עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AgeBlade,

ברצוני לקנות את השילוב הבא : לוח אם של ASUS מדגם P5P800 : סוקט LGA775 צ'יפסט 865PE עם AGP 8X מעבד : PENTIUM 4 3.2 LGA775 800 MHZ 1MB אני קונה לוח ASUS בגלל מחיר מוזל לכל המוצרים שלהם , ובחרתי דווקא בלוח אם שתומך ב AGP ולא ב PCI-E בגלל שכרגע יש לי כרטיס מסך 9800XT ואין לי ממש את המשאבים לקנות כרטיס מסך חדש... והעדפתי INTEL על AMD בגלל שעיסוקי על המחשב כוללים גם עריכת וידאו ושימוש רב במשאבים ובפחות במשחקים מה דעתכם על הלוח אם ושילובו עם המעבד ?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  2. היי יש לי לוח Leadtek K7ncr18d-pro שהוא עם צ'יפסט Nforce2 לימטב ידעתי יש בלוח דבר שנקרא Dual Ddr שזה בעקרון מכפיל את רוחב הפס של הזכרון אז השאלה שלי היא אם לשים : 1. 2 * 256 mb ddr 333/2700 (שני סטיקים) 2. Crosair CMX 512 400/3200 (סטיק בודד) בלי להתחשב בהבדל במיר כי אני יכול להשיג אותם במחירים כמעט דומים מה עדיף? ??? ??? תודה קובי.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by NerVo,

שלום! יש לי מחשב ישן, רוצה לעלות זכרון. זה הזיכרון המתאים ללוח האם הזה: http://www.memoryupgrade.pro/gigabyte-memory1-gigabyte-memory1-ddr-1-motherboard-memory-ga-8simlhp-tw.html אחד מהתשיים הראושנים קשה קצת למצוא אחד כזה בדיוק ב EBAY אבל האם זה זה? : http://www.ebay.com/itm/Low-density-2GB-2-X-1GB-PC2700-184pin-ddr-333-Mhz-non-ecc-Memory-ddr1-DIMM-RAM-/180855437176?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a1bd2f778

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  4. Started by adirze,

אני מתכנן בזמן הקרוב להחליף את המחשב שלי, ובגלל שבמפרט הכל בעצם מתבסס על המעבד רציתי לשאול אם אמור לצאת בקרוב מעבד חדש ששווה לחכות לו ואם לא איזה מעבד מומלץ כיום לקנות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  5. מה עדיף? לבי מיטב הבנתי DDR3 הוא מצוין לאוברקלוקינג אבל הם יקרים בטירוף ללא הצדקה.. שווה לי לקנות לוח DDR 2 נגיד אסוס סטרייקר עם 4 ג'יגה זכרון Kingston KHX 1066 ב1100 ש"ח? (רק הזכרונות) ואיך סדרת 9 של אינטל לאוברקלוק שווה? ראיתי את הQ9300 ב1500 ש"ח...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by zoman,

האם ניתן לשים בלוח הנ"ל שלושה סטיקים של זיכרונות ,ממה ששמעתי שלוחות אינטל מאפשרים זאת ו-לוחות AMD לא ,או שחייבים 1 ,2 ,4 סטיקים בלבד ,לציין כי מדובר בדואל . קישור ללוח : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3127654&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=11 (מצטער לא ניתן לעשות קישור לאתר הבית של אסוס )

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  7. במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by Drek Boy,

פעם כשקניתי תמחשב הנוכחי שלי התענייתי במחשבים OC, MODING וכל מה שקשור אבל מאז המחשב שלי הפך לגרוטאה והידע שלי דל עד כמעט לא קיים. עכשיו אני חושב לקנות מחשב חדש ועולה לי השאלה לי יש מעבד amd athlon 64 bit 3400 2.4 gh המעבדים החדשים כיום.. שהם ליבה כפולה נגיד amd athlon 64X2 6000 אז למרות שהוא על 3 GH הוא נחשב כמעט פי 2 יותר חזק ממה שיש לי? כי אני זוכר שבזמנו המספר (3400) היה ביחס למעבדים של אינטל.. כאילו שזה 3.4 GH במעבד של אינטל

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??

10. Started by Elite_Sniper,

קניתי לפני כמה מחשב אינטל 3GHZ דואל קור עכשיו שמעתי שיצא מעבד חדש DOU או משהו כזה עשיתי טעות שקניתי? הייתי צריך לחכות?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by hellyeah,

מה יותר טוב FX 62 או E6700 ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם מדגם K9N neo v3 המשתמש בצ'יפסט NVIDIA 560, כמעט בשום מקום ברשת אין איזכור לגבי הלוח הזה, וכנ"ל לגבי הצ'יפסט שהוא משתמש בו. הדבר היחידי שמצאתי הוא סירטון של בחור שמציג את הלוח, ולפי מיטב הבנתי הוא טוען שיש ללוח קבלים מוצקים, ושבעצם זה משהו שהופך אותו ללוח יוקרתי, רציתי לדעת אם באמת יש לו קבלים מהסוג הנ"ל, או שפשוט לא הבנתי את מה שהוא אמר. מה הייתרון בקבלים מוצקים לעומת רגילים?, ומה אתם חושבים על הלוח הזה?, יש לו מתחרים בטווח מחירים שלו? ולמה קשה מאוד להשיג מידע על הצ'יפסט שהוא משתמש בו? הנה קישור לסירטון המדובר: ]

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. היום היתי בחנות מחשבים ושאלתי על מעבדי AMD המוכר אמר לי שיש אנשים שהתלוננו בפניו כי יש תוכנות מסוימות (גרפיות וחישביות) שלא עובדות על מעבדי AMD 1. האם שמעתם על בעיה כזו? 2. ובאיזה תוכנות מדובר ? בתודה מראש קובי

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by XqGEX,

שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת לוח אם חדש יש לי מעבד Q6600 כרטיס מסך 8800GT המחשב משמש בעיקר למשחקים.... הלוח הקודם שלי (STRIKER EXTREME) שבק חיים... יש לי מערכת קירור מים למעבד כרטיס מסך (וגשרים/מוספטים ללוחות מסדרה ASUS 1) אני מעונין לעשות למחשב OC לסביבות ה 3.2 -3.4 אני מוכן להשקיע עד 1,600 שקל אבל רצוי שזה יהיה פחות... אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם... יוגב

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  15. אני בדיוק בונה מפרט, חלקם של המעבד והלוח הוא כ2000 ש"ח.. אני לא עושה OC.. המחשב הוא מחשב למשחקים והוא מחשב שלא ישודרג כמה שנים טובות.. ההתלבטות שלי אם לקנות E6600 שנכנס בתקציב, AMD 6000 , או AMD חלש יותר.. מה ההבדלים בין המעבדים האלה לבין המרובעי ליבה שכנראה תוך חודש וחצי יעלו בסביבת ההמחירים הזו? ואיזה לוח אם לקנות? בזה אין לי כיוון...

• 12 תגובות
    • 670 צפיות
  16. יש לי היום מחשב עם מעבד Q6600 ולוח אם מבוסס צי'פ P35. אני עובד במקביל עם הרבה יישומים פתוחים, העתקות של דיסקים קשיחים וניגון סרטי HD (לעיתים כל זה במקביל) . במצב הנוכחי המחשב מקרטע ולא עומד בעומס, אני מעוניין להחליף את לוח האם והמעבד. האם צריך להחליף עוד רכיב או שזה מספיק ? אני יותר בכיוון של מעבד אינטל i5 או i7 , ולוח אם תואם של גיגבייט (או חברה אחרת אם מישהו ימליץ). התקציב למעבד ולוח אם הינו כ 2000 ש"ח (אפשר לחרוג מעט) . אשמח לקבל המלצות. תודה

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  17. היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?

• 11 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by tzahif,

אני מתכנן על מחשב חדש אשר ישמש בעיקר לעיבוד תמונה ווידאו. לפי המפורסם עד היום, נראה כי בקונרו כדאי לקחת לפחות E6600 ולא E6400 ליישומים כאלו. כמו כן לוחות האם המוצעים נראים יקרים (מעל 1000 ש"ח) וכן הזכרונות במהירות 800 (אני צריך לפחות 2Gb). השאלה היא, האם לא כדאי להשקיע במפרט דומה, אך עם מעבד Pentium D950 וזכרונות במהירות 667 ? האם התוספת המשמעותית עבור הקונרו תספק רמת ביצועים הרבה יותר גבוהה ? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג למערכת.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by alex02,

acer aspire x1700 mcp73t-ad motherboard

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. האם יכול להיות שהוא פחות טוב כי הוא יד שניה, התבלה עם הזמן או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by OmerMel,

אהלן, ראיתי שלוחות אם מסדרת B450 כן תומכים בסדרת המעבדים החדשה אחרי עדכון ביוס. האם יש באמת את הצורך בB550 או B450 יספיק בשביל הגיימר הפשוט?

22. Started by reyrey_200,

האם הלוח אם שמוזכר בכותרת תומך באינטרנט אלחוטי ? זאת אומרת אם יש לי בבית ראוטר אלחוטי לא יהיה לי בעיה ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by bluemail,

בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Mr_Kevin,

כרגע אני עם Phenom II 920 וראיתי שכבר מוכרים את ה6 ליבות של AMD, והלוח שלי הוא AM2+ שתומך בAM3,יש אפשרות שהמעבד יעבוד על הלוח?

25. Started by sahargt,

זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT זה הזכרונות שיש לי ADATA 2 סטיקים של 256-500 מה אתם ממלצים לקנות זכרונות חדשים או להוסיף ואם להוסיף איזה הכי יתאים למה שיש לי

• 10 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים