עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LinkTree,

טוב אז ראשית שלום קראתי את רוב השירשור ואני רוצה המלצה על מסך 19 CRT (יש לי מקום ואני מעדיף יותר גדול על דק). בקיצור אני צריך אותו כמעת להכל - משחקים, עבודה בפוטושופ וגם גלישה אופיס ושאר - סרטים לא ממש אני מחבר את המחשב ל SONY "29 100HZ שקניתי לא מזמן עד היום היה לי SAMSUNG 17 שאני די מרוצה ממנו אבל אחרי 5 שנים הוא כבר נהייה ממש כהה ורואים בו חרא ככה שאני שוקל בעיקר SAMSUNG או LG. השאלה העיקרית שלי היא האים SAMSUNG 959NF או אולי הפשוט יותר 955DF או אולי אפילו ללכת על LG (שיש לחברה שלי והוא גם סבבה לטעמי) F900P או ה F900B (ומה עם ה LG T910BH מישהו יודע מה הוא שווה?!) בקיצור תודה לכל העוזרים! אשמח לשמוע כל המלצה.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by shimon17,

חברה, אני לא יודע אם זה ממש יעניין אתכם אבל... הצלחתי לפתוח את 4 הצינורות הרדומים ל6800 ה-Vertex משום מה כבר היו 6 אבל את הצינורות פתחתי דרך ריוה טיונר רציתי לשאול, לפני הפתיחה ואחרי הפתיחה הכרטיס מראה לי שהוא 49 מעלות זה סביר? הוספתי תמונה נ.ב מדריך לפתיחת צינורות בלי צריבת ביוס http://users.on.net/~bitto/index.php?6800 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  3. Started by Mantis,

חברי קנה היום HD5770 של SAPPHIRE, ולא מצליח להפעיל אותו כראוי כאשר הWINDOWS לא עולה עם דרייברים של המסך. מספר אפשרויות לבעייה: הספק שלו נראה לי בעייתי - האם ו Thermaltake TR2-550 אמור להיות מספיק חזק? אולי זה ה BIOS של לוח האם? הוא לא הצליח לעדכן אותו כי הוא לא תומך ב WIN7... למישהו יש מושג בעניין? תודה עריכה: איך לעזאזל הפוסט הזה הגיע ל"מסכי מחשב" אין לי מושג :0 אסמך להעברה לכרטיסי מסך

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  4. Started by shaynac,

שאלה כללית, ראיתי שיש חברות שמוכרות את כ. המסך שלהם כבר מומהרים. האם יש סיכון בכך? מדוע לא כל החברות ממהירות את כרטיסי המסך?

• 5 תגובות
    • 563 צפיות
  5. Started by SloOmPer,

יש לי מסך CRT 17 של MAG. קצת רענון המסך הוא על 60HERZ , ואני יכול לשנות ולהעלות את זה עד 85HERZ. אז עכשיו השאלה: כמה שהקצב רענון (HERZ) יותר גבוה ככה רואים יותר טוב/ מזיק פחות לעיניים וכו'?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by Lord^Lior,

לאחרונה שקלתי קניית כרטיס מסך חדש. ערכתי קצת מחקר בנושא (אני לא מבין גדול בחומרה), וקראתי על ה - PCI EXPRESS - "הדור הבא" של חיבור כרטיס המסך ללוח אם, שעתיד להחליף את ה AGP. גיליתי שהרבה כרטיסים חדשים עדיין תומכים ב - AGP ולא ב PCIE, מה שאפשר להבין מכיוון שלוחות האם כיום עדיין לא תומכים ברובם ב - PCIE. ביקרתי גם בעמוד המפרטים המומלצים למחשבים המיועדים לגיימינג פה באתר, ולא מצאתי אף מפרט שכולל בתוכו לוח אם וכרטיס מסך תואמי PCIE. זה נראה לי קצת מוזר - אפילו במחיר של 10,000 שח למחשב העדיפו לוח אם וכרטיס מסך תומכי AGP. השאלה שלי היא למה? גם אם הכרטיסים של היום לא מספיק מהירים בשביל שיהיה הבדל בביצועים בין חיבור של כרטיס מסויים ב AGP לבין חיבור של אותו כרטיס (לא אותו כרטיס ממ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RobiNooB,

אין לי מושג כמה למה ואיך !! פתאום לא עובד לי ANTI ANALYSING בשום דרך !!! תמיד זה היה על X2 ב ATI TRAY TOOL ותמיד גם במשחק ! משום מה לא עובד לי יותר AA X2 ...או לא משנה X כמה ... גם ב ATT אני מסנן X2 כמו שניתן לראות וגם ב משחק עצמו מה קרה פתאום ? למה AA לא פועל ? זה פשוט גועל לשחק בלי זה ואין לי שמץ איך לסדר את זה :s05: [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by kawaii,

שלום.האם מישהו יכול לתת לי לינק לאיזשהו אתר שיש בו דיאגרמה\תרשים של כרטיס מסך ? משהו בסגנון http://www.techreport.com/reviews/2004q2/geforce-6800ultra/nv40-pixel-diagram2.gif משהו כזה,רק על כרטיס מסך שלם...תודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  9. למרות שמועות שונות על חוסר יכולת למצוא שותפות שיווק, בעיות חומרתיות יסודיות ואפילו שיקולים לגניזת ההשקה כולה - כרטיסי המסך הייעודיים של אינטל ממשיכים בהתפתחות ההדרגתית שלהם, הפעם עם מיני מחשב מסקרן על טהרת החומרה של אינטל שזמין לרכישה מוקדמתלכתבה

10. רכשתי את הכרטיס לפני יומיים הורדתי את העידכון האחרון מהאתר לתוכנת CATALYST 8.11 התקנתי את הכרטיס על המחשב ולאחר מכן הרצתי את הקובץ של התוכנה ר"מ לא השתמשתי ב"זיהוי חומרה חדשה" של ה XP בסוף ההתקנה נתבקשתי לבצע הפעלה מחדש למחשב והחל משלב זה המחשב לא עובר את שלב הופעת החלון של ה XP עם הבר הכחול ומופיע בעצם חלון כחול והמחשב מידי פעם מראה סימני חיים כשנורת ה HD מהבהבת מידי פעם אבל המסך לא עולה מחשב 2160 עם 1G RAM, מסך LCD 32" של MAG שעבד לפני כן בסדר מה עושים? :s05:תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by tomer_et,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. מלחמת מחירים אמיתית ברמות מחיר של פחות מ-500 דולר? זה מה שעשוי להיות צפוי לנו בתוך כחודשלכתבה

13. Started by yotamavi,

המפרט שלי מימין, חוץ מזה שיש לי 3 ג'יגה זכרון. האפשרויות שאני מצאתי אחרי קריאה של הדביק לגבי כרטיסים מומלצים: 9800GT 1GB 9800GTX 512MB HD4850 512MB המסך שלי הוא 19 אינצ',רזולוצייה 1440*900, מיועד למשחקים לפעמים כמו NFS,GTA IV וכאלה..

14. Started by IdolAdmin,

שמתי לב שהיה שינוי מחירים לכרטיסי מסך חוץ מהXFX בKSP ירדו המחירים בעוד כרטיסים? ואיזה כרטיס 6600GT עדיף בתקציב של 1300? ProLink PixelView GeForce 6600 GT AGP 128MB DDR III בפנדה 1300 שקל... או ה xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 בKSP ב 1180? או שיש עוד משו שלא ראיתי ואתם מציעים??

• 36 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by Idanp,

מה יותר טוב ואם אפשר לתת השוואות זה יהיה נחמד ;D

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. שלום! אני צריך כרטיס מסך AGP במחיר 550-600 שקל. (ולא יותר) המפרט של המחשב שבשבילו הכרטיס: Intel( R) Pentium( R) 4 CPU 3.06GHz 3.06 GHz, 512 MB of RAM תודה מראש D:

• 12 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by XeNo4,

שלום היום שיחקתי supreme commander ואחריי כמה זמן ששיחקתי המשחק מיזער לי והופיעה לי הודעה : "VPU Recovery" מה זה אומר??? ואיך אני מתקן את זה??? תודה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by computer_freak,

רציתי לדעת למה אומרים שבהגדרות של הביוס צריך להגדיר את ה agp aperature size לחצי מהזיכרון ram כי בוא נגיד שלמישהו יש כרטיס x-800 עם 256 מב ראם הוא בכלל לא צריך להשתמש בזיכרון של המחשב (גם כרטיסי מסך עם 128 מב) לא?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אך אני מתקשה למצוא מידע עליו ברשת... dleadtek 8800GTS 320mb 320bit

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  21. אחד השיפורים הניכרים שביצעה אינטל במעבדי Core Ultra 200 שלה הוא דווקא גיימינג... עם הליבה הגרפית המובנית. לקחנו את Core Ultra 9 285K למבחן ביצועים מול מעבדים אחרים בשביל לראות כיצד רצים משחקים במערכת ללא כרטיס מסךלכתבה

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by Bvlgari,

יש ברשותי 7950GT וקיבלתי איתו כבל S-Video עם יציאה אדומה, כחולה וירוקה. קניתי אתמול בנוסף עוד כבל שמתחבר למה שקיבלתי עכשיו אני לא יודע איך לכוון את זה בדיוק ולאן לחבר כל דבר. תעזרו לי בבקשה

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  23. Started by desheh,

שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?

24. Started by RKK,

אני רוצה לקנות 8800GT.. עכשיו נגיד וחיברתי הכל ללוח אם.. מה עכשיו אני עושה? צריך קודם למחוק את הדרייבירם של הכרטיס מסך הקודם? למחוק את ה BIOS של הכרטיס מסך הקודם? אם כן איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by lior47,

שלום לכולם, זה המפרט שלי ורציתי לדעת האם יש כרטיס מסך מומלץ (אני אישית אוהב Nvidia) אשר יכול לשפר לי בצורה משמעותית את ה- GTS 450 שיש לי כרגע.. (המטרה המרכזית היא משחקים כמו call of duty החדש וכו'). התקציב הוא כפי שכתבתי עד 750 ש"ח (אם יש המלצה משוגעת למשהו שכדאי עד 800 אז אני זורם) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.