מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1 gb של זיכרונות cl.3 או 512 של cl2.5 למשחקים.אני שואל זאת כי יש לי פה שני זיכרונות אחד של cl3 ואחד של 2.5האם מומלץ לחבר את שניהם ואני יקבל 1 ג'גה? או רק את ה2.5 ואני יקבל 512
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם המכפלה של המעבד הנ"ל פתוחה ? ואם יש אתרים בהם מסקרים את המעבד ? עם השוואה למעבדים אחרים של AMD ?( יש לי AMD 3200 ) ... תודה
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
עשיתי אובר למעבד (מפרט בצד),והזנכרונות מגבילים אותו כך שאני משתמש במחלקים ל-599MHZ. האם יש אפשרות להעלות את התדר של הזיכרון למעל 667 ועדיין להשאר ביציבות מערכת?
-
- 13 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המלצה ללוח X48 תקציב-1100 ש"ח אם תוכלו לנמק אני אשמח מאוד! תודה רבה לכל העונים!
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אוקיי, המעבד שלי עבר OC ל3.2, אבל התוכנה כותבת שהוא נמצא על 2.0. אני חושב שמדובר במשהו שקשור לצריכת חשמל, האם יש דרך לבטל את זה?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חברים אני בלי מעבד ואני לא יכול לעבוד מהבית, (מכרתי את המעבד שלי) אני רוצה לשאול על איזה מעבד אתם ממליצים לשימושי ALL AROUND ללוח של GIGABYTE X38. המערכת מים צריכה להגיע אלי מארה"ב שבוע הבא - אז אני רוצה גם מעבד ל OC אבל לא משהו אימתני שיגמור לי את המערכת אלא משהו בטווח ראוי שאפשר להגיע עם מערכת קירור מים טובה מאוד. אני כן הולך לעשות OC אבל לא במתחים וטמפ קיצוניות,אלא בגבול סימפטי. מצד אחד אתם אומרים ש Q6700 הוא טוב ל OC אני רוצה לדעת שסה"כ שורה תחתונה אני אקבל מקסימום ביצועים. לדוגמא אם אני אקנה את ה Q6700 אני יוכל לעבוד 24/7 ב 4GHZ בשקט עם המערכת קירור שלי (400*10) לעומת זאת הבנתי שה 9450 מוגבל עד 450~ ואז נניח אני אלך על FSB בערך של 430 *8 אני אקבל 3400 השאלה אם סה"כ…
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם במחשב של אח שלי מותקן מעבד INTEL E4500, ומערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT, שאני מריץ פריים המעבד קופץ ישר ל 100% מאמץ, לפי מה שאני זוכר/יודע, כדי שמעבד DUAL CORE יפעל ב 100% מאמץ צריך לפתוח שני יישומים במקביל, לדוגמה 2 פריים ביחד... השאלה אם זה תקין ? כי משום מה בזמן האחרון המחשב מתקשה לעשות שני פעולות כבדות במקביל, גם אחרי התקנה חדשה של המערכת הפעלה... ( במחשב יש 4 ג'יגה זכרון ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב שישמש אותי בעיקר לקולנוע ביתי (צריך חיבור למקרן, HOT/YES, VHS/DVD, מגבר, ומסך מחשב רגיל) אבל גם לעריכה (אפטר אפקטס, פרמייר וכו') וקצת למשחקים. עדיפות לאסוס וחובה FIREWIRE. עד 700 שקל... עדיף בסביבות ה- 550. אני ארכוש גם כרטיס טלוויזיה, כך שאם חלק מהחיבורים נמצאים בכרטיס טלוויזיה, אז לא צריך גם בלוח... תודה מראש, גיא שפירא
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
-
מעוניין לשפץ מחשב ישן שקיבלתי מחבר, וברצוני לקנות לוח אם כמו שרשמתי בכותרת. מה שמצאתי עד עכשיו שמתאים: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=79_29_427_527&products_id=4732 צריכים מאוד בסיסים בעיקר אינטרנט. עדיפות לחנות באיזור חיפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
חיפשתי באתר אינטל אבל הכל שם ממש מסובך...תודה...
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב שלי החליט להענות להפסקות החשמל הרבות של החורף ושבק חיים סופית (Athlon XP 2500, הלוח נשרף, המעבד אולי עוד עובד) ולכן החלטתי להחליף את השילוש כולו. התלהבתי מהלוח של Gigabyte MA69GM-S2 ,גם זול ,גם מאפשר לי לחבר את המחשב לכל טלויזיה/LCD שיש וגם בא עם כרטיס מסך סביר. http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2579 אני לא משחק כמעט בכלל, רק חוטא לעיתים נדירותב בNeed For Speed 6 (הישן) או NBA Live 2007. השאלה היא, לנוכח כרטיס המסך המאד בסיסי (X1250 של ATi-AMD) ,שבטח יהווה צוואר בקבוק, האם יש טעם להשקיע במעבד דו ליבתי(4200 X2)או שמא להסתפק בחד ליבתי (64Bit 3500) שמחירו חצי מהדו ליבתי.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מחשב שאני מרוצה ממנו בבית לוח אם של ASUS TUV4X עם גי'גה וחצי זיכרון מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ עכשיו אני רוצה לקנות מעבד טולטין 1.2 או 1.4 עם 512 קש מישהו יודע האם אפשר להשיג את המעבד הזה או אם מישהו יודע מי מוכר נעבדים כאלה? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כולכם מכירים את ORNALLI, החפרן שעוד לא נקבר(בינתיים) בכל אופן, אני רוצה שתעזרו לי לאמת לו אמיתה נכונה, מדובר ב: הוא טוען שיש לו תקיעות קרטועים במשחקים, ושזה נובע בגלל שהמעבד שלו זה X2 4200 וזה קורה לכל משתמש בעל X2 4200, עכשיו רק רציתי לשאול מי שמחזיק במעבד הזה האם אצלכם בכל משחק יש תקיעות עצומות? קטנות? קרטועים? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מתכננן לעשות OC למעבד איזה זיכרון לבחור... Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Gold XTC CL5-5-5-12 תוזה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה עדיף? 1. לוח אם של gigabyte או asus 2.על איזה כרטיס מסך עדיף שהשבב יישב -שוב אני יודע ש gigabyte היא מארחת פופולרית 3. מה עדיף 2 giga זיכרון DDR2 או 1 DDR3 giga 4. האם עדיף dual core 2 מהדגם המתקדם יותר או quad מהדגם הסטנדרטי? ואם אפשר להגניב שאלות שלא כל כך קשורות לפורום,אבל אם הגזמתי אז פשוט אל תענו,לא רוצה להרגיז אף אחד חלילה 6.איזה חברה אתם מעדיפים לדיסק הקשיח שלכם 7. איזה אנטי וירוס 8.ואיזה חנות מחשבים?ksp ?והאם ivory כל כך נוראים כמו שאומרים? המון המון תודה לכל מי שעונה ולו רק על חלק מהשאלות, אלו שאלו שתמיד מציקות ואף פעם לא קיבלתי תשובה לעניין ושוב ,אחלא פורום! תודה לכל העונים יהונתנוש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום אני צריך זכרון בנפח 512 מגה למפרט שלמטה. אין OC איזה זכרון יתן לי את הכי הרבה ביצועים?התקציב הוא בערך 500 שקל חשבתי על: 512MB Twinmos 512MB A-DATA /VT איזה אחד מהם יותר טוב? או ביכלל אתם ממליצים על אחד אחר? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Abit IS7/IS7-E/IS7-G האם כרטיס מסך RADEON 9550 יתאים ללוח שלי?
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מתלבט בין דגם 531 לבין 630, של אינטל פנטיום. ל531 יש מגה cache אחד, ל630 יש 2 מגה cache. לפי מה שאני יודע יותר מידי CACHE זה לא אפקטיבי, אבל החנות מחשבים שלי ממליצה על ה2 מגה. ההבדל ביניהם הוא 20 שקל, לא משהו רציני. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
the bios is not installed בעבר מצאתי בגוגל דרך להוריד את זה וכיום אני לא מוצא אם תוכלו לעזור אשמח מאוד ואם לא אז שנה טובה ותודה
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אינטל ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון של 400MHZ ללוח אם שתומך בפחות? (גם אם זה לא יאפשר שימוש בכל ה400)
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-