עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Armageddon1,

זהו הג'פה MX שלי שיגע אותי.... אני צריך דחוף לקנות כרטיס חדש או שהמחשב יתפוצץ (אני יפוצץ אותו)

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. Started by blindside,

איזה חברה עדיפה לכרטיס מסך leadtek - gf6600 או gigabyte

3. אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  4. רזולוצית עבודה ומשחק 1280על 720. HD 4670 512MB GDDR3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I 410 שקל 9500GT 512MB GDDR3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3030&ProductName=GV-N95TD3-512I 380 שקל

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  5. Started by ofir123,

אחרי שהחלפתי את הכריס מסך קיבלתי את התוצאה הזאת 2456!!!!!!!!!!!!!!! מה הקטע פה? איך אני משפר? XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by pincher77,

מישהו יכול להסביר לי למה FX5900XT עדיף על R9600XT...? שמעתי שיש מלא ילדים שיש להם בעיות עם הרידון..מצד שני כולם אומרים לי לקנות רידון רידון רידון ואני חושש מזה ! הלכתי לנועה מחשבים לתמיכה שלהם באתר...אמרו לי קח רידון כי FX5900 לא מיוצר כבר... אני במשך חודשיים תכננתי לקנות FX5900 XT של חברות כמו: MSI, ALBATRON, GAINWORD עכשיו אומרים לי שהוא לא מיוצר יותר =/ לקחת את הרידון אז? אני לא יודע מה לעשות חלק אומרים כן הוא תותח חלק אומרים יש בעיות איתם!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by SilvertrancE,

*כותרת* איך הוא ? הוא יריץ לי MW3 על מדיום לפחות ?

8. מעבר להרבה מזומנים וספק כח חדש - כנראה שהכרטיסים הבכירים העתידיים של NVIDIA יחייבו אתכם לשקול רכש של מארז גדול יותרלכתבה

9. Started by AxSpozChiA,

מה יותר חזק ? האם יש גרסה של 256 מב של 6800gt ו256 ביט ? והאם פתחית הצינורות שכולם מדבירם על זה גורמת לנזק לכרטיס כלומר האם זה נחשב כאובר קלוק והאם זה מקצר את חיי הכרטיס / פוגע ביכולות ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 1) איך החברה? אמינה? טובה? 2) איך הקירור שבא עם הכרטיס? טוב? 2) לכמה זמן בערך הכרטיס יחזיק לי מעמד? 3) והאם המילה HeatPipe הכוונה לכך שהכרטיס מוכן ל-OC? בקיצור.. אני צריך את דעתכם הכללית על הכרטיס שהבאתי..

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by The_Byter,

היי אני בקשר עם הבחור מהאתר www.gpureview.com ואני עוזר לו מידי פעם בתיקון טעויות וכרטיסים חסרים. שמתי לב ששני כרטיסי המסך הפופולרים של INTEL לא מופיעים במאגר, פניתי אליו והוא ענה לי שמפאת חוסר זמן הוא לא יודע מתי הוא יוכל להעלות אותם. הצעתי לו עזרה והוא נענה בחיוב. אם תוכלו לעזור לי לארגן את המאפיינים המלאים של הכרטיסים + תמונה זה יהיה טוב לכולנו תודה מראש Manufacturer: Series: GPU: Release Date: Interface: Core Clock: MHz Memory Clock: MHz Memory Bandwidth: GB/sec Shader Operations: Operations/sec Pixel Fill Rate: MPixels/sec Texture Fill Rate: MTexels/sec Vertex Operations: MVertices/sec Noise Level: Framebuffer: MB Memory Type:…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  12. Started by MotherShip,

http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=72 ראיתי את הביקורת הזו ודי נגנבתי מהתוצאות, השאלה היא מה אחוז הביצועים שאני אאבד בX4 ? I5 2500K Z68A-D3-B3 רזולוציה 1680X1050

• 4 תגובות
    • 981 צפיות
  13. אני רוצה לדעת עם ב cs יהיה לי 100 fps חלק גם בעשן... Sapphire Radeon 9600 256MB 256 DDRAM P4 2000 ???

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by Av_Killer,

נאמר לי מהבחור בפלנטר שדווקא שווה ללכת על הגרסה הזולה של GAINWARD עם הרפרנס במערך כי הכרטיסים נניח של GIGABYTE מוציאים את האוויר לתוך המארז וזה יעשה אותו טוסטר. הבעיה שהבוסט שלו נמוך ב200MHZ מהGIGABYTE, מה אני עושה :\

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by nevo155,

אני רוצה היום לקנות את הHD 4670 ועוד 1G RAM עכשיו רציתי לדעת אם הקנייה של הכרטיס מסך תשפיע על הביצועים של המחשב כשהמסך שלי הוא 17" ואני משחק על רזולוציה של 800X600 או 1024X768 המפרט שלי הוא : DUAL CORE E2140 1.6 1G RAM 8400GS 256 MB האם הקנייה של הכרטי סותוספת הזכרון תשפיע למשל שאני יוכל להריץ GTA IV בצורה חלקה ??

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  16. טוב, אז כרטיס הג'יפורס 6600GT שלי בנוסף לספק הכוח 475W נמצאים ומותקנים אצלי במחשב. עכשיו הפעלתי את המחשב, וניסתי לשחק בפאר קריי, אבל האיכות לא הייתה מי יודע, וגם היו קצת מריחות, ודברים שחורים. שמתי על ההגדרות הכי גבוהות. וככה גם בדום 3- שמתי על רזולוציות גבוהות, אבל זה לא עבד טוב. כשאמרתי לשני המשחקים לעשות AUTO DITECT ולהתאים את הרזולוציות למחשב שלי, הם שמו הכל על הכי נמוך. בתוכנה אוורסט אני לוחץ על GPU בתוך DISPLAY, והוא לא מראה שום דבר. זה כאילו המחשב לא מזהה את הכרטיס שלי, אבל התקנתי דרייברים. מה קורה?

• 14 תגובות
    • 999 צפיות
  17. מה טוב יותר? אני יכול לבחור אחד מהם..

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by pakomako,

חבר שלי רוצה לקנות אבל יש לו agp עכשיו הוא רוצה לדעת אם שווה לו לקנות לוח אם שלם בשביל לקנות כרטיס pci-e או שה 7800 gs יתן אותם ביצויעם של ה 7800gt... מה אתם אומרים כדאי להחליף ?? יש הבדל משמעותי בביצועים ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by yanivnn,

שלום ברשותי את הכרטיס הנ"ל.. נכנסתי לאתר שלהם ואני וראיתי שיש להם עדכון לביוס אבל הם אומרים שם שזה רק לדגמים או סדרות מסויימות אם אני מבין נכון... איך אני מברר את שלי?...תודה... http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/ENGTX560_Ti_DCII_TOP2DI1GD5/#download

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by D@nny,

שלום כרטיס המסך על המחשב שלי הוא ג'יפורס 2 לאחרונה המשחקים החדשים יחסית נתקעים באמצע המשחק וזה מאלץ אותי לאתחל את המחשב.. משחיקם כמו PES4,Vice city, ISS 3 ואפילו RED FACTION הישן נתקע.... הדרייברים מעודכנים ומהירויות השעון והזיכרון נמצאות של המהירויות ההתחלתיות... יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  21. לאחרונה תקפה אותי מחלת השדרגת ,אז חשבתי שזה זמן טוב לשדרג גם את כרטיס מסך. הדיל הכי קורץ עכשיו זה ה 280X המשומש שעולה 750 שקל. לפי מה שאני קורא ההשקה של GTX960 נדחתה לריבעון הריאשון של 2015 והמחיר צפוי להיות כ 250$. כמובן שאילו ספקולציות ואני מבין שאף אחד לא יודע להגיד בוודאות כי הכרטיס עדין לא יצא ,אבל אני בטוח שיש פה חברה שיכולים לשער על סמך העבר ועל סמך מה שכבר פורסם , לדעתכם האם יש טען להמתין או שהדיל על 280X יהיה משתלם גם אחרי ההשקה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by yariv1234,

היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  24. Started by wrecker,

לפעמים נדמה לי שכל מה שעושים בכרטיסי מסך זה להוסיף עוד סטריים פרוססורס ועוד זכרון ועוד MHZ ואז קוראים לזה בשם חדש.. אני שואל למה לא עושים נגיד כרטיס עם 4 ליבות של דגם ממוצע, 2 GB זכרון ופי 2 סטרים פרוססורס? הרי אם עושים CF או SLI בכרטיסים ממוצעים מקבלים תוצאות טובות שלפעמים עוקפות כרטיסים יקרים.. אז למה לא 4?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by FPSbanana,

מה ההספקים של הGTX וGTS??? ואולי מישהו יודע מה ההספק של הR600?

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.