כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל כרטיס מסך מדגם ABIT ATI 9600 XT. חיברתי את המחשב לטלווזיה מדגם TOSHIBA 21 באמצעות כבל בעל חיבור S-VIDEO למחשב וחיבור RCA לטלוויזיה. ביצעתי את הכל הדרוש, היינו: הגדרת תצוגה משולבת (מחשב +טלווזיה ) בלוח הבקרה, והעברת הטלווזיה לערוץ AV. מה שמתקבל הוא מסך כחול על גבי הטלווזיה. אודה לכל עזרה בנושא. יואב
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היה לי HD4870 לקחתי אותו לתיקון ואמרו לי שאין להם במלאי ואמרו לי שהחליפו לי ל260GT משו עם 64 BIT זה יותר טוב מהHD4870 ?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום המשחק בטרפילד לא תומך בחלק או בכול כרטיסיי ATI? חוץ מזה שהמשחק עולה תמיד עולה הלוגו הזה של נוידיה (למרות שזה אולי רק פרסומת) תודה
-
- 10 תגובות
- 791 צפיות
-
-
7600GT מחיר - זול יותר ( 1110 שקל במקום 1250) קופקטי יותר (17 ס''מ אורך במקום 20.5 ס''מ) - מתאים לכל מארז קר יותר וחיסכוני יותר - צורך לפחות 2A פחות - ניתן בקלות להישתמש ב ספק 360W X1800GTO מהיר יותר כאשר משתמשים בפילטרים (256 רוחב ערוץ במקום 128) מהיר יותר בהרבה ב OBLIVION - מייצג אולי משחקים חדשים ? יותר טוב ב OC- ניתן לעלות מתח בתוכנה ולהגיע ל OC של 50% במקום 25% במקרה של 7600GT יש יציאת VIVO בכל הדגמים טכנוליגיאת AVIVO - השאלה אם משהו ראה הבדל מעשי באיכות של וידאו ? HDR+AA אפשרי , אך ביצועים איטיים מידי אפילו למשחקים נוכחים חסרונות של שני הכרטיסים מערכת קירור רועשת מאוד ב 3D דעות ?
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
האם יש לכרטיס המסך תפקיד כלשהו בעריכת הוידאו !! כלומר האם מחשב עם כרטיס מסך טוב יותר יערוך יותר מהר בתכונת עריכה כמו PINNACLE STUDIO ?? שני הכרטיסים הם 8400GS VS 8500GT
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?
-
- 8 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם,,, יש לי כרטיס מסך geforce 6200 TC . לכרטיס זה (pci-e) שלוש יציאות. analog,digital,svideo . כאשר אני מחבר את המסך שלי ליציאת ה analog הכל בסדר. כאשר אני מחבר אותו ל digital (יש לי plug in ) מתאים אני לא רואה כלום. איך אפשר להפעיל אותה??? המטרה שלי היא: יש לי שני מסכים. אחד רגיל והשני samsung lcd 37 " (בעצם טליויזיה). אני רוצה לחבר את שניהם (כל מסך בחדר שונה. כבר העברתי את הקבל מהסלון לחדר המחשב). אני רוצה ששניהם יציגו אותו דבר (clone) . איך אפשר לעשות את זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הלוח Gigabyte P35-DS3L (שכידוע תומך ב-PCI-E 1.0 X16 אחד) ואני מעוניין לקנות HD4870X2.. אני יודע שעוד קצת מוקדם לשאול כי הכרטיס לא הושק.. אבל בכל זאת לאור כרטיסי PCI-E 2.0 שקיימים כבר היום בשוק, האם הלוח יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ותהיה ירידת ביצועים משמעותית על מסך 24 או שאין ממש משמעות לדבר ?
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקיי המפרט שלי הוא: E8400 EP45 DS3L 4GB RAM RADEON X1800XT 512MB Enermax Noisetaker 535W מסך 22" של אסוס, אני חושב שהדגם הוא VW222U. אני חושב שהכרטיס מסך כבר לא סוחב מספיק במשחקים החדשים, אז כמה שאלות: 1) יש טעם לשדרג עכשיו את הכרטיס בתקופה הזו? או שעומדים לצאת כרטיסים חדשים בקרוב? 2) יש תיכנונים לירידות מחירים כלשהן שכדאי לחכות להן? 3) שוב, השדרוג הוא למשחקים אז - קנייה של כרטיס מסך חדש תתן בוסט במשחקים? או שהמעבד גם נחשב "חלש" היום? התקציב לא כ"כ מוגדר, זרקתי 800 ש"ח כי ראיתי את כל סוגי ה- HD4XXX בטווח מחירים הזה, אני אשמח לקבל המלצות, ואם יש כרטיסים מומלצים במחירים גבוהים יותר (אבל ההשקעה שווה) אפשרי להעלות את התקציב. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
קיבלתי 460!!!!!! זה פעל אצלי על פריים אחד לשנייה! :asthanos:הדבר הזה נראה יותר אמיתי מהדרקון שיש שם באחד המבחנים..... מישהו קיבל פחות?!
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג ויש לי בבית מסך ומשקפיים של תלת מימד שקניתי לא מזמן וחסר לי רק כרטיס ויש 3 כרטיסים שיש באפשרותי לבחור למטה בקישורים על מה אתם ממליצים? http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-460-1-gb-256-bit-675mhz-3600mhz-zt-40402-10p.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov שהם של נווידיה או: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3354#ov שזה של ATI וגם אני צריך לדעת בלי כל קשר לתלת מימד איזה כרטיס הכי חזק מבין שלושה ובכמה אחוז יותר חזק? תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, הלך לי הכרטיס מסך ואני מחפש לקנות משהו לא יקר מידי ב-KSP עם ביצועים שווי ערך פחות או יותר ל8600GT הלוח אם שלי זה ASUS P5B DELUXE מעבד E6600 אשמח להמלצות! ואשמח גם המלצה לכרטיס ב200-300 שקל אם הכרטיס ששווה ערך ל6600GT יקר זה מחשב שלא אחזיק עוד הרבה זמן ולא רוצה להשקיע יותר מידי, מצד שני אני רוצה מוצר איכותי וטוב תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש למחשב שלי עם טווח של מחיר של עד 2000. אני מתלבט בין Radeon HD 5870 ל GeForce GTX480 1536MB מבית MSI שראיתי באתר של IVORY באותו מחיר. הרזולוציה שלי היא 1080*1920. ספק כוח - Compucase HEC 2 fan 80mm ACE580 24PINS מעבד Q6600@3.6 לוח אם - Gigabyte GA-P35-S3. האם יש העדפה לאחד מהם? חשוב לי גם החיסכון בחשמל והשקט. האם שאר המערכת שלי לא תגביל? האם כדאי לחכות לסדרה 6000? אני מחכה כבר לcrisis החדש שיצא והכרטיס החדש אמור לפנק את קצב הפריימים רק בשבילו. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תראו יש לי תקציב על 400 ש"ח ואני רוצה כרטיס שיפעיל את הCNC החדש על Medium+,יש לי AGP. והסתכלתי קצת ואני חושב ללכת בכיוון של זה - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=981. כדאי?!? טוב תראו אולי אני יוסיף עוד קצת. איך זה? http://ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=3498
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
^^^^^^ הם נדפקו לגמרי? אני ציפיתי לזה ב"כליון עיניים", ממש התאכזבתי לראות שהם לא הצהירו משהו, אפילו לא פרט קטן, בקשר לשחרור גרסת הכרטיסים האלו יש תאריכים או מידע כלשהו לגבי הכרטיסים שאני מחכה להם (ואני מניח שעוד רבים בעלי חיבור ותיק כזה שואלים את עצמם את אותה השאלה) ? תודה ולילה טוב, swg
-
- 13 תגובות
- 790 צפיות
-
-
רציתי לקנות את VIEWSONIC P90F אבל אין אותו בשום מקום ואומרים שהוא יגיע רק עוד חודשיים! שמעתי על 455 של אימאה, אמרו לי שהוא יותר טוב בגלל ה- M2 משהו... זה נכון? הקצב רענון שלו טוב יותר? או שעדיף לחכות לVIEWSONIC? תודה!
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שוחררה עוד חבילת PhysX, קישורים להורדה ישירה: * Two new levels for Warmonger—Tombstone and Asylum * Crazy Machines 2—Featuring GPU-accelerated NVIDIA PhysX effects * Dark Basic Fluids Demo by Kenneth Bugeja * Dark Basis PhysX Soft Body Demo by Kenneth Bejega * NVIDIA PhysX Screensaver * Badaboom Media Converter 1.0 * Power Director 7.0 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects * TMPGENC XPRESS 4.6.2.266 Trial—with NVIDIA CUDA-accelerated video effects הוראות הפעלה קישור להורדת החבילה מאנוידיה תהנו...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני מתלבט בקניית מסך LCD או סמסונג 151S או LG 1510S כמו כן אבקש מכם לתת לי אתר טוב לביקורות מסכים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-