עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by TaZeR,

אוקיי, אחרי שהחלטתי איזה לקנות (כרטיס מסך) את 8800 gts אני רוצה לדעת של איזו חברה לקנות ואיזה דגם 640mb או 320mb? התקציב שלי הוא בסביבות 2100. ד"א רצוי שיהיה מומהר ושקט עד כמה שאפשר!!!

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by ktanta harta,

המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by rafi_d,

שלום לכולם. כמו כולם, גם אני מתלבט לגבי מפרט מחשב (DUO 6300 ) . למרות שהשימוש כעת - הוא כללי + להקרנת סרטים (כמובן TV-OUT חשוב), אני שוקל שדרוג מגרפיקה OB או מכרטיס פשוט (X300/6200) לכרטיס מסך קצת יותר טוב. בהמלצות שכאן, צויינו ה7600GT והX800GTO כחלופות סבירות. המחירים - בסביבות ה800+ או 600+ ש"ח בהתאמה: http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=206879463&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1903 קצת יקר עבורי, וב"סיור" קצר באינטרנט , מצאתי את הכרטיסים הלו בין $85 לכ-115$ בחו"ל: http://www.pricegrabber.com/search_getprod.php/masterid=12764049/search=x800/ut=5898c574f15ad9fa http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by BENNY66,

אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by coolmeen,

קניתי מ pandas את ה 9600 xt של חברת club 3d ,חשבתי שאני אקבל תלושים ומשחקים ורק קיבלתי את הדרייבר ותוכנת dvd האם מישהו פנה לפנדה בקשר לזה? האם החזירו לו ,תודה רבה

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  6. היי, אני קונה מחשב חדש וצריך המלצה לכרטיס מסך מתאים. התקציב הוא 600 ש"ח, שימושיו יהיו HD ומשחקים קלילים כמו פרו אבולושן וLOST. אני מוכל להתפשר על הביצועים לטובת שקט מוחלט ולכן מעדיף אפילו כרטיס עם קירור פאסיבי. עדיפות גם לNVIDIA. תודה.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by Zelig,

האם יש הערכות או מידע רשמי מתי יצא הדור החדש של כרטיסי Nvidia? המליצו לי לחכות עם שדרוג מ-GTX470, אבל מתי יצאו החדשים?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by 888,

השאלה בכותרת..

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by maverick,

יש לי כרטיס G-force 2 וכאשר אני מנסה לראות סרט בטלויזיה אז אני רואה רק את המסגרת של החלון של המדיה פלייר אבל במקום בו הסרט מוקרן אני רואה רק שחור. יש למישהו מושג מה הבעיה???

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by MB,

עקב כאבי עיניים חוזרים ונשנים בזמן האחרון החלטתי לעבור למסך LCD. התקציב הוא כ-2000 ש"ח (עדיף פחות). שימושים: אינטרנט, אופיס, תכנות ומשחקים. במידה ואין בתקציב מסך טוב למשחקים, אני עדיין יכול להשאיר את המסך ה-CRT הישן שלי שישמש למשחקים ולהשתמש ב-LCD רק לאינטרנט, אופיס ותכנות (מה שאני עושה כ-90% מהזמן שבו אני על המחשב). תודה מראש לממליצים.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by tavlins,

שלום רציתי לדעת איך אפשר לחבר מכשיר דיוידי למסך המחשב שלי.. הכרטיס מסך שלי הוא תומך ב vivo אבל שתומך בשיטה האמריקאית ככה שלא יודע עד כמה זה עוזר לעניין (אני לא יכול לראות דרכו טלויזיה לדוגמא). במסך שלי יש רק יצאיה רגילה של מסך.. יש דרך לתאם אותה עם איזה קבל שתתחבר לדיוידי? או שולי בכל זאת אפשר להשתמש ביציאות vivo של הכרטיס שלי? תודה מראש. נ.ב הכרטיס הוא all-in-wonder radeon 9700 128 mb (ושוב הוא תומך בשיטה של אמריקה ככה שהפונקציה של האול אין וונדר לא תקפה בשילי אבל אולי אפשר לעשות משהו עם החיבורים שלו.) תודה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. Started by sasi,

השאלה שלי היא אם עדיף להשתמש ב directx 8.1 הקודם כי אולי הוא תומך טוב יותר על ti4200

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  13. קיבלתי היום את הספיר 9600XT שלי.... בכל מקרה, קיבלתי איתו דיסק של ספיר עם הקטליסט 3.8, להוריד את ה3.9 או להשתמש ב3.8?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by adamginz,

יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום, התכוונתי לקנות בשבועות הקרובים מחשב שיכיל את כרטיס המסך GTX 560 TI, התקציב שלי הוא עד 1350 שקל. ייעוד הכרטיס הוא עבור עריכה גרפית במהלך קורס עריכת וידאו, דרך התוכנה Adobe Premiere. בניגוד לציפיות שלי, ראיתי שGTX 660 TI של Gigabyte יצא במחיר שערורייתי של 2119 שקל בTMS, וזה של Gainward במחיר 1746 שקל (סביר יחסית) ב-IQPC. לא נראה לי הגיוני שבTMS כרטיס של 300 דולר יהיה כ"כ יקר וכ"כ צמוד לGTX 670 שעולה 100 דולר יותר בחו"ל. זה צריך לדעתי להיות בסביבות 1500-1700 שקל בארץ. בכל מקרה, מה דעתכם? האם המחירים של GTX 560 TI וGTX 570 צפויים לרדת בעקבות ההשקה של GTX 660 TI? מתי יצא GTX 660/GTX 650 TI ואיך הוא ישפיע על המשוואה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

מה עדיף? זה אותו מחיר ה9800GT של גיגהבייט עם באנדל יותר טוב שכולל כבל SPDIF ויציאת HDMI אם אני לא טועה. וגם גיגה זיכרון הGTS250 עם באנדל פחות מרשים ושתי יציאות DVI ואחת HDTV. ו512 מגה זיכרון

17. Started by panda00,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי כרטיס מסך - gigabyte GTX560 TI 1G הוא עבד טוב לכמה שבועות ולאחר מכן נאלצתי לפרמט את המחשב עקב תקלות. כשהתקנתי אותו מחדש הוא עבד טוב אבל עם פיקסיליזציה קטנה בתצוגת תמונות שחשבתי שתעבור, והיא לא. אחרי תקופה המחשב התחיל לשלוח לי הודעות כל כמה זמן שמנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שיחזור בהצלחה, זה מתלווה גם עם כיבוי/השחרת המסך לכמה שניות וחזרה למסך התצוגה הרגיל עם זמן תגובה איטי עד שהוא מתאפס על עצמו. בהתחלה זה קרה רק כאשר השתמשתי בתוכנות כמו פוטושופ/אילוסטריטור אבל אחר כך אפילו בנסיון לגלוש באתרי אינטרנט. נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי את העידכוני גירסא הכי חדשים ו... כלום. אתמול החלטתי להסיר טוטאלית את הכרטיס מהמחשב ולהעלות אותו שוב, בשביל …

18. Started by zerocool15,

X800 GTO/PRO SPEC: 128mb 256bit DDR1 390mhz core 700mhz mem 12 pipe lines 7300GS SPEC 256mb 256bit DDR2 550mhz core 700mhz mem 4pipelines מי מהם יותר טוב? יש לזכור שהGTO שלי בא עם די די אר 1. http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=568&model2=531&chart=196 מה יהיה ההבדל [לכמה FPS זה יגיע] אם אני יקח את ה GTO הזה ויסרס אותו במקום DDR3 לDDR1 ורק 700 ארץ ב Mem..? בערך....! יש לי כרטיס כזה, הוא מסורס אני רק רוצה לדעת מה הביצועים שלו לדעתכם?

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  19. אני רוצה לדעת מה עדיף בקשר לביצועים במשחק סרטים . הם בערך אותו איכות לא ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by KMA12,

כן שלום אני חושב על לקנות את הכ-מסך הבא: Geforce FX5700 ULTRA 128 mb DDR3 Retail LEADTEK= 1200nis יש הערות הכרטיס טוב לא טוב .... האם הוא טוב לאובר-קלוקינג? http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a360_ultratdh_2.html

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מרכיב מחשב שאמור לשמש להרצת תוכנות גראפיות ומשחקים, מעבר לשימושי המולטימדי הרגילים, לפי המפרט הבא: מעבד: INTEL Core i5 S1156 2.66GHz 750 SLBLC – BOX לוח אם: INTEL WARRENSBURG P55WG זכרון: Kingston 2048MBX2 DDR3 1333MHz כרטיס מסך:Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL דיסק קשיח:WD Green 500GB 32MB SATA2 7200RPM–WD5000AADS כונן אופטי: LG DVDRW GH-22LS50 X22 LightScribe – SATA – Retail מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64BIT – HEB – OEM השאלה שלי היא לגבי כרטיס המסך Sapphire HD 4850 VAPORX 1GB GDDR3 HDMI - RETAIL האם מישהוא מכיר? יודע את הביצועים שלו? האם הוא מתאים למערכת כזאת? האם מישהוא מכיר או יודע על כרטיסי מסך אחרים, טובים ומתאימים יותר בהפ…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  22. אני מעונין לקנות כרטיס מסך למערכת חזקה ואני לא יודע על איזה ללכת. הראשון gtx 285. השני ati 4890hd הכרטים מיועד למשחקים כבדים מאוד ועריכות, השאלה מופנת הן לגבי ביצועים והן לגבי תמיכה. אם תוכלו לכתוב לי את היתרונות והחסרונות של כל כרטיס ביחס לשני.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by giladr,

אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by amit1242,

אהלן,קינתי HD4850 TOXIC אחד וP45 ואינ רוצה להוסיף עוד אחד...עכשיו הרבה אומרים לי שבגלל שכל כרטיס מוגבל על X8 הביצועים יהיו נמוכים משמעותית,אבל חלק אומרים שבגלל שזה PCI-E אז יש בעצם רוחב פס כפול. מי צודק? האם משתלם לעשות CF על הלוח הזה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  25. יש לי לוח אם MA785GM של ג'יגהבייט וכרטיס גרפי GT220 של Nvidia. ניסיתי להתקין את NTUNE והתקבלה הודעה שלא עובד עם לוח האם הנ"ל. ניסיתי את EasyTune6 שאמור להתאים לי אבל משום מה בהרצה התוכנה מודיעה שהיא נטענת אבל אחרי כמה דקות ההודעה נעלמת והתוכנה לא מופעלת. ניסיתי את Easytune5Pro ו-Easytune5 אבל בלחיצה על הלשונית Graphics מתקבלת הודעת טעות והתוכנית נסגרת. מחפש הסבר או תוכנה שיאפשרו לי לשנות את הגדרות הכרטיס הגרפי (GPU). רק לדוגמה לשנות 500/1800/1323 ל- 525/1725/1225. תודה.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.