עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by כדורסלן,

מה יותר טוב 7600GT או 7800GS?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום כולם, יש לי כרטיס מסך GeForce 315, ומחוברים אליו שני מסכים באופן קבוע: 1. מסך LCD די ישן samsung syncmaster 171s שמחובר ב- VGA 2. מסך טלוויזיה 32" LCD של LG (לא זוכר את הדגם, אבל לא משמעותי). כמובן שאני משתמש בטלוויזיה רק כשאני רואה סרטים, וכד'... בשאר הזמן, מסך המחשב מתפקד כמסך הראשי. הבעיה היא שכשאר אני סוגר את המחשב ופותח אותו לאחר מכן, הרזולוציה משתנה לבד, וכל פעם אני צריך לשנות מחדש! פתאום סמלים ענקיים... למישהו יש רעיון מה צריך לעשות? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by eLi7aN,

תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Cyron,

הזמנתי כבר לפני שבועיים כרטיס מסך מחנות מסויימת ועדיין לא הגיע !!! כל שאר הרכיבים כבר אצלי ואני תקוע בגלל הכרטיס. האם עליי לבטל את העיסקה ולקחת מחנות אחרת ? למישהו קרה דבר כזה ? (לא ציינתי את שם החנות כי לא ידוע לי אם מותר) בכל מקרה מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בטווח 600-700 שקל, בשביל מפרט קונרו E6300 תודה

• 11 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by amitay_s,

שלום לכל המומחים. יש לי מחשב שמורכב מ P4- 2G לוח אם אסוס P4S533-VM זכרון 512 מסך 15 LCD של חברת JTC אני מעוניין לשדרג לכרטיס שיהיה בעיקר למשחקים התקציב הוא גג גג 600-700 ש"ח. איזה כרטיס היתם ממליצים לי? האם החלפת הכרטיס תתן שיפור או צריך להחליף את כל המחשב? תודה מראש לכולם.

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by GolanT,

אתמול אחד החברים נתן פה לינק ל CATALYS 8.7 BETA, התקנתי אותו ועובד אחלה. השאלה היא אם יש גם צורך להתקין את ה HOTFIX אח"כ מהאתר של ATI או שלא ? ועוד שאלה, איך אני יודע בדיוק מה הטמפ' של הכ. מסך שלי ? תודה.

• 4 תגובות
    • 570 צפיות
  7. Started by יוסףש,

לכרטיס מסך יש קשר לזה? שיחקתי עם הרזולוציה והבהירות והקונטרס, ושום דבר לא עוזר... יוצא מהמסך אור חזק,כמו להסתכל על פלורסנט, זה ממש צורב בעיניים ולא רואים נעים כמו במסך רגיל,CRT או 3 על 4. הגדרתי את הכרטיס מסך לגרסא החדשה ביותר, וזה לא עוזר, האם מישהו יכול לעזור לי ??? יש לי כרטיס מסך גיגהבייט אנוידיה 8600 נ.ב בפורום מסכי מחשב לא יודעים לעזור בנושא הזה...

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  8. ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE NVIDIA 8600GT , מערכת הפעלה XP HEB ENABLE. התקנתי את הדרייבר האחרון - 162.18 וגם את הקודם - 158.22 וגם את זה שהגיע עם החומרה ובכולם הכותרת (זו שברקע בצבע כחול) כתובה הפוך (בכתב מראה). ניסיתי גם לשנות את הגדרות השפה במחשב אבל זה קורה גם כשזה באנגלית וגם כשזה בעברית. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  9. Started by Drogba,

שלום , אני קונה מחשב חדש, ואני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך : - PINE 6600GT 128MB PCIe , מחיר 1,050 ש"ח . או שאולי כדאי להשקיע עוד 115 ש"ח ולקנות את ה - ATI Radeon X800GT 256MB PCIe , מחיר 1,165 ש"ח . אז מה עדיף , 6600GT או X800GT

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  10. הנה הפרמטרים: * היום יש לי 7900GT ואני רוצה לשדרג קצת. אני רוצה שיריץ נניח mass effect ו-cod4, לא crysis. * אני מריץ windows XP. * רק NVIDIA, לא ATI. * אין לי לוח SLI אז זה לא פרמטר חשוב. * אני מעדיף כרטיס שקט יחסית, אז קירור פסיבי (או מאורר טוב) זה רלוונטי. OC בכלל לא מעניין אותי. * ספק כוח 350 450 ואט של ANTEC. * הכרטיס לא חייב להספיק לעוד שנתיים, מספיק עוד שנה ואז יהיה שדרוג כללי של המחשב בכל מקרה. * תקציב, עד בערך 1000 שקל. שאלות 1) מה לקנות? המליצו לי על 8800GT אבל יש גם את ה-9600 וכל מני כאלה, ואני כבר ממש לא מעודכן. 2) שמעתי שהמחירים אולי ירדו ערב יציאת כרטיסים חדשים. לא אכפת לי לחכות איזה שבועיים. כדאי לחכות קצת? 3) מה לגבי זה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp…

• 13 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by Dr__MIKO,

הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  12. בהמלצת החברים אני הולך לכיוון של הכרטיס הזה לטובת משחק ה Flight Sim X מאחר וכבר הבנתי שהמשחק צורך זיכרון אז מה דעתכם על הכרטיס שלהם עם 2 גיגה ולא 1. האם שווה את התוספת כסף?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  13. היי, המון זמן לא כתבתי פה אבל יש לי בעיה. קניתי שילוש חדש + כרטיס מסך. מעבד RYZEN 5 1600 16GB זכרון 3000MHZ AB350M - D3H RX580 4GB חלקים ישנים: ספק 500 של ANTEC דיסקים קשיחים מסך FUJICOM 1080P ההתקנה מחדש של הווינדוס עברה בשלום, בביוס אין בעיה, המחשב עלה לאחר ההתקנה והכול היה בסדר גמור אלה שברגע שהתקנתי את הדרייבר אני מקבל (כך זה נראה לפחות) הפרעות שנראות כמו שלג לבן רק שזה בצבעי אדום ורק על רקע שחור וכהה, על דף אינטרנט לבן אני לא מצליח לזהות את הבעיה. ניסתי למחוק את הדרייבר עם DDU ולהתקין מחדש ואפילו כמה דרייברים שונים אבל הבעיה חוזרת עם התקנה של דרייבר. בלי דרייברים אין ב…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by supercars,

מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by noambaum,

אני שוקל לקנות רדיאון 9800 ואני לא יודע איזה הכי משתלם מבחינת יחס ביצועים מחיר כי התגובות בפורום מגוונות. או האם כדאי לי בכלל לשדרג כי כרגע יש לי : MSI FX 5900 128MB אז מה אתם אומרים איפה אפשר למצוא את הכרטיס הכי טוב בהכי זול???... תודה מראש. עריכה: יש לי FX 5600

• 10 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by גל פרידמן,

לבחור שלא משחק המון ובעיקר משתמש באינטרנט ואופיס 19 אינץ LCD תקציב עד 2500 ש"ח

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by owen10,

חיפשתי לבנות מחשב בכמה חנויות מחשב אבל ברובם לא היה את הכרטיס מסך הזה אם תוכלו להביא לי לינק לכרטיס הזה בזול זה יהיה סבבה תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  18. אהלן,במחשב של חבר שלי,להלן: SeaSonic S12D-850 850Watt 80Plus Silver LG GH22 SATA x 22 Black שני כרטיסים HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ שני כרטיסים Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Box Scythe Mugen 2 Rev B MSI P67A-GD55--B3 Cooler Master 690 II Basic שני הכרטיסים הם ב-X8 לפי GPU-Z בדקתי ב-Power Options בלוח הבקרה,בהגדרות המתקדמות,ב-PCI-Epress ה-Link State Power Management מוגדר Off מה הסיבה לכך? תודה.

• 2 תגובות
    • 953 צפיות
  19. Started by fkdskate,

יש לי פנטיום 4 ,1500 מגה הרטז שאלתי היא האם כרטיס חדש וחזק,כגון readon 9600 pro lite יצנל את מלוא כוחותיו ?? ויפעיל כמו שצריך על המחשב שלי ??

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. היי כולם.. לא מזמן קניתי מחשב חדש.. וקיבלתי איתו כרטיס מסך שהסתבר לי אחרי קריאה בסקירה שלכם על הדור הבא של כרטיסי המסך, שהכרטיס שנתנו לי הוא לא מי יודע מה למשחקים (בלשון המעטה..) בקיצור אני מעוניין שתציעו לי כרטיס חזק וטוב שיוכל להחזיק אותי מספר שנים טובות.. בהתאם למפרט שברשותי.. מעבד: Amd Athlon 64 (939) 3000+ לוח אם: MSI RS-480M2 PCIe Slot, Radeo X200 Express based זיכרון: 1GB, TwinMos זה בעיקרון הדברים החשובים, עכשיו הכרטיס מסך שקיבלתי איתו הוא: Ati Radeon X300SE 120MB חלשששש לאללהה.. במיוחד כשניסיתי להריץ עליו First to Fight והוא זחל.. ואילו הכרטיס הקודם שלי Radeo 9600XT סחב אותו כמו גדול! מכל רשימת הכרטיסים בסיקור לא הצלחתי להחליט לאיזה להחליף.. התקציב שלי הוא עד 100…

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מה אתם אומרים שווה לקנות את GIGABYTE GEFORCE FX6600 256 MB/DVI ב673.85 ש''ח ?

22. Started by Grim Reaper,

התקציב הוא 1300 שקל 19 אינץ' מה אתם מציעים ואם אפשר תסבירו לי על הפרמנטים של המסך ומה הם אומרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by finish,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו WARCRAFT 3 ואייג אוף ימיטולגי המסך ניכבע לי כאילו הכרטיס מסך שלי נשרף על השניה ורק ריסטארט מחזיר אותו לחיים הכרטיס הוא RADEON 9550 128MB 64BIT והמעבד החדש שלי זה AMD 3200+ VENICE CORE ולוח של גיגבייט K8NSC גם הכרטיס מסך הוא של גיגבייט חבר שלי אמר לי שזה יכול להיות הספק כוח שהוא 300W של איזה חברה מעפנה את המחשב הרכיבו לי KSP איך אני יכול לשחק בלי שהמסך יכבה לי כל שניה????

24. שלום רציתי לשאול אם יש צינורות לפתוח ב Powecolor X800GT 256mb ואם כן, למה זה ישתווה/יהפוך? שווה את הטרחה?

• 11 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by ofekd23,

איזה כרטיס מסך יותר מומלץ לקנות nVIDIA GeForce GTX295 VS ATI Radeon HD4870X2 לוח אם : gigabyte GA-EP43-DS3 מעבד : אינטל E8400 זיכרון :b.dragon 2x2gb ddr 2 800mhz ספק כח : ספק כוח אני מעונין לקנות בעיקבות דרשות הכרטיס מסך זה אני עוד לא יודעה תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.