כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת מזה טמפ' נורמלית של כ.מסך יש לי LEADTEK 8800 320 MB כרגע 64 מעלות זה תקין? הכ.מסך חדש ,לא נמצא במאמץ ..
-
- 8 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין GEFORCE 7600 GT 256 MB geforce 7300 gt 512 mb תודה ביי
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
איזה הגדרות הכי טובות בשביל מסך LCD יש לי ASUS 22 M2w מה לשים לו ? חוץ מ CLEARTYPE חיבור DVI
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
תגידו איך זה שהכרטיסי מסך - גם המפלצות החדשים לא מציגים ביצועים בcall of duty כמו שהם מציגים במשחקים אחרים? יעני יש איזה סיבה מסויימת לכך? הגרפיקה כל כך טובה? אני שואל את זה כי יצא לי לראות משחקים עם גרפיקה יותר מפותחת שהכרטיסים מתמודדים איתם יותר טוב... סתכלו למשל פה: http://hwzone.co.il/reviews/8800/14/ הפעילו call of duty עם מפלצת כמו 8800GTS 640MB והFPS "רק" 53 כאשר הרזולוצייה רק 1024X768 בלי פילטרים בכלל !!!
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
חברה....אני חייב המלצה..לכרטיס טלויזיה עד 250 שקל ....יש הרבה חברות...הרבה כרטיסים ... קראתי כמה חוות דעת אבל אני עדיין לא משוכנע מה הכי טוב... הדבר היחיד שחשוב לי הוא "איכות הטלויזיה"...לא אכפת לי לא ממשדר FM , לא מלכידת תמונות ולא מהקלטה... הכי הכי חשוב איכות השידור..שאני אוכל לראות משחק כדורגל כמו בנאדם במסך ה 19 אינץ שלי!... אשמח לתגובות /המלצות!
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב לטלוויזית LCD ויש שתי אפשרויות DVI-DVI עולה כ50 שח DVI-HDMI עולה 150 שח אני יודע שהHDMI יותר טוב אבל האם הוא מצדיק את התוספת של כ100 שקל? תודה
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 7300 gt הכל עבד פרפקט רק שלא יכולתי לראות שום וידאו, רק קול ומחשב מקרטע. מחקץי תקודקים ושמתי חדשים שמתי תדרייברים הכי חדשים וכלום כל הזמן אותה בעיה, אין וידאו בשום פורמט גם לא ב vlc, מצליח רק לקרוא כמה פורמטים של avi בוירטואל דאב, כמו כן סרטונים ביוטיוב מתנגנים פרפקט.. אני שובר תראש ולא מצליח להבין מה הבעיה מישהו נתקל אולי גם בבעיה? תודה רבה לכל עוזר נ.ב האם בשביל כרטיס מסך זה צריך דרייברים של Go 7 series?
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה ההבדל בין כל אחת מגרסאות ה150 האלה? http://www.plonter.com/stores/main.tmpl?store=Hauppauge〈=heb&cart=1173668397481128
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לא יודע אם שמתם לב לזה אבל הסידרה הבאה של NVIDIA לא תהיה כמו הסדרות עד עכשיו אלא אם כן ל NVIDIA אין בעיה לפלוש לשמות של ATI אני לא רואה את הסידרה הבאה של NVIDIA כ NVIDIA GFORCE 9800 GTX . לכן לדעתי הם הולכים לשנות את השמות החל מהסידרה הבאה . מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רואה שבזמן האחרון באתרי ביטורנטים הפרטיים לסרטים נכנסה המדיה החדשה להורדות ה"BLUERAY" הקטע שכל סרט בבלו ריי מתחיל רק מ 15 ג'יגה לסרט ואולם ה HDTV 720P או ה 1080I זה 4-10 ג'יגה השאלה שלי היא מה ההבדל בין האיכות הכי גבוה של HDTV (1080I ל סרט BLUERAY ? נ.ב לכל אילה שעדיין מתלהבים מהאיכות של DVDRIP !!! ממליץ לכם בחום לעבור לסרטי HDTV ! עולם אחר ! אי אפשר לחזור אחורה !!! אתמול יצא לי לראות את אייס אייג' 2 ב 1080I (רזולוצייה של 1900) ונפלתי מהכסא מהאיכות
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי את הכרטיס XFX 8800GTX ואני משתמש בדרייבר שקיבלתי איתו בקופסא.... יש דרייבר שנחשב להכי טוב לכרטיס הזה ???כלומר,שיכול לשפר את רמת הביצועים ??ולתת עידכונים ??
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
אוקיי שלום, לפני כחודשיים רכשתי מחשב E6300 ג'יגה זיכרון וג'יפורס 7600 ג'יטי.. בקיצור לאחרונה אני משחק המון במשחקים (במיוחד CS) וה-FPS שלי דיי נמוך בשביל הכרטיס (יש לי 60 בערך..) בקיצור אני חשבתי שזה קשור לעכבר לא יודע למה אז אמרתי בסדר אני אקנה עכבר חדש זה הסתדר.. יום אחד חבר בא אליי עם עכבר שלו עכבר תותח ויש לו 100 FPS וזה לא השתנה. בקיצור שאלתי מישהו והוא אמר שזה קשור לכ. מסך וזה בכלל מס' הפעמים שהתמונה מוצגת בשנייה. וזה מה שאני לא מבין!! לחבר שלי יש כרטיס רדיאון 9200 ויש לו 100 FPS קבוע ויש לו מחשב נכה ולרוב החברים שלי שיש להם מחשבים מעאפנים הכי טוב זה לחבר שלי רדיאון 9600 וגם לו יש 100 FPS ורק לי יש כרטיס יותר מתקדם משל כולם וה-FPS נמוך... מישהו יכול להסביר לי מה אני …
-
- 10 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי ויסטה אולטימייט,וFX 5500. ישנה תוכנה מובנת או ניתנת להורדה שבעזרתה אוכל לראות את המחשב בטלוויזיה? גם בויסטה וגם בXP רואים גרוע שאני מחבר את הכבל,איזה סוג PAL לבחור? האם הבעיה היא בכבל? (S VIDEO)
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני משתמש בכרטיס מסך און בורד לוח אסוס M2NPV-VM הכרטיס מגיע עם יציאת DVI-D/ SVIDEO/ RGB /D-SUB/TV OUT-RCA לחיבור המוניטור אני משתמש ב- D-SUB ולחביור הטלויזיה אני משתמש ב- tv-out בננת RCA לתמונה בלבד (קול מהרמקולים של המחשב) ניתקלתי ב-2 בעיות: 1: אני לא מצליחה לראות סימולטנית גם במוניטור וגם בטלויזיה 2: וזו הבעיה הכי אקוטית למרות שאני משתמש בכבל איכותי (10מ') התמונה שנקלטת על הטלויויזה נוראית ממש מגורענת+גלי רוחב משהו זוועה. אני מאד לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך כיון שמבחינת הביצועים הכרטיס הנ"ל מספק אותי לחלוטין. השאלה אם יש דרך לפתור את הבעיות הללו. כמובן שהורדתי את הגרסה העדכנית של הדרייבר מאתר אסוס לגבי הבעיה ה-1 מישהו אמר לי שאם אחרבר את המוניטור באמצעות DVI-…
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
תודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משחק בעיקר GTA SA ו PRO EVOLUTION,לא משחקי עתירי גרפיקה,אך אני רוצה כרטיס שיוכל לסחוב ברזולוציית המסך שלי שהיא 1400*1050. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי.קניתי מחשב חדש עם כרטיס LEADTEK WINFAST PX8800GTS TDH 320MB. המעבד הוא C2D. אני מעוניין לבדוק ולהתרשם מיכולות הכרטיס.איך כדאי לבדוק - עם תוכנת בדיקות או הרצת משחק כבד, ועל איזה מומלץ ? תודה
-
- 8 תגובות
- 836 צפיות
-
-
יש לי 6800 gt עם NVIDIA GeForce PNY 6800GT 256MB Arctic Silencer 6800 GT ובמנוחה הוא במצב של 60 מעלות והוא עם המאורר המטורף הזה וגם העלתי תמאורר ל 85 אחוז..... ובמאמץ הוא על 75-77.....זה דיי מפחיד לכרטיס הזה לא? וניקיתי את הכרטיס הזה.........אבל לא פירקתי לגמריי..... מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יש לי כמה כרטיסי מסך מחו"ל, כרגע יש לי בעיה עם 9800 פרו, הנה כמה תמונות, כמו מה זה נראה לכם? כתוב שמה בבדיקה לארטיפקטים שהוא לא מצא כלום, בנוסף אתם יכולים להעיף מבט על הטמפרטורה. המאורר מראה 0% אבל הוא עובד, לא יודע בכמה %. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
-
-
חדש בתחום... בואו נגיד שהבנתי שהסדרה לא תמיד קובעת (לדוגמא 6600GT יותר טוב מ6800SE - אם יש כאלו דברים) אבל התבלבלתי כשATI התחילו עם כל הXים שלהם... אז איך ה9800PRO ביחס לX1300? (במחשב נייד יש לי X1150 זיכרון משותף שהבנתי שזה ממש לא משהו) או, איפה נכנסים הכרטיסים החדשים ביחס לישנים (אני מנחש שככל שאשלם יותר, אקבל ביצועים טובים יותר / פיצ'רים שאני לא זקוק להם)?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?
-
- 26 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי הX2900XTX2 יעלה 550$ בחו"ל והX2900XTX כמה הוא יעלה? ואפשר עוד פרטים על X2900XTX כמה זיכרון כמה BIT וכמה הוא חזק מ8800GTX מתי הוא יצא?
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני פשוט רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ אותו על הגדרות גרפיות גבוהות אז משהו ניסה להפעיל את הדמו על 7600gt אגב מי שיודע גם על nfs Carbon' איך הוא עובד עם הכרטיס מסך הזה? אני מבקש בלי השערות רק מי שניסה להפעיל את המשחקים האלה עם הכרטיס הזה שיענה לי אני מדבר על רזולציה של המסך שלי 1284 1024
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-