עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 69,

מהירות מעבד - בגדול, מספר הפעולות שהו איודע לבצע בשניה (לא נכנס להבדלים בין AMD לאינטל) (?) מהירות זכרון - אני מניח שזה מספר יחידות המידע שהוא יודע להעביר בשניה / מספר הטעינות/פריקות מהזכרון בשניה (?) מהירות לוח - המהירות שבה הלוח יודע להעביר את הנתונים לחלקים המורכבים עליו (?) מהירות באס - מה זה בכלל באס ? אשמח מאוד אם תתקנו ותוסיפו, בור שכמוני :-)

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  2. Started by Shadow64,

שלום הזמן לשדרוג מתקרב ובא, משחקים חדשים כבר לא רצים כמו פעם.. המפרט הנוכחי נמצא מימין. אני חושב על מעבד 2500K עם לוח Z68 נחמד, 8Gb של זכרון 1600 וכ. מסך GTX570. את הקנייה אני מתכנן לבצע ב KSP משהו קטן שמפריע לי, הוא שראיתי במרבית הלוחות שחיבור ה- PCIeX X16 של הכ. מסך צמוד לחיבורי PCIeX X1. כ. מסך כמו GTX570 (של אסוס במקרה הזה בגלל החיבור DP) לוקח 3 חריצים, ותהיה לי בעית מקום לכ. קול שלי. אני מעדיף שיהיה קצת מרחק בין שני הכרטיסים ושלא ישבו צמודים אחד לשני. תודה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  3. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  4. היי יש לי GA-K8NE ורציתי לוודא אם למישהו יש אותו לוח או לוח אחר בעל אותו ציפסיט האם בביוס יש את 2 ההגדרות הבאות: Hammer VID Control VCore Voltage Offeset משום מה לי יש רק את הראשונה ואני יודע שהם באים ביחד, תודה.

5. http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=98&p2=68 שקלתי שדרוג מעבד (בגלל הVT) , והופתעתי... מה גם שכיום אני בOC של 3G בE2180

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  7. שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  8. היי, ראיתי שאפשר לבצע סוג של CROSSFIRE בלוחות הנ"ל, מתאים גם ל NVIDIA או רק מבית ATI? תודה.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by manbot,

הזיכרון הכי טוב שאפשר להשיג בכסף הזה, עד 550 מקסימום. תודה!

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by creative,

אני הולך לקנות מעבד אני מתלבט בין AMD ל INTEL אני רוצה אחד מאלה: AMD ATHLON 64 2800+ BOX http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1491&catcode=22 או PENTIUM 4 2.8/800 1mb http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1326&catcode=21 אני רוצה המלצות ............. בבקשה להתייחס רק למעבדים האלו (המחשב מיועד בעיקר למשחקים.ואינטרנט וקצת לעריכה של וידאו)

11. GIGABYTE GA-8I945PG בפורום אחר, נתנו לי תשובה בנוגע לתקלה שיש לי, שעל גביי לוח האם החדש שקניתי יש רק יציאת ATA אחת, וכל השאר אלה S-ATA. זה נכון?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  12. אהלן. שמתי לב שהמחירים של DDR 3 נמוכים אז הגיע הזמן לשדרג את ה2GB שלי (מיפרט בצד). אז יש לי כמה שאלות. 1.במידה ואני משתמש ב64BIT יש מה לשדרג ל8GB? או ש-4GB יעשו את העבודה (גיימר ממוצע -). 2.במידה וכדאי לשדרג 8GB איך הזכרונות האלה? האם ניתן למצוא מחיר יותר זול לסט של 8GB? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by matan007,

התקנתי קירור גדול היום שאילץ אותי להזיז את שני הזיכרונות שיש לי לסלוטים אחרים. בעבר תזמנתי וננתי מתחים לזיכרונות כאשר היו בשני הסלוטים השניים. האם צריך לתזמן שוב? האם תזמון הוא לכל ארבעת הסלוטים?

14. לפי מה שקראתי קצת הוא אמור לצאת רק עוד חצי שנה זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  15. אהלן, יש לי את הזכרונות שבחתימה, חשבתי לשדרגם ל: http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm מה אתם אומרים? שווה? אני ירגיש הבדל כלשהו או שהזכרונות שיש לי הם מספיקים ומספקים? הזכרונות הנ"ל, גם טובים יותר בתיזמונים וגם במהירות... המחשב בעיקר משמש למשחקים, מוזיקה, אינטרנט ופה ושם עריכה של סרטים...

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. תמונה אחת שווה.......

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by NoamHa,

שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  18. Started by סאונד בראש,

מה קורה חברה אני מעוניין לרכוש לוח אם טוב עם יכולות OC טובות קירור טוב ל ציפ סט FSB גבוה שיתמוך במעבדים החדשים ואני לא יודע מה כדאי עם P35 או X38 חשוב SLI וDDR2 עם OC גבוה או DDR3 מה עדיף ? תקציב באזור ה 1000 חשבתי על ה MAXIMUS FORMULA ASUS מה אתם אומרים תודה מראש

19. מישהו יודע איזה ליבה של AMD המעבד הזה: ADA3500DEP4AS כי כתוב לפי רוב האתרים clawhammer ואני לא שמעתי על הליבה הזאת... חשבתי שיש רק venice/winchester/newcastle למעבדי 64BIT היום הייתי אצל היבואן של AMD וביקשתי מעבד AMD 3500+ 64 וזה מה שהם הראו לי... אז רשמתי את המס' הסידורי הזה \ אם מישהו יודע תודה מראש

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  20. אני מעונין לקנות מחשב חדש לצורכי משחקים בהגדרות גבוהות. המעבד אותו אני קונה הוא 2500 של אינטל. הלוח אם הוא : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp שבו יש תמיכה לזכרונות במהירות גבוהה. רציתי לדעת, האם כדאי לי להשקיע על זיכרונות במהירות 1600 במקום 1333 ? עד כמה זה ישפר את הביצועים? מה הזיכרונות המומלצים ? G.SKIL? KINGSTON תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  21. היי, אני ממש לפני שידרוג מעבד אני אמכור את הפאלומינו 1800+ הנוכחי ואקנה בארטון 2500+ (שקלתי גם 3000+ עם OC ל 3800 בערך 189 ~ 192 FSB אבל ירדתי מזה) הכתבה הביאה לי את החשק בטירוף למעבד הנייד הזה. השאלה היא היכן אפשר לקנות כזה ? האם מישהו יודע ? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by SnakeBite,

שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  23. בבקשה רק מי שמבין אני מתלבט בין שני הלוחות האלה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  24. Started by dids22,

מה האפשרויות האלה עושות? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by zivgev,

אהלן, לאחרונה נתקלתי במקרה קצת מוזר.. יצא לי לראות איזה מחשב עם 8 ג'יגה ראם פיזי אבל במערכת ווינדוס 7 יש זיהוי של 7.57, המערכת תומכת 64 ביט כמובן... האם זה הולך למערכת ובכלל זה יש הורדה מהמספר המקורי של כמות הראם? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים