מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע מחשב עם לוח אם ומעבד די ישנים כבר (Intel Core 2 Duo E6300, Gigabyte GA-965P-DS4) יש לי כרטיס מסך חדש (NVIDIA GeForce GTX 460) ספק כח 400W של אנרמקס וכרטיס קול חיצוני של line6 וזהו פחות או יותר ממה שאתם צריכים לדעת עכשיו אני רוצה לשדרג את המעבד והלוח אם והתקציב שעומד לרשותי מגיע עד ה1000 ש"ח מה אתם ממליצים? הנטייה שלי היא עם אינטל ולוחות של ג'יגהבייט
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
תמליצו לי על מעבד + לוח אם [ למטרת משחקים] יש לי כבר רדאון 9600XT ו768 זיכרון אז מה אתם ממליצים ? האם את ה AMD 64 או שבכלל ללכת על אינטל מצפה לתגובות תודה
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בס"ד אני יודע ששואלים את זה הרבה אבל לא מצאתי שום מקום שבו הייתה החלטה סופית: אני קונה מחשב ומתלבט בקשר למעבד; Q6600 המפורסם או E8400 (הגם די מפורסם :). למה מתלבט? בגלל זה: 1. הE8400 הוא 45nm, הQ6600 הוא 65. (ומה זה אומר בכלל?) 2. אומרים שכפולי ליבה יותר טובים למשחקים אבל מתישהו המרובעים יהיו יותר טובים - למה זה? אם אני אעשה OC לQ6600 שיהיה 3GHz בכל ליבה אז הוא יהיה יותר טוב\שווה? 3. אני קורא הרבה השוואות שעל פיהן מחליטים איזה מעבד לקחת אבל נראה שאני בסירה לבד - אני לא אוהב את כל משחקי האקשן האלה עם הסביבות הריאליסטיות בטירוף, משחקים כמו RA3 עושים לי את זה. זה אומר שאני יכול להרשות לעצמי מעבד פחות חזק, נכון? 4. לאורך זמן - תציצו רגע ב2 שוב ואז תנסו להסביר לי אם שו…
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי יש שתי אפשרויות 1. Bad Axe 2 + E6320 = 371$ 2. Bad Axe 2 + Q6600 = 754$ המצבע הזה נגמר עוד מאת השאלה שלי האם זה שווה? או שאחרי ירידת המחירים הצפוייה השילוב הזה יעלה לי יותר זול? תודה,
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני יכול לקבל את אחד מהלוחות האלה חינם איזה עדיף אני אשתמש במעבד 1700XP וזכרון DDR2100 chaintech kt266a 7vjda או ASUS AVA266
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך לוח אם הכי טוב שאתם יכולים להביא לי עם כרטיס רשת מובנה תקן N למעבד הזה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב , אני חדש פה ומקווה להשתלב =] אני צריך לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בסביבות ה 2100 שקל.. עכשיו המחירים שאני קונה יהיה קצת זולים יותר מהחנויות מפני שאני קונה מדילר. לכן המחיר שלכם יכול לצאת קצת יותר, והוא יהיה אטרקטיבי בשבילי. למטרת משחקים בעיקר . תודה רבה . P.S. לא ממש קשור לפורום הזה , אבל חבל לפתוח שני אשכולות על שאלה כזאת , שווה להשקיע 700 שקל ב7600GT בימי מעבר אלה ? ..
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בקצרה, ברשותי סטיק אחד של זכרון די גנרי (מוזל) של 128MB 266mhz ועוד סטיק של 256MB 266mhz של קינגסטון (שניהם DDR מן הסתם). המחיר של 256MB DDR כרגע לא גבוה מדי ואני חושב על למכור את הסטיק של מוסל, להוסיף כסף ולקנות עוד סטיק של קינגסטון, זהה לנוכחי (אותם התזמונים). ההתחבטויות הן כדלקמן: 1. האם בכלל שווה לי לעבור ל512? ז"א הפרש הביצועים בין 352 לבין 512 משמעותי? כי אני חש שיש מקום לשיפור כשאני משתמש במערכת. 2. אם אני קונה זכרון 256MB האם כדי לי בהכרח לקחת את הקינגסטון כדי שהיו לי שני זכרונות תואמים או אולי עדיף לקנות משהו זול יותר (כנראה גנרי)? או שאולי יש משמעות בביצועים בשני סטיקים זהים. המערכת: לוח גנרי 266mhz. Athlon XP 2000+. תודות מראש.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז כמו שכתבתי בכותרת האם לוחות G31 שתומכים עד 4GB עם מערכות הפעלה של 64ביט מנצלות את כל ה4GB או שגם עם מערכת של 64ביט ינוצל 3.25GB מתוך כל ה4GB? ואם מישהו שיש לו לוח-אם עם ערכת שבבים של G31 ומערכת הפעלה של 64ביט ויכול להעלות תמונה בבקשה אז תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז ככה, אמרו לי שכדאי לקנות את הפנום כי הוא יהיה ממש טוב. עם OC טוב, CF טוב והוא יהיה זול. אבל אני לא יודע ממש אם כדאי. יש לי תקציב ל-i7 אני פשוט לא יודע אם באמת כדאי לי לחכות או לקנות כבר את ה-i7. אני לא עושה OC עצבני וכאלה. כל פעם לעשות קצת, לא משהו מיוחד. ושאני יבין, ה-i7 לא טובים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
במבט לעתיד מה כדאי לי לקחת AMD 3800 DUAL CORE+6800GS או: AMD 3200+7800GT כמובן מיועד למשחקים, האם בעתיד יצאו משחקים הדורשים מעבד כפול ליבה? הכפול ליבה יתן לי יתרונות בכמה שנים הבאות לגבי משחקים? או שהכפול ליבה נועד אך ורק לעריכת סרטים וכד'.. ?! אם אלך על החבילה הזאת אצטרך לשדרג בסופו של דבר את הכרטיס בלבד. או שכדאי לקחת 3200 חד ליבה הידוע ביתרונותיו כיום למשחקים בניגוד לכפול ליבה +7800GT כרטיס חזק כיום אבל בעוד כמה שנים ישחק ולא יהיה שווה גרוש. אם אלך על החבילה הזאת עוד כמה שנים אצטרך לשדרג גם כרטיס וגם מעבד
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת על הלוח הבא: Intel® Desktop Board Intel® G965 DG965WHMKR Bulk לא מעניין אותי עקרונית אם יש לוחות אחרים באותה רמה ופחות או יותר כסף או הצעות ללוחות. מעניין אותי ספציפית מה אתם יודעים על הלוח הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אני צריך לוח אם טוב למעבד INTEL E7200 יש עצות?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
בהמשך לנושא שנפתח וננעל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376984.0 יש לי שאלה שקשורה אבל קצת שונה בבדיקה שערכתי עם התוכנה "EVEREST Ultimate Edition" התברר לי שבמערך 2 סטיקים של 256 דואל ב400 Mhz התוצאות בקריאה\כתיבה\העתקה ולטנסי גבוהות פי 2.5 מהמערך השני של 333 Mhz עם 3 סטיקים של 256... אז אני לא יודע מה כדאי לי כמות או מהירות?(בהתחשב בזה שיש הבדל במהירות..) , מישהו יכול להאיר את עיניי?
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח Asus p4p800 , עד כאן יש עוד אלף כמוני רק בפורום הזה. אבל אני משתמש הרבה בdictation לצורך כך אני עובד הרבה עם אוזניות "מדונה", אלה מתחברות מאחורה וזה לא נוח. האם הלוח הנ"ל תומך באפשרות לחבר את הקונקטור אוזניות ורמקול למארז מקדימה. אם כן מה הדרך? אייזה מארז מומלץ לקנות, כזה שיש לו מחבר לאוזניות ולרשמקול מקדימה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום חברים אני מקווה שתוכלו לעזור לי בבחירת לוח אם חדש...יש לי P4 1.6Ghz והיתי מעוניין בלוח אם שיש בו לפחות את ה 4 סלוטים ל PCI,שיתמוך 2X2 DDR יענו לא מעוניין שיהיו סלוטים שתומחים ב sdram אבל ש2 סלוטים יתמכו ב DDR 266 אם אפשר שכל ה 4 סלוטים יתמכו ב 266 ואפשר להשתמש בכולם אז זה בכלל יהיה פיצוץ,חשוב לי מאוד ש יתמוך ב ATA-133 לפחות,שהיה לו sound ו רשת on board (משהו טוב),כמובן שיתמוך במהירות המעבד שלי. זהו אני חושב לא מעוניין ב raid או scsi או כל הדברים האלו,גם לא צריך שייתמוך ב AGP 8X אבל אם הלוח טוב כמו שרשמתי אז זה לא יזיק (רק לכיס קצת). כל זה בתקציב של עד 900 שקל אפילו זה יותר מדי אני חושב,והאם אתם מכירים חנויות שיקחו ממני את הלוח אם הישן שלי ויעשו trade ללוח אם חדש? גם …
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן אנשים . יש ברשותי 2 זכרונות DDR שעובדים בDUAL - ביחד 512, של קינגסטון CL3 . האם אני יכול לחבר עוד סטיק אחד של 512 והם יעבדו כמו שצריך ? (סטיק של SAMSUNG CL3 ) . לוח אם: gigabyte k8nsc939 מעבד: amd athlon 64b 3000+ venice core . בתודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רכיב (אולי כרטיס) חיצוני ? אגב, האם ההבדל באיכות יהיה מורגש ?
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה ולמה אבל הלוח שי מצפצף בלי הפסקה ובקצב לא קבוע פשוט מלא ציפצופים שונים זה התליל באמצע הלילחה והעיר אותי לפני זה הכול עבד בסדר מה אני עושה? המעלות בסדר בדקתיח המקלדת מחוברת זה לא קול של מיקלדת
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-