כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
טוב אז כך אני בא להתקין עידכון לכיפרוס 2 (של nvidia) אז באמצע ההתקנה זה רושם לי NVIDIA GeForce 2 mx/mx 400 has not passed wondows logo testingto verify its compatibility with windows XP Continuing your installation of this software may impair or destabilize the correct operation of your system וזה אומר לי לעשות לוגו טסט מישהו יודע מה הבעיה מה אני צריך לעשות בשביל לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני עכשיו קונה מחשב נייד ואני מחפש כ.מסך הכי חזק שאפשר ושהכי מתקרב לX1600.. מצאתי DELL עם 7400: http://www.shalmon-cs.com/shop/Product.asp?productid=156 ה7400 יותר חזק מהX1400 של ATI? ה7400 דומה בחוזק לX1600? יש הבדלים משמעותיים ביניהם? יש מחשבים ניידים עד 11 אלף שקל עם כ.מסך 7800?
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
תמיד יש טקסטורות כמובן ...כל מה שקשור ל SHADOWS .....ו ANTI ANALYSING למה אין אפשרות אף פעם ל AF ? כי יש לי בעיות שאצלי משום מה זה לא פועל דרך הדרייבר ניסיתי הכל כל דרייבר יש אצלי בעיה ב 3D3 נקווה שזה ייפתר לי ב DX 10 כי ממש ניסיתי הכל אבל משום מה אם אני משנה מהמשחק למשל ה AA כן פועל ...... אז שוב למה אין ב VIDEO OPTION במשחקים אפשרות AF ? או שיש בשם אחר פשוט (למרות שלא הגיוני כי כמו ב AA צריך לבחור מ X8 - X16) ???
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
המסך הוא של MAG ולפחות בן 8. הבעיה היא שהכל צהוב מדי בהרבהההה ממה שצריך להיות. כבר ניסיתי לסדר את הצבע מתוך המסך עצמו ע"י כפתורי הכיול, אך ללא הועיל. מה אני יכול לעשות על מנת לפתור את הבעיה (חוץ מלקנות מסך אחר)? מאור.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ולא ממהר בכלל, אני רוצה לדעת אם יש כ. מסך שמסוגל להריץ את Crysis ב DirectX10 וכל ה AA AF והאיכות היא Very High בקיצור, באיכות הכי גבוהה חלק. 50FPS~ אפשר גם SLi \ CrossFire אבל לא כולל tri-way לדוגמא XXXXGTS SLI אם יש כ מסך שיכול להריץ לבד אז עדיף ומותר להתחשב בכרטיסים שיוצאים בחודשיים הקרובים, לדוגמא 9600GT SLI אנא מכם לא לענות אם לא בטוחים זה חשוב לי מאד. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום המחשב שברשותי כולל את המפרט הבא: 3.8@AMD 955 GIGABYTE GA MA-770T UD3 ספק ציפטאק 500 וואט וכרטיס מסך 460 GTX עכשיו המחשב משמש אותי למשחקים כבדים אני אוהב לנסות כל מה שיוצא ככה שקשה לי לנקוב בשמות או כיוון מסויים אבל בזמן האחרון אני נתקל במצב שבו משחקים חדשים לא חלקים אלה קצת לא סוחבים בחלק המזמן בעיקר בסצנות קשות השאלה היא אם יש טעם בשדרוג כרגע של כרטיס המסך בתציב של 900 שקל נניח ראיתי 560 ב880 ודי התלהבתי או להמתין לסדות חדשות וכו? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אני צריך ספק של 350W לפחות כדי להחזיק על המחשב שלי כרטיס R9500P?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
1. ההבדל בינו לבין ה-9800pro גדול??? כמה גדול??? בנצמארקים יתקבלו בברכה... 2. הכרטיס מגיע גם ב-agp אם לא הוא מיועד להגיע מתישהו ל-agp??? תודה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טלוויזיה 32 אינץ' כרטיס מסך 8800 חיברתי DVI-HDMI לטלוויזיה, הגדרתי בכרטיס מסך במערכת הפעלה רואים הכל טוב אבל ברגע שאני מכבה את הטלוויזיה ההגדרות מתאפסות ושוב אני צריכה להגדיר מחדש. אשמח לקבל כל מידע בנושא בשביל למנוע את הבעיה... (דרייבר עדכני לכרטיס מסך מותקן). תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מנסה להזמין את המסך הזה וכבר 3 פעמים קיבלתי את הדגם הישן. פתחתי את התרד הזה כדי שכל מי שמעוניין להזמין אותו ידע רוב הסיכויים שהוא יקבל את הדגם הישן ולא החדש, ואם בכל זאת מעוניין להזמין שידע שקיימים שני דגמים (ה VP171-1 שהוא הישן, וה VP171-2 שהוא החדש) ויוודא שהוא מקבל את החדש. כדי לא להאריך אני רק אציין שלמרות שמצויין בכל האתרים שאנחנו בונים בהם את המפרטים שהמסך הוא 8MS אני ממליץ לכל מי שמעוניין להזמין את המסך להתעקש ולוודא שהם מקבלים באמת אותו ולא את הישן עם ה16MS. כל המקומות שמהם אנחנו מזמינים, לא מיביאם את המסך אלא קונים מיבואן. היבואן הכי גדול בארץ למסכי ViewSonic זה אומניטק ולהם לא היה מושג בכלל שקיימים שני דגמים של המסך כשאני התקשרתי להודיע להם …
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת שמורכבת מהרכיבים הבאים - כרטיס מסך GF8800GTX של Gigabyte לוח אם Gigabyte 965PDS4 זיכרון Kingston 2GB DDR2 533MHZ מעבד 6400E כונן קשיח Sata 2 320GB WD וספק כוח T,P 600W של TT לא בוצע שום OC במערכת. כל החלקים חדשים והדרייבים מעודכנים יחסית. משום מה אני מקבל כול פעם תוצאה של 9000 ב-3DMARK2006. וממה שבדקתי אני אמור לקבל בסביבות ה-9.5K-10K מבחן של הכרטיס - http://www.ocworkbench.com/2006/gigabyte/GV-NX88X768H-RH/b0.htm אין לי מושג מה הבעיה, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב:700 חריגה מקסימלית:700 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג: משחקים חדשים אם בחרת בעריכה :AUTOCAD האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? לא רוצה OC חנות: איפנ הכי שווה לקנות? המפרט של משחב שלי הוא: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W ומסך בגודל של 23 ה'נץ 1920X1080 שהכרטיס מסך יהיה שקט וטוב
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המהירויות שעון של GE FORCE FX 5500 הרגילות יענו בכללי לא משנה איזה חברה .....זה דחוף כי אני חושב שחבר שלי עומד לשרוף לעצמו את הכרטיס מסך.....
-
- 8 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב חדש , שקיבלתי היום , חיברתי את המסך שלי עם כבל HDMI של הכרטיס מסך אבל הסאונד לא עובר.. אני יודע שHDMI מעביר סאונד ובדקתי גם באתר של ATI ורשום שם שהכרטיס מסך כן מעביר סאונד. המפרט של המחשב זה: Intel core I5 2300 GA-H67MA-USB3-B3 Sapphire ATI 6670 1G(2.8) GDDR5 ככל הדרייברים של הלוח אם מותקנים והדרייבר של הכרטיס מסך הוא מהאתר של ATI האחרון. יש סאונד ברמקולים רגילים אבל לא בטלויזיה.... אשמח לעזרה , חיפשתי בגוגל בעיברית ובאנגלית ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי....
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי ב CCC 5.3 שיש שם איזה קטע על OC לכרטיס טוב אז חיפשתי ולא מצאתי כלום! האם זה נעשה אוטומטית או שיש על זה שליטה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח ללא חריגות. רציתי לדעת איזה כרטיס כדאי לי, אני חשבתי על ה-8600GT ב-825 ש"ח או על ה-1950PRO. תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו יש לי מצלמה דיגיטלית MINI VD ואני רוצה לקנות כרטיס פיירוויר כדי להעביר סרטים שיש לי על הקטלת למחשב, רציתי לדעת כמה דברים: איך אני יודע אם המצלמה תוכל להתחבר לכרטיס? כי אין לי חיבור של FireWire בתחנת עגינה שלי אז זה אמור להתחבר בתור AV או USB (מאיזה יציאה יצא הכבל לכרטיס)?? יש מלא סוגים של כרטיסים ואני לא מוצא הבדלים ביניהם חוץ מהמחיר, איך אני אדע מה יותר משתלם לי לקנות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי כרטיס Geforce 6600 GT עם שני יציאות מסך ורציתי לשאול איך אני יכול לחבר שני מחשבים ולעבור בתצוגה ביניהם. זאת אומרת מחשב אחד מחובר לצג והשני מחובר בכבל למחשב הראשון אז אם יש איזו תוכנה שעושה את זה אשמח לפתרון תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס המסך nvidia gt 430 ואני חיברתי אותו למחשב והמחשב פשוט לא מזהה אותו אני צריך עזרה דחוף תודה טל ודרך אגב גם את הכרטיס הקודם הוא לא זיהה
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זה הכרטיס ואני לא יודע אפילו איזה חברה... אני חושב שזה XFX... ואם מישהו יכול להביא לי דגם מלא שלו בבקשה הכרטיס | /\
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-