מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מבחינת FSB עד 130 דולר ככה. שיעשה לפחות 265,האמת שאני צריך יותר אבל אני לא מצליח למצוא שמה משהו שעושה יותר מזה... אני מנסה למצוא משהו שמגיע ל 280 בערך כדי למקסס את המעבד שלי... תודה רבה!! http://www.newegg.com
-
- 11 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי E7200 עם 4G OCZ ו4870\512 האם המעבד יכול להוות בעיה במשחקים כבדים ואם כן אז מה עלול להגרם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הלוח שיש כרגע הוא Abit I-N73V, וכנראה שהוא כבר לא טוב, אני מחפש לוח עם אופציות מקבילות ללוח הזה במחיר הנמוך ביותר שאפשר למצוא (כדאי לנסות ולחפש אם מוכרים את אותו הלוח ולקנות אותו? או שאפשר להשיג משהו עדיף במחיר אולי נמוך יותר?) לפי בדיקה המחיר שלו הוא בערך 350 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
להל"ן המפרט הנוכחי שלי. אני מודע כי המפרט מיושן, אך אין לי כסף למחשב חדש. http://img228.imageshack.us/img228/8270/asgz.jpg ספק הכוח שלי הוא מעל 350W (לא יודע בדיוק כמה). למיטב ידיעתי הלוח האם שלי נועל לי את הBIOS ואת האפשרות לOC. נכון לעכשיו יש לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב מהמעבד ולכן הייתי רוצה הודות לקניית לוח אם חדש לעשות OC למעבד על מנת להוציא ממנו עוד קצת ביצועים. אשמח אם תמליצו לי על לוח אם מתאים בזול ביותר שיעזור לי בOC. תודה מראש, מאג'י.
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב הפסיחק לעבוד (אני לוחצת על הכפתור ושום דבר לא קורא) לאחר החלפת ספק כח והתיעצות עם חבר נאמר לי שכנראה אך לא בטוח שזה הלוח אם 1 אם זה לא הלוח אם מה כן יכול להיות הבעיה? איך בודקת מה צריכה להחליף 2. יש ברשותי מעבד מסוג אינטל 2 ג'גה הרץ שנקנה לפני כ- 6 שנים. כתוב עליו פוקסון . תחתית המעבד היא פלטה שטוחה בצבע זהב. עליה מרוחה מעין משחה שחורה. לא רשום כלום מעבר לזה. איזה לוח מתאים למעבד הזה? [br]פורסם בתאריך: 22.08.2009 בשעה 19:53:27 נ.ב אחרי שפירקתי את הלוח אם הישן. הבחנתי בכבל ירוק לבן שיוצא מכפתור ההפעלה של המחשב לכוון הלוח אם. עליו כתוב POWER LED והוא שבור. המגעים בסדר אבל הוא שבור
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שאלה בנושא הQVL שם רשום שהלוח תומך בזכרונות של אפילו 1250MHZ , אבל באפשרות של C בטבלה שם שזה אומר שתי זוגות של זכרונות אז השאלה האם דווקא בשתי זוגות של זכרונות זה יעבוד, או אפשר להשתמש גם בשתי סלוטים או אפילו רק שתיים אשמח לקבל קצת אור על השאלות האלו ושנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. דובר בחדשות האתר על מעבדי 6 ליבות עם שם קוד טובן. אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מידע עליהם.או מתי יש צפי לראות אותם בכלל בארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום! היו לי 2 זוגות שונים של זכרונות באותם תזמונים: זוג של 512MB ב CL5 וזוג של 1GB גם כן ב CL5. איכשהו נדפקו לי הסטיקים של ה1024MB והוצע לי להחליף אותם עבור סטיק אחד של 2GB בתזמון CL5 או 2 סטיקים של 1GB בתזמון CL6. השאלה שלי היא האם לא תהיה בעיה של תאימות של 2 זוגות זכרונות בתזמונים שונים וכל אחד מהזוגות יעבוד ב DUAL CHANNEL? כמה הבדל אני ארגיש בביצועים אם אני אקח סטיק אחד של 2GB אבל באותו תזמון של הזוג הקיים (של ה512MB)?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
ל OC עדיף מעבד עם קצב FSB נמוך ו multiplier גבוה. האם למי שלא מתכוון לעשות OC יש יתרונות (משמעותיים) כלשהם לקצב FSB גבוה (ול multiplier נמוך יותר)?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי יש לי לוח כזה , האם זה דגם חדש ? P45 , והאם יש לו חיבור מהיר של PCI -E 2? רוני
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למה יש לי 2 ליבות באוורסט ולא מופיע 3? כי לבן דוד שלי יש גם בידיוק אותו מעבד ומופיע לו 3 דברים אחד cpu השני cpu core 1 ווהשלישי cpucore2 הינה תמונה מישלי
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני קונה מ-KSP את הכרטיס מסך: HD4670 512MB ומעבד: intel pentium dual core E6300 2.8Ghz אז הלוח אם הזה: תמונת CPU-Z: הנה תמונה מאוורסט: [http://www.siz.co.il/my.php?i=jmyljzcmryt2.jpgנו יחזיק?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם איך אפשר לדעת אם הלוח אם נשרף? מדובר בלוח מתוצרת PCCHIPS אם זה משנה SOCKET mPGA478B תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
?? כותרת =]
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות ... אני רוצה לוח ל pcie לא יקר ורציתי לשאול אם אני ירגיש את הבדלים בין הלוחות האלה ?VNF4 Zenith (NF4, s939, PCI-E ל gigbyte k8nf תודה לכולם
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
למה העררכה נקראת nForce4?
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי אותו רק בפנדה, שידועים בזמן אספקה ארוך עד מוות. האם מישהו מכיר עוד מקום ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה ההבדל בין BW-E6 לבין BH-E4 במעבדי AMD 3800+ DUAL CORE ראיתי שיש הבדל במחיר של 100 ש"ח לטובת BW-E6
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המעבד והלוח אם האלה מעבד intel pentium D (830) 3.0 GHz 1MX2 LGA 775 , Fsb 800 MHz לוח אם ASUS P5LD2 - Deluxe - Intel 945P Chipest For LGA775 CPU הם נחשבים לטובים או שעדיף משהו אחר באותו רמה? ואני לא רוצה AMD
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-