כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה קטנה שדי מציקה לי מדי פעם אנחנו רואים שחברה מסןימת מוציאה גרסא "מסורסת" של כרטיס מסוים עם מספר מופחת של צינורות עיבוד ואחרי כמה שבועות אנחנו רואים איזה OCקר שמצליח לפתוח את הצינורות הסגורים ואז הכרטיס נהפך לגרסא היותר חזקה אז השאלה שלי לי היא מדוע החברה שמה את הצינורות האלה מלכתחילא עם הם מיועדים להיות סגורים!!! בכל מקרה עולה להם כסף לשים את הצינורות האלה אז מה הקטע?? זה כמו לסלול כביש ולהשאיר אותו סגור!! מה הקטע פה? אם כבר סללת את הכביש תשאיר אותו פתוח!!
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני יודע שאין תאריך להשקעת ה 8900 (G90) אבל בכל זאת מי שהוא שמע על תאריך משוער כלומר מתי בערך יצא הכרטיס? בוא נגיד עד החופש הגדול הוא יצא (למי שלא זוכר- X.7.07) ??
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
לעריכת וידאו, אפקטים ותלת מימד. ורנדור בrealtime. מה כדאי? המחיר שלהם שווה פחות או יותר.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
- 1 follower
-
-
עשיתי בדיקה של 3DMark 11 וזה מה שיצא: http://3dmark.com/3dm11/1623955;jsessionid=v4jqh4m4cjkl?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1623955%3Fkey%3Dau64EcufqtcT3p6uSHknpv5u5MXet3 איך ?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את כרטיס מסך חדש עד 1000 שקל. אני רוצה לברר איזה כרטיס יתאים לי למארז/ספק/לוח אם שיש לי עכשיו... http://www.liranics.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=274 זה המארז (99% זהה לו) ולוח האם הוא : ASRock ConRoe945G-DVI תודה רבה לעונים... ואל תבקשו ממני את שאר המפרט כי אני רוצה לדעת רק לגבי החלקים האלו ספציפית. האם אני צריך להחליף את החלקים בשביל לקנות?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב שקיים בו הכרטיס הנ"ל אני קניתי מתאם בין היציאת dvi לhdmi ולפי אתר החברה הכרטיס תומך באודיו דרך hdmi. אך שחיברתי את הכבל אין שום סאונד. רציתי לדעת איך מפעילים אותו ואם לא ניתן ואני קונה כרטיס חדש האם צריך להתאים את השבב (nvidia/ati) לחברת המעבד. תודה. ניצן
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי איזה הזדמנות ל8800GTX בזול מאוד.
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה ההבדל מבחינת ביצועים עבור סרטים (לא עבור משחקים) מה היתרונות והחסרונות בכל דבר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
ראיתי שכמעט כל המסכים באים עם Brightness 250 כמה זה משמעותי ?
-
- 9 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה עדיף בין שני אלה: מKSP יש 6600GT של XFX ב1180ש"ח, נראה לי שזה AGP, אם לא אז זה לא רלוונתי. ומZIGZAG יש 9800PRO ב1300ש"ח. אתם מכירים עוד 9800PRO או 6600GT במחיר טוב מאיפהשהוא? לAGP...
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני מחפש כ.מסך גם למשחקים וגם שיהיה לו VIVO אני חייב כניסת ווידיאו. חשבתי על לקנות רדאון9500פרו אבל אני לא מוצא דגם עם VIDEO IN אז השאלה האם יש איזה רדאון ברמה של 9500פרו ומעלה שיש לו VIDEO IN. אבל אני לא מתכוון לכרטסים AIW של ATI שהם יקרים בטירוף. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 500 ש"ח.. אולי 10-20 ש"ח יותר אקיצר, אני מתלבט אם לקנות 9800GT 512MB או 9600GT 1024MB , ואני רוצה לשחק על מסך עם רזולוציה מקסימלית של 1360X768 תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בוא נגיד שאני לא משחק משחקים.. רואים בכרטיס מסך הזה טוב? רואים הכל חד וברור ויפה? ??? (GF4 MX 440)
-
- 7 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול הופיעה לי בעייה חדשה עם הכרטיס החדש שקניתי לפני שבוע. הפעם הבעייה היא שכ-2-4 דקות אחרי הפעלת המחשב, כל התמונה מתעוותת, הכל מרוח, יש כל מיני פסים שחורים לרוחב המסך, ואי אפשר לראות כלום בקושי. רציתי לדעת אם זאת בעייה של הספק או בעייה בכרטיס, בטוח שלמישהו שקנה את הכרטיס הזה הייתה את הבעייה הזאת. בתודה רבה, דודי. מצטער אם יש שגיאות דפוס פשוט אני בקושי רואה כאן משהו ברור.
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? ?XFX FX5700Ultra 128MB DDR3 DVI,TV? או ?RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שאלה הבאתי ספק של 480 וואט ומשום מה יש לי הרגשה שהוא לא כול כך טוב... דבר ראשון איך שאני מחבר אותו לחשמל ישר אני רואה מין עיבוב מהיר במנורה של החדר.. אפשר לדעת למה?? כמו כן משום מה הכרטיס שלי 6800 אולטרה מוציא ב 3dmark 03 כולה 12600 שזה כלום.......... יכול להיות שהספק שלי הלך?? כמו כן עם הספק לא טוב וכאלה אז זה ישפיע גם על הביצועים של הכרטיס מסך שלי?? כמו כן זה ישפיע גם על האוברקלוק של המחשב שלי הכוונה ליציבות וכו וכו?. תודה............... ;D ;D
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היה לי קודם סתם ג'יפה 3 כאשר ביציאה בכ.מסך הייתה מחוברת בננה שהייתה מתפצלת לשתיים ומחברת ב TV. אכשיו ב XT יש לי חיבור RCA לקחתי קבל ישן שהיה לי שמתאם בין RCA ליציאה של הבננה חיברתי ו אני רואה בשחור לבן למה??? אולי ההגדרות שלי לא נכונות, איך זה אמור להיות מה עשיתי לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אבקש המלצה לכרטיס טלווזיה שיתחבר ל HOT (אם זה משנה) ואם קיים אז שיהיה לכרטיס חיבור אדום-לבן-צהוב ל DVD וכו'. איכות הקלטה לא בחשיבות עליונה, אבל יש להתייחס. עדיף כרטיס שיתמוך בויסטה הבא עלינו לטובה/לרעה, ושלא יעשה רעש המחשב מאד שקט. אם יש צורך אני אפרסם את המפרט במלואו(אבל בקטנה - e6600, x1900xt, 2g זיכרון). אם המחיר שאני מוכן להשקיע לא ראלי ( בסביבות ה 500 ש"ח) אשמח עדיין לקבל המלצות לכרטיסים (בתוספת מחיר כמובן). תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הכרטיס שלי כידוע הוא עם ליבות של 6600GT ועובד במצב SLI ורציתי לדעת אם יש אפשרות כלשהי לחבר אליו את המסך שלי וגם את המסך של הטלויזיה כי עד היום לא היה אפשר ושמעתי שבסידרה החדשה של הדריוורים שNVIDIA 8 הוציאה יש את האפשרות להשתמש בשני מסכים בו זמנית אז רציתי לשאול אם זה באמת נכון?? וכאילו אם הדרוורים כאלה של סידרה 8 תומכים בזה?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי. יש לי SLI ASUS GTX 560 עם OC מהמפעל. דרייבר 304.79. לאחרונה התחלתי לשחק במשחק sleeping dogs, שהוא משחק כבד שמנצל לי 98-99% מהכרטיסים. לאחר כ20 דקות של משחק, הוא קורס. לפעמים הוא פשוט קורס ולא קורה כלום. לפעמים אחרי זה תוכנות כמו הדפדפן וסקייפ מתחילות להיתקע, ואני נאלץ לעשות ריסטארט. ואז אני מתחיל לראות עיוותים בצבעים של המסך שאני חושב שזה ארטיפקטים, ובדרך כלל צריך להפעיל מחדש מספר פעמים כדי שהם ייעלמו. יש לציין שבמשחקים פחות כבדים כמו skyrim לעולם לא נתקלתי בבעיה. ממבט ראשון זה נראה כאילו הכבל של המסך לא מחובר טוב, אבל הוא כן וכאמור זה קורה רק לאחר שהמשחק קורס. מצורפת תמונה של הארטיפקטים. אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני חייב להבין משהו , ברגע שתצא סדרה חדשה של מעבדים של INTEL\AMD רק אז באמת המעבדים האחרונים שלהם יורדו במחיר? כי אני כבר עוקב חודשיים וחצי אחרי הI5 והI7 ואותו דבר לגבי ה965 ו955 של AMD ובחודשיים וחצי האלה המחיר ירד בקושי ב80 שקל לכל מוצר.. ברגע שתצא סדרה חדשה הירידה במחירים תהיה הרבה יותר דרסטית? ובין היתר מתי יוצאת הסדרה החדשה של מעבדי INTEL? אוי להעביר לפורום מעבדים וזכרונות ולוח אם בבקשה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-