עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by almor12,

אחרי שויתרתי על הזדמנות לקנות את שני הכרטיסים של R9 270X שמתי לב שיש כרגע מבצע על הR9 290 של MSI בגרסת הTWIN FORZR ב1900 ש"ח דרך TMS, עכשיו לגבי התקציב שלי הצלחתי למשוך אותו לכיוון ה2000 ש"ח. האם כדאי להשקיע בכרטיס הנ"ל, אין לי יותר מדי ניסיון עם הכרטיסים של AMD, לפי קריאה בפורום, הכרטיס נחשב ככרטיס מאוד חם ואף מגיע לכמעט 100 מעלות. לפי קריאה של ביקורות, הכרטיס חזק ומגיע לכ75 מעלות בזמן מאמץ אבל צורך כמעט 388W בזמן מאמץ. האם הספק כוח שלי SEASONIC S12II 520W יוכל להחזיק את הכרטיס? האם שווה לקנות את הכרטיס הזה? מצטער על החפירות הרבות לגבי התייעצות, תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by night-shadow,

טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???

3. Started by R.W.P,

זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …

4. היי, קניתי היום את ספלינטר סל החדש ולהפתעתי הרבה כרטיס מסך שלי לא מריץ אותו. כנראה שהמשחק דורש כרטיס ברמה "שדר 3" והריידון 9800 שלי תומך רק ב2 אני לא רוצה להשקיע הרבה בכרטיס כי אני לא משחק במחשב אבל אני בהחלט רוצה כרטיס שיריץ את המשחק כמו שצריך. תודה.

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  5. עכשיו כמעט בכל החנויות לא מוכרים כרטיס הנקרא nvidia G-ForceXXXX אלה מוכרים כרטיסים כאלה Albatron G-ForceXXXX או Leadtek G-ForceXXXX מה ההבדל ולמה לא קוראים לזה NVIDIA הרי זה הכרטיס שלהם??

• 12 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by FalseStart,

שלום לכולם עקב מות כרטיס המסך הנוכחי שלי בטרם עת, אני עומד לרכוש כרטיס חדש. (AGP) קיבלתי המון המלצות על 6600GT, אבל יש כאלה שאומרים שה 6600 מספיק לגיימר ממוצע שכמותי, שאין לו כ"כ הרבה זמן פנוי ובשיטוטיי באתר נתקלתי גם ב6800...שמשום מה הוא יותר זול מה6600GT מישהו יכול לעשות לי סדר? מה הכי חזק מבין אלו? אין זה שה6800 יותר זול מה6600GT? וברגע האחרון התווסף גם ה6800GS לתחרות, עדיין במסגרת התקציב...אבל מה עם הביצועים? בכל מקרה, אתם גם מוזמנים לזרוק כרטיסים מומלצים אחרים (תקציב עד 800 ש"ח) מפרט: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) ASRock 775VM800 (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 512 MB עריכה:טעות שלי, ה6800GS ממש לא במסגרת התקציב. נפל אח…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by ProVoker,

אהלן פורום יקר ושבוע טוב שאלה שאלתית לי אליכם לאחרונה קניתי לוח אם חדש של ספיר 780G שכולל בתוכו אונבורד את ה3200 כמו כן יש לי כרטיס מסך GIGABYTE HD3850 ואני מריץ את המערכת XP ניסיתי לשחק בביוס לעדכן אותו וגם לעדכן כמובן את כל הדרייברים, הצלחתי לגרום למחשב לזהות את שני הכרטיסי מסך אבל משומה באף מצב לא הצלחתי לגרום לCCC לאפשר לי לבחור בcrossfire המיוחל האם אני טועה אולי איפשהו או שבכלל אי אפשר לעשות את זה בXP ואם אי אפשר האם יש איזה דרך לעקוף את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  8. Started by avivlevy,

מה הזמן תגובה של מסך LCD ?(בערך ) כמה רעינונים יש לכרטיס מסך ? (לדוג, 6800GT) (סערך) אני יודע שיש הרבה סוגים אבל בערך אל תתיננו לי מספר מדויק יתור חשוב לי יחידת המידה

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. תשמעו לפני 3 ימים זה התחיל לי אני משחק נגיד cs ובסמוק או ראיית לילה ה fps יורד לי ל 70 80 או שב world in conflict ה fps תמיד נמוך וגם ב gears of war אי אפשר לזוז לפני 3 ימים הכל היה בסדר תמיד היה לי fps נורמלי בכל המשחקים בהגדרות הכי גבוהות הורדתי דרייבר לא עזר הכרטיס מסך שלי זה x1950PRO הטמפרטורה שלו זזה בין 51 ל 64 מעלות... לא נראה לי שזה קשור אבל לפני 3 ימים גם קניתי G5 עזרה בבקשה! :'(

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  10. Started by MisterL,

הכותרת אומרת הכל בעיקרון... תודה לעוזרים פשוט זה מעניין יש לי את שניהם ואני לא רואה ממש הבדלים במשחקים וכו' (3dmax \ maya)... נ.ב לאנשים שאין להם משהו חכם להגיד כמו: Grave_Digger שלא יגידו כי זה רק מראה כמה הם טיפשים...(ביקשתי עזרה לא בא לך לעזור אז אל תגיב בכלל!)

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  11. פעם איזה מנהל נתן לי מדריך ממש טוב עם תמונות. שעזר לי מאוד אך לא הצלחתי למצוא אותו. אם מישהו יוכל לעזור לי אז שיפרסם את הכתובת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by dol222,

איזה מבין הכרטיסים האלו עדיף? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=841 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=840 אני לא יודע מה ההבדל ביניהם אם משהו יודע שיגיד לי בבקשה.. או http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=865 שמעתי שהגירסא הזו מתחממת יותר מדי...האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  13. פניתי ל IQPC והם תיקנו את הטעות. המחיר הנכון הוא 1152 שקל. הם אמרו שיחזרו אלי אבל אין טעם כבר במחיר זה.

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  14. בעקבות הדיון בפורום תמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=400269.0 תמונות: http://img91.imageshack.us/img91/5638/gpuzvalidation150820080.png http://img228.imageshack.us/img228/8448/123n.gif הכרטיס הקודם הוא ב-GPU-Z Validation, וכך בעצם צץ העניין- בדקתי את הקלוקים ב-GPU-Z (של הכרטיס החדש) ונראה שהם לא השתנו מול הכרטיס הישן. חשבתי שאולי הוא עדיין מציג את הכרטיס הקודם אך בהשוואה מול בדיקה ישנה ב-GPU-Z (של הכרטיס הקודם, ב-Validation).. ניתן לראות שישנם הבדלים במאפייני הכרטיס. (Pixel Fillrate, Bandwidth) זו נראית לי גרסת Sonic כי היא מגיעה בקופסה שרשום עליה Sonic, בנוסף לקירור שונה- לכרטיס הישן היה קירור כחול ואילו לחדש יש קירור כתום. מישהו יודע מה קיבלתי …

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  15. קניתי כרטיס מסך חדש מדגם 2060S, איך אני מסיר את הדרייברים של הכרטיס מסך הישן בצורה הטובה והנקייה ביותר? האם צריך להסיר את כל מה שקשור לnvidia בלוח בקרה? גם התקני שמע כמו בתמונה?

16. Started by any1,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT ואני לא יודע באיזה כדאי לי לבחור אני רוצה שיהיה לו יציאות גם של מסך רגיל וגם של LCD יענו DVI & AGP וחיבור PCI-E אני צריך שהוא יהיה הכי זול איפה אני יכול לקנות אותו? ואיזה חברה של הכרטיס מסך? תודה רבה :][br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 19:20:00 ואם אין חיבור של DVI & AGP זה בסדר אבל חבל P:

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. היי טוב , אולי השוואה לא כל כך טובה , אבל זה משהו שמאוד עניין אותי לאחרונה . הכרטיס FX3700 הוא כרטיס עריכה וראיתי שקצב העברת הנתונים שלו מאוד גבוה - ולכן השימוש שלו בעריכה בא לידי ביטוי בצורה גדולה . אמנם כמות הזכרון שלו לא כל כך גדולה ולא מצאתי הרבה נתונים על המעבד הגרפי עצמו של הכרטיס , אבל משהו אומר לי שזה כרטיס מאוד חזק (אני לא מתמצא בנתונים טכניים כל כך טוב) . ואז ראיתי את המלך המעניין החדש - ATI HD4870X2 , שמאוד מפציץ , לעומת החבר הדק יותר שלמעלה מבית Nvidia ועליו יודעים הרבה , כנראה , מכל מיני בנצמארקים וסיקורים על כל מיני משחקים ושאר התעללויות . ואז חשבתי - הרי כרטיסי מסך (לא עריכה) הם דבר ש"מספיק" כיום לשנה / שנתיים יותר או פחות - בעקבות החידושים במשחקים / טכ…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  18. הוא יהיה בין החלשים במישחקים של דווירקס 10 ? שווה ליקנות אותו ? או לחכות עוד איזה חצי שנה שיצא משהו שמיתגבר על הדווירקס 10 .. אני רוצה לשחק מישחקי דווירקס 10 על גרפיקה HIGH השאלה עם 8800 ultra הוא באמת טוב כמו שאומרים לגבי המישחקים שיהיו בעתיד ..?

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  19. Started by ilay22,

כל פעם שאני מנגן MKV הוא נורא בעייתי, הוא מתנהג כאילו הוא כבד בטירוף (ויש לי X1950PRO) הוא לא מריץ קדימה, הוא מראה מסך שחור כשהזמן ממשיך להתקדם לפעמים הוא מקרטע (ואין תוכנות רצות ברקע) מישהו יודע למה זה? אולי צריך קודק? אני משתמש ב VLC והוא היחיד שיכול לנגן אותו..

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by liav12,

דוד שלי קנה משם את המחשב שלו עם הכרטיס הנ"ל, מה הסיכויים שהוא קיבל את ה 9800 עם ליבת r360?

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by shaikap,

היי. יש לי כרטיס מסך 4870 של Palit אבל אין לו את יציאת ה-S-video שהייתה לי בכרטיס הקודם. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה, וראיתי מתאם מ-VGA ל-S-video אבל רשום שהוא יעבוד רק אם הכרטיס תומך ב-TV-out. איך אני יכול לבדוק את זה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by avishai1b,

קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מסך Lcd של LG הנה הקישור : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1436229 האם כדאי לקנות את המסך או לא????

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  25. יש לי את המסך DELL U2711 כבר כמעט שנה. עכשיו הגיע הזמן גם לקנות מחשב חדש. עד עכשיו היה לי מחשב קצת ישן וכל מה שהצלחתי להוציא מהכרטיס מסך זה רזולוציה של 1600 על 900 דרך חיבור DVI. עכשיו אני צריך לבחור לי (בין היתר) כרטיס מסך חדש ואני קצת אבוד. אני זוכר שקראתי איפה-שהוא שמעל רזולוציה מסוימת ה-DVI כבר לא תומך ואני מן הסתם רוצה לנצל את כל הרזולוציה של המסך שהיא 2560 על 1240. למסך יש חיבור של DISPLAY PORT ותחל'ס רציתי שזה יהיה החיבור. כשהתחלתי "לבחור" לי כרטיס מסך ראיתי שהחיבור הזה כמעט ולא נתמך. אני רגיל לכרטיסים של NVIDIA ואם איני טועה יש להם רק דגם אחד (!) שיש לו את החיבור הזה בכלל. מה אני עושה??? לרוב כרטיסי המסך יש את ה- DUAL DVI. לא כל-כך הבנתי מה זה אומר. זה יכול להיות …

• 1 תגובה
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.