כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
ענקית השבבים סמסונג חושפת את טכנולוגיית GDDR6W אשר צפויה להעניק נפח כפול ומהירות כפולה על פני ה-GDDR6 הסטנדרטי שבכרטיסי המסך העכשווייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לקנות את אחד מהכרטיסים האלו והייתי רוצה לדעת איזה מהם . אני מסוגל לרכוש את שני המוצרים לפי מחירם אך אני רוצה לדעת אם ההרקולס שווה את העוד 400 שקלים ? מה הייתרונות שלו על הג'יגהבייט אם בכלל ? גם הייתי רוצה לדעת כמה fps אני אקבל בדום III עם כל אחד מהכרטיסים הללו כשיש לי AMD T-Bird 1400, 256 ddr, מה שחשוב לי זה מעל 85 fps . האם אני אשיג זאת ? תודה
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את המחשב שלי ל-LCD בסלון זאת אומרת את הכרטיס מסך ל-LCD עכשיו איזה כבל הכי איכותי והכי כדאי להשתמש? דרך אגב יש לי 8800GTS ככה שיש לי שני חיבורים של DVI ואחד S-VIDEO וב-LCD יש כניסת מחשב HDCP דרך HDMI וגם RCA ו-COMPOSITE? אני לא כל כך מבין בכבלים...אז מה עדיף מבחינת איכות צפייה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש כרטיס מסך חדש שיהווה שיפור ניכר לעומת ה-GF Ti 4200 128 MB שמשרת אותי נאמנה כבר כמעט שנתיים. הכרטיס צריך לעלות בסביבות ה-1300 ש"ח. קראתי את הפוסט שבו כתובים כרטיסים מומלצים לכל תקציב, אך אני זוכר שבעבר ראיתי באיזשהוא פורום מישהו שכתב שביצועי הכרטיס שיש לי כיום כמעט משתווים לאלו של Radeon 9600XT, שעולה בסביבות ה-1000 ש"ח לפי מה שאני זוכר, ולפי זה ממש לא משתלם לשדרג. אז שאלתי היא האם כדאי לי לשדרג לכרטיס מסך חדש, ואם כן לאיזה? תודה מראש, גיא.
-
- 11 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
מה עדיף הכרטיס מסך הזה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6600GT 128MB DDR3 128 BIT TH VIVO TV/O -GV-NX66T128VP - BULK או זה GIGABYTE PCI-EX GeForce 6800GS 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - GV-NX68G256D - BULK
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כרגע הגיע לי הכרטיס שהזמנתי twinteach 9800gtx , היה לי כרטיס של ati הסרתי את הדרייברים ניתקתי את הכרטיס הישן במקומו חיברתי את החדש והורדתי את הדרייברים החדשים מהאתר של nvidia. הבעיה היא שאני מפעיל את קובץ ההתקנה המחשב מתחיל להתקין את הדרייבר ונתקע באמצע במשך כמה דקות ולאחר מכן יוצא מההתקנה ולא מתקין. ניסיתי גם להתקין מהדיסק שהגיע עם הכרטיס מסך וזה חוזר על עצמו שוב . מקווה שתוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
בעקבות שיגעון חדש שלי(אוזניות היי הנד)הצורך בכסף, ואי השימוש במערכת הנוכחית שלי, החלטתי למכור את הכרטיס מסך הקיים EVGA 7800GT 256MB ולקנות בערך ב-600 שקל כרטיס אחר שיספיק לי לעבודה נורמלית במחשב. כבר יש לי את המחשב חודש וכל מה שעשיתי זה לשחק כמה פעמים בBF2 וקצת ב-COD2. אני פשוט כבר לא הגיימר שהייתי פעם...מה לעשות השיגעון הזה עבר לי. אז אני מחפש כרטיס בערך ב-600 שקל לא משהו חרא צריך שהמחשב יריץ סרטים ותוכנות גראפיות והכי חשוב שיהיה כמה שיותר מותאם לויסטה שעוד כמה חודשים תגיע. אני לא מכיר בדיוק את כל הדגמים אבל חשבתי על איזה 6600 רגיל או x700 או משהו בסגנון. כמו שאתם רואים אין לי כל כך בעיה עם x2 3800@4800 ו-2ג'יגה זיכרון אני רק רוצה כרטיס שלא יכביד לי על המערכת בגלל שהוא ג…
-
- 37 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שניהם באותו המחיר בערך האם ידוע לכם מי מבינהם מומלץ יותר למשחקים??
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!! אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו... בקצרה על מה שקרה: הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא.. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו.. תודה רבה.
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס ראדון 9000 פרו של גיגה בייט עם סלרי 1000 ו156 מגה ראם {מפרט בינוני} קיבלתי תוצאה של 3600 שזה נמוך וגם משחקים עובדים לאט ומקרטעים. נ.ב יש לי את הדרייברים החדשים "3" וגם לפני זה" 2.5" נ.ב איך אני בודק עם הAA ו AF פועלים? בתודה מראש, יאיר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
יש לי כרטיס 4850 אחד ובאפשרותי להשיג עוד אחד בכ250 ש"ח. האם כדאי לקנות, או למכור את שלי ולקנות אחד חדש כדוגמת 5770? מפרט בצד. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס 5XXX של ATI יש מידע ? תאריך ?יתרונות ? שם ?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, חושב על שדרוג כרטיס מסך, השאלה שלי כמו בכותרת האם CORSAIR 450W מספיק לHD6950? אם לא אז האם ל HD6870? אם גם לא אז איזה ספק חדש כדאי לקנות ? בתודה מראש לכל העוזר.. נ.ב. קראתי שאמורים להיכנס לשוק כרטיס הדור החדש HD 7XXX השאלה האם כדאי לחכות עד שהם יכנסו לשוק עד לירידת מחירים של HD 6XXX? יש לי כרגע HD5770 ותכלס לא בוער לקנות עכשיו.. מפרט: Q6600 6GB RAM לוח אם ASUS P5K WINDWOS 7
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני כנראה מרכיב HTPC אין לי מקום לכרטיס מסך.. השגתי לוח עם כרטיס מובנה כמובן בלי יציאת SVIDEO רק VGA עכשיו אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה יש דרך ? http://www.cablesnmor.com/vga-rca-cable.html אם יש את זה בארץ במחיר שפוי אני קונה.. אם יש דרך לבנות כזה אין לי בעיה 8) 8) תודה
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האם לקחת אחד 6970 ובעתיד אולי עוד אחד כזה(אני קונה 6950 שנפתח ל6970) או לקחת 2 כרטיסי 6850. המחיר יוצא יותר זול ב100 ש"ח ב6970 ככה שזה מגביר את ההתלבטות שלי.. אני מדבר על כרטיס אחד כזה: http://www.tms.co.il/product/10197 או על 2 כרטיסים כאלה: http://www.tms.co.il/product/8825 מה אתם אומרים? איפה יש השוואות ביצועים להם? והכרטיס הזה יכול להפתח ל6970?
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקור http://www.dailytech.com/AMD+RV610+and+RV630+Details+Unveiled/article6451.htm *ל R610 יש רק 64 ביט
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מסך LCD חדש 17 אינץ שהחליף את ה15 אינץ. אני נהגתי להשתמש ברוזלוציה 1024X768 במסך הישן, אבל בחדש רואים לא חד. שיניתי את הרזולוציה ל1240 ואז רואים הכל בקטן. שיניתי ל120 DPI אבל עדיין באיטרנט רואים על חצי מהדף באתרים רבים. האם יש פיתרון לבעייתי? אני יכול להשתמש ב-1024X768ועדיין לראות בחדות? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיס של חבר נדפק HD4890 מפרט מחשב של החבר ספק כח 500 איכותי לא יודע של איזה חברה אבל לא גנרי מעבד כפול ליבה מחפש המלצה למשהו יותר טוב ממה שהיה לו
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס ומתלבט בין שתי אפשרויות: http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2879&ProductName=GV-N95TD3-512H http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=255&grp=3 אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לקרוא תודה ושבת שלום
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני כבר מבולל מכל הסוגים, חשבתי בהתחלה ללכת על כרטיס מסך מסוג Quadro FX 580 512MB GDDR3 ואז מישהו אמר לי שה GTX275 יותר מתאים לעריכה, במחיר הזה ראיתי גם דגמים של 5770,ATI HD 5830 עם DDR5 אני חוזר ומדגיש הכרטיס ישמש אותי אך ורק לעריכה גראפית עם תוכנות מהסוג של: finel cut, premier, Avid מישהו יכול להסביר לי מה היתרון של הQuadro על פני האחרים כי ראיתי שהוא הכי נפוץ לכרטיסי עריכת ווידאו אשמח אם מישהו יענה בהקדם זה דחוף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP והאם ישפרו משמעותית את הביצועים מ FX5600
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מפרט: p4-2.8 512m gigabyte GA-8SG800 ינצל אותו?
-
- 12 תגובות
- 766 צפיות
-