עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יכול להיות מצב שיהיה יותר כדאי ליקנות אינטל ואינטל תיהיה יותר טוב מAMD בשנה וחצי הקרובות?

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by BMItay,

האם המעבד מתאים ללוח?אני לא אצטרך לעשות שום עדכון ביוס כדי שהמעבד יפעל כשורה? ולכמה באס אוכל להגיע עם זכרונות 2048MB 800MHZ? תודה!

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. היי , מתלבט בין Gigabyte GA-EP43-DS3L לבין Asus P5QL . שניהם באותה רמת מחיר פחות או יותר. מה אתם ממליצים ? מה ההבדל בין 2 הלוחות ? תודה על העזרה...

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  4. Started by David Ell,

שלום לכולם, יש לי I5 2320 ואני רוצה לקנות GTX 760 או 770 (תלוי ירידת מחירים אם ישתלם 770). כדאי לי לקנות מעבד אחר או להישאר עם זה? אם מעבד אחר אז גג 1,000 שקל ויש לי לוח אם P67X UD3 B3.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by BuNKeR,

שלום לכולם רציתי לדעת האם אתם מצליחים למצוא הבדל בין הלוחות http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2321 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2314 חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי הזיכרונות שאני הולך לקנות למחשב יהיו בתדר 667 MHZ האם עדיף לקחת את הלוח הזה (חיסכון במחיר)? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2324&ModelName=GA-945P-S3

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. יש ברשותי מעבד כזה 4200+ X2 בתדר של 2300 לכל ליבה ,מיהו המקביל מבית INTEL? תודה לכל העונים.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by iem,

יש ברשותי הלוח D845GBV עם מעבד של 1.8MHZ. כמו כן יש ברשותי מחשב של 2.8MHZ גם פנטיום 4. האם לאור המצ"ב (תמונה), אומר שאוכל לשים את ה- 2.8 בלוח D845GBV ?? תודה !! ;D [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by shark1011,

אני יודע שיש שני חיבורי PCI-E בלוח הזה. מה היא המהירות של חיבורים אלו?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  9. שלום. דובר בחדשות האתר על מעבדי 6 ליבות עם שם קוד טובן. אני מעוניין לדעת איפה אפשר למצוא מידע עליהם.או מתי יש צפי לראות אותם בכלל בארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by OmerIsraeli,

יש לי מחשב מלפני 3 וחצי שנים במפרט הבא של ASUS A8N SLI Deluxe AMD 3000+ 1.81GHZ 64BIT 939PIN GIGABYTE GEFORCE 6600 GT עכשיו, יש לי וויכוח עם חבר על הנושאים הבאים: אם אני רוצה לשדרג למעבד חדש של AMD מהדגמים החדשים אני צריך להחליף לוח אם? כמה זיכרונות אני יכול להוסיף ללוח הקיים אם למישהו יש מושג? ואם כן.. לאיזה מעבד שווה לי להחליף? משהו שיהיה מוכן לויסטה ולמערכות יותר מתקדמות בעתיד ויחד עם זה יריץ יישומים,משחקים ותוכנות יותר במהירות ויעילות מהנוכחי. תודה רבה רבה עומר

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  11. שני דברים לא הצלחתי להבין מה ההבדל בין שני לוחות האם של אסרוק ASROCK H67M-GE B3 H67 CHIPSET ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET מה זה ה GE? רציתי בבקשה המלצה ללוח אם במחירים האלה 450-500 לא יותר! שיתמוך בUSB3 , לא מתוכנן OC, מעבד מתוכנן אינטל 1155 I5, וכרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 אם יש לוח טוב יותר מהאסרוק המוצעים לעיל מבחינת מחיר/תועלת. תודה מראש לעוזרים המומחים

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  12. Started by kritikal,

‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB‎ או ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB‎ או ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB‎

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט gigabyte ga-945gm-s2 עכשיו רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין הS3? והאם כדאי לי להחליף לוח אם?

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by OvD,

http://www.tvcom.co.il/product.asp?productid=86 איך אני יכול לדעת אם זה E3 או E6 ומה ההבדל ביכלל?

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by amd64,

שלום וחג שמח אני צריך לדעת כמה המעבדים עולים ומאיפו אפשר להשיג אותם - הכי זול <> הכי זול!!! שהחנות תהיה בארץ והאתר היה בשפה עברית והמחיר הכי זול שפאשר (לא לכתוב מחיר מעל 1000 שח') תודה רבה רבה!!! AMD Athlon 64 BIT 2.5 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 2.8 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.0 כמה עולה? AMD Athlon 64 BIT 3.2 כמה עולה? תודה רבה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  16. לא רק G-Sync ו-Optimus - למפתחת השבבים הירוקה יש עוד כמה פרוייקטים מסקרנים שיוכלו לשדרג את הביצועים המתקבלים מכרטיסי מסך בתצוגת Max-Q לכתבה

17. Started by levio,

שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  18. עריכה : פרטים בהודעה האחרונה הי לא מזמן הביוס שלי החליט לאפס את עצמו אחרי כמה בעיות עם חשמל ומאז הספקתי גם לפרמט, ולהתקין דרייברים 1000 פעמים בשביל לנסות לתקן בעיה של FPS שלא הייתה לי בעבר. עכשיו נזכרתי שבעבר כשקניתי את המחשב, מישהו פה הסביר לי שכדאי לי לשנות את ההגדרות בביוס של הזכרונות כדי שיתאימו לשלי. וגם נתן לי הוראות מדויקות. בידי - PQI 512X2 Cas2 2-3-3-6 400Mhz מה אני צריך לשנות בביוס כדי שיתאים לזכרונות שלי? תודה רבה! עריכה: מצאתי את זה אצלי, וזה מלפני שנתיים יכול להיות שלמאפיינים האלה אני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by free_me_0,

-

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  20. Started by sapartil,

1. כשכתוב במעבד INTEL P-D מה מציינת האות D ? 2. כשכתוב DUO הכוונה היא ל DUAL CORE ? רק מי שיודע בוודאות בבקשה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  21. Started by -LosNir-,

שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by DrDeath,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין זכרונות DDR III לבין DDR II הוא משמעותי בימינו או שלא שווה לקנות אותו עדיין? כמו כן, האם רוב לוחות האם תומכים ב-DDR III? אני יודע שה-RAM זה אחד הגורמים המרכזיים המשפיעים על מהירות העבודה של המחשב, לכן חשוב לי לדעת. תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by Stranger,

האם ההבדל בין המאשקין בלאק LEVEL 1 ל- LEVEL 2 הוא כל כך משמעותי? וכיצד הוא בא לידי ביטוי.... בהנחה שלא מתבצע OC!! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  24. שלום , יש לי לוח אם גיגא באיט 8IPE100MK ומעבד אנטל פנטיום 4 2.6 800 מותקן עכשיו על הלוח 2 סטיקים של 256 מיגה 400 מיגא הרץ ועובדים בדואל צ'אנל , ויש עוד בלוח עוד שני מקומות לשני סטיקים , אז אני מתכוון לקנות עוד 2 סטיקים של 256 400 וכך יהיה לי גיגה זיכרון ושני זוגות שעובדים בדואל צ'אנל. זה יהיה טוב?? ויתן שיפור בביצועים? תודה רבה לכל המגיבים. עריכה : יש משהו שלא הבנתי אצלי, זה שאני עובד עם 256*2 בדואל צ'אנל אז המהירות אמורה להיות 800 מיגא הרץ נכון? למה בתמונה פה מופיע שעובד ב 200 מיגא הרץ? או שה 200 פה היא משהו אחר? בבקשה תסבירו לי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  25. שלום לכולם , לאחרונה שידרגתי את הזיכרון במחשב הנייח שלי ASUS P4VP-MX מ-256MB ל-2GB. לאחר בדיקה באינטרנט לגבי כרטיסי זיכרון מתאימים רכשתי דרך ebay את כרטיסי הזיכרון הבאים : DDR400 PC3200 184PIN 400MHz Desktop Memory 1GB+1GB לפי המפרט באתר של ASUS כתוב ש - 2x 184-pin DIMM Sockets support max. 2GB חיברתי את הכרטיסים בצורה תקינה למקום הנכון , כשהדלקתי את המחשב , המערכת זיהתה רק 512MB בכל סלוט (מתוך 1GB) , הציעו בפורומים לנקות את החלק שעליו יושב הזיכרון , ולאפס את ה-bios , ביצעתי את שניהם ועדיין המערכת מזהה באופן חלקי את כרטיסי הזיכרון , יש למישהו רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים