כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,958 דיונים בפורום זה
-
http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2168 יש כבר בנצ'ים או משהו?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מי שהוא מכיר את הכרטיס - PINNACLE PCTV 40I ?? שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
לא לנעול כמו את הדיון הקודם כי זאת לא שאלה רק על 3dmark אלה שאלה כללית ובכלל בסטיקי של ה 3dmark לא עונים שם בקביעות אלה אחרי מספר ימים אז אני ינסח תשאלה צורה אחרת הכרטיס מסך שלי לא מראה את הביצועים שהוא צריך להראות גם ב 3dmark וגם במשחקים מה יכולה להיות הבעיה חוץ מהזכרונות והמעבד של אמורים להחיש אותו בצורה כזאת?
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הכרטיס ישמש במחשב שמיועד בעיקר לעיבוד תמונה, ולעיתים רחוקות לקצת משחקים. האם יש כרטיס AGP עדיף בתקציב של עד 550 ש"ח? כמו כן, האם יש הבדל מהותי בין הגירסה עם DDR3 לזו שלא כוללת זכרון כזה?
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
המחשב מחפש את היורש- מה אתם אומרים? עומד לכבוש את הטלביזיה אה? אורי גלר הבא. טוב חזרה לעניין: אני מחפש כרטיס מסך והנה הקריטריונים: 1. כרטיס מסך לגיימרים. 2. שיחזיק לפחות לשנתיים/ שלוש הבאות וכשאני אומר זאת אני מתכוון שיריץ משחקים על MED+. 3.תקציב עד 1500/1600 ש"ח. 4. חובה להיות AGP 8 5. אני לא מבין בצינורות/OC וכו' ולכן אני מחפש משהו קצת חייתי ללא שינויים במבנה הטכני/תכנות של הכרטיס. אה ושיחזיק מעמד ושלא יתפוצץ לי כשהוא יראה את הסרטון של CRYSIS. המפרט בצד. תודה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 756 צפיות
-
-
רוצה המלצה על כרטיס מסך טוב של עד 1600 ש"ח גג 2000 ש"ח מתעניין בעיקר בג'יפורסים סידרה 7XXX gt\x\gx2 אז קדימה להמליץ.... :-\ כמו כן ראיתי gx2 של חברת BFG במחיר זול יחסית לסידרת הGX2 האם זה בגלל איכות של רכיבים זולים יותר? ההבדל הוא הבדל של אלף שקל בינו לבין אסוס וג'יגה בייט!!! יותר חושב על הכיוון של ASUS...... בתודה מראש שגב שטובי. :s05:
-
- 9 תגובות
- 756 צפיות
-
-
... יומי התקציב כמובן כמה שפחות . אני משחק C&C3 BF2 CS:SOURCE , לא יותר מזה וכמובן שאני לא באטרף של המשחקים. מסך 971P של SAMSUNG תודה
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
-
קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
או קיי. קבלתי מחשב חדש ( ,P4 2.8, סאפיר9600XT 256MB ,).ווינדוס XP PRO הכל עבד מצוין התקנתי תוכנות והמחשב רץ אחלה. אז באתי להתקין משחק, פאר קריי, באתי התקנתי ואז איך נשכנסתי שניה הוא טען ואז שהוא בא ללכת ללוגו של החברה המסך נעשה שחור, שומעים מוזיקה והכל ורק אחרי חצי שנה שלחצתי סתם על המקלדת הופיע לי המשחק שוב ואז שוב חזר ליהיות שחור. בסוף הצלחתי לסגור תמשחק ואז הווינדוס היה רגיל. אז ניסיתי להתקין דרייבר לכרטיס מסך, הכי חדש באתר של החברה, 4.3. בערך מאז התחילו הבעיות הרציניות. הקטע עם המסך שחור עבר גם למחשב עצמו, הוא משתגע, אני לפעמים סתם לוחץ על תיקייה בווינדוס מסך שחור, במסך שחור הזה חלק מהפעמים אני שומע רעשים כאלה כאילו משתנה רזולציה. ניסיתי להתקין עוד משחק אחר, ג'אנרלס. …
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם אפשר למדוד את הטמפ של המעבד הגרפי והזיכרונות בדרך תוכנתית או רק עם חישן חיצוני.
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא לא גדול אמנם בערך כ500 שח פחות או יותר אבל רצתי לדעת איזה פרמטרים צריך לקחת בחשבון כשקונים כ.מסך.. הבנתי שעדיף ללכת על הATI.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מביא מאמר מקיף + ביקורת על הכרטיסים הנ"ל הנה http://motherboards.org/articlesd/hardware-reviews/1273_1.html אם זה לא שייך לכאן תעבירו לאן שצריך .... חיפשתי איך להוסיף ידיע האו מאמר ולא מצאתי תודה ........ ותהנו 8) אייל
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני מחזיק ב- GeForce 3 Ti200 עוד מהתקופה שנחשב לאחד מהכרטיסים היותר מתקדמים בשוק. קניתי את הכרטיס מתוך כוונה להישאר איתו הרבה זמן, עד שאהיה חייב לשדרג.. ואני חושב שאולי הגיע הזמן.. אומנם אין לי בעיה עם המשחקים הכי חדשים שיוצאים היום.. אבל אני מרגיש שבקרוב זה לא יהיה ככה. רציתי לדעת איך ה3 ti200 משתווה לכרטיסים המובילים בשוק היום.. ואם אתם חושבים ששווה לשדרג או להמשיך לחכות. תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הגשתי בקשה להצעת מחיר לאיזה ספק. בין יתר הרכיבים, ביקשתי כרטיס מסך מסוג: LeadTek Winfast GEForce 4 TI4200 My Vivo 128MB DDR שקיבל אצל הח'ברה כאן ביקורות מצויינות. הבחור חזר אליי ואמר שאין לו את Leadtek אבל יש לו את Gainward Geforce 4 TI4200 Golden Sample Ultra / 650XP 128MB DDR. חיפשתי כאן התייחסות ל gainward ומצאתי רק לדגם 4600 שהוא אמנם מצויין אבל אפעס קצת יקר לי. לכן אני פונה ושואל אתכם, בדגם 4200 יש חשיבות לנושא? להתעקש על leadtek או שאפשר ללכת בראש שקט על ה- Gainward?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כבל VGA חדש, מכיוון שכאשר אי מזיז אותו טיפה, אני רואה הכל בגוונים תכולים ( ואני רואה שהפלסטיק מסביב לכבל כזה מעוקם ) . מאיפה אפשר לקנות? וכמה זה אמור לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-