מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום . חשוב לי לדעת מה ההבדלים בין לוחות ASUS P4P800-UAY לבין ASUS P4P800DLX-UAY . זה מאד חשוב לי מפני שקיבלתי לוח חלופי מתיקון והלוח שקיבלתי זה הלוח הראשון (P4P800) . ולי היה את השני . חשוב לי בעיקר ההבדל בביצועים תכונות וחיבורים . תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום עד היום עבדתי עם המחשב בתוכנה Premiere יש לי כרגע מחשב עם מעבד intel i7 920 3 gb זיכרון ddr3 ושני הארדיסקים של 500 gb וכרטיס וידאו וכל מה שנחוץ לעריכת וידאו ועכשיו אני רוצה להתחיל לערוך וידאו בתוכנה avid media composer 5 השאלה אם אני צריך להוסיף רכיבים מסוימים כדי שהתוכנה תעבוד כמו צריך,ואם כן אז איזה ועל איזה חברות אתם ממליצים לרכוש את מה שצריך בתודה מראש רזיאל
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תיראו אני רוצה לשדרג את המחשב כרגע יש לי מעבד E6300 1.8MHZ כרטיס מסך 7300GS '' ספק EZCOOL 300W לוח אם של msi דגם rc410m2-l עכשיו נגיד אני משדרג את הכרטיס מסך ל 8800 או 9600GT המעבד יחזיק את הכרטיס בדוק? דבר שני כדי להחליף למשחקים כמו אססאסין קרייד וקריסיס את המעבד? או שאורלוקינג טוב נגיד ל 2.4 או משהו שהיה בטחוני לספק בלי שישרף יספיק למשחקים האלו? דבר שלישי... אני רוצה לקנות זכרנונות של 800MHZ והלוח אם לא תומך בהם ואני רוצה להחליף עכשיו השאלה שלי זה ככה.. האם זה סיפור להרכיב לוח אם? או שזה קל כמו להכניס פשוט כרטיס מסך למקום שלו, או שבשביל זה צריך מישהו מנוסה בתחום? ואם אני מחליף לוח אם נמחק לי כל מה שבמחשב וצריך להתקין בחדש או שהכל נשמר בדיסק הקשיח ולהחליף לוח אם …
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני לא מוצא את שני האפשרויות האלה בביוס של הלוחות, AHCI בלוח 4CoreDual-SATA2 AGP MODE (לשנות ל4X) בD865PERL תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כעת זכרון של ocz 2g (512*4) 667 . לפני כן היה לי 1g . מאז שהוספתי זכרון , מופיע לי מסך כחול , כאשר לפני ההוספה המערכת פעלה כראוי . הוצאתי את 2 סלוטי הזכרון שהוספתי ושוב המערכת עובדת כראוי . יש לציין , שלפני שבוע הרצתי בדיקת זכרון במשך 6 שעות והכל היה תקין . לפני כמה ימים ביצעתי פורמט למערכת ועדין הבעיה לא נפתרה . אגב , המפרט : msi k9n ultaf 570 amd 4600 d.c 320gb hitachi gf 8500 512mb pcie מה ניתן לעשות ?! תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרגע E5200 על 3GHZ עם לוח אם בסיסי ביותר של MSI, דגם G31M3-F, אין בו אפילו אופציה להאלעת מתח מעבד וזה די חוסם אותי בOC. מהו לוח האם (אני מאמין שזה יהיה GIGABYTE) הזול ביותר שיוכל להביא אותי לסביבות 4GHZ בE5200 שלי? קרור המעבד הוא MUGEN2 כך שאין בעיה עם זה. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הבאים לקחת ? http://tms.co.il/index.php?cPath=79_30_40_313 תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני כבר מתבלט דיי הרבה זמן איזה מהלוחות הוא הלוח המתאים ביותר אני אשמח לקצת עזרה בנושא. התקציב הוא בעקרון 1000+- אפשר לחרוג מעט אם זה כדאי והכרחי. הייתי רוצה שהלוח יתמוך אם זה אפשרי ב-SATA2 , שיתמוך ב - CORE 2 DUO אקסטרים במידה שאני ארצה לשדרג בעתיד את המעבד ולהישאר עם הלוח הנוכחי ואולי להחליף עוד כמה דברים קטנים, זיכרונות במהירות 800 , ואם אפשר גם ב-CROSSFIRE אני יודע שיש דיי הרבה דרישות אשמח ללוח שמכיל את רובם לפחות ,בנוגע ל-OC יש אפשרות בעתיד לOC קטן. ישנם כמה לוחות שאני מתבלט ביניהם הבנתי שה-DFI INFINITY 975X תומך בזכרונות במהירות 800 לא באופן טבעי אלא עם סוג מסוים של עדכון/מוד או משהו כזה האמת שאני לא רוצה כ"כ להסתבך אם מדובר בדבר שהוא קשה לביצוע או שדורש פתיחה של המ…
-
- 14 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני ממש לפני שידרוג מעבד אני אמכור את הפאלומינו 1800+ הנוכחי ואקנה בארטון 2500+ (שקלתי גם 3000+ עם OC ל 3800 בערך 189 ~ 192 FSB אבל ירדתי מזה) הכתבה הביאה לי את החשק בטירוף למעבד הנייד הזה. השאלה היא היכן אפשר לקנות כזה ? האם מישהו יודע ? תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם המבוסס על ערכת השבבים I865 המכיל ארבעה חריצי זכרון ותומך (כמובן) ב-DCDDR. בנוסף לכך, יש לי שלושה מודולים של זכרון: שני סטיקים של 256MB DDR400 וסטיק אחד של 512MB DDR400. שאלתי היא כיצד עלי להרכיב את הזכרונות על לוח האם על מנת להנות ממקסימום הביצועים? האם להתקין את שני דגמי ה-256MB בחריצי ה-DCDDR שבלוח ובאחד החריצים הנוספים את מודול ה-512 או שמא יש דרך אחרת נכונה יותר? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 680 צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אז ככה נשאל קודם...מה ההבדל שיש בלוחות לAMD בין אחד לאחד,החברות השונות....(ביצועים בלבד)... איזה צ'יפסט הכי טוב ל(AMD 64 (754....הNF3 או הVIA או הSIS???..ואיזה?? ומה עדיף מבין השתיים את ה GA-K8NS או ה EPoX EP-8KDA3J (שתיהם NF3 250GB) בהנה שאני משתמש שלא עושה OC....ואם אני עושה OC מה יותר טוב??
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זכרונות DDR נורמלים. אני מתכוון למשהו שיתן לי לפחות 250 בתזמונים סבירים, ושלא יתחמם יותר מדי (או ידרוש קירור מיוחד). לגבי הכמות יש לי AMD64 3000 שקניתי לפני כמה חודשים, אני מניח שאני אשאר עם DDR בקרוב, אז נראה לי כבר כדאי להשקיע ב 1024*2 לא ? אשמח לשמוע על הדגמים המובילים, על המחיר שלהם +- (אני לא רוצה לשבור קופה עם דגמי HIGH END שעולים יותר מ 1500 ש"ח), ואיפה ניתן להשיג באזור חיפה והסביבה.
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות זכרונות חדשים למחשב בחנות שיש לה סניף בפתח תקווה כרגע אני לא יודע איזה זכרונות לבחור יש מבחר עצום אשמח לעזרתכם המפרט שלי הוא וינדוס 8 לוח אם DX58SO Intel מעבד i7 920 כרטיס מסך Radeon 8200 אם צריך פרטים נא להגיד תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יותר יקר מחנות המפעל של מיקרון ב 10$ http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-546&depa=0 קשור לחנות המפעל של מיקרון לאותו מוצר: http://www.crucial.com/store/PartSpecs.asp?imodule=BL6464Z402&cat=RAM
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין אותו זיכרון עם CL4 ועם CL5 ומה יותר טוב... ומהם התזמונים? האם הם הCL? ומה הם הדברים האלה: 4-4-4-12 משהו כזה.. תודה רבה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי מחשב טוב מאוד ברוך ה' אני כרגע מאוד מרוצה אבל ציפיתי ליותר מהמערכת אני כרגע עם E8400 4GB DDR2 RAM 1066 GTX280 לוח P5Q 500GB SATA2 אני משחק בGTA החדש ורוצה יותר האם המעבד יתן לי שינוי משמעותי??? אין לי מושג איך עושים OC ולא בא לי להרוס בטעות את המעבד... ניסיתי לקרוא במדריכים זה נראה לי מסובך מדי.. ממש תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
-
האם אפשר לשים כרטיס pcie x1 בחיבור pcie x16??? או שזה רק לכרטיסי מסך??
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512- DULE DDR 400MHZ 256*2 אני רוצה להוסיף עוד 1G ועכשיו לא הבנתי מה עדיף שני כרטיסים של 512 שיהיו DULE או 1 ובכלל מה כדאי לעשות.. תודה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נמכר אצל הדובים ! 850 ש"ח... עדיין יותר זול מהאסוס ! לדעתי עם אתה O/C'ר שווה להשקיע את ה-140 שקל האלה, גם הכרטיס מסך שלו נחמד ביותר בתור אונבורד.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אז ככה , כמו בכותרת = עוד שעתיים בערך אני יוצא ל KSP לקנות את המפרט שבתמונה - צריך את דעתכם בנושא ואם יש רכיב מומלץ אחר במחיר בערך זהה אשמח לשמוע !! זה מחשב שהולך להשאר איתי בערך 2-3 שנים וישמש למשחקים בעיקר. *נ.ב יש לי כבר כרטיס מסך ושאר רכיבים (אפשר לראות במפרט הנוכחי) ולא להתייחס לספק ולמארז שבצילום מסך - זה לא מיועד למחשב הזה.. היתה לי התלבטות האם ללכת כל DDRII 1066 ובסוף ירדתי מזה.. ההפרש במחיר לא כזה רציני - 70 ש"ח. הקטע הוא שה REAPER 1066 באים בתזמונים של 5-5-5 וה 800 באים בתזמונים של 4-4-4 .. מה עדיף ? תדר גבוה או תזמונים נמוכים (לשימושים שלי..) ? האם המעבד הוא בחירה טובה ? אין לי בעיה להוסיף מעט ל Q6600 .. אבל הבנתי שה 8400 עדיף ממנו למשחקים.. (אמת או לא ?) ואיך…
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזיה בעל תושבת pcie יכול להתחבר ללוח אם ישן בעל תושבות pci?
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-