עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני רוצה לקנות כ.טלוויזיה עד כ200 ש"ח בבקשה רק מסקאי פי סי איזה כרטיס מתוך המגוון הרחב שלהם לקחת? המפרט שלי בצד אם צריך למרות שלא נראה לי מי יותר איכותי? חשוב לי איכות התמונה, ואמינות לאורך השנים וחשוב לי גם שתהיה יציאת RCA צהובה אם מישהו יכול לפרט לי בכרטיס שהוא המליץ איזה חיבורים יש מאחורה זה יהיה נחמד מצידו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  2. אני עומד לקנות מחשב ממש בקרוב ואני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה gtx 570 oc- http://www.gigabyte.com.pr/products/product-page.aspx?pid=3685#sp gtx 460 soc- http://il.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3613#sp הקטע שאמרו לי שה 570 יותר טוב אבל לפי הנתונים אני רואה שה 460 יותר חזק אבל עם פחות זיכרון מישהו יכול לייעץ ?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקבל המלצה בנוגע לכרטיס מסך למפרט שאני אציג, היעוד הוא כרטיס לגיימינג. כרגע יש לי Geforce 9800GT 512MB OC עכשיו אני מתלבט, קבלתי Evga GTX 280 Superclocked, אם למכור אותו כחדש ולקנות כרטיס אחר? להשקיע בקרוספייר במידה ואני מוכר? או האם כדי פשוט להישאר איתו? איזה כרטיס אתם הייתם ממליצים למפרט הבא ומה כדי לעשות בנוגע לכרטיס הקיים. המפרט: מסך: ViewSonic VX2235 WM מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 מארז: CoolerMaster HAF 932 Full Tower זיכרון: 4GB OCZ Platinium 800Mhz לוח אם: MSI P35 Platinum Combo ספק כח: Corsair TX750Watt קירור למעבד: Zalman CNPS9700 NT Retail

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  4. Started by g-idan,

מה צריך לעשות בבקשה? יש לו אפקט ירוק כזה תודה לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by avishai1b,

כדאי לקנות את HD3870X2 ולהכפיל אותו? זה משתלם לי? או שעדיף לי כבר לחכות לגירסה החדשה של nVidia ? אין לי בעיה עם לחכות והתקציב למחשב כולו זה 10,000 ככה שיכול להיות שזה יגרום לי לחרוג קצת [ה- 3870] אבל לא נורא

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  6. בבקשה צריך לדעת אם הכרטיס HD5870 יתאים למפרט שלי ספק כוח:CI POWER 450W של CWT (שיש לי ספק גדול אם הוא יספיק ובגלל זה צריך את עזרתכם) מעבד:E8500 לוח אם:MSI P45 neo כונן קשייח:500GB זיכרון ראם:4GB האם מבחינת הספק זה יספיק והאם הוא מתאים למפרט שלי ולא יווצר צוואר בקבוק תודה ענקית לעוזרים

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  7. במחשב הקודם שלי היה לי P-3 733 וכרטיס מסך GF-1 של אסוס AGPX4! שיניתי בביוס את ההגדרות של ה-AGP מ-4 ל-2 ול-1 והרצתי כל פעם את 3D MARK 2000 ו-2001 , והתוצאות היו אותו דבר!!! (הבדלים זניחים , כמו שמריצים אותו בדיקה בלי שינויים ויוצא הבדלים של אחוז אחד) ועכשיו אני קורא על אותם הבדלים (חוסר הבדלים) בין AGP-4 ל-AGP-8 האם AGP זה שטויות ??? (השאלה מטרידה אותי הרבה זמן ולא היה לי אומץ לשאול) תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  8. מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע יש לי HD4870. מפרט: מעבד E8400 מומהר ל - 4.00 לוח P5Q זיכרונות 4GB ספק חזק, של קורסייר. המערכת קצת ישנה, אבל חשוב לי שהכרטיס יהיה יותר חזק מהנוכחי. תודה.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  9. Started by cousinIT,

מה יותר חזק? ואיזה כרטיס בכלל כדאי לקנות ב600 שקל? בלי להתחשב בDIRECTX

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by eranmof,

מפרט: לוח אם: DFI LANParty UT X48-T2R ראם: 4096MB כרטיס מסך: radeon hd5770 1024mb מעבד: Quad Q9550 דיסק קשיח: 500GB מסך: samsung bx2450 led אוקיי, שמתי לב שב- Catalyst Control Center יש אפשרויות "חדשות" בלשוניה של הגיימינג סימנתי באדום Morphologital filtering Enable Surface Format Optimization הבנתי בערך מה הם אבל הייתי רוצה קצת פירוט ואם זה מועיל (חסרונות יתרונות) עזרה -------------------------------------------------------------------------------- באפשרות Pixel format יש שם כמה אפשרויות מה ההבדל בין: Ycbcr 4:4:4 ל RGB 4:4:4 Full RGB אשמח לקבל על זה פרטים מה יותר טוב? מה מתאים למחשב שלי? על מה זה משפיע וכו' תודה לעוזרים ובכללי ממי שמבין, מה להגדיר ב-3D שיהיה הכי מת…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום וחג שמח! יש לי כרטיס GFORCE 2 המחובר לטלויזיה בכבל S-VIDEO (משני הקצוות). הכבל באורך של 2 מ' עם ציפויי זהב במחברים. העניין הוא שאיכות התמונה די ירודה, מתבטאת ב"גלים" מאוד קלים אבל עדיין מפריעים לאיכות הסרט. הכרטיס מוגדר על PAL-B. אציין שכאשר חיברתי את המחשב עם כבל בננה קצר (חצי מטר) ראו באיכות מעולה. האם יש איזשהו מגבר אות או אפשרות אחרת כדי שאוכל לראות טוב? תודה!

12. יש לי כרטיס מסך GFORCE 4 ויש לו יציאה לטלויזיה, ויש ברשותי את התוכנה TV TOOL V6.8 ומשם מה אני לא מצליח לראות כלום על הטלויזיה לאחר שחיברתי את הכרטיס מסך לטלויזיה עם הכבל שקיבלתי,בקיצור אני לא רואה שום תמונה על המסך וכל זה לאחר שניסיתי להעביר ערוצים וכו' מה עלי לעשות!!!! עזרה בבקשה!

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  13. שלום ברשותי המפרט שבצד ואני רוצה לשדרג ל-3850 256MB ברשותי ספק ג'נרי 500W ואני חושש שהוא לא יחזיק ה-3850 צריך חיבור 6 פינים ? על איזה ספק אתם ממליצים עד בוא נגיד 200-250 שקלים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by shahar0592,

http://tms.co.il/product/9006 זה הכרטיס שבחרתי, בעצם הבנתי שאין לו את הסוויטש' שמחליף ל-ביוס כפול. יש לו בכלל ביוס כפול? אז רציתי לדעת האם זה כל כך משנה? האם אפשר לפתוח אותו ל-6970 ולהחזיר אותו ללא בעיה (אם ניתן לפתוח נגלה ביום הקבלה אם אני יבצע את התהליך)? והאם ניתן להגיע ב-OC לביצועים זהים לשל ה-6970 (או לחלופין לביצועים טובים יותר משל ה-570)? (במידה וניתן יש אפשרות אפשר לעזור לי להשיג את התוכנות/ביוסים/דברים שצריך לשם המטרה כלל הסברים לא חשוב אנגלית או עברית העדפה לעברית) תודה מראש shahar0592

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  15. Started by yoss100,

core=980 mem=1160 לאיזה כרטיס הוא משתווה מסדרה 6xxx ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי כיום FX5500 שאין לו DVI ואני רוכש את המסך DELL 2007FP כדאי לי לרכוש את הכרטיס Gigabyte nVIDIA GeForce FX5200 128MB רק בשביל הDVI לסרטים? כי אני לא משחק במשחקים... או שאולי אני אחבר את המסך בS VIDEO של הFX5500 וזאת תהיה איכות שדומה לDVI? (אני לא מתכנן את זה לאורך זמן כי אני הולך לקנות מחשב בעוד כמה חודשים אבל עד אז אני רוצה שהאיכות לא תהיה נמוכה מזאת שאני רואה עכשיו עם הCRT) תודה

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  17. אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  18. Started by E-T 24,

יכול להיות דבר כזה? רק 16 מגה זכרון? (מדובר בכרטיס יחסית חדש) לא הספקתי להבין בדיוק על מה מדובר, אבל הוא גם משתמש בזכרון SHARED, ועובד בטכנולוגית PCI-E אם אני לא טועה אז מדובר על צ'יפסט של NVIDIA מישהו יודע על מה מדובר? איזה דגם? השוואות ביצועים אם יש? המחיר בסביבות ה-650 ש"ח אם אני לא טועה, וזה אמור להיות הלהיט הבא בקרב התפרנים שבחבורה בנתיים לא ממש חיפשתי עליו, אבל הוא אמור להיות מאוד טוב (לפי ביקורות שנתנו עליו בחנות מחשבים), למרות שרוב הזכרון שלו הוא SHARED. בכל זאת... PCI-E X16.... אמור להיות מאוד מהיר, ובעל גישה מאוד מהירה לזכרון

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by avi2014,

??

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. Started by tiger18,

מה יותר חזק למשחקים ופחות מתחמם? ורציתי להבין האם הכרטיס מסך של Radeon HD 3870 X2 יש בו שני כרטיסים מחוברים? או שזה כרטיס אחד?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by danielkarl,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים כמו nba,gta וכו' מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=16095#complist וחיפשתי באינטרנט וראיתי שהכרטיס המסך המובנה הוא לא יריץ משחקים כאלה. יש שם אפשרות לשדרג את הכרטיס המסך. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?(מוכן להשקיע מקסימום עד 300-400 שקל והרזולוציה של המסך שלי במחשב הישן 1680x1050) תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 781 צפיות
  23. יש דגם של כרטיס שנקרא XFX HD 6870 BLACK EDITION כשחיפשתי עליו מידה בגוגל ראיתי אותו בשני צורות . מה זה אומר ומה ההבדל? http://www.techfresh.net/xfx-radeon-hd-6870-black-edition-graphics-card-shipped-in-europe/ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507 תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  24. Started by Lanzar,

השארתי גם שאלה בפורום לוחות אם, ולא קיבלתי תשובה... אני מנסה את מזלי גם בפורום הזה... זה הכרטיס... http://www.zive.cz/files/obrazky/2005/2/3d1/fotky/gigabyte_3d1/karta_zepredu.jpg הכרטיס כולל שני ליבות 6600GT, שאמורים לפעול יחד בלוח תומך SLI, יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY SLI-D... שני כרטיסים 6800GS עובדים ללא שום בעיה... מה יכולה להיות הבעיה..?

25. Started by scabc,

התקציב שלי לכרטיס מסך נמוך מאוד - כ400 ששקל - ככה שנראה לי שזה מה שאני יכול לקנות בסכום הזה. השאלה אם אני צריך והאם הכרטיס הזה שווה משהו. יש לי כרגע פנטיום 3 733 עם 256 מ"ב SDRAM וכרטיס GEFORCE 2 MX 32 MB ASUS 7100. אף משחק חדש לא זז לי. הציעו לי להחליף לATHLON 1800 + לוח אם (לא יודע איזה, דרך אגב האם תוכלו לתת לי המלצה לדגם טוב וזול)+ החלפת זכרונות ל DDR.- כל זה ב550 ש"ח תמורת טרייד אין. האם הGEFORCE הישן יפעל הרבה יותר מהר במחשב החדש? או להחליף לGEFORCE 4? האם GEFORCE4 יהיה עליית מדרגה ושיפור רציני או שיהיה אפשר להסתדר בלעדיו? תודה מראש לכל המייעצים שרון

• 7 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים