עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני מחפש כרטיס מסך לסרטים ולמשחקים, חובה שהכרטיס יתמוך בHD. התקציב נע בין 300 ל550 ש"ח.. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 747 צפיות
  2. Started by guylederer0,

שלום רציתי לדעת בקשר לכרטיס מסך אני מתלבט אני מחפש כרטיס למשחקים כבדים כמו כל המשחקים החזקים שיוצאים היום ובעתיד GTA CRYSIS COD וכ'ו על הדרישות הכי גבוהות כמובן יש לי מסך 17 אינ'ץ אבל התיכנון לקנות בעתיד מסך 22 אינ'ץ השאלה שלי אם שווה לי לקנות HD4870 והאם שווה לי של ג'יגה או של 512 ואם כן מה ההבדלים גם כן ל DDR5 ו DDR3 יש לי העדפה ל ATI תודה לעוזרים :] המחיר שאני מוכן להשקיע בערך 1400 - 1700 ש"ח

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  3. מפרט קיים בצד. היום, כבר בהגדרות לא ממש גבוהות World at war מגמגם קשות בסצינות עמוסות. משחק ברזולוציה של 720*1280 עדיפות לכרטיס מקורר פסיבית אם צריך למתוח תקציב, אפשרי גם עד 1000.

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  4. שלום! אני מעוניין במחשב חדש אבל אני מתלבט בין הכרטיסים: HD4870 במערך CrossFire או HD4870X2 R700 מאחר שהR700 יושק ב12 לאוגוסט, אני מתלבט האם לחכות לו או לרכוש כבר עכשיו את ה4870 CF על לוח-אם X48-DS4 שתומך בDF מלא 2x PCI Express 2.0 x16 slots רצוי להביא בנצ'ים המשווים בין השניים בכדי לראות את האם הביצועים של הR700 גבוהים יותר.. כבר יש לו יתרון - הוא עולה 100$ פחות! שווה לחכות?! אשמח לשמוע את דעתכם.

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  5. השאלה היא לגבי Sapphire ATI Radeon 5850 Xtreme 1GB GDDR5 ו Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE ה5850 יותר חזק, אבל גם יותר יקר. השאלה אם למסך 22 1080*1920 הGTX מספיק ? מה לגבי 1680X1050, האם הוא מספיק? שאלה נוספת היא לגבי הספק הנדרש לכל אחד מהם. אם זה ספק מחברה איכותית, האם צריך 500W או שמספיק פחות?

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. אני חושב על משהו בסגנון ATI 5570, או חלופה אחרת ב600 ש"ח גג. הקטע שכל הכרטיסים היום נראים ארוכים- איך אפשר לדעת מראש אם זה נכנס למארז? 10x

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אז ככה, כרגע אני מחובר ב VGA... קניתי כבל HDMI אל DVI כשיש מתאם בHDMI ל-DVI... הבעיה היא כשאני מחבר את כבל, המסך מציג NO signal ומעביר בדיקה בין אנלוג לדיגיטל... המסך Samsung T190P כרטיס מסך Nvidia gtx 260 אין לי שמץ מה לעשות... אשמח לקבל את עזרתכם תודה חן

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  8. אהלן. לפני כחודשיים רכשתי Radeon HD3650 בחיבור AGP. מאז שהתקנתי את הכרטיס, שמתי לב לבעיה מוזרה ומעצבנת נורא: כאשר 2 או יותר אנשים מחוברים למחשב בו זמנית (מצב Fast-Switching) ואני מנסה לנתק אחד מהם (Log Off)-במקום מסך הפתיחה, אני מקבל מסך שחור. מיותר לציין כשאשר מופיע המסך השחור, שום דבר לא מגיב ואני חייב לעשות Reset. חיפשתי בגוגל שעות רבות ולא מצאתי שום פתרון, הסרתי את הדרייברים במצב Safe Mode, ניקיתי את כל העקבות שלהם והתקנתי את העדכניים ביותר- כל זאת ללא הועיל. אני מבקש את עזרתכם כמוצא אחרון לפני פירמוט (שלא בטוח ב-100% שיפתור את הבעיה). (ד"א, אני מפרסם את ההודעה בפורום זה כי איני בטוח אם זו בעיית תוכנה או חומרה. הדבר היחיד שאני בטוח בו הוא שזה לא קרה לי אף פעם עם ה-FX…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  9. לפני כ שבועים קניתי מחשב חדש(I5+4GB+4870 512MB ).... מסך 24"... בהתחלה ניסיתי משחקים די פשוטים ו הם עבדו יפה ברזולוציות מקסימליותץץ עד שהגעתי למשחקים כמו CRYSIS ו MODERN WARFARE2... עכשיו CRYSYS בהתחלה עבד לא רע... אך פתאם הפסיק לעבוד לגמרה... היום ניסיתי לשחק ב CD MODERN WARFARE ופה אכלתי סרט כאשר 640*480 הוא בקושי זז.... אני צריך עזרא ממכם.... איפה הבעיהץץ העם זה כרטיס מסך? או דרייברים??? או עוד משהו.....

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by TaZeR,

אוקיי, אחרי שהחלטתי איזה לקנות (כרטיס מסך) את 8800 gts אני רוצה לדעת של איזו חברה לקנות ואיזה דגם 640mb או 320mb? התקציב שלי הוא בסביבות 2100. ד"א רצוי שיהיה מומהר ושקט עד כמה שאפשר!!!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  11. Started by wewe1,

אני לא גיימר גדול אבל אני מעוניין בכרטיס שיריץ משחקים חדשים בצורה חלקה. בעניין התקציב אפשר לחרוג , השאלה שלי האם שאר המפרט שלי יכול ומסוגל: א.להחזיק כרטיס מסך ברמה גבוהה. ב.האם המעבד מספיק חזק להריץ משחקים חדשים.

12. Started by BIZOX2,

MY SYSTEM IS P4 3GHZ MOTHERBOARD 8I945P-G CAN IT RUN PROPERLY ON MY SYSTEM

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  13. היי, לפני כמעט שנה רכשתי מחשב חדש (E6600, 2GB RAM) אני שוקל לעשות שדרוג של כרטיס המסך בעקבות יציאת המשחקים GEARS OF WAR ובקרוב UT3, וכמובן (בתקווה שבקרוב) STARCRAFT2 עכשיו בעיקרון אני משחק על מסך LCD 19 אינץ, ומקסימום בתקופה הקרובה אני אשחק על 22אינץ שאני אקנה לי במקום, השאלה היא, האם ללכת על ה 8800GT או לחכות לכרטיסי 10.1.... האם זה באמת משנה? (אגב , אני משתמש ב WINDOWS VISTA) אשמח לעזרה. מבחינת התקציב, אני מעוניין להוציא 1000+-

• 8 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by s0und-,

שלום, אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה. חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX יש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19") . יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית. אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך, תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ? מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ? האם כל זה בכלל יעבוד? ;D [עריכה] שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכ…

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  15. שלום לכולם התחדשתי עם ATI 3870 יש משהו מוזר לאחר התקנת הדרייברים. מופיע לי התקן PCI תחת OTHER DEVICES ואני לא מצליח למצוא שום התקן של ATI עבורו. התקן זה לא היה קיים עם הכרטיס הקודם משמע שהוא שייך לכרטיס מסך עצמו. מישהו נתקל בכזאת בעיה ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Pure-Gold,

אם יש לי שני כרטיסי מסך אחד תומך DX10 והשני תומך DX9 ואני מפעיל משחק/תוכנה שעובדת על DX10 ואז מותח את החלון שלה (בהנחה שזה אפשרי) כך שהיא גולשת גם למסך המחובר לכרטיס התומך רק ב DX9, מה יקרה ?! המחשב יתפוצץ ?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  17. זה הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות.. זול לביצועים שלו. אני לא מכיר ממש את החברה. מבחינת הכסף הוא מצויין לי. אף פעם לא היה לי GEFORCE. אני לא מבין בזה. תמיד היה לי ATI האם לכרטיס מסך :Zotac ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5163\ האם לכרטיס זה אני צריך ספק עם חיבור PCI-E . --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- אם כן יש לכם המלצה לספק טוב? אני מצאתי את זה. http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1990& אבל אני לא מכיר אותו בכלל.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. שלום לכולם. רוצה לדעת מה הבדל בין כרטיס 8600GT ל-8600GTS?? האם כדי לי לקנות את 7600GT או אחד מן הכרטיסים הנ"ל?? ??? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  19. Started by ori-silver,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  20. כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  21. אז אני אתחיל אם זה שאני איש של ממש קצת משחקים במחשב והרבה יותר צפייה בסרטים ובהתאם לזה הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק את צרכי, התקציב שלי הוא עד 1k ואני מוכן טיפה לעלות את הסכום אם הכרטיס יהיה הרבה יותר שווה. קראתי דיי הרבה בפורום על כרטיסים בסכומים האלו (ATi Radeon X1950Pro, NVIDIA GeForce 7600GT ועוד) והבעיה שאני לא יודע אם הם יתאימו למחשב שלי (amd 2400, כרטיס זיכרון 768, כן כן הוא ישן, אם הפריטים לא מספיקים תגידו לי ואני אוסיף), בכל מקרה הייתי ממש שמח לקבל המלצה על כרטיס מסך עם שני חיבור של dvi כדי שאוכל לחבר גם את המחשב וגם את הטלוויזיה וכמובן שיראו בו High-definition television ברמה הגבוהה ביותר שיש, תודה רבה, אם חסרים פרטים רק תגידו לי ואני אוסיף

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  22. 1אני מדבר על כרטיסים של AGP אם ה7600GT עולה יותר כסף כ100-200 שח יותר מי הX850XT שווה להוסיף ולקנות או לא?

• 11 תגובות
    • 746 צפיות
  23. שלום היה לי לוח אם של Gigabyte, דגם H55M-USB3, והלוח נשרף. קניתי לוח אם חדש, גם של Gigabyte, דגם B75M-D3H. שני הלוחות דומים, בכך ששניהם כוללים OnBoard Graphics, שעובד בשיתוף עם המעבד - core i3, ובשניהם לא היה לי כרטיס מסך, אלא השתמשי רק ב-onboard graphics. עכשיו יש בעיה אחת: גלילה של עמודי web, זזה לאט.. (אפילו כאן ב-hwzone.co.il..) בלוח הקודם זה היה זז ב-"real time", ועכשיו זה זז ב"קפיצות".. התקנתי כמובן את כל הדרייברים של הלוח, כולל הדרייבר של ה-onboard graphics. האם אפשר לפתור את זה? יהיה מאד מבעס להשאר ככה מקווה שמישהו יודע.. תודה רבה card

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. שלום וברכה! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בקנייה קבוצתית שאתם עושים(אם זה עדיין בתוקף ורלוונטי) הייתי רוצה המלצה לאחד מהכרטיסים מהקנייה הקבוצתית שלכם, אין לי ממש תקציב וזה לא כל כך משנה, העיקר שהכרטיס יתן ביצועים ויהיה הכי טוב ומשתלם ביחס למחיר מול ביצועים ותקציב ויהיו עליו המלצות וביקורות חיוביות.... חוץ מזה הייתי רוצה לדעת אם הקנייה הקבוצתית עדיין רלוונטית??? ובאופן כללי איך זה הולך? איך נרשמים?למי משלמים?מאיזה חנות רוכשים בסוף?ואיזה כרטיס מסך עדיף ומשתלם?אני רוצה כמה שיותר מידע על הקנייה הקבצתית בבקשה ואני 100% ירכוש כרטיס איתכם וחשוב לי לציין שבכוונה אני שואל את כל השאלות האלו וזה למרות שראיתי את האשכול שהמנהל פתח פה על הקנייה הקבוצתית(אין שם את כל הפרטים שלהם אני…

25. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.