כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך(כנסו למפרט). איזה כרטיס מסך לא יהיה צוואר בקבוק? תקציב: 700-900 לא גיימר כבד אין אפשרות לחריגה. לא אכפת לי אם הכרטיס יתמוך בDX9 בלבד
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום חברים, יצא לי לקחת חוברת קטלוג של באג ופתאום הופתעתי לראות שם מחשב עם כרטיס מסך HD 8730M האם מדובר על טעות הקלדה? או שאני פשוט לא מעודכן? אם השני הוא הנכון האם מדובר על כרטיס טוב למשחקים? תודה מראש מישהו
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם מתוכננת השקה כלשהי של משפחת ה MX שתתמוך ב DX9 ?
-
http://www.cd-log.co.il/products_enlarge_h.asp?pid=2612&pcsid=51 מישהו מכיר את היצרן הזה?? מצאתי אותו שחיפשתי כרטיסים עם המאוורר החדש - 75 ממ.השם לא מוכר לי בכלל.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא בצד <<--- בעקרון הדברים החשובים הם: P4 3GHz s775 ABIT AA8-3rd Eye (Pcie, s775, DDR2) כרטיס מסך נוכחי : ABIT X600Pro זכרון ראם: 1.5GB DDR2 Twinmos Dual Channel! ספק ג'נרי... בעקרון התקציב הוא 1K אבל אני צריך גם ספק אז.... אם יש חריגה מאוד משתלמת או שכדאי לחכות אז תגידו... אגב, אם לדעתכם לא שווה להשקיע בכרטיס מסך [כשהמחשב עצמו די ישן] אז גם תגידו... תודה אחינו :]
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך דק של PROVIEW. עכשיו אני לא יודע למה אבל אני מניח שממגע יש לי כתם על הצג, רואים אותו רק שהמסך מושחר. האם יש דרך להוריד את הכתם הזה מבלי לפגוע בצג ? שניסיתי לנקות את זה עם האצבע כי חשבתי בהתחלה שזה סתם לכלוך אז הכתם רק גדל. תודה מראש, נמרוד
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היום קניתי טלוויזיה של TOSHIBA בגודל של 34 אינץ' מדגם Z6, יד שנייה מאנשים שנראו אמינים במחיר של 60 אחוז מהמחיר הכי זול שהיא נמכרת כיום בשוק. הבעיה היא שרק עכשיו שמתי לב למשהו מוזר, כשאני נמצא על ערוץ AV כשרואים כחול, אני רואה כאילו תמונה מאחורה, כאילו השאירו ערוץ פתוח במשך חודשים בלי לכבות את הטלויזיה ונצרבה התמונה על המסך (אני מזהה את הערוץ). עכשיו השאלה היא כזאת, האם בתור אחד שקנה אותה יד שנייה יש לבקש את כספי חזרה, האם הנזק הוא כבד מדיי ויש לו השפעות לטווח הארוך או האם להתעלם מזה. יש לציין שאיכות התמונה מצויינת, ולא שמים לב לתמונה שנצרבה כשרואים כבלים או די וי די, אך השאלה היא אם הטלוויזיה עלולה להשרף/ להתקלקל מהר יותר בגלל הסיבות שבגללן נצרבה תמונה על המסך. תודה לעוני…
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
-
שלום ברצוני לרכוש את ה9600GT של LEADTEK http://www.skypc.co.il/pl_product~LV470~8~0.htm# תסתכלו על המפרט בצד ימין. מעבד ישן, ויש את ה1950PRO שעבד בסדר אבל אני רוצה שיפור ואין לי כסף למחשב חדש. יש לי 700 שקל. השאלה שלי היא האם זה יהווה שיפור הכרטיס הזה ובכמה? האם הצוואר בקבוק ממש ממש יגביל את הכרטיס? אני קונה עוד יומיים גם עוד גיגה זיכרון. ושוב אני שואל האם השיפור בביצועים(עזבו את קרייסיס) יהיה משמעותי ושווה ת650 שקל. תודה רבה ושבת שלום.
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ליבה חדשה ומחיר צנוע במיוחד מצפים לנו מעבר לפינה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הפורום הנכון ככה שאני ישמח אם יעבירו את זה במקרה שטעיתי אני רוצה לשדרג את המחשב שלי מכיוון שהביצועים בעייתים בגיימינג המחשב שלי : מפרט intel p4 2.8ghz מעבד asus p4s800 ddr 800mhz לוח אם maxtor 80gb 7200rpm דיסק קשיח ddr 512 400mhz זיכרון radeon 9200 128mb ddr+tv כ.מ חשבתי להתחיל בזה שאני ישנה את הכרטים מסך למשהו שעולה בסביבות ה800~ שקל אלא אם אני יכול להשיג משהו זול יותר עם ביצועים יותר טובים בנוסף לזה אני אשמח לקבל עוד עצות אם כדאי לי להחליף עוד דברים,בכל מקרה אני רוצה מחשב שיריץ משחקים כמו wow,hf2 על 1024x768 עם הכל על לפחות מדיום,ואם זה יהיה אפשרי אז אולי אפילו עם 2AA... למרות שזה כבר נראה לי יותר מדי לגרוטאה הזו :< בקיצור אני צריך כרטיס מסך ב800 וע…
-
- 11 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי 9100 של sapphire 128 driver : catalist 3.4
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם לוח של אינטל DG41BI מעבד E7500 ו2 גיגה זכרון רציתי לחבר לו כרטיס מסך חיצוני על מנת לשחק קצת במשחקים. הכרטיסים שברשותי הם: VTX HD 4350 PCI-E DDR2 512MB SAPPHIRE X1650 512MB PCI-E SAPPHIRE HD 3450 512MB PCI-E איזה מהם כדאי לי לחבר על מנת להוציא את מיטב הביצועים למשחקים אני יודע ששלושת הכרטיסים חלשים אבל מה הכי חזק מבניהם.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
אוקי קיבלתי לא מזמן את ה9800PRO שלי שמעתי שאפשר לעשות לו צריבה אומשהו כזה ל9800XT אם יש לו ליבה מסויימת מישהו יכול לעזור לי בזה בבקשה? איך לבדוק איך לצרוב אולי בכלל לא צריך לצרוב ואפשר אחרת....תודה לעוזרים:
-
- 10 תגובות
- 806 צפיות
-