עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המפרט הוא E4500 8800GT 2GB OCZ 800MHZ CORSAIR 450W GIGABYTE P35 DS3L או GIGABYTE P35 DS4 ההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 300 שקל אני רוצה להוציא את כמעט את המקסימום אם OC מה יהיה יותר טוב? שווה את ההפרש הכספי?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by VortexD,

אני נמצא לקראת קנייה של מחשב חדש ויש משהו שמטריד אותי בנוגע לכרטיסי המסך דור הבא במידה ואני קונה לוח P35 החיבור של הכרטיס מסך הוא PCIE ואני לא יודע אם יעבדו עליו כרטיסים של PCIE 2 ולהפך אם אני לוקח לוח X38 ובנתיים לוקח כרטיס זמני שהוא PCIE השאלה אם הוא יעבוד אני מקווה שהשאלה מובנת לא הצלחתי לנסח אותה כמו שצריך תודה לעוזרים שיבהירו לי את העניין כי זה דיי חשוב

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by atomic rooster,

המטרה-משרדית. אני לא גיימר ולא אאמץ את הסטיק בצורה זו או אחרת. המחיר שלו די מפתה, זו הסיבה שאני שואל. תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  5. או קיי, יום טוב! נתחיל בזה שאני לא מבין בעסק, אני יודע שאני רוצה להוסיף זיכרון של 512 מגה לקיים, ואני רוצה לדעת אם אפשר ואם כן אז אילו סוגים.. הפרטים של הזיכרון הקיים הם: 256mb DDR-SDRAM 2.5-3-3-6 (............) CR2] X2] ז"א 512 מ"ב. יצרן micron טכנולוגיה 16X)32mX4) מהירות: pc2100 ddr-133 אני לא חושב שצריך עוד פרטים ואם אני טועה אז תודיעו לי.. תודה רבה לכם!

6. שלום לכולם, אני לפני רכישה של החלקים הנ"ל למען אוברקלוק מסיבי (בערך 3.2+ למעבד) ומשודך ללוח זוג זכרונות 800MHZ GSKILL D9 והלוח הנ"ל. איך הלוח תחת אובקלוק די רציני מבחינת קירור טוב של הרכיבים ותפקוד תחת אובר והאם יש לו אלטרנטיבות יותר טובות במחיר הזה של 850ש"ח בערך, כי לומר את האמת יש לי 3 לוחות אסוס בבית ושלושתם תותחים מכל הבחינות של אובר,אמינות וכו' אבל אם יש אלטרנטיבה טובה לגבי הלוח ולגבי המעבד אנא ציינו זאת. ושאלה נוספת היא האם כדאי לחכות לרבעון הראשון של 08 ולקנות את המעבדים החדשים שתומכים כבר 8 קש ומגיעים לאובר יותר גבוה (אנא התייחסו לזה שאני גם יצטרך לחכות לירידת מחירים קטנה כי אני רוצה מעבד דור חדש טוב ולא שכל שנה נשדרג). אודה לתגובות ולינקים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. הבנתי שהם היו אמורים לצאת השבוע... אז הייתה את התערוכה בוורשה, ונראה טוב. מתי נזכה לראות את ה-Phenom X4 למכירה בארץ? :<

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by shevah,

שלום, יש לי לוח P5Q DELUXE של אסוס כמובן וצורב פיוניר 215D שמחובר דרך SATA, ומשום מה הביוס רושם לי שלא מחובר שם כלום. יש לי ויסטה ULTIMATE 64BIT. למישהו יש רעיון למה זה כך?

9. Started by dvirf1,

קודם כל נתחיל בקצת מידע על המחשב שלי, מהמסך השחור הראשון העולה כאשר מדליקים אותו: -12/25/2003 For Intel Genuine Processor 2.80C GHz(200X14.0) -Hyper-Threading Technology CPU Detected (Hyper Threading Technology Enabled) -Memory Frequency: 400MHz for PC3200 DDR Memory FSB:800MHz (Dual Channel Mode Enbled) -CPU Temp: 44C/111F CPU Fan: 0 RPM -System Temp: 33C/91F Chassis Fan: 0 RPM - POWER Fan: ~(3245-3308) ----------------------------------------------------------------- שמתי לב שבביוס, תחת התפריט: POWER BIOS Features קיימת האפשרות: CPU CLOCK/SPEED {[200MHz/2.80GHz]} ואני יכול לקבוע את ה MHZ, כאשר הערך המינימלי הוא 100 והמקסימלי הוא 350 ---------------…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין להוסיף למחשב עוד 512 ל512 הקיימים שלי כרגע יש לי 2 סלוטים של 256. במחשב קיימים 4 סלוטים! ה 256 עובד ב HYPER THERDING האם הוספת 512 כסטיק אחד יבטל את העניין ה HT או שהוספת 512 והוזלת הזכרון במחיר יהיה אפקטיבי וימשיך לעובד ב HT

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by yaniv1306,

המבחר הוא כל כך גדול וכמובן מעבר להבנה שלי בתחום אני מחפש לוח אם בתקציב של 450 ש"ח אשר יתאים למעבד P4 3.0 או 3.2 הכולל PCI-E ו אפשרות להכניס זכרונות עם קצבים גבוהים (667MHZ)וSATA2 אם יש דבר כזה בתקציב שלי על מה אתם ממליצים איך מזהים לוח אם טוב מעבר לאופציות העדכניות ( בקיצור ממה להיזהר) המחשב מיועד למשחקים בעיקר אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 6600GT אם יש מצב למצוא לוח עם אופציה ל SLI בסכום הזה?אם לא לא נורא טוב הגיע זמן שאני יפסיק לבלבל לכם את השכל בבקשה תעזרו לי אני משתגע כבר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  12. אני קונה מחשב בשביל משחקים ולשמוע מוזיקה וסרטים זהו בעיקרון לקחתי מעבד 64 ביט של אינטל וזה מביא אותי לעוד שאלה מה יותר טוב של אינטל או amd וגם איזה לוח אם לקנות???

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by tmp,

האם יש כזה דבר? :} אני שואל כי אני קונה לוח אם חדש , מעבד חדש, וזכרונות חדשים.. אבל אני לא רוצה להחליף כרטיס מסך בגלל שיש לי 6600gt.. אבל הוא ל AGP :[ אם אין מתאם כזה ויש לכם פתרון אחר אשמח לשמוע

• 8 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by faceman_007,

OCZ Dual Channel Gold GX 2048MB PC4000 DDR 500MHz תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by gman_il,

שלום ידידי המלומדים. להלן הרכיבים שרכשתי לאחרונה : AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX DFI NF4 ULTRA INFINITY SAMSUNG DDR 512MB 400mhz הבנתי שבמצב אופטימילי הכל אמור לעבוד ב- 800 Mhz , במידה ואחד הרכיבים מאט אז הכל איטי. איך אני יכול לדעת שהכל ירוץ כמו שצריך? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by most,

שבת שלום, בעזרתם האדיבה של חברי פורום מפרטי מחשב בניתי מערכת שנקנתה ב ksp. ביקשתי להרכיב סמפרון 2600+. היום כשנכנסתי לאתר של amd ראיתי שה L2 cache שלו הוא רק 128mb. http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_11599_11604,00.html לעומת זאת הסמפרון 2800+ הוא עם 256mb L2 cache (אותו לינק). 1. הבנתי נכון?? 2.למי שמכיר - זה מה ש ksp מוכרים?? 3. עדיף בתוספת השקעה קטנה להחליף לספרון 2800 (256mb זה הרבה יותר טוב לא??)

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  18. בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by nesber,

קניתי AMD64 בזיגזאג והם תמיד מדגישים לא להתקין את הדרייברים של IDE שבאים עם הדרייברים של NFORCE. מישהו יודע למה? האם אתם מתקינים?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. כמה עולה כרטיס זיכרון של ג'יגה 1? ???

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by roeiw,

AMDwallpapers.com אתר קטלני!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by Gimel,

מחפש מידע על NEC powermate עם לוח 845 ומעבד 1.6. רוצה להוסיף לו זיכרון ולא בטוח מה צריך לשים. (יש לו 256 זיכרון PC133). יש עוד חריץ זיכרון פנוי אבל אני רוצה להיות בטוח ששמים שם גם PC133 ולא DDR. מישהו יכול לתת לי הפניה? עריכה: מצאתי כבר, תודה בכל זאת, אבל נתקלתי בבעיה. ניסיתי להוסיף זיכרון PC133 (כמו שיש במחשב) אבל הוא לא זיהה את הזיכרון החדש (שעובד על מחשב אחר - פנטיום 3). יש סוגים שונים של זיכרון PC133? איזה מהם יתאים ללוח 845?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  23. אני מרכיב עכשיו מערכת חדשה פנטיום ארבע ונתקלתי בשאלה מוזרה שאין עליה תשובה בהוראות לוח אם על הלוח IC7-G Max II Advance P4 Motherboard יש שני חיבורי מתח ATX 1) ATX12V1 4pin 2) ATXPWR1 20pin לא רשום בלוח האם האם אני צריך לחבר אחד מהם בלבד או את שנייהם.... מה אתם אומרים ? מצורף סירטוט..... אפשר לקבל קצת הסבר בנושא...... עמי

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by NoamHa,

שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. בעבודה שוטפת, משחקים או כל שימוש רגיל אחר ? מתי תבוא לידי ביטוי תכונת ה-HT ? תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים