מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להוסיף עוד זיכרון למחשב (כנראה 1G) כרגע יש לי 1 ג'יגה (דואל 512) וזה הלוח-אם שלי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=8368 רציתי קודם כל לדעת האם אני יכול להשים יותר מ2 ג'יגה זיכרון? או שהלוח-אם הזה קורא רק 2 ג'יגה? אם בעתיד(עד שנה) אני ארצה לקנות לוח-אם חדש, אם הזיכרון שאני רוצה להוסיף יתאים גם לחדש? אם כן אז תמליצו לי בבקשה על 1 ג'יגה שיתאים ללוח-אם הזה. ואם הזיכרון שאני רוצה לקנות לא יתאים ללוח-אם שאני יקנה בעתיד אז מה אתם מציעים? עריכה: ד"א הזיכרון שלי עכשיו הוא: 1024MB PC3200 DDR SDRAM PQI תודה רבה לעוזרים! ומצטער אם לא פתחתי את זה בפורום הנכון... (עשיתי העתק גם לפורום "טמיכה טכנית")
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אני רוכש מחר מחשב שהלוח שלו תומך בDUAL CHANNEL. מפאת מחסור זמני בתקציב (ובדיקה שזה מה שאני בעצם צריך...) אני רוכש רק 512 MB זיכרון. השאלה היא האם כדאי לי לרכוש 2*256 כדי לנצל את הDC או לרכוש 1*512 ובעתיד לרכוש עוד אחד. יש לציין שהזכרונות יהיו DDR@ 667 והלוח של GYGABYTE אני לא זוכר עכשיו את הדגם אבל תומך בDC. ועוד משהו - איך המארזים של WINSYS? תודה חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חברה, אני רוצה לקנות מחשב עם לוח אם של ASUS A8N32-SLI Deluxe. האם שווה לחכותלתושבת החדשה AM2 ?, תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-2450M%20AV8062700995806%20Mobile%20processor.html ומה הטכנולוגיה של NVIDIA אופטימוס,יש שני כרטיסי מסך,במחשבים ניידים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
האים יש עידכון (אים בכלל) שהופך את REV 1.0 ל REV 2.0 או שמא זה לוח אחר לגמרי? כי קראתי ש REV 2.0 יכול ליפתוח ליבה נוספת בפנום X3
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
לבין AMD ATHELON 64 3000 S 939 המחיר של שניהים זהה .קיים לעומת זאת הבדל במחירי לוחות האם תודה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
יש לי לוח של ASUS דגם A7N8X-X עד איזה מעבד הוא תומך?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נשרף לי לוח אם ECS 478 VIA פתאום נדפק הביוס ניסיתי לעשות הכול זהו לוח מת רשום BIOS EROR , חיפשתי בכל הרשת משהו משומש יש 2 מצאתי ב 150 ש"ח אחד מנתניה והוא רחוק יש לי 2 חנויות קרובות לבית אחד רוצה למכור לי לוח פשוט 478 SIS / VIA ב 170 עם 3 חודשים אחריות הוא רמאי לוח כזה עולה גג 70-80 ויש באתר של זיג זג מחשבים לוח אם עם ציפסט 875 והם רוצים עליו 200 ש"ח אחריות רק שבוע http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=1715&ProductName=GA-8I875 מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
הורדתי ביוס ללוח אם Asrock גירסא 1.7 ועידכנתי אותו דרך התוכנה Amiflash אחרי העדכון המסך לא נדלק. מה לעשות? נסיתי להוציא את הבטריה ולהחזיר ללא הצלחה ניתקתי את הכרטיס מסך חיברתי אותו עוד הפעם גם לא עבד.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי חבר'ה. עוד שאלה צצה בראשי. אם אני קונה D805 עם לוח-אם Gigabyte GA-8I945PG-RH זה יתאים לשדרוג למעבד קונרו בעתיד הקרוב? כלומר, אצטרך להחליף לוח אם בשביל המעבד? או שהוא יהיה כשיר לעבוד גם עם הקונרו?
-
- 11 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר שמעוניין להחליף את הלוח שלו מאחר וקיבל כרטיס מסך בסוקט PCI-E. אני לא ממש מכיר לוחות אם למעבדי אינטל, ולכן אני שואל פה. בעיקרון חיפשתי גם לוח אם שתומך ב DDR1 על מנת לא להחליף את סוג הזיכרון, אבל לא מצאתי. יש חיה כזאת? אם כך, בבקשה תמליצו לי על לוח אם זול ומתאים עם DDR1 אם יש, או עם DDR2 אם אין, שתומך ב PCI-E ובמחיר זול. כמו כן, איזה צ'יפסט מומלץ למקרה. נ.ב. יהיה הבדל ממשי בין שני סוגי הזכרונות עבור מעבד סלרון 2.53? אני מעריך שזה ביזבוז להחליף גם זכרונות עבור מעבד כזה. תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מתכנן להריץ 2G של זיכרון איכותי (OCZ/BALISTIC) ולא בטוח איזו תצורה עדיפה: 4X512 או 2X1024 האם זה משנה? אם כן, מה ההשלכות?
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בעיקרון אני ממשיך פה את הדיון שהתחלתי בת'ראד אחר בגלל שננזפתי ע"י אחד האחראים ;D http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373087.0 בנוגע לשאלה שHuGeMouTh העלה, כן דיברתי עם החנות ואין להם אותם במלאי ואמרו לי שיגיעו רק בעוד שבועיים... אז שאלתי היא, איזה זיכרונות מומלצים לקנייה במחיר עד 400 תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-
-
היי, אני צריך צריך עזרה, בניתי מפרט שאני ממש סגור עליו.. אבל יש דבר אחד שמטריד אותי... הלוח אם. אני לא מבין בלוחות אם בשיט.. והייתי רוצה לדעת אם הלוח אם שלי מספיק טוב ומתאים בשביל המחשב, כי אנשים אמרו לי שאני צריך אחד יותר טוב ממנו. אז פליזז תעזרו לי ותגידו לי אם אני צריך אחד אחר.. ואם כן.. אז איזה ולמה.. תודה! (להלן המפרט) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤871 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤458 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤282 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤463 כמות:1 …
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה המפרט שלי 3.2 פרסקוט לוח איביט IS7 512 ADATA GF6800GT זה הזכרונות שיש לי ADATA 2 סטיקים של 256-500 מה אתם ממלצים לקנות זכרונות חדשים או להוסיף ואם להוסיף איזה הכי יתאים למה שיש לי
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
המחשבים הדקים והקלים של החברה הקוריאנית, עם חיי סוללה מהטובים ביותר בקטגוריה, מתעדכנים עבור שנת 2021 עם חמישה דגמים שוניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
- 1 follower
-
-
הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם... רציתי לשאול באיזה לוח מבין השניים הבאים כדאי לי לבחור רצוי לציין שאינני מתכנן OC . הראשון הוא: 945P S3 של ג'יגה בייט והשני הוא: P5NSLI של אסוס שניהם תומכים במעבדי קונרו והכרטיס מסך המובנה לא ממש מעניין אותי מכיוון שאני מרכיב X1950PRO תודה רבה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבחור לוח אם למעבד Intel i3 2100. השימושים שלי הם משרדיים -- בעיקר פיתוח תוכנה. אני לא גיימר ואני לא צריך יכולת Overclocking (אלא אם כן זה לא דורש תוספת רצינית למחיר). פחות או יותר החלטתי על H67 Chipset (למרות שאשמח לשמוע חוות דעת בנושא). אין לי צורך ביכולות גרפיות מיוחדות ולכן נראה לי שכרטיס גרפי על הלוח זה מספיק (למרות ששוב אשמח לשמוע חוות דעת). אני מתכוון להתחיל מ 8GB זכרון אבל ייתכן שדרוג בעתיד. אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה Linux וחשוב לי שלא יהיו בעיות תאימות. בגדול מה שחשוב לי זה תאימות, אמינות ויכולת שדרוג ומעבר לזה רק המחיר. אשמח לשמוע הצעות. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מרכיב למישהו מחשב "מולטימדיה ביתי" שמיועד בעיקר לילדים שלו למשחקים וכאלה.. המחשב לא(!!) צריך להיות מחשב של גיימרים אלא מחשב ביתי ממוצע שיריץ משחקים בצורה יפה.. רוב המפרט שלי בנוי כבר אבל רציתי לשאול אתכם באיזה מעבד ולוח אם כדאי לבחור.. אני חשבתי על ה- AMD ATHLON XP 2800+ עם ה- NF7 מה דעתכם? להזכירכם המחשב הוא לא של גיימר ולא צריך להיות משהו מפוצץ. תודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר חזק E8500 מול AMD Athlon 2 X4 620 לשימוש משרדי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חיבורי sata יש מקסימום בלוח??כאילו בלוח שיש בו הכי הרבה חיבורי sata כמה יש שם? האם זה 8 או 10 אני לא סגור על זה...
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-