מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתלבת בין GIGABYTE P35T-DQ6 לGIGABYTE P35C-DS3 התקציב למחשב חדש נע בין 8000-9000 שח אז השאלה היא איזה מהם יתהים יותר וכן מתוכנן oc
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i5/Intel-Core%20i5-2450M%20AV8062700995806%20Mobile%20processor.html ומה הטכנולוגיה של NVIDIA אופטימוס,יש שני כרטיסי מסך,במחשבים ניידים.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אז ככה איזה ליבה עדיף??..ולמה..!.. Newcastle או Clawhammer ??... כמובן מתייחס למעבד 3200+
-
- 9 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה זה צ'יפסד למה הוא מועיל ולפי איזה סדר הוא הולך?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי הרכבתי מחשב חדש שקניתי עם לוח ASUS P5QCו זכרונות DDR2 1066MHZ שמתי לב בPOST שהזכרונות נספרים כ 667MHZ ולא 1066 נכנסתי לBIOS ותחת DRAM FREQUENCY ההגדרה היא AUTO האם לשנות את ההגדרה ידנית למהירות 1066 ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
חברים אם אני קונה 2 סטיקים כאלה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_308_489&products_id=4461 זה יהיה ב- DUAL CHANNEL ? הלוח אם שלי תומך בזה. כאילו יש ערכות של 2 ערוצים כבר מוכנות כאילו רציתי לדעת אם זה משנה משהו.....
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק משילוש צפוי.. אני מחפש זיכרונות עם תמחור נמוך, כלומר לא מהפרמיה הגבוהה.. הדרישות הם כאלו: 2X512mb, PC3200, שיספקו עבודה אמינה במהירות הנתונה אך בטיימינג נמוך (2-2-2-5). כאשר אוברקלוקינג..(העלאה מעל המהירות המוצהרת) אינו ברשימת הדרישות. איני מוגבל בזמינות לרכיבים בארץ.. תודה על העזרה, אורי.
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש אני הולכת לקנות מעבד I5 750 של INTEL ואני מתלבטת איזה לוח יותר מתאימה איני משחקת במשחקים ככה שלא הולך להיות כרטיס מסך משוכלל ההתלבטות היא בין : לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 -מחיר 535 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-UD3L - מחיר 540 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-UD2H - מחיר 545 באייבורי מה אתם אומרים איזה מהן יותר איכותית או שאולי תמליצו על לוח אם אחרת איני רוצה להשקיעה סכומים מאוד גבוהים אם ההבדל אינו משמעותי התקציב עד 650 ש"ח על לוח אם אלא אם כן תחליטו כי יש צורך משמעותי למעבר השמוש של המחשב הוא אינטרנט סרטים ושרתים וירטואליים הזכרון הוא 2 סלוטים של 2GB 1333 של קינגסטון וכרטיס המסך Gigabyte דגם GeForce 210 512MB GV-N210OC-512I אם נ…
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מצאתי שני מעבדים כפולי ליבה לסוקט 939 בזאפ . בכל מקרה יש את 4800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=399323 ו3800X2 http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400778 וה3800X2 עולה כפול, למה
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הזכרונות האלה מצאתי אותם ב-690ש"ח אני צריך את הזכרונות למעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX אם למישהו יש המלצה טובה יותר אני ישמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי את ה-Vitesta, של A-DATA, כלומר DDR500. הבעיה שהמערכת שלי עומדת כרגע על FSB227 בלבד, ולא 250 למשל, שאני צריך כדי להריץ את הזכרונות על מהירות אפקטיבית של 500, וכרגע אני נאלץ להריץ אותו על 454 מה"צ בלבד. הבעיה שהמחשב לא רוצה לעשות פוסט בכל פעם שאני מגדיר שימוש ב-Ratio לזכרונות שיתן להם יותר מ-1:1 ובכך יגדיל את המהירות שלהם. יש לציין שאם אני שם Ratio שלילי (כלומר כזה שמאט אותם יחסית לבאס הכללי) אז הוא כן עושה פוסט. ניסיתי לתת לזכרון יותר מתח, (אפילו שזה לא ממש עניין של יציבות) 2.9 וולט לא שינה כלום למשל. גם העליתי תזמונים לגבוהים במיוחד. זה עדיין לא עשה פוסט. יש למישהו רעיון בקשר למה אני יכול לעשות כדי בכ"ז להעלות את המהירות של הזכרונות ל-500 ואף ליותר? (בביקורת על זכרו…
-
- 7 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מה הלוח אם המשתלם ביותר עבור מעבד AMD Athlon 64 3800+ AM2 X2? תקציב עד 700 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
היי חברה. העניין הוא כזה אני קניתי לפני כמה חודשים לוח אם 965-S3 של גיגהבייט כאשר הוא REV 1 ולא מהחדשים יותר. כרגע אני מתכנן לקנות מעבד אחרי הכניסה של הדגמים החדשים ב 22 ליולי. העניין הוא שגירסאת הביוס בלוח האם כנראה לא תומכת עדיין ב E4300 או לצורך העניין ב Q6600 ששניהם עומדים על הפרק וזה תלוי בתקציב. השאלה שלי מה צפוי לקרות שאני אחבר את המעבד ללוח האם. הוא לא יזהה בכלל או חלקי? והאם ניתן לבצע את עידכון הביוס ללא מעבד מחובר במחשב? כל אחד שהתנסה במקרה דומה. אנא תנו את דעתכם לנושא. תודה
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרחיב את הזיכרון הפנימי שיש לי (256) ורציתי לשאול לגבי זה כמה שאלות. 1. איך אני יכול לבדוק איזה בדיוק זיכרון יש לי עכשיו באיזה מהירות ובאיזה סוג? 2. קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש ובהרבה משחקים ההגדרות הם לא כל כך גבוהות אם אני ירחיב את הזיכרון הביצועים יהיו יותר טובים? 3. האם המשחקים שיש לי (לדוגמא סימס 2 שזאת אחת הסיבות גם שאני רוצה להרחיב) יזוזו יותר מהר כי סימס 2 זז אצלי גרוע ועוד יותר עם חבילת תוספות תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תשמעו האמת זה שווה את ה1000 שקל הבדל? ( גם בלוח אם) כי נגיד אז עוד 2-3 שנים אני אשדרג את שניהם ביחד אז האם זה שווה כן או לא
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי, היום הלוח אם שלי התפוצץ, הוא הגיע לאיזה 70 מעלות ואז הוא התפוצץ (לוח אם של BIOSTAR חחח) אז מן הסתם אני חייב להחליף לוח, המעבד שלי סוקט 478 אז שקלתי להחליף ל?Abit AI-7 μGuru?, אז תגידו, זה לוח טוב? והוא יחזיק מעמד באוברקלוקים קטנים?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אהלן לאחרונה אני רואה כמה המלצות על הלוח הזה, בעיקר בגלל יחס מחיר/תמורה שלו..נכון? אני אוטוטו עומד להזמין מחשב לאחותי, ובהתחלה בחרתי בלוח KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, אך אמרתי לעצמי שהיא לא ממש צריכה לוח כזה, המחשב הוא מיועד גם לעבודה משרדית וגם משחקים (וממש לא אוברקלוק), אז אם אני לוקח את האסרוק, זו תיהיה בחירה טובה? (200 ש"ח פחות, יהיה אפשר לשדרג במקומות אחרים)..
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
ה K נותן את ה OC (לכמה אפשר להגיע איתו עם מערכת טובה ), אבל מוותרים על VT-d (אני כן עושה קצת וירטואליזציה, עד כמה זה משפיע ?) ואת vPro (מישהו צריך את זה ?) וTSX-NI (טכנולוגיה עתידנית מעניינת, לא נראה לי שחשובה לשנים הקרובות למחשב ביתי ?)
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לשדרג את הזכרון ואודה לעזרה : יש לי מחשב עם לוח אם של GB MA785GMT-UD2H עם מעבד amd athlon 250 ו זכרונות של מושקין 2x1gb ddr3 1333 ללוח אם יש עוד שני סלוטים פנויים . מערכת הפעלה : ווינדוס 7 פרו . איזה זכרונות אני יכול להשתמש בשביל לשדרג : האם אפשר לקנות 2x2gb או שזה יהיה בזבוז כסף ועדיף להשתמש ב 2x1gb ? כמו כן האם יש משמעות לנתונים אחרים פרט למהירות הזכרון בנוגע לתאימות (לייטנסי וכו...) .
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח NF3 EPOX KDA3J וקחבלתי דיסק עם דרייברים ללוח משהו 4.25 וממתי לוח צריך התקנה של דרייברים? עכשיו שאלתי השניה זה אילו מהדרייברים להתקין יש שם IDE שמשום המליצו לי לא להתקין כי הם יעשו את המערכת איטית יותר יש שם ERTNET שזה הכרטיס רשת הבנתי GATAR משהו כזה.. וSOUND.. האם להתקין את זה אם על הלוח יש כרטיס קול אחר משל נבידיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
כעיקרון אני הולך על הלוח הזה: GA-MA74-GM-S2H אבל יש את זה ב8 שקל יותר: GA-M68SM-S2L מה ההבדלים? לקחת את הראשון אם השני? המעבד הוא 4800.. תודה..
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-