עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לום! כרגע נודע לי שהלוח אם שלי שהוא P55 UD3 הוא עם סלוט X16 וסלוט X4 השאלה שלי אם אני יעשה מערך SLI של 460GTX1GB תהיה בעיה עם זה? זה יפגע בביצועים אם כן בכמה האם זה שווה ? זה די דחוף לפני שאני מזמין עוד אחד!

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  2. Started by a1516a,

הוא אמור להיות יותר טוב ממעבד 4 הליבות של אינטל Core 2 Extreme Quad Q6600 BoxוIntel ? ולאיזה שימושים בכלל מיועדים מעבדי 4 הליבות?...זאת אומרת- בשביל להריץ כמה תוכנות ביחד (כמו לדוגמא אימיול,ביטורנט,אנטי וירוס אייסיקיו בו זמנית ) ומשחקים חדשים כמו קרייסיס וכד' (בלי הרבה תוכנות שעובדות באותו זמן של המשחק) מספיק מעבד 2 ליבות ?

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לדעת מה זה מעבד על פרטיו אז החלטתי ללמוד עכשיו הבעיה שבכל הסבר יש מיפוי אחר של המעבד, כל מיפוי מחסיר דברים אחדים..... דבר זה מבלבל מאוד האם יש כאן מישהו שמכיר מיפוי מקיף למעבד רצוי בעברית שיכיל את כל ההסתעפות של המעבד לפרטיו.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אז ככה לפי מה שראיתי דיי הרבה משחקים שאני משחק ועוד כמה שיוצאים בקרוב צורכים ריבוי ליבות,לפי המיפרט שלי בצד אני לא מחפש לשחק על מקסימום אלה לשחק בצורה הכי טובה שיש ללא קירטועים ביכלל,הE8400 שלי הוא אחלה מעבד והוא עושה תעבודה יפה מאוד אבל שמתי לב שיש לא קצת משחקים שמקרטעים איתו אני מזכיר שיש לי את גירסת הE0 גירסה מורחבת וחדשה יותר מי הC0 וחשבתי על החלפה לQ6600 או אפילו לQ9550, עכשיו אני לא יודע מה ההבדל ואני צריך עזרה של אנשים שיש להם מעבד מרובע ליבות מה אתם אומרים על החלפה כזאת האם היא כדאית בשבילי או שלא ? המשחקים שאני משחק בהם וכאלו שעוד מעט יוצאים COD5,FALLOUT 3,RED ALERT 3,GTA4,NFS12,GEARS OF WARS 2 אלו בינתיים הכי מעניינים אותי,ואני לא צריך סיקורים שלהם עם מבחנים בין…

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  5. קניתי מחשב חדש והמוכר הציע לי לקחת זכרון של החברה הזאתי כי הקינגסטון יקרים לי עכשיו רציתי שמישהו יגיד לי אם הם טובים וכו' אם מישהו מכיררר שיגד בשמחהה...

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  6. כמה זיכרון אפשר לשים בלוח GA-8I945PL-G ? לפי אתר GIGABYTE הבנתי שיש הגבלה ל2 ג'יגה, רציתי לוודא את זה... תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  7. היי כולם מחר אני אמור לקבל את המחשב שהזמנתי מ tms. http://www.tms.co.il/preview/spec/yg3fhxze רציתי לשאול כמה שאלות לגבי הלוח אם ,http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4018#utility 1.האם בדרך כלל הוא מגיע עם הביוס האחרון העדכני ? אם לא , האם חשוב (בלוח אם הספיציפי הזה) לשרדג ביוס ? 2.ראיתי שיש באתר של היצרן כל מיני סוגים של utlitis יש כאלה שהייתם ממליצים להוריד ? בתודה איתי

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by aragon,

איך אפשר לנתק כרטיס קול ON-BOARD

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. אני מתכוון לרכוש E6300 עם לוח P5W DH וישנה בחירה בין שני זכרונות. אני מתכוון לקנות 2 סטיקים של 1024. אופציה ראשונה זה TWINMOS ואופציה שניה זה SAMSUNG. יש לציין כי שניהם זכרונות VALUE ולא מצפה להם שום OC (אולי ממש ממש ממש קל). האם יהיה הבדל בביצועים בין שני הזכרונות האלו עם המעבד והלוח שציינתי מלמעלה? תודה.

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  12. Started by Ic3 CuB3,

איך הזכרונות של החברה הזאת ?? כשהלכתי לקנות את המחשב אמרו לי שזו חברה טובה ואיכותית והזכרונות שלה מאד מומלצים ?? מה אתם אומרים ? איך הם ?? למישהו יש נסיון איתם ?? תודה לעוזרים !!!!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. שלום, במחשב שלי 2 סטיקים של 2GB כל אחד בתצורה של Dual, כאשר אלו הנתונים שלהם: General Module Information Module Number: 1 Module Size: 2048 MBytes Memory Type: DDR2-SDRAM DIMM Type: Regular Unbuffered (UDIMM) Error Check/Correction: None Memory Speed: 400.0 MHz (PC2-6400) Module Manufacturer: GeIL Module Model: CL4-4-4DDR2800 5 Serial Number: 150994944 Manu…

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  14. האם יש הבדל בין מיקום הסלוטים? אני יודע שזה ממסופר מ 1-4 (abit ai7) האם יש איזשהוא שינוי כלשהוא אם אני משנה את מיקום הזיכרונות?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by dckldfk,

!_Nike_! אתה חוליגן שלא מבין כלום בחשבים אולי כדיי שתחפש עבודה אחרת ותפסיק להתעלל באנשים ולגרום נזק

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  16. יש לי לקוח שאין לו כסף להשקיע ואני רוצה להרכיב לו מחשב במינימום שבמינימום השאלה שלי אם הסמפרון הזה נורא חלש ? כי מאז שקניתי סלרון D 2800 אני בטראומה זבל כזה לא ראיתי בחיים השאלה אם הסמפרון 2400-2600 לא כמוהו הבנתי שהוא מקביל ל 2.4 סלרון רגיל. עזרה S O S ללקוח שלי יש כרגע מעבד פנטיום 3 550 סלוט 1 . בכל מקרה הוא ירגיש הבדל

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by bogdant,

יש למישהו מושג מתי ה CONOR יגיעה לK.S.P וגם לוח אהם המתאים לו???

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by Gnome,

אל תכעסו עלי אם השאלה הזאת נשאלה לפני-כן. יש לי כמה שאלות בקשר לזכרון RDRAM: 1.האם הוא באמת שווה את המחיר שלו כי הוא ממש יקר. 2.באיזה מצב ה DDR "מפסיק" לתפקד ואז דרוש כבר RDRAM (השאלה היא בערך מה יותר התפקיד שלו?) תודה לכל העונים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by AMD-Z,

יש לי axp 2500+ 512 מגהבייט 333 מה"צ בדואל.... אני מקבל את הרוחב פס הבא בסנדרה 2003: INT 2360 MB/s FLOAT 2211 MB/s זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. מצאתי שני מעבדים כפולי ליבה לסוקט 939 בזאפ . בכל מקרה יש את 4800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399323 ו3800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400778 וה3800X2 עולה כפול, למה

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by ohad651,

מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. היי חברה. העניין הוא כזה אני קניתי לפני כמה חודשים לוח אם 965-S3 של גיגהבייט כאשר הוא REV 1 ולא מהחדשים יותר. כרגע אני מתכנן לקנות מעבד אחרי הכניסה של הדגמים החדשים ב 22 ליולי. העניין הוא שגירסאת הביוס בלוח האם כנראה לא תומכת עדיין ב E4300 או לצורך העניין ב Q6600 ששניהם עומדים על הפרק וזה תלוי בתקציב. השאלה שלי מה צפוי לקרות שאני אחבר את המעבד ללוח האם. הוא לא יזהה בכלל או חלקי? והאם ניתן לבצע את עידכון הביוס ללא מעבד מחובר במחשב? כל אחד שהתנסה במקרה דומה. אנא תנו את דעתכם לנושא. תודה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. אני לא כל כך מתמצא בסנדה (אני יותר מתמצא בתוכנות בנצמארקים אחרות... ) .......חבר שלי עשה לי אובר קלוק למעבד והתיזמוני זכרונות עומדים על 2-2-2-4 והמהירות שלהם עכשיו על 266 מגה הרץ (בסטוק הם על 400 אבל הוא היה חייב להוריד להם תמהירות כדי שיהיה יציב.... :-\ איך התוצאות והאם האוברקלוק באמת הצליח מעבד 2.2 גיגה הרץ ליבת נורטווד זכרון 256*2 לוח של אסוס P4S800D תמונות: http://img180.echo.cx/img180/9549/sissandra5rx.jpg http://img180.echo.cx/img180/6729/228vh.jpg http://img180.echo.cx/img180/2819/sissan23dra3cx.jpg עריכה: מצטער בטעות פה.......נא להעביר לפורום אוברקלוקינג וקירור. תודה

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by faceman_007,

OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  25. יש לי Gigabyte Pentium4 Titan 533 Series GA-8IEX/8IEXP כרטיס הקול ONBOARD שעליו לא עובד טוב עם ה JOYSTICK -GAME PORT ולכן אני צריך להתקין כרטיס קןל חיצוני נוסף, הבעיה היא שבהתחלה זה עובד טוב אבל אחרי זמן קצר מתחילות נפילות והתקעויות מערכת ההפעלה היא XP PRO למעשה הנפילה הראשונה קרתה אחרי שהעלתי את המחשב בפעם הראשונה לאחר שביטלתי את כרטיס הקול ב BIOS אגב לא ביטלתי בשלב הזה את יתר תת הרכיבים שעל כרטיס הקול בשלב הבא נדפק כרטיס המסך והמחשב עלה ב4!!! COLOR פירמטתי והתקנתי את WIN XP מספר פעמים כולל כאשר כרטיס הקול הנוסף כבר בפנים כלום לא עזר זה עבד טוב לזמן קצר ואחר קרס אני יודע שהסידור הזה אפשרי מישהו יכול להסביר לי איפה אני טועה ? תודה אבישי

• 0 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים