עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bennash,

אני לא יודע מה זה voodoo power אבל עשיתי טבלת ביצועים למשחק פעולה הכי חזק היום לפי אתר anandtech והמחירים לפי ebay. [TABLE=width: 432] [TR] [TD=colspan: 2, align: right]הביצועים הם לפי: Crysis: Warhead - 1920x1080 - Ultra Quality + 4x SSAA Frames per Second[/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]שם הכרטיס[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]ביצועים[/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]amd hd 7990[/TD] [TD]₪2,042.30[/TD] [TD]62[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left] nvidia gtx 680 sli[/TD] [TD]₪1,255.42[/TD] [TD]54[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia gtx 690[/TD] [TD]₪2,861.33[/TD] [TD]51[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]nvidia …

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD 17" לשימושים עיקריים של משחקים וטקסט, התקציב 1500-1700, למשהו יש המלצה? (עד כמה, זמן התגובה חשוב למשחקים? האם 12MS מספיק, או שצריך 8????) :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by Dan4,

האם ניתן לשנות אותה נגיד במשחקים בשביל לקבל איכות תמונה טובה יותר? כלומר יהיה הפרש ביצועים בין 6600GT ו X800XL על מסך LCD VP171B2 של ויוסוניק ברזולוציות שונות במשחקים כמו HL2,GTA SA,DOOM3,NBA 2005,FAR CRY,UT 2004 תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. שלום לכולם וחג שמח! יש לי כרטיס RADEON 9600 PRO בן כשנה ועד היום ראיתי סרטים בלי בעיה דרך חיבור המחשב לרסיבר עם כבך S-VIDEO איכותי. לפני מספר ימים התחלתי לראות מן גלים כאלו על מרקע הטלויזיה תוך כדי צפייה. וזה מאוד מפריע . האם הכרטיס המסך נדפק? יכול להיות שמה שדפק אותו הוא שכל פעם שאני רוצה לראות סרט אז אני משנה את הגדרות הרזולוציה של המסך כך שיתאים לגודל הטלוויזיה ובנוסף גורם לכך שיראו את התמונה רק על הטלויזייה ולא גם בטלויזיה וגם במחשב ( שידור תמונה יחיד.) ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס שמתאים ל XP ואין שום שינוי . מה יכול לגרום לזה להדפק, זה אמור להיות כרטיס מספיק חזק ובטח לא כזה שידפק כל שנה . יש מצב שזה שכל פעם שינוי ההגדרות דפק את הכרטיס , אולי זה משהו בהגדרות ? זקוק לע…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  5. Started by The TrCkeR,

אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הנ"ל, ולהפוך אותו בעזרת מוד לביוס לרדיון 9600PRO, איזה כרטיס יהיה בעלת יכולת OC גבוהה יותר לזכרונות? גירסת ה-128MB או ה-256MB? (ההבדל במחיר הוא אפסי כך שאין צורך להתייחס אליו...) תודה!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  6. Started by DarkSight,

הכרטיס שלי כידוע הוא עם ליבות של 6600GT ועובד במצב SLI ורציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לחבר אליו את המסך שלי וגם את המסך של הטלויזיה כי עד היום לא היה אפשר ושמעתי שבסידרה החדשה של הדריוורים שNVIDIA 8 הוציאה יש את האפשרות להשתמש בשני מסכים בו זמנית אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון?? וכאילו אם הדרוורים כאלה של סידרה 8 תומכים בזה?

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by compman112,

שלום.. יש לי כרטיx Radeon 9600XT ATI SAPPHIRE הורדתי את העדכון עם CCC סיים להתקין ועשיתי ריסט למחשב.. שאני פותח את המשחשב השולחן עבודה עולה ואז אני מקבל שגיאה: והמחשב מתחיל לזוז לאט ומקרטע (התצוגה, נגיד אני גורר משוו או לוחץ על התחל זה פותח לאט מה עליי לעשות? ושהשולחן עבודה עלה, המסך נכבה נפתח נכבה נפתח

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by ely2001,

איך המסך הזה היום ראיתי אותו נמכר ב 1388 שקל? למישהו יש אותו איך הוא ביחס ל sansung 710t\n?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. Started by Lord^Lior,

יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by havoc-x,

אני רוצה לקנות את הכרטיס ושמעתי שהמאורר של הכרטיס רועש ועלול להפסיק לפעול אם זה יקרה על איזה מאורר תוכלו להמליץ לי? איך זה? http://pch.co.il/docs/pd259538761.htm או שיש משהו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  12. יש לי ראדון 9500 פרו של הרקולס ואני רוצה לעשות לו פלאש לביוס. בשביל זה אני צריך לדעת את המהירות והסוג של הזכרונות אבל אי אפשר לדעת מהכרטיס כי יש על הזכרונות סינקים וגם חיפשתי על כל הכרטיס איזהשהו רמז לסוג הזכרונות... אז אם מישהו יכול לתת לי לינד לתוכנה כלשהי שתוכל לעזור לי... נ.ב. בדקתי בסנדרה והיא לא מפרטת את סוג הזכרונות

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  13. לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by Ghoul23,

מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  15. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by e_perera,

האם לקנות כרטי מסך מבוסס 9800PRO (מאתים עשרים $ ב-NEWAGE) או לחכות לכרטיסים חדשים (R420), ראו בכתבה הבאה: http://www.theinquirer.net/?article=14433

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  17. במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  18. היי, יש לי קצת מושג בTV CARDS אבל לא מספיק בשביל להבין מה כדאי יותר מבין השניים אלה לקוחים מPCHARDWARE.CO.IL אני מאד אעריך אם תוכלו לומר לי את דעתכם Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd-2116682264.htm 384 or Genius Video Wonder Pro III TV Card + FM + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd654984352.htm 328nis

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by Component,

שלום רב, השגתי קצת מזומנים, והחלטתי לרכוש כרטיס מסך חדש. התקציב שלי הוא 500-600 שקל, לכן החלטתי לקנות רדאון 9100. אני יודע שבתקציב הזה אי אפשר להשיג כרטיס של חברה איכותית כמו ג'יגהבייט או הרקולס, לכן שאלתי היא זו: האם כרטיסים של PowerColor או של XpertVision יתנו איכות תמונה טובה (אני לא מחפש איכות מצוינת, אל הכרטיס יחובר מסך דיי ישן)? מה לגבי יכולות האוברקלוק? בתודה מראש, עדי.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  20. Started by avigdo,

שלום, למי ידוע היכן יש תצוגה מכובדת של מסכי LCD בחנות פיזית באיזור המרכז והשרון? חוץ מאופיס דיפו. :

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by x-dude,

האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by Saliman,

טוב אז הכותרת אומרת הכל... אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס RADEON 9700 או 9700 PRO שיש לו VIVO כי אני פשוט חייב את זה... אם מישהו מכיר/יודע על כרטיס כזה או איפה אפשר למצוא/לקנות את הכרטיס בבקשה שיכתוב פה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by INFERNO,

שלום לכולם אני מרכיב לאחי מחשב תקציבי ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח . המפרט : E5400 + Stock Cooling Asrock G31M-VS (עם כרטיס OB שאותו אני מתכנן להחליף) 2GB DDR 800 GEIL Value ספק 500 ג'נרי WD 250 GB IDE כמו כן מסך 19" של ChiMei שעובד ברזולוציה 1280X1024 אז ככה : הילד בן 10 משחק משחקים מכל הסוגים בהגדרות גבוהות , (ProtoType , TF2 , MiniNinjas , וכו' וכו' ) כרגע הוא משחק במחשב שלי . עכשיו אין לי בעיה לכוון את המשחקים להגדרות של MEDIUM הוא בכל מקרה לא ישים לב, מה שאני לא מחליף עקב בעיות תקציב זה את הספק שהוא אכן ג'נרי ואני מודה לבעיה של ספקים ג'נרים עם כרטיסים חזקים . לכן אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שלא דורש הרבה כוח (אם לא יהיה לכרטיס דרישה לכניסת 6…

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by dude1221,

מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  25. Started by Mayan_S,

אני רוצה כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיילך עם הטלויזיה החדשה. הכרטיס הנוכחי שלי הוא 260GTX, כרגע הוא מספק אותי מבחינת ביצועים, אבל אין לו HDMI. אז החלטתי לעשות מיני שידרוג (לרוב אני מוציא בסביבות 1000 פעם ב2-3 שנים על כרטיס) ההגבלות הם כמובן שתהיה יציאת HDMI. מחיר בסביבות 500. שלא אצטרך לשדרג גם ספק (הנוכחי Enermax 430 TRUE POWER). עדיף NVIDIA (היו לי גם ATI , אבל עם הזמן נהייתי מקובע ל NVIDA). מידע נוסף לוח אם ASUS P8H61M תודה מראש

• 3 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.