עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  2. כחלק משדרוג קל של המחשב שלי קניתי כרטיס מסך חדש ועוד סטיק של 1GB זכרון. הכרטיס מסך עוד מצוין והבעיה היא עם הזכרון. המחשב פשוט לא מוכן לקבל יותר מגיגה בודד. הלוח אם שלי הוא די ישן מתוצרת אינטל - D102GGC2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d102ggc2/sb/CS-026579.htm לפי הדף הזה הלוח שלי אמור להכיל מקסימום 2 גיגה. ניסיתי לעשות כל מיני ניסיונות של ניתוק כרטיס אחד/חיבור כרטיס אחר/חיבור שני הכרטיסים ביחד ולבדוק בביוס מה מתקבל. התוצאה הייתה שכאשר כל אחד מהכרטיסים מחובר בנפרד הלוח מזהה אותם מצוין, אבל כאשר שניהם מחוברים יחד הלוח מזהה רק אחד מהם ואת השני הוא מזהה כ"not installed". מישהו יודע מה הבעיה פה?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  3. הי יש לי לוח GA-P31-DS3L ולו שני חיברי מאוררים. המארז שלי הוא פוסידון עם 2 מאוררים של 120, אבל שני הכבלים שלהם מתמזגים לכבל אחד. כשני מחבר אותו לחיבור אחד בלוח הכל בסדר. אבל כשאני מחבר לחיבור השני המאוררים "מנסים" להסתובב, עושים חצי סיבוב וחוזרים למצב הקודם, ככה כמה פעמים ואז הלוח מצפצף על כשל מאוררים? זו בעיה בלוח? או שחיבור אחד לא יכול לסחוב שני מאוררים והשני כן?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  4. מה עדיף? לבי מיטב הבנתי DDR3 הוא מצוין לאוברקלוקינג אבל הם יקרים בטירוף ללא הצדקה.. שווה לי לקנות לוח DDR 2 נגיד אסוס סטרייקר עם 4 ג'יגה זכרון Kingston KHX 1066 ב1100 ש"ח? (רק הזכרונות) ואיך סדרת 9 של אינטל לאוברקלוק שווה? ראיתי את הQ9300 ב1500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by prexus,

תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  6. Started by OR007,

נמכר אצל הדובים ! 850 ש"ח... עדיין יותר זול מהאסוס ! לדעתי עם אתה O/C'ר שווה להשקיע את ה-140 שקל האלה, גם הכרטיס מסך שלו נחמד ביותר בתור אונבורד.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  7. Started by gshhar,

אני שומע כל הזמן עליו,של איזה חברה ובשביל איזה מעבדים וכמובן איך הוא?

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by zvikas,

היי לכולם אני זקוק עבור מתאם כונן 51/4 דיסקטים של פעם שמיועד לסקופ של סטודנטים בטכניון ,זכרון mulkti media card mmc 32gb אפשר כל כרטיס עד 32gb בלבד zvikas@technion.ac.il

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by MagnuM_47,

שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  10. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3776#sp במפרט של הזיכרון כתוב:Dual channel memory /3 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה איזה ליבה עדיף??..ולמה..!.. Newcastle או Clawhammer ??... כמובן מתייחס למעבד 3200+

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  12. Started by wta,

יש לי מעבד דואל קור הרגיל שזה הפנטיום 4 הכפול... אני רוצה לקנות מעבד דואל קור 2, ולא יודעת איך לראות אם יש התאמה ללוח אם ולמחשב באופן כללי, ומה צריך לשנות בשביל זה? לצלם תמונת מסך באוורסט? זה בכלל אפשרי השדרוג הזה? צריך לשנות את הקרור בהתאם?

13. לבין AMD ATHELON 64 3000 S 939 המחיר של שניהים זהה .קיים לעומת זאת הבדל במחירי לוחות האם תודה

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by the_lighting,

מה עדיף 6850 או Q6600 ???? לביצועים וOC מה גם ששניהם אותו מחיר בדיוק! מה ההבדל בין 6700 ל6750? שניהם אותה מהירות! עוד שאלה מה המכפלה של כל אחד מארבעת המעבדים הללו?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by dan9,

שניהם של אותה חברה ואותו מהירות 1066 DDR2 עם אותו תזמונים 5-5-5-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_edition ב 200שח http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_sli_ready_edition_dual_channel ב190שח במבצע מה ההבדל? ועד כמה יש הבדל עם בכלל? ולמה יש פוטנציאל יותר לOC? (ההבדל היחיד שאני מוצא הוא בדגם reaper_hpc_edition sli_ready_edition) אולי בציפ שיושב על הRAM? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  16. אני שואל בשביל חבר שמעוניין להחליף את הלוח שלו מאחר וקיבל כרטיס מסך בסוקט PCI-E. אני לא ממש מכיר לוחות אם למעבדי אינטל, ולכן אני שואל פה. בעיקרון חיפשתי גם לוח אם שתומך ב DDR1 על מנת לא להחליף את סוג הזיכרון, אבל לא מצאתי. יש חיה כזאת? אם כך, בבקשה תמליצו לי על לוח אם זול ומתאים עם DDR1 אם יש, או עם DDR2 אם אין, שתומך ב PCI-E ובמחיר זול. כמו כן, איזה צ'יפסט מומלץ למקרה. נ.ב. יהיה הבדל ממשי בין שני סוגי הזכרונות עבור מעבד סלרון 2.53? אני מעריך שזה ביזבוז להחליף גם זכרונות עבור מעבד כזה. תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אני מתכנן להריץ 2G של זיכרון איכותי (OCZ/BALISTIC) ולא בטוח איזו תצורה עדיפה: 4X512 או 2X1024 האם זה משנה? אם כן, מה ההשלכות?

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  18. יש לי חבר שאומר לי שחבר שלו הצליח לחבר שני ליבות של 1.6 לליבה אחת של 3.2 השאלה שלי אם זה אפשרי ואם כן איך עושים את זה אני אמרתי לו שאין דבר כזה אז מחכה לדעות שלכם בנושא

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by arnon,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=4875 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2922&Pname=SUPERTALENT מי עדיף לOC מי אמין יותר לP5B -D

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by tibia,

כרגע יש לי לי geforce 5700 256 mb אני קונה bundle כזה amd 300 939 msi neo2 \ gigbyte k8ns 939 adta 500 mhz אני רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את המחשב בעתיד אפילו שיש לי AGP ולא pcie

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם האם כדי בכלל לקנות לוח אם תומך SLI או CROSSFIRE אם אני לא מתכוון לקנות כרטיס מסך שתומך? סתם לדוגמא ראיתי שיש לוחות אם שתומכות ב SLI ורשום שם שאפשר לחבר שני GF 6600 שתומכות בSLI... אבל אם סתם דוגמא אני יקנה בכלל RADEON ? או שאני יקנה כרטיס אחד של GF ללא 2 ליבות או משהו כזה לדוגמא GF 7600 GS... האם תיהיה השפעה בכל זאת ? ואם אני מתכוון לקנות RADEON לפי מה שאני מבין אז עדיף לוח אם שתומך ב CROSS FIRE לא ? אני נורא מבולבל יש יותר מידי לוחות אם שמתאימות לי אבל בעקרון אני לא יודע אם לבחור לוח שתמוך SLI או CROSS FIRE או שפשוט לעזוב את האפשרויות האלה וללכת על לוח אם רגיל ? תודה לכל מי שמגיב !!

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  23. ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...

• 10 תגובות
    • 691 צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי מעבד Intel Xeon E5405 QuadCore עכשיו השאלה היא: האם אני יכול להתקין עליו מערכת הפעלה 64BIT או שאני חייב מעבד AMD שתומך ב64BIT? תודה לכל העוזרים ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by debilz,

ה K נותן את ה OC (לכמה אפשר להגיע איתו עם מערכת טובה ), אבל מוותרים על VT-d (אני כן עושה קצת וירטואליזציה, עד כמה זה משפיע ?) ואת vPro (מישהו צריך את זה ?) וTSX-NI (טכנולוגיה עתידנית מעניינת, לא נראה לי שחשובה לשנים הקרובות למחשב ביתי ?)

• 1 תגובה
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים