עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  2. קיבלתי את הכרטיס חיברתי אותו והרצתי 3DMARK 03 קיבלתי 3256 האם זה בסדר ???? יחסית למפרט

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. לדעתי הFX לוקח בגלל התמיכה המלאה שלו בDX9... בביצועים אני לא ממש יודע

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  4. שלום לכולם אני רואה סרטון ביוטיוב פתאום אני רואה פסים על המסך ונעלמים .. הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והופ . אין פסים ! אחר כך התקנתי תדרייבר האחרון ושוב חזרו הפסים..... אין לי מושג כבר מה לעשות חברה! הנה הסרטון שמופיע הפסים: http://www.youtube.com/watch?v=JH3MKwbZSgE&feature=related

5. שלום. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי, כרגע יש לי 8800GT (מקסימום 2500שקל) המפרט שלי הוא: Q6600 4GB GIGABYTE P35-DS3L POWER SUPPLY 450W CORSAIR אין לי בעיה להשקיע עוד כסף בשביל ספק כוח חזק שיתמוך לכרטיס. השאלה שלי איזה כרטיס מסך שווה היום? שווה לחכות לכרטיסים חדשים וכמה זמן לחכות? ואני מעוניין גם לקנות מסך חדש של 22אינצ' אתם מכירים אולי מסך חדש איכותי וטוב לא מעל 1000שקל? שיזרום עם הכרטיס מסך...? תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by L1ron,

אני חייב להבין משהו , ברגע שתצא סדרה חדשה של מעבדים של INTEL\AMD רק אז באמת המעבדים האחרונים שלהם יורדו במחיר? כי אני כבר עוקב חודשיים וחצי אחרי הI5 והI7 ואותו דבר לגבי ה965 ו955 של AMD ובחודשיים וחצי האלה המחיר ירד בקושי ב80 שקל לכל מוצר.. ברגע שתצא סדרה חדשה הירידה במחירים תהיה הרבה יותר דרסטית? ובין היתר מתי יוצאת הסדרה החדשה של מעבדי INTEL? אוי להעביר לפורום מעבדים וזכרונות ולוח אם בבקשה

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by rrroonnii,

8200 זה טוב?

• 13 תגובות
    • 797 צפיות
  8. Started by jonathan_l,

שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by almor12,

שלום אנשים, יש לי חבר שמעוניין לשדרג את הכרטיס מסך, כרגע יש לו GTX 460 של ASUS, הוא מעוניין לקנות את הGIGABYTE 770GTX 2GB. הספק שלו הוא seasonic m12ii-520 520w. שאר המערכת: intel 2500k gigabyte z-68ud3h corsair h100i g.skill ripshaw x 8gb 1666mhz corsair neutron gtx120gb seagate 2tb השאלה אם הספק יחזיק את המערכת עם הכרטיס שהוא מעוניין?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  10. Started by ronensharf,

חברים איזה כבל נVIVO דרש לכרטיס EN7800GT TOP SILENT/2DHTV/256M של- ASUS ? האם 9-pin או 7-pin ? היכן נתן לרכוש בארץ? תודה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by anri,

באתר www.pandas.co.il הגיע סוף סוף הכרטיס במכירה מוקדמת אני מקווה שה - XT יגיע בסוף החודש

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by naory159,

קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 8800GT 1024MB. אני יודע שצריך לחבר אותו לחיבור של ה-PCI-Express שעל הלוח אם. במה שאני רוצה עזרה, זה בחיבור של הספק ישירות לכרטיס מסך. אני לא יודע איזה כבל מהספק צריך לחבר לכרטיס מסך, אבל אני חושב שאני יודע לאיפה בכרטיס מסך צריך לחבר את הכבל (נראה לי)... ואם אפשר תמונות ברורות יעזרו, למי שיש כרטיס זה או דומה שיראה לי את התמונה, כדי שאני יוכל לראות בבירור איזה כבל מהספק כח אני צריך לחבר לכרטיס מסך... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי MSI 5900XT 128VTD ורציתי לדעת איך הוא ביחס לכרטיסי מסך חדשים יותר. כלומר, האם הביצועים שלו דומים ל- X300 או 6200 או אפילו לכרטיסי מסך טובים יותר מאותו דור. חיפשתי השוואות באינטרנט, אבל מצאתי רק השוואות מחירים. תודה.

• 8 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by Idanp,

יש לי את האפשרות הזו בלוח אם(Robust Graphics Booster) ויש בתוכה 3 אפשרויות לבחירה Auto (default) Fast Turbo כתוב לי שם שאם אני ישים על טורבו אני יקבל ביצועים יותר גבוהיים(X800XL PCI-E) השאלה האם זה נחשב כאוברקלוק??או מה זה עושה בדיוק??

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. Started by paulyoung,

היי, הרגע הרצתי 3DMark06 האם יצא תקין למפרט שלי? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by sasi,

השאלה שלי היא אם עדיף להשתמש ב directx 8.1 הקודם כי אולי הוא תומך טוב יותר על ti4200

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  17. Started by nine tails fox,

היי, הייתי מעוניין לדעת מה צריך לעשות כדי שהפליסטישן 2 שלי יוכל להציג על מסך המחשב שלי

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by alextomin,

Nvidia מתכננת להוציא כרטיס מסך שיתחרה ב-X-1600XT! ה 6800GS. בניגוד ל X-1600XT, ל 6800GS יהיה 256BIT. http://www.theinquirer.net/?article=26929

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  19. אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  20. Started by orjerby,

בסוף החלטתי ללכת על HD 4870, איזו חברה עדיפה בשבילי? אני אחבר את המחשב ל-LCD 42 אינצ' FHD בעזרת כבל HDMI(אז שתהיה יציאת HDMI) וגם למסך מחשב רגיל. אני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר שקט. איזה עוד אפשרויות החברות מציעות?

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. Started by noam25,

אהלן חברה אני מתכוון להשקיע בכרטיס מסך חדש בתקציב לא גרנדיוזי (עד 1000) . מפרט המחשב שלי כרגע : Intel quad core q8400 4GB ram ddr2 האמת אני לא זוכר יותר פרטים אני לא ליד המחשב, הלוח אם הוא של אינטל עם כרטיס מסך מובנה מעפן שרק קורס לי בזמן האחרון. אני משתמש במחשב אך ורק למטרות פיתוח תוכנה לאחרונה אני מריץ Visual Studio 2010 לפרוייקטים בWPF שצריכים עיבוד גרפי מסויים (כזה שהכרטיס המובנה משום מה מתאמץ בו....) בנוסף Microsoft Expression blend היא עוד תוכנה שאני עובד איתה די הרבה וגם היא מבצעת הרבה עיבודים גרפיים . אני רוצה כרטיס מסך חזק שלא יאכזב בתוצאות ויהיה מותאם לקונפיגורציה הכללית של המחשב.. רעיונות?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by -==BarDuGo==-,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש מה עדיף לי? gforce ti 4200 או להוסיף עוד 400 שקל ולקנות radeon 9500 pro מה יותר כאדי גם מבחינת ביצועים והאים זה שווה את ההשקעה בכמה ה-radeon יותר טוב תודה רבה!!! ;D ;D ;D

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by OutRaGe,

שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Dan1989,

יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים