מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
משהו מוזר... תקראו את המאמר הבא: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030508/index.html נראה לכם הגיוני? אולי זה רק בAMD? לא מזכירים שם בכלל בדיקה עם מעבד INTEL.... תגובות?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לסלון ורוצה להשתמש במעבד שצורך בפחות אנרגיה (כדי שיהיה יותר שקט לקרר אותו). ל-AMD מעבדים שמתאימים לי - Athlon II X2 235e Athlon II X2 240e כפי שפורסם בכתבה זו: http://hwzone.co.il/news/132437 הבעיה היא שנראה שאי אפשר להשיג אותם בארץ. ב-zap.co.il אני אין שום דגם בסגנון. מישהו מכיר איפה אפשר להשיג? תודה, דוד
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
איך ניתן לפרק את הגוף קירור CNPS7000V-AL של זלמן מהלוח אם? --------------- לא משנה, הסתדרתי...
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום!! המעבד שלי הוא GigaByte GA-K8NF-9 לא להתבלבל, לא גרסת הULTRA ואני תוהה, מה המעבד הכי חזק שאני יכול לרכוש עבורו כיום?? (אשמח לקבל לינק לזאפ) תודה, איתן.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לאחר בדיקה של PCMARK05 ו-3DMARK 05 יצא לי 3443 בבדיקת המערכת{AMD 3000 64-NEO2PLATINUM-R9550]ע"י הPCMARK בבדיקה של הגרפיקה קיבלתי 899 ב3DMARK עם הרדאון 9550{128ביט} עכשיו שיש לי תוצאות אני רוצה לדעת איפה אני עומד? זה טוב בינוני חלש?? יש לתוכנה קישור להשוואת תוצאות אבל כיוון שהגרסה שיש לי לא מקורית אינני יכול לבדוק שם אני מאוד אשמח לשמוע מכם
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם שתומך בזיכרון DDR האם הוא יתמוך גם בזיכרון מסוג DDR II ? מצורף צילום מסך מחוב' המידע של לוח האם לגבי הזיכרון. http://img440.imageshack.us/my.php?image=00000qq5.jpg תודה וערב טוב.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד קונרו E6400 שאלה שלי היא: על איזה לוח רק של חברות Asus ו- Gigabyte אתם ממליצים ? שיהיה איכותי, אמין (להרבה זמן) ושיריץ טוב ת'מעבד החדש (קונרו) ז"א שיממש את כל היתרונות של המעבד. המחיר: עד 1.500 ש"ח (כרטיס מסך איכותי במינימום מחיר) מבקש להמליץ לי על דגם אחד מכל חברה (ASUS GIGABYTE) ובכלל מה ההבדל אם בכלל בין צ'יפסטים: 945,955,965,975 Express או לא Express
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היה רשום בפורום שמחשב שלא 64BIT לא קוורא זכרון מעל 3.5 אז אם אני קונה מחשב E8400 זה 64 ביט או לא האפ מעבד כזה יקרא את ה 4 גיגה זכרון עם לוח אם של GIGABAYT chipsetp4 ועוד משהו לפי דעתכם שווה להשקיע עכשיו בזכרון DDR3 או בתמיכה בו ועד כמה זה משנה המהירות של הזיכרון לצרכים של משחקים האם יש הבדל רציני בין 800 ל 1333 תןדה
-
- 9 תגובות
- 705 צפיות
-
-
CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Asus A7N8X Deluxe v2.0 nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (AGPx8,5.1 Sound,S-ATA,1394,LANx2,USB 2) כי שמעתי שיש לאסוס בעיה עם זכרונות של קרוסיר.
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היי https://www.amazon.com/Crucial-Ballistix-Desktop-Gaming-BL2K8G32C16U4B/dp/B083TRRT16?tag=hwzone0f-20 ראיתי שהם נמכרים במחיר יחסית טוב. תכננתי לרכוש היום אצל TMS את המפרט הבא (לצערי לא הצלחתי לתפוס אותם בטלפון ואחרי חצי שעה המתנה התייאשתי. אנסה ביום ראשון): https://www.tms.co.il/179980 יהיו שינויים קלים שלדעתי לא רלוונטיים מבחינת הזכרונות (מסך יותר גדול וכנראה מארז אחר) + כונן SSD של סמסונג מדגם EVO 970 שרכשתי בנפרד. הזכרונות שבמפרט כבר לא זמינים. האם הזכרונות הנ"ל מתאימים למערכת? האם כדאי לרכוש זכרון בנפרד או ביחד עם כל המערכת? עד כמה זה מסובך להרכיב אותו?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 של GIEL 400 מגההרץ DDR היום קניתי עוד סטיק של סמסונג 256 ב400 מגההרץ. שמתי אותו והמחשב מראה לי שיש לי רק 256 . מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב שלי וחסר לי רק לוח אם... התקציב בשבילו הוא 800-1000 ש"ח. אשמח להמלצה ללוח אם מתאים במסגרת התקציב, רצוי שיתמוך ב-DDRIII, אבל זה לא חובה, אם הלוח אם הזה הוא לא מספיק טוב או מומלץ. זה החלקים שאני עומד לקנות: מעבד E6600 זיכרון 2 GIGA כרטיס מסך 8800GTS 320MB ללוח אם צריכה להיות תמיכה גם בשני דיסקים קשיחים, אחד SATA ואחד SATAII. תודה לעוזרים מראש
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם עדיף 1G בדואל על 128 ביט או 1256 בסינגל ב 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
-
-
יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו
-
- 6 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי, איפה אפשר לקנות זכרונות DDR3 ECC Un-Buffered ביחידות של 4/8GB? רצוי Kingston או כל דבר זול אחר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
מה עדיף לוח-אם Abit KV-85 או ASUS K8V-MX ?? עם מעבד AMD Sempron 2800 תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שמעתי פעם שמעבדי Box עדיפים לאוברקלוק ממעבדי Tray.. לי זה נשמע כמו סיפור מעשייה, מה לדעתכם?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
Abit AV8=670 nis Msi K8N Neo2 Platinium=1100 nis כל אחד שמבקש מפרט אתם מביאים לו את האביט שהוא יחסית זול מאוד עכשיו שאלתי היא האם ההבדל היחידי בינהם המחיר האם אפשר לסמוך על לוח אם שעולה 670 שקל ומה ההבדלים בינהם תודה רבה לכולם בפורום על העזרה הגדולה שאתם נותנים
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יהיה הבדל בביצועים בין זיכרון 667 לבין 800 במשחקים?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות זכרונות חדשים ואני חייב שזה יהיה DUAL CHANEL אני לא מחפש להשקיע מעל 700 ש"ח השאלה היא מה כדי ? כי לא מצאתי CROSAIR שעובדים ב - DUAL במחיר נורמלי אני כבר לא ישן בלילה....
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
טוב אז שקניתי את הלוח אם שלי אז שמתי על המעבד מישחה טרמית. עכשיו שאני מדליק את המחשב הוא כותב לי CPU is unworkable or has benn changed משהו כזה. ולפי מה שאני מבין כתוב שם שהמעבד לא עובד או ששינו אותו...והוא רושם לי לליחוץ F1 להמשיך לוינדואוס והוינדואוס עובד כרגיל!!! וזה קורה כל פעם שאני מדליק את המחשב. מישהו יודע אולי מה הבעייה.....יכול להיות שלא חיברתי משהו טוב בלוח אם? יכול להיות שזה קשור למישחה טרמית???...כי בגלל זה ניראה לי כבר נישרף לי ספק אחד...התחמם לאט לאט ואז נישרף אחרי כמה שעות והחלפתי אותו לHEC300ART ואני מפחד שיקרה לו משהו כי הוא גם מראה סימני היתחממות... תודה לעוזרים....
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-