עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by roc,

שלום,יש לי שאלה...נגיד וארטיפקטים לא מפריעים לי,האם ארטיפקטים בכללי,זה הורס את הכרטיס מסך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by draak31,

יש לי מסך LG 99FT Plus הוא בן 7 והוא התחיל לעשות לי בעיות: התמונה גדלה(עושה זום אין) עד שכל המסך נהיה שחור, הוא מרצד , השוליים גדלים וקטנים ועוד כל מיני תופעות..

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  3. שלום יש לי כרטיס של- RX 1300 PRO- ATI דגם . רציתי לשדרג מ XP ל windows 7 אבל הבנתי שיש בעיה לגבי הדרייבר של הכרטיס הזה וחלונות 7. עקב המעבר ל DIRECT X 10 של חלונות 7, הכרטיסים שאינם תומכים ב direct x 10 אלה ב Direct x 9, החברה החליטה פשוט לא לייצר דרייברים בשבילהם(לחלונות 7 ). האם צריך להתקין דרייבר של VISTA בימקום? האם זה יעבוד כמו שצריך? או שמא, כבר עדיף להחליף כרטיס מסך (תקין וטוב) לכרטיס חדיש יותר? איזו נטישה חסרת אחריות מצד החברה הזאת ATI, נכון? ת

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  4. Started by bora8,

שלום לכם רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אתם מומלץ לקנות למחשב בסכום של 1000 שקל בערך הכרטיס מיועד למשחקים כמו BF4 , COD GHOSTS NFS וכו' וגם לעריכת סרטים פשוטה ראיתי את הכרטיסים האלה: R9 270 או GTX 760 מה מומלץ יותר או שיש לכם כרטיס אחר שאתם ממליצים ? תודה

• 51 תגובות
    • 8.9k צפיות
  5. המפרט שלי הוא כזה : מעבד: Intel Core 2 Duo 4400 זיכרון: 1 ג'יגה 667 X 2 קינגסטון כרטיס מסך 7100 כונן קשיח 250 לוח אם לא זוכר אבל יש לו pci X16 וצורב די וי די אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע אם כדי לי את ה- 8800gt או ה8800 gts 640 mb או שכדי לי לחכות שבוע שבועיים עד שיוצאים הכרטיסים החדשים וה GTS החדש ? מה אתם מציעים ומה המחירים של החדשים יהיו ומבחינת הביצועים הם יהיו הרבה יותר טובים מהGT ומהGTS 640? השימושים הם בעיקר למשחקים כבדים תודה מראש!

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. למישהו יש רעיון לתוכנה שאני יוכל להעתיק איתה קטעים מהמצלמה למחשב? עד עכשיו עשיתי את זה עם ה premiere אבל התוכנה קצת כבדה רק בשביל להעתיק קטעים קטנים...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Vosegus,

שלום,בימים האחרונים נשרף לי הכרטיס מסך(9800GTX)ואני קןנה אחד חדש,יש המלצות? התקציב שלי הוא עד 1K,בינתיים מצאתי את זה- http://www.trg.co.il/Product.asp?Pid=P4871GD5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מה אתם אומרים? אגב שמעתי שהיו בעיות עם הHD4870,זה נכון?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by ary1,

יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס הבא: - Hercules 3D Prophet FDX 8500LE 64 DDR. Radeon 8500 Chip by ATi. עכשיו, יש לי פנטיום 3 600 האם זה יעבוד או לו?? האם ג'י פורס mx-440 יעבוד??

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  9. באותו המחיר. האם הSONIC אמין כמו 7600GT הרגיל? של חברת PALIT.

• 13 תגובות
    • 791 צפיות
  10. הי יש לי שאלה , ראיתי שבכרטיס מסך שלי (6800GS של GIGABYTE) יש אחוזי המהירות של המאורר. אז השאלה היא איך אני יכול לחבות את זה שהמהירות תיהיה מקסימלית

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  11. זה למחשב חדש וצריך שתיהיה אפשרות לקרוספייר בעתיד ושתיהיה יציאה לטלויזיה רגילה לא HDMI. על איזה אתם ממליצים? 1350 שקל- Palit ATI Radeon HD4870 SONIC 512MB DDR 1480 שקל - PowerColor ATI Radeon PCS+ HD4870 512MB 1500שקל- SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 1490 שקל- Giagbyte ATI Radeon HD4870 512MBDDR5 PC או משהו אחר? הפאור קולור והפליט באים כבר OC מהמפעל אני נוטה לכיוון הפאורקולור.. מה דעתכם?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by nim901,

היום בבוקר קמתי נכנסתי לכמה אתרים אך שמתי לב שרואים חרא שימו לב לתמונות רואים עליהם קווים כחולים וזה קורה בכל דבר, סרטים, משחקים, אתרים, תמונות ואפילו על הסמיילים פה באתר מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  13. tl;dr - דלגו על הפסקה הבאה. טוב אז אני בטח לא מחדש שום דבר לאף אחד עם הדרמה של הדור הנוכחי של המעבדים הגרפיים. חשבתי על כך הרבה ואיך שאני לא מסתכל על זה - אני לא חושב ששווה או שפוי לשלם 4500 ש"ח פחות או יותר(וזה הולך לכיוון של יותר) על כרטיס עם 10GB זיכרון וביצועי RT סבירים מינוס שהמחיר המקורי שלו עומד על 2600-3000 שקל(לגרסאות היקרות יותר). מילא אם הכרטיס היה מציג שיגעון של RT וזיכרון שלא מכניס אותך לפרנויה. כנ"ל לגבי ה3070, הכרטיסים היותר טובים ביניהם אמורים לעלות בסביבות ה1800 שקל. אני לא יודע איך המחירים היו לפני ההשקה הזו, כי לא התעסקתי בחומרה איזה 10 שנים טובות, אבל אני זוכר שב2017 אחי קנה 1080 ב2800 שקל, ככה שזה מסתדר לי בראש. כרטיסי ה6800 לא הרבה יותר טובים…

14. Started by yonigrin,

שלום ברשותי GA-X58-UD3R שמחובר אליו Gigabyte GTX660Ti OC WINDFORCE 2GB. זה רץ על PSU של Sapphire Pure 625W.האם הוא יספיק לחיבור של עוד gigabyte GTX660Ti במערך SLI ? אני לא משחק עם OC, כך שזה לא שיקול מבחינתי. ו- האם זה שווה? כלומר אולי עדיף למכור את ה660Ti שלי ביד 2 ולקנות משהו אחר? בהנחה שאני לא שש לשדרג את הלוח\ספק.

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by orses,

במאפינים של הכרטיס מסך כתוב לי "תדירות ריענון הצג" וזה מסומן על 60 מה זה הדברה הזה? ואם אני יעלה את המספר נגיד ל 85 מה יקרה? תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  16. http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1615#menu של MSI ב420 של SAPPHIRE ב450 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=253&grp=3 של ASUS ב440 http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=806&l4=0&model=2547&modelmenu=1 של GIGABYTE ב470 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2907&ProductName=GV-R467D3-512I אני כרגע מתלבט בין SAPPHIRE ל GIGABYTE , כל המחירים האלה הם מהחנות KSP , אם יש לכם חנות שמוכרת את הכרטיס הנל במחיר זול יותר ברמת גן אתם מוזמנים להפנות אותי אלייה ובקיצור איזה כרטיס מכל אלה הכי מ…

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  17. Started by roes,

זה משנה אם אני מחבר את המסך בחיבור DVI או בחיבור רגיל? מה יותר טוב? *אני לא יודע אם זה משנה אבל יש לי מסך: LCD-LG 1780Q

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  18. Started by elirantoon,

אחים שלי אני קונה מחשב חדש ו אני חייב תיעוץ שלכן בלי הרבה בלגנים תכתבו 8800 או 2900 8800GTS 320MB Extreme Overclocked, HDTV, 2xDVI Sapphire HD 2900 Pro 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by most,

מה זה פתיחת צינורות? על איזה צינורות מדובר? מה זה עושה? מה הסיכונים בזה? האם אפשר לפתוח צינורות ל-radeon 9600xt ???

21. Started by newz,

אני יודע שזה ישמע לכם השאלה הכי מטומטת ששמעתם בחייכם (שאלה שגם אני חושב שהיא מטומטמת במיוחד) אבל האם ניתן לחבר מסך Apple חדש יחסית (שנת 2000) למחשב PC רגיל? אחד סיפר לי שזה אפשרי, ואני לא יודע אם להאמין... ??? מישהו שמע על חיבור מסך של מקינטוש למחשב רגיל? וזה פעל?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מאוד חשוב לי לדעת, תודה ד"א אם כן, מה יותר כדאי לי סומה, לידטק או אביט ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rabbit,

https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2398 מה אתם אומרים עליו? יריץ לי משחקים ברמה סבירה? ואיך הקירור שלו? ואם למישהו יש מושג איך החנות זיגזג שירשום פה גם תודה לכל העוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מחשב חדש שהמפרט בקצרה הוא: מעבד i5200k 8 ג'יגה DDR3 1333 כ.מסך 570GTX ספק 620 SEASONIC לוח gigabyte p67x-ds3 משהו כזה... בכל אופן, יש לי כרטיס 9800GTX+ שלא בשימוש, האם כדאי לחבר אותו ושיישמש בתור dedicated physics ? למכור לא נראה משתלם במיוחד.. תודה רבה!

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.