עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by llime,

מצורפת מודעה שהתפרסמה ביד שניה שבא המוכר טוען כי הכרטיס שלו עובד עם AGP (מה שיש לי) וגם עם PCI. התקשרתי אליו והוא טוען בתוקף שהגם שהיום הכרטיס עובד עם PCI-E (הוא כתב בטעות PCI בלי ה-E ) ,הוא עבד קודם לכן עם מחשב אחר בעל חיבור AGP. הייתכן כדבר הזה?.. אני לא ראיתי בשום מקום אחר כ.מסך 6600GT AGP עם קירור פאסיבי..דווקא היה יכול להתאים לי.... [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by dude1221,

מתלבט אם לקנות ATI או NVIDIA עד 400ש''ח וצריך עזרה בהחלטה.

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. קדום כול ....אני אדיוט ! שנית בגלל מוד לא מוצלח (דיסק התנפץ) המסך שלי קיבל שריטה(על הצג). יש משהו שניתן לעשות במצב כזה .. המסך כן עובד אבל השריטה צורמת לנשמה .

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by giladr,

אהלן אני אגיד מה אני מחפש, לא נראה לי שאנשים יידעו לענות לי פה אבל גם הפניה לאתר או לפורום הנכון בחו"ל יוערכו מאוד! בכל אופן, ל NV ו ATI יש פחת של הליבות. כשעושים וופר מסיליקון ושמים עליו נניח 100 ליבות, כיום NV מצליחים מתוך ה 100 ליבות להוציא 20-30-40 ליבות טובות וכל השאר פגומות והולכות לפח. השאלות שלי הן: 1. מה הסיבות לקלקולים האלו? 2. איזו בדיקות QA מבצעים על הליבות? 3. אם אני יכול לתת ל NV פיתרון שחוסך להם לתכנן ליבות לטווח טמפ. גדול (נניח 0-110C) ובמקום זאת אני מאפשר להם לתכנן מראש ליבות לטווח הרבה יותר קטן, נניח 40-45C, בכמה זה ישפר את אחוז הפגם (או את ה yield של הוופר?) כמובן שאין תשובות מספריות לשאלה האחרונה, אבל אני בכל זאת מחפש לקבל אינטואיציה על הנושא. אשמח ואע…

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  5. היי אנשים, זה זמן מה אני תוהה האם יש קשר כלשהו בין גודל הRAM לבין גודל המסך. שמעתי איפשהו מתישהו שיש איזשהו קשר ורציתי לדעת מה הוא. באותו העניין, רציתי לדעת - יש לי מסך 19" ואני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודע אם לקנות כרטיס HD4870 עם 512MB או 1GB אשמח לשמוע דעתכם בעניין. תודה מראש. בברכה, דני.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  6. Started by constantine,

חשבתי על 7300gt או 7600gs תנו את חוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  7. Started by Gritzman,

לשימוש של משחקים כגון Heroes VI ו Football Manager 2011 הרזולוציה היא 1600X900 מעבד E5700 2GB DDR2 800Mhz ספק כוח ג'נרי 500W

8. לוח אם : VM900M מעבד : Intel Pentium 4 640 זיכרון : 1gb 8400gt היה טוב ??? משחקים כמו cs1.6 מסך 22

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by idan79,

הרבה זמן עבר מאז שעסקתי בשידרוגים אז מראש סליחה על חוסר הידע שאני אפגין פה מחפש כרטיס למערכת הנל לוח gigabyte ga-ep43-ud3l מעבד intel core quad q9450 זיכרון 8gb ram ספק 450w היום אני עם 4850 המזעזע,,, מחפש חלופות ראליות עד 800שח ואף עדיף פחות תודה

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by gil_k,

אני עומד לקנות מחשב חדש עם 8800GTS 640MB, וראיתי שיש לחנות את Sparkle ב 2050 שקל. ורציתי לשאול האם Sparkle היא חברה טובה? תודה, גיל

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by FatallChill,

טוב יש לי כרטיס מסך של AGPX8 ולי יש AGPX4 אם יהיה לי בלוח אם AGPX8 ההבדל יהיה משמעותי ?

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  12. איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  13. בשביל צפיה בקיבצי HD בלבד. אני עובד עם מערכת הפעלה של וינדוס 7 64 ביט. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. יש לי כרטיס 8800GT 512M ורציתי לדעת בכמה זיכרון הכרטיס מסך שלי משתמש בשעת משחק כבד כמו CRYSIS וכדו'

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by Director,

שלום לכולם . אולי בקרוב אני משתדרג למערכת חדשה ורציתי לדעת איך הכרטיס הזה בהשוואה ל 4870 1GB . אני יודע שהמחיר שלו דיי גבוהה אבל זה לא משנה לי המחיר כיאני קונה אותו במחיר זול יחסית . חפשתי בזאפ ובכול חנות מחשבים מוכרת (TMS FOXPC SKYPC IQPC) ולא מצאתי אותו. מה המחיר שלו בערך בארץ ? תודה לעוזרים והמשך יום טוב.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by nazima,

יש לי אותו כבר 4 שנים והוא התחיל לעשות בעיות ולקרוס בגלל טמפ' שמגיעה עד ל-70 בשיא אבל גם ב-60 יש כבר סימנים של הפיקסלים ממש לפני הקריסה באמצע המשחק,ניקיתי ופתחתי את המארז דבר שלא עזר לפתירת הבעיה אז יש לי 2 אפשרויות:1.החלפת כרטיס מסך 2.קניית קירור ב-155 ש''ח,האם יש כרטיס מסך שאתם ממליצים (PCI) בסביבות המחיר של הקירור ועדיף על פני קניית הקירור?... תודה גדולה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  17. אהלן חברה, יש לי כרטיס מסך GF4 TI4800SE והתקנתי דרייברים 41.04 וניסיתי גם 42 וישנה את אותה הבעיה כשאני מעביר לטלוויזיה אז רואים הכל בסדר אבל כשאני שם סרט DIVX בMEDIA PLAYER אז במסך רואים את הסרט ובטלוויזיה רואים רק את המסגרת של הMP ובמקום הסרט הכל שחור ניסיתי עם כמה תוכנות כמו POWERDVD DIVX PLAYA ולא עזר. ולצערי ה TVTOOL 6.84 הכי אחרון לא מזהה את הכרטיס כי הוא חדש מדי בשבילו. תעזרו בבקשה תודה.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by Wheel,

אני רוצה לדעת מה ההבדל בין שתי הכבלים האלה יותר נכון איזה הבדלים אני יראה בתצוגה אם יש לי כרטיס מסך DVI ומסך LCD 17" תודה

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Nasok,

נשרף לי הרגע כרטיס מסך ששימש אותי כ3 שנים(8800GTS) כרגע אני מחפש כרטיס מסך חדש עד 1500 שקל עם אפשרות לעלות קצת במחיר אם ההבדל הוא ממש גדול. הלוח אם שלי הוא ASUS P5B והספק כוח שלי הוא ENERMAX 500 WATT. אשמח לעזרה ממכם,תודה רבה בלשן זכר!

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. הכרטיס מסך שלי כנראההולך לשבוק חיים כי הוא עושה כל הזמן בעיות וכאלה ואנ ירוצה לדעת מה הטמפרטורה שלו יש לי NVIDIA GEFORCE 2 MX 100/200

21. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by silky,

לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  23. אני מתלבט בין השניים: SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI דרך אגב,שמתי לב שהרדאון 9600 פרו עולה אותו הבדר. האם הוא באותה הרמה כמו ה-XT או שיש הבדלים מורגשים?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. היי, יש לי קצת מושג בTV CARDS אבל לא מספיק בשביל להבין מה כדאי יותר מבין השניים אלה לקוחים מPCHARDWARE.CO.IL אני מאד אעריך אם תוכלו לומר לי את דעתכם Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd-2116682264.htm 384 or Genius Video Wonder Pro III TV Card + FM + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd654984352.htm 328nis

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  25. אני רואה המון המון דרייברים בכל רחבי האינטרנט שיקולי הם: catalyst 3.1 catalyst 3.0 driver 7.83 מה ההבדל בין כולם? האם כדי להוריד גם את הcontrol panel? באיזה תוכנה אני יכול להמהיר את הזיכרון של הכרטיס? תודה אדם

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים