עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shibby15,

אני עוד 5 חודש נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות שם כרטיס מסך אבל הוודוו3 שלי עומד למות (ואם לא אני ירצח אותו) ואני צריך משהו שיספיק ל5 חודשים באזור ה400 ש"ח. תציעו בחופשיות :) תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Godlike2k,

אני מחפש לקנייה עד 1300 ש"ח מקסימום שיהיה לו מינימום 256BIT&256MB בעקרון ה-256 זה עד 1300 שקל לא יותר מזה כי חדש עולה 1600 אם משהו מוכר עם אחריות לפרטי 03-6575070 msn -elad_Miz@hotmail.com

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by HellWarrior,

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400_letdh_1.html ;D

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  4. לצוות הפורום שלום רציתי שתעזרו לי בבקשה ותסבירו לי מה זה DVI כי ממה שהבנתי זה עם יש לי מסך דק שתומך בDVI ויש לי כרטיס מסך שיש לו DVI אז אני יקבל תמונה באיכות דיגטלית ולא אנולגית . בתור אחד שצריך את זה לגרפיקה רציתי לדעת עד כמה יש לזה השפעה לביצועים למי שעובד עם גרפיקה האם אני יראה יותר חד או שלא רואים ממש הבדל. אם שווה להוסיף תכסף ולרכוש כרטיס מסך עם DVI . שאלה שנייה תמילצו לי בבקשה יש לי התלבטות בין מסך VIEWSONIC VP171 למסך SAMSUNG172T כמו כן איזה כרטיס מסך אתם ממליצים עד 1500 שקל שתומך בDVI ויהיה לו שילוב טוב עם המסך הדק

5. Started by nec14e,

שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  6. שלום. מאז שהחלפתי לכרטיס מסך MSI 4870 1GB יש לי את הבעיה הבאה: כאשר אני מדליק את המחשב, אחרי טעינת הלוגו של הווינדווס במקום להראות לי את הווינדווס יש מסך שחור (הכרטיס מסך לא מעביר תמונה), וזה נראה שהווינדווס כן עולה רק בלי תמונה, לאחר מכן אני לוחץ על כפתור הריסט והמחשב עולה בצורה תקינה והווינדווס עולה עם תמונה - הכל תקין. הבעיה הזאת מופיעה תמיד רק בהדלקת המחשב, במצב שהמחשב דלוק ואני עושה ריסט זה לא קורה. עכשיו ניסיתי את הדבר הבא: אם אני מדליק את המחשב ונכנס סתם לביוס ויוצא (מבלי לשנות כלום) אין שום בעיה הויינדווס עולה עם מסך והכל תקין. ניסיתי למחוק את הדרייבר ולהתקין גירסה אחרת ולא עזר הבעיה עדיין נשארה. חשוב לי לציין שהבעיה קרתה גם בווינדוס 7 64 ביט וגם בווינדווס XP 32bi…

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by NeedHelp,

יש לי מספר שאלות: 1)כמה בערך הוא אמרו לעלות? 2)האם יש הבדל גדול בין-TD ו-VD או משהו כזה כי אני יודע שהשני יותר יקר בבערך 100 שקל!! 3)אם אני קונה האם אני צריך לשפר את המארז: פנטיום 3 600 גיגה הרץ 128 ראם ווינדוס אקס פי בעברית 4)האם הוא טוב למשחקים כבדים כמו גי טי איי ולכמה זמן הוא יספיק לי בערך?? תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור לי ולהקדיש מזמנו!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by er4n,

ערב טוב לכולם, בעקבות הפוסט הנ"ל: https://hwzone.co.il/community/topic/601074-חיבור-3-מסכים-למחשב-אחד/ מחפש המלצה לכרטיס מסך זול (גם יד שניה אופציה טובה בשבילי אם למישהו יש) שהדבר היחיד שחשוב לי בו ש3 מסכים יוכלו להתחבר אליו בצורה שמודגמת בקישור המצורף. מעדיף לקנות בארץ אבל אם הבדלי המחירים משמעותיים, אזמין מחו"ל. ד"א האם כל כרטיס עם 3 יציאות יעשה את העבודה עבורי או שצריך שהכרטיס יתמוך באופציה המדוברת? תודה רבה!!! עריכה: דגם הלוח אם שיש לי מופיע בפוסט המצורף. שלושת המסכים לא 4ק, אין לי שום כוונה לגיימינג ומכוון לרזולוציה מקסימלית. אם יש עוד משהו שאני צריך לציין תגידו לי. עריכה2: …

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  9. שלום לכולם.. לפני 8 חודשים בערך קניתי מחשב די חזק מחברה מוכרת בישראל.. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (Geforce 8800GT) התחיל לעשות לי בעיות, כמו למשל הרבה פסים לבנים כאשר אני מפעיל את המחשב וכו'.. בכל אופן הבאתי את הכרטיס לחברה לתיקון לפני שבועיים והיום הם התקשרו אליי והודיעו לי שהם לא הצליחו לתקן את הכרטיס.. עכשיו, מאחר ולטענתם כבר לא מייצרים כאן את הכרטיס הזה (דבר שנשמע לי קצת מוזר..) הם רוצים לשלוח אותו למעבדות בחו"ל וששם יתקנו לי אותו. תהליך כזה יכול לקחת הרבה זמן ואני לא יודע אם שווה לי לחכות את הזמן הזה או שאולי עדיף לי לקחת במקום ה8800GT את ה9800.. מה אתם אומרים? שווה לי? איזה כרטיס יותר טוב? תזכרו שה8800GT עלה לי בסביבות ה1100-1400 ש"ח.. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by AlterEgo,

אז ככה... יש לי כרטיס מסך ממש ישן - ראדאון 9200... אבל זה לא משנה, ניסיתי לשחק בוואמפייר... זה עבד לי די בסדר, חוץ מכל פעם שאני נכנס למקום כבד, או פונה פניה - ישר זה מאט לכמה שניות.. אז חשבתי שפשוט הכרטיס לא סוחב... ואז היה לי חשק לשחק שוב בנוור ווינטר נייטס... וגם במשחק הזה, יש כל פעם האטות... כל כמה שניות זה נתקע לשניה... והכרטיס המסך הזה הפעיל לי אותו פעם חלק, וגם הכרטיס שהיה לפניו... עכשיו, לא נגעתי במשחקי מחשב כבר איזה חצי שנה, ורק עכשיו חזרתי... יכול להיות שהכרטיס פשוט נהרס עם הזמן או משהו? מה יכול לגרום לזה שהוא לא יתפקד כמו שצריך??

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אני מחפש כרטיס שיתאים לי לשחק GTA IV ברזולוציה של 720P שיראו בן זונה...עד 1000 שח?... סבבה? סבבה!..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by UltraWaveMUSA,

חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by lol2k,

שלום, יש לי כרטיס מסך Nvidia GeForce PX6600TD. הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזיה כך שאני יראה את המחשב בטלוויזיה אבל אני לא מצליח לראות טלווזיה במחשב. (כמובן יש לי יציאת HDTV) לתמונה תודה רבה רבה לכל העוזרים - זה מאוד דחוף בתודה רועי...

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by OutRaGe,

שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  15. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה כרטיס מסך יותר טוב ה-6600 או ה-6600Le (בהנחה שלשניהם אותו הזיכרון וכו')? מה ההבדל ביניהם? תודה!

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by ynofear,

דגם: LG L1750B מחיר: 1400 ש"ח במקום 1700 ש"ח חדש מהאריזה ולא משום תצוגה כלשהיא שאלה: איך המסך הזה ...? חלק אמרו לי מצויין וחלק אמרו לי לא שווה מה אתם אומרים...? http://d.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=375661 לא קונה אותו מ-זאפ

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  17. אז ככה, רציתי לברר כמה דברים בקשר לכרטיסיי מסך האלה כהמשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=306017.0 היה לי את הכרטיס מסך הזה radeon x850 + 256mb and bites, והוא היה כרטיס מסך מעולה, שום משחק ששיחקתי לא עבד חלק עם הגרפיקה הכי טובה, בתור גיימר דיי מציקים לי התקיעות הקטנות והפיקסלים הקטנים, והרידאון לא עשה לי שום תקיעות ובעית פיקסול. כמו שאמרתי בנושא הקודם, יש לי בעיה קטנה עם האידיוט ההוא שצריך לתת לי את האחריות (נא לעיין בלינק המצורף למעלה בשביל להבין על מה אני מדבר). אז הטכנאי שלי אמר לי לברר גם על הכרטיס מסך ההכי טוב של ג'יפורס, ולראות אם אפשר לדרוש את זה מהאדם שנותן לי את האחריות. אישית אני דיי מאוכזב עכשיו מה8500 עם ה512 מגהבייט, השאלה היא אם ה88…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  18. Started by hachling,

ספציפית p70f ו- g75f.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by smalul,

חברי הפורום שלום. אני יודע שיש סטיקי לנושא המסכים, אבל הוא ארוך מאד (109 עמודים נכון לעכשו), ולמעשה רק העמוד הראשון עוזר עם כל ההגדרות (כל השאר זה סה"כ עירבוביה של שאלות). בנוסף חיפוש באתר לפי המילה 740D לא מעלה תוצאות (בעצם - מעלה הודעת שגיאה), וחיפוש לפי המילה Samsung פשוט לא ממוקד מספיק. ולנושא עצמו: יש באפשרותי לקנות מסך "17 של סמסונג דגם 740B במחיר מבצע - 1120 ש"ח במקום 1590 ש"ח (זה אמור להיות המחיר המלא שלו). עמוד המוצר שמצאתי באתר של סמסונג: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Analog/LS17HABKBXAA.asp לא ראיתי שם דגם בלי המילה Black, אז אני מניח שהכוונה ב 740B היא למסך שבלינק. הביקורות מ newegg מאד משבחות, אבל משום מה לא הצלחתי למצוא אותו בשום חנות אינטרנטית…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by darkie,

שלום, לצערי הרב כנראה שהכרטיס שלי הלך לעולמו (9700PRO) ועכשיו אני תקוע עם ג'יפה 2 :-[ אני מחפש כרטיס מסך לתושבת הAGP בתקציב של עד 1000 ש"ח לפי מה שהבנתי האופציה הטובה ביותר היא ה6600GT אחרי שהבנתי כבר שאת ה6800 לא ניתן להשיג בתקציב הזה. חשוב לי שהכרטיס החדש יהיה לפחות ברמת ביצועים של הקודם וכמובן שעדיף שיהיה טוב יותר והבנתי שה6600GT טוב יותר? בכל מקרה כל הצעות רלוונטיות יתקבלו בברכה, תודה רבה מראש.

• 40 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. שלום! יש לי כ"מ radeon hd 4870 על קירור זלמן (לא סטוק אבל ככה קנינו אותו) של חברת GIGABYTE. הנה הכרטיס: מאז שקנו לי את הכרטיס ביחד עם המחשב לפני כחודשיים לא שיניתי בו כלום. לא החלפתי קירור ולא עשיתי אוברקלוק (מהמאוורר יוצאים רק 2 כבלים כך שלא ניתן לשלוט במהיות). בלי מאמץ הכרטיס עומד על 45 מעלות (CATALYST) אבל עם מאמץ ב-OCCT הוא עולה ל-82 מעלות והוא היה ממשיך לעלות אבל כיביתי את הבדיקה כי פחדתי שהכרטיס יהרס. יש לי שאלה מה לעשות? ללכת לחנות (KSP) ולהפעיל את האחריות? או שיש עוד משהו שאפשר לעשות? תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by RayZ,

אוקיי... אני אנסה לקצר. יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך חדש. ברוב המשחקים יש ארטיפקטים שהם בדיוק נראים אותו הדבר- אובייקטים בגראפיקה שפשוט מהבהבים (לרוב- שמיים, נוף, קרני שמש) וזה מעצבן. למרות שיש משחקים מסויימים שאין שם את הבעיה. ניסיתי להתקין את הדרייבר מחדש (והסרתי את הקודם), הדרייבר שהותקן הוא ההכי חדש. טמפרטורת הכרטיס מגיעה ל-70 במאמץ, למרות שלא נראה לי שזה הגורם- כי מההפעלה הראשונית של המשחקים הארטיפקטים מופיעים. אין לכרטיס אפילו זמן להתחמם לפני. למישהו יש מושג מה לעשות או מה גורם לבעיה? הכרטיס הוא ה-HD5970.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  23. Started by sby333,

שלום לכולם המפרט שלי : לוח אם : P4S533-MX מעבד: 2.66 זיכרון: 2G 400Mhz אם אני אשדרג את הכרטיס מסך, לכרטיס מסך שתומך בHD (משהו טוב, שתמליצו לי) , סרט בפורמט HD ירוץ טוב או יזחל ? וחשוב שיהיה לכרטיס 2 יציאות של DVI, כי קניתי בסוף כבל HDMI-DVI לLCD R81B .והיציאה השנייה למסך של המחשב. עוד משהו SHADER 3.0 משהו כזה... אני זוכר שראיתי משהו כזה שהיה נחוץ למשחק כולשהו. תודה, שלומי.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by PrefaceAlumni,

ראיתי שהמחיר שלהם די דומה. מי מבינהם עדיף?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by shu sha,

שווה את ה1300 שקל בפנדה?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.