנה בשם bios@ שבעצם מעדכנת אוטומטית את הביוס.. איך בדיוק היא עובדת ? בנוסף,מישהו יכול לתת לי לינק לעדכון ביוס האחרון של הדגם הנ"ל ולהסביר לי בדיוק איך לעבוד עם התוכנה ? חשוב לציין שזו הפעם הראשונה שאני עושה עדכון ביוס ושאין ברשותי כונן פלופי. מצורפת תמונה של הגירסה האחרונה של הביוס: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שמתי לב כי למעבד Q9400 יש BUS SPEED של 1333MHZ הנה COPY-PASTE מהאתר של KSP : Core 2 Quad Q9400, 1333MHz, s775, 6MB אז שאלתי לגבי ה BUS SPEED , האם זה מחייב אותי לקנות זכרון ולוח אם שגם הם תומכים בBUS SPEED הזה? אם קניה של לוח אם או זכרון עם BUS SPEED נמוך יותר יגרמו למעבד לעבור לאט יותר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפני יומיים המחשב שלי הפסיק לעבוד בגלל הפסקת חשמל אני רוצה רק להחליף את לוח האם יש לי מעבד P-4 2600 וזכרונות DDR איך אני יכול לדעת איזה מעבד יש לי בדיוק כדי להתאים אליו לוח אם ? האם הלוח הזה יתאים ? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1724 אני לא מחפש לשדרג רק לגרום לכל העסק לעבוד הלוח שיש לי היום הוא לוח בן שנתיים בעך גם של gigabyte הזכרונות שלי הם ddr 400 האם הם יתאימו ? בתודה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בפנטיום 4 ישן (של 3Ghz) ואני מעוניין לקנות לו ראם חדש. זה הלוח אם שלי בתוכנה everest: למה מופיע גם SDRAM וגם DDR? קראתי איפהשהו שזה אותו הדבר. זה נכון? אם לא מה מהם עדיף ולמה. מה ההבדל בין RealClock ל-EffectiveClock? איזה מהם צריך להיות רשום על האריזה בחנות? כמה זיכרון כדאי? אני השמח להמלצות לקנייה. עריכה: ניתן להכניס 2 זיכרונות של ג'יגה וליצור בעצם 2 ג'יגה? או שהמקסימום שלשני הסלוטים ביחד צריך להיות ג'יגה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
רציתי לברר האם אפשר להשיג לוח אם נורמלי עם כרטיס רשת וכרטיס קול שתומך בagp x8 במחיר נורמלי של לא יותר מ700 שקל, לוח שתומך ב-1066. וגם רציתי לשאול איך השיטה של הזכרונות עובדת במהירות הזאת כי שמעתי שזה בא בזוגות, האם זה נכון ואם כן אז איך זה פועל?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אהלן! קניתי 2 זיכרונות חדשים של OCZ (כל אחד 512 מגה,DDR,PC3200, תזמונים-2.5-4-4-8) מעבד: Intel 2.8C לוח אם: Asus P4S800D עכשיו הבעיה: אוורסט מזהה את הזכרונות בדואל וCPUZ לא.... אם צריך אני ייעלה תמונה... אז הזכרונות עובדים בדואל או לא? מחכה לתשובה, תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בוא נגיד שהמרובע ליבה הזה והמרובע ליבה עם 1333MHZ על אותה מהירות.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1066MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 266.. מי שיש לו מעבד מרובע ליבה 1333MHZ.. זה אומר שהבאס שלו 333.. ובשני המקרים מגיעים לאותם מהירויות מעבד זה אומר.. שהכפולה של ה1066MHZ גבוה יותר.. ולכן הוא עדיף בOC.. וברגע שתגיע איתו ל333MHZ הוא גם יגיע לFSB של 1333MHZ וגם המהירות מעבד שלו תעלה.. (מה שלא קורה כשהמעבד ישר 333MHZ) ולמי שלא מתכנן OC עדיף FSB כמה שיותר רחב.. ולא שמנה הכפולה כי הוא לא מתכנן OC.. אז האם הבנתי נכון..?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם חדש כי שלי די מיושן... p4b533 של asus.... אתם יכולים להמליץ לי על לוחות טובים? עדיף שיהיה בksp.co.il אבל לא חייב... ואל תגידו לי סתם שם ושאני ילך לחפש.. בבקשה תגידו גם איפה אפשר לקנות אותו מחיר עד 1000 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו מבין במעבדים לשרתים? אני חושב לקחת את המעבד הזה לשרת שלי, מישהו יכול לתת לי חוות דעת והשוואה לאחרים! נ.ב. עכשיו יש לי על השרת E6400 רגיל, 2.13.....והE5320 הוא 1.8 רק...... צריך ממש עזרה...
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
צריך בבקשה מדריך להתקנת דרייברים ללוח אם מסדרת הZ77 של גיגהבייט ... תודה מראש =]
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה סוג זיכרון יש לי? בדקתי בתוכנה everest וזה מה שזה הראה לי יש לי שני זיכרונות של 256 אבל אני לא יודע את המהירות שלהם ואת הcl אז מה כתוב? http://www.siz.co.il/up.php?file=hdkitmjmzw3j.jpg והם יש לי ddr או ddr 2
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני צריך מפרט של מעבד+לוח אם - AMD או INTEL לבחירתכם, תלוי מה לפי דעתכם יותר טוב... הלוח צריך לתמוך בAGP - ועדיפות גם לDDR2 אז תעזרו לי בבקשה תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כרגע הלוח אם שיש לי הוא GIGABYTE k8nf וכל פעם שאני צריך להתעסק עם החיבורים שלי שם שאני מרכיב דברים אני ממש ממש בלי מקום של טיפה מרחב ותזוזה.. השאלה אם נגיד שאני ישדרג בקרוב ללוח אם שהוא למשל GIGABYTE GA-EP43-DS3L , האם זה לוח בדיוק באותו הגודל או שהוא יותר גדול ומרווח? יש הבדלים בין הלוחות השונים בגדלים? תודה..
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למה יש לי 2 ליבות באוורסט ולא מופיע 3? כי לבן דוד שלי יש גם בידיוק אותו מעבד ומופיע לו 3 דברים אחד cpu השני cpu core 1 ווהשלישי cpucore2 הינה תמונה מישלי
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברה של אחי מתחילה לערוך סרטים ובבצפר שהיא לומדת בו המליצו לה על 2 מפרטים מסוים שאמורים להתאים לעריכות של סרטים... במפרט אחד שמו מעבד של AMD S939 64BIT 3500+ ליבת וניס ובמפרט השני שמו מעבד של אינטל, P4 640 HT 3.2HGZ 2MB CACHE 64 BIT -BIT עם תושבת LGA 755 לי משום מה נריאה דווקא שהאינטל יעשה עבודה טובה יותר..
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול שלי. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-